Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - grudzień 2014

Wrestlerem grudnia zostać powinien/powinna/powinni:  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem grudnia zostać powinien/powinna/powinni:

• Bray Wyatt
      3
    • Dean Ambrose
      5
    • Sami Zayn
      53
    • Kevin Owens
      5
    • Jay Briscoe
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Bray Wyatt i Dean Ambrose - Bo rościmy sobie prawo do opisania ich razem. Wyróżnili się w tym miesiącu Main Eventem jedynego grudniowego PPV, jak i wieloma walkami na tygodniówkach.

Sami Zayn - Świetne występy na NXT, zakończone triumfem na tamtejszym R-Evolution. Jego walka z Adrianem Nevillem będzie brana pod uwagę jako ta najlepsza z całych 12-miesięcy. Jego feud, jako piękna historia face'a dążącego do złota. A sam koniec...

Kevin Owens - ... jako jedno z mocniejszych wejść do rozwojówki WWE. Kiedy My zastanawialiśmy się, jak bardzo Kevin się zmieni, i jak bardzo go ograniczą, do ringu wpadł Steen, a My chcieliśmy, żeby siał jak największe spustoszenie.

Jay Briscoe - Bijatyki bez honoru, to coś, w czym się sprawdza. Mocne zakończenie feudu z Colem, na największej gali roku ROH. Reach for the Sky.

Głosowanie potrwa do 5 stycznia.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

2

• 8693

1

• Vempers!

1

• Yarexon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Za szybko dla Keva. Serio po 2 walkach nominacja?

Dean i Bray mocno ostatnio zanudzają. Mimo, iż walki są całkiem dobre. Nie wiem czy taki miał być cel wwe, ale obrzydzili mi Deana. Gdzieś jego czar prysł. Obaj panowie odstawieni na dalszy tor, mimo me na tlc. Podstaw według mnie było mało. Liczę na heel turn dla Deana w 2015 roku.

AAA no i głos- Sami - nie ma innej opcji. ;)

163870508457e2d890447a3.jpg

• Styl:  Klasyczny

Szkoda że nie udało mi się przepchnąć Alberto El Patrona bo osiągnął coś historycznego no ale cóż, żyje się dalej. Głos poleciał na Zayna za zakończenie Road to Redemption w piękny sposób i epicki bój, pełen emocji z Adrianem Nevillem.

• Reputacja:   6

Szkoda że nie udało mi się przepchnąć Alberto El Patrona bo osiągnął coś historycznego no ale cóż, żyje się dalej. Głos poleciał na Zayna za zakończenie Road to Redemption w piękny sposób i epicki bój, pełen emocji z Adrianem Nevillem.

W trakcie LIVE też walczyłem o Alberto, bo zasługuje na to ;) Głos na Zayna i pewnie on wygra w tym miesiącu.

Głos idzie na Zayna. W tym miesiącu potwierdził swoją dobrą formę i podkreślił ją zdobyczą mistrzostwa NXT. Sami'ego na pewno stać na dużo i to nam pokazał na R Evolution.

• Reputacja:   1

• Reputacja:   375

Zadecydowanie Sami Zayn. Cieszą takie sukcesy i postępy kogoś, komu się kibicowało (i kogo się widziało na żywo, w Polsce) w Indys, a kto gdyby nie Trypel, pewnie u Vince'a nie mógłby nawet szatni sprzątać. OLE El generico!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Kandydatury jak i cały miesiąc Wrestlingowy bardzo słaby. Z tego całego grona najbardziej zasługuje Sami Zayn. I na niego oddaje swój głos.

1807567559522728e3a44bf.jpg

• Reputacja:   20

Zdecydowanie Sami Zayn. Zdobycie pasa NXT oraz prowadzenie w story z Nevilliem, któremu zresztą odebrał tytuł. Jak najbardziej należał mu się ten tytuł a teraz tytuł wrestlera miesiąca.

image.png.615d5803081e98bddebc8bc11d5a17a6.png

Dean Ambrose oraz Bray Wyatt za bardzo nie porywali. Pierwszy przegrywa częściej z Wyattem, jednocześnie próbując dalej swoich sił w pokonaniu przeciwnika, drugiemu zaś czyste wygrane poniekąd pomagają w promocji, ale ciągle feud tych dwojga stoi (mimo kolejnych walk).

Sami Zyan zasłużył w mojej opinii na tytuł wrestlera grudnia. Przed większość roku próbował zdobyć główny pas NXT co w końcu mu się udało. Skleja z rywalami świetne walki, jest over z publicznością. Głos leci na niego.

Dla Owensa na tytuł faktycznie za szybko. Dopiero co zadebiutował, wszyscy muszą mu dać troszkę więcej czasu. Można było tutaj wrzucić przykładowo Zigglera, który jak wiadomo odzyskał pas i nie przegrał ani jednej walki w tym miesiącu (o ile mnie pamięć nie myli).

ROH niestety nie oglądam. :P

Wyróżnili się w tym miesiącu Main Eventem jedynego grudniowego PPV,

No co ty, nie zapominaj o Takeover R Evolution. ^^

...

16454446905728fca76830a.jpg

Gdyby się uprzeć można było wcisnąć reDRagon do głosowania, natomiast jako niepoprawnie subiektywny fan Jaya Briscoe i tak jestem zadowolony ;) Gość był ok, ale historia Sami Zayna była tak dobra, że aż nie wypada mi na niego nie zagłosować. Perfekcyjnie, długofalowo prowadzona postać do wielkiego triumfu - to się musiało się udać. Na przedstawiciela NXT mój głos.

Mój głos poleciał na Samiego Zayna, ze względu na świetną walkę z Nevillem, jak i całe story "Road to redemption".

Bray Wyatt i Dean Ambrose - ok, byli main eventem TLC&s, ale cały ich feud zdaje się być na drugim planie, jakby gdzieś w cieniu czegoś większego. Mimo, że ich walki stoją na dość dobrym poziomie i zawierają w sobie odrobinę szeroko pojętego hardcore'u, żaden z nich nie zapadł mi w pamięci na tyle, abym go mianował wrestlerem miesiąca.

Kevin Owens - Zaliczył mocny debiut, ale to jeszcze nie ten czas. Jak już na stałe zadomowi się na NXT i będzie jedną z głównych postaci któregoś z kolejnych TakeOver, będę go szczerze popierał w walce o tytuł wrestlera miesiąca.

Jay Briscoe - jako, że dopiero zaczynam swoją przygodę z indy, a w tym ROH, nie widziałem zbyt wielu jego walk, więc nie jestem godzien by oceniać jego pracę przez ostatni miesiąc.

14258523465499f40071f7b.jpg

Maxi4 napisał/a:

Wyróżnili się w tym miesiącu Main Eventem jedynego grudniowego PPV,

No co ty, nie zapominaj o Takeover R Evolution. ^^

Uzasadnienia pisał N!KO, ale Takeover nie było żadnym PPV, tylko specjalnym eventem, które mogli obejrzeć abonenci WWE Network.

1575893877482df76acc17a.jpg

• Reputacja:   1

Głos na Samiego Zayna

OLE ! OLE ! OLE ! OLE !

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017