Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Żegnam i proszę Gierobaka o akceptację tego tematu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pożegnanie.

Witam! Przychodzi mi to z wielkim bólem, ale niestety... czasu mam ostatnio dużo, pakiet internetu w telefonie (dzięki czemu mogę akceptować posty prawie 24h na dobę) i przeogromną chęć do tego aby coś tu zrobić, jednak brakuje mi pomysłów jak rozruszać Booking Zone. Przez czas mojego "urzędowania" na stanowisku moderatora (przez niemal 2 lata) liczba bookerów spadła dość znacznie, poziom także bardzo spadł (poza naszą ulubioną dwójką xYoohasem i Gierobakiem, którym jednak do takich ludzi jak Pinio czy szpicu trochę brakuje). Myślę, że to nie jest moja wina, gdyż również na innych forach wrestlingowych Bookerów jest mniej (młodym się nie chce pisać, a starzy nie mają czasu). Nie wiem co mogę zrobić aby to zmienić, więc po długim namyśle postanowiłem odejść. "Nie chcem, ale muszem" - zrobiłem co mogłem, więcej nie mogę, więc najlepiej ustąpić w tym momencie.

Życzę powodzenia Gierobakowi jako nowemu moderatorowi i choć z trudem przychodzi mi to pożegnanie z Booking Zone jak i z zielonym kolorkiem ( ;-) ) to jednak mam nadzieję na powrót do pisania (aż tyle czasu nie na razie nie mam).

Na koniec dziękuję za te wspólne dwa i pół roku mojej obecności w BZ, od teraz będę czytał jedynie diary, które mnie rzeczywiście zaciekawiły, aczkolwiek nie chce mi się pisać komentarzy, bo nie ma czego krytykować, a chwalić innych nie lubię, dlatego będę raczej nie widoczny dla Was. Zobaczymy czy i kiedy powrócę :)

Kończąc mój (krótki) wywód - nie mówię żegnajcie, a do zobaczenia w Booking Zone.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
    • KyRenLo
      Turniej powoli zbliża się do końca. Zostało czterech wojowników:  
  • Dodaj nową pozycję...