Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umowa ze Sky Sports powodem zniknięcia z WWE Network jednej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE ogłosiło podczas Main Event, że następnego odcinka Main Event nie będzie. Zamiast tego, wyemitowana zostanie "ceremonia" losowania numerów do RR Matchu, poprowadzona przez Santino Marellę. Oznacza to, że zawodnicy, którzy już ogłosili swój udział, wylosują numer, który będzie determinował, kiedy wyjdą do walki po...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-umowa-ze-sky-sports-powodem-znikniecia-z-wwe.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 690
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Również na RAW, Damien Sandow powiedział Mizowi, że zamontował w jego domu ukryte kamery, które przez ostatnie 6 miesięcy śledziły jego życie. Ten film ma być zalążkiem feudu Miza i Sandowa.

Nie wiem jak wy, ale ja liczę na sextape Maryse i Miza :twisted:

Opublikowano
Również na RAW, Damien Sandow powiedział Mizowi, że zamontował w jego domu ukryte kamery, które przez ostatnie 6 miesięcy śledziły jego życie. Ten film ma być zalążkiem feudu Miza i Sandowa.

Moze Maryse ale z kims innym:D

Edytowane przez zlatanlesnar

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Opublikowano
Tak ''bardzo śledzę'' rozwój tej dwójki, że kompletnie nie wiem podczas jakiego show doszło do spięcia między Sandowem i Mizem... Kiedy do tego doszło?
Opublikowano

W sumie najlepiej byłoby jakieś solo :D

Opublikowano
Skoro z kimś innym, to może z Sandowem? Wiecie, może nie tylko w ringu śledzi ruchy swojego mentora, pasowałaby zasada "uczeń przerasta mistrza". :twisted:
...

16454446905728fca76830a.jpg

Opublikowano

W sumie najlepiej byłoby jakieś solo :D

No solo jednak chyba najciekawsze,ale zdrada z Mizdowem czy kims innym tez moze byc dobre:}

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Opublikowano
Czy ja dobrze przeczytałem?!? Już z góry będzie wiadomo kto wejdzie z jakim numerem? Po co to.... Cała magia Royal Rumble zniknie... Teraz to magiczne odliczanie sekund do wejścia zawodnika będzie bezpłciowe..
Opublikowano
Nie wiem jak wy, ale ja liczę na sextape Maryse i Miza

Tymbardziej, że Damien mówił coś w stylu "przez ostatnie 6 miesięcy śledziłem każdy twój ruch, czy to w kuchni, czy w sypialni" :>

Gdyby nie PG, to pewnie ktoś wpadłby na pomysł z segmentem, w którym Miz posuwa Marysieńkę, a obok Mizdow jej dublerkę (równie tandetną i niskobudżetową, jak jego pozostałe rekwizyty :D)

Czy ja dobrze przeczytałem?!? Już z góry będzie wiadomo kto wejdzie z jakim numerem? Po co to.... Cała magia Royal Rumble zniknie... Teraz to magiczne odliczanie sekund do wejścia zawodnika będzie bezpłciowe..

Na to wygląda, dlatego nie mam zamiaru tego oglądać i mam nadzieję, że zbyt dużo spoilerów do mnie nie dotrze.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
Przeciez W KAZDYM ROKU bylo wiadomo kilka osób, kiedy wejda. Ile jest teraz osob w RR? Juz tak nie placzcie :D