Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - grudzień 2014

Wrestlerem grudnia zostać powinien/powinna/powinni: 70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem grudnia zostać powinien/powinna/powinni:

• Bray Wyatt
      4%
      3
    • Dean Ambrose
      7%
      5
    • Sami Zayn
      75%
      53
    • Kevin Owens
      7%
      5
    • Jay Briscoe
      5%
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Innego wyboru niż Sami Zayn nie może być. Po wielu próbach w końcu udało mu się zostać mistrzem. I to po świetnej walce, zresztą nie jedynej takiej w jego wykonaniu. Nie wdzieliśmy go jeszcze od czasu zdobycia tytułu, ale za to co osiągnął głos mu się należy.

Wydaje mi się że to może być jedno z najbardziej miażdżących zwycięstw w głosowaniu na wrestlera miesiąca :D

Głos leci na Jay'a Briscoe bo reszta jest z wwe a ja tego syfu nie oglądam i nie lubię

Oglądasz natomiast fedkę- pomyłkę zwaną CZW, więc masz się czym chwalić i możesz czuć się lepszy, prawda(To co się tam teraz dzieje to jest pomyłka). Więc w kategorii syfu nie powinieneś się wypowiadać, bo sam lubisz oglądać takie gale :?

Edytowane przez Kowal

28054889252fa02dfba372.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zdecydowanie głos w tym miesiącu należy się Zaynowi. Kupiłem historię z jego drogą na sam szczyt, nieźle to wszystko opowiedzieli w ringu i jeszcze wyszła z tego super walka. Sam Generico pewnie nie żałuje odgrywania przez miesiące roli wycierucha ringu, bo tą walką wszystko mu się zwróciło. Dostawał przez całe starcie mega wsparcie od publiki i nagrodzili go celebracją godną najlepszych. Dla mnie to wystarczy, by oddać na niego głos, bo dostarczył mi tylko tym jednym występem dużo radochy, jakiej nie miałem od długiego czasu w trakcie oglądania wrestlingu.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Opublikowano
Głos na Sami'ego, zdecydowanie. Chłopak pokazał, że ma wielkie umiejętności dając dobrą walkę z Neville'm oraz zdobywając tytuł NXT Champion :D
Why So Serious?

207483497254a5615a11bee.jpg

Opublikowano
No Zayn... :D Dorwał się w końcu do pasa NXT, więc niech ma kolejny tytuł do kolekcji, kto wie czy nie bardziej prestiżowy ;)
Opublikowano
Głos na Samiego Zayna. W pełni kupiłem jego historię, rok kończy z upragnionym mistrzostwem NXT, a w dodatku zachęca do oglądania NXT w styczniu początkiem feudu między nim, a Steenem.
Opublikowano
Głos idzie na Zayna. Z podanych wyżej zawodników (ekhm... Ziggler... ekhm), wyróżnił się najbardziej zdobywając pas NXT, po dobrej walce, a wagę tego zdarzenia potwierdza to, że po samej walce feta trwała ponad 10 minut. Jak dla mnie tylko Owens mógłby się z nim równać, ponieważ zadebiutował w NXT z przytupem, ale jednak nie może się to równać pasowi NXT.
Opublikowano

Głos na Jay'a Briscoe obrona pasa RoH po dobrej walce, do tego fajny gimmick a biorąc pod uwagę, że nie trafiają do mnie wypacykowani plastikowi kolesie od Vinca nie było wyjścia.

Życzę wygranej Steenowi - bo gdyby tytuł wrestlera miesiąca dostał koleś debiutujący w rozwojówce (najpewniej za sam fakt debiutu ) to ten tytuł można by porównać do TV Title z TNA :twisted:

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg