Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. BadNewsBarrett
    WWE ▪ Chad Gable opowiedział w rozmowie z KFAN, jak rozmowa z The Undertaker zmieniła jego podejście do wrestlingu po masce versus mask w Meksyku. Gable przyznał, że przez lata nadmiernie analizował każdy detal, aż The Undertaker poradził mu, by traktował wszystko jak prawdziwą walkę i przestał tak dużo myśleć o szczegółach. Ta rada przyszła 13 lat po debiucie Gable’a w WWE i pomogła mu w pełni wykorzystać storyline z Original El Grande Americano. ▪ Michael Cole potwierdził w programie The Sal Licata Show, że walką wieczoru Saturday Night’s Main Event w Madison Square Garden będzie tag team match, w którym CM Punk i Cody Rhodes zmierzą się z Guntherem i Samim Zaynem. Punk i Rhodes zmierzą się o WWE Championship na SummerSlam, a ich tymczasowe partnerstwo budzi kontrowersje. Gunther i Zayn czują się pominięci w walce o tytuł. ▪ JD McDonagh wyjaśnił w wywiadzie dla Inside the Ring, dlaczego nalegał na stypulację No Disqualification w walce z Danhausenem na Saturday Night’s Main Event. McDonagh oskarżył Danhausena o porażenie prądem, kradzież 100 tysięcy dolarów od The Judgment Day i kosztowanie go tytułu Intercontinental Championship. Stwierdził, że zwykła walka nie wystarczy, by wymierzyć należną karę. ▪ Sean Ross Sapp poinformował w programie The Hump, że WWE nie ma obecnie żadnych planów kreatywnych dla Jordynne Grace mimo jej obecności na nagraniach SmackDown. Grace, która ma dopiero 30 lat, od miesięcy rzadko pojawia się na antenie, a nawet jej mecze w Main Event zniknęły z grafiku. Sapp podkreślił, że federacja marnuje czas z utalentowaną zawodniczką. ▪ Harlem Lewis zdobył WWE Evolve Championship, pokonując Aarona Rourke’a w odcinku wyemitowanym 15 lipca 2026. Lewis zakończył pojedynek powerbombem i Jackhammerem, a jego pierwsze panowanie w WWE rozpoczęło się po 119 dniach rządów Rourke’a. Tytułowa zmiana miała miejsce już 19 czerwca, lecz wyemitowano ją z opóźnieniem. Tweet od @WWE AEW▪ Tommaso Ciampa zapowiedział w wywiadzie dla The Undisputed „duże plany” związane z gimmickiem Psycho Killer w AEW. Ciampa, który zdobył TNT Championship w debiucie na Collision 31 stycznia, cieszy się możliwością rozwijania postaci i liczy na specjalny moment na All In w Wembley. Podkreślił, że wiele pomysłów pozostało niewykorzystanych w NXT i teraz ma szansę je zrealizować z pomocą zespołu AEW. Tweet od @AEWpress ▪ Bryan Alvarez ujawnił, że jeszcze kilka dni temu plan zakładał obronę AEW World Championship przez Kenny’ego Omegę przeciwko Kevinowi Knightowi na Redemption. Omega odebrał tytuł MJF-owi na Beach Break, a Knight awansował dzięki sojuszowi z Don Callis Family. Walka miałaby być trzecią szansą Knighta na tytuł w tym roku. ▪ Adam Copeland i Christian Cage ogłosili w nagraniu, że na Dynamite 15 lipca w Bostonie będą bronić AEW Tag Team Titles przeciwko Danielowi Garcii i Wheelerowi Yuta z Death Riders. Para odpowiedziała na atak Dogs and Death Riders z Collision w San Diego, gdzie Cage był nieobecny. Będzie to druga obrona tytułów od Double or Nothing. Tweet od @AEW ▪ Tweet od @AEW ▪ Andrade El Idolo pokonał Jake’a Doyle’a na Dynamite i tym samym zapewnił sobie walkę z Markiem Davisem o AEW National Championship na Redemption. Kenny Omega zmierzy się z Kevinem Knightem o AEW World Championship, a Chris Jericho w gimmicku Painmaker zmierzy się z Tommaso Ciampą. Kyle Fletcher broni AEW International Title przeciwko Bandido w pierwszym starciu tych zawodników. Tweet od @AEW Tweet od @AEW ▪ Na Dynamite 22 lipca Kenny Omega, Will Ospreay i Jon Moxley zmierzą się z Brianem Cage’em, Hechicero i Jake’em Doyle’em z Don Callis Family. Tego samego wieczoru Kevin Knight będzie bronił AEW TNT Championship przeciwko Darby’emu Allinowi w Nashville. ▪ Na Collision 18 lipca, nagrywanym 16 lipca w Bostonie, Hikaru Shida obroni AEW TBS Championship przeciwko Queen Aminacie. Jack Perry zmierzy się z Nickiem Wayne’em, a Tommaso Ciampa wystąpi w singlowej walce. ▪ Alex Marvez stwierdził w podcaście Tony’ego Schiavone, że Tony Khan zasługuje na rozważenie do Wrestling Observer Hall of Fame za stworzenie AEW w ciągu siedmiu lat. Marvez zapowiedział też, że w swoim głosowaniu na nagrody Year End umieści Jona Moxleya jako najbardziej wartościowego zawodnika AEW. ▪ Fightful Select podało, że MJF może otrzymać kilka tygodni przerwy od telewizji po porażce o AEW World Championship, choć nie jest to jeszcze potwierdzone. Zawodnik ma jednak nadal figurować w planach na All In w Wembley 30 sierpnia. Inne ▪ Scott D’Amore ujawnił w rozmowie z Arielem Helwanim, że po odejściu z TNA w 2024 roku skontaktowali się z nim zarówno Tony Khan z AEW, jak i Triple H z WWE. D’Amore podkreślił dobrą relację z Khanem i fakt, że nie zamyka drzwi przed żadną z federacji. ▪ Alexis Lete, była zawodniczka WWE Performance Center i Miss Indiana USA 2020, dołączy do 42. sezonu reality show The Challenge na Paramount+. Lete, która nigdy nie zadebiutowała w NXT, ma nadzieję na tytuł po byciu finalistką Deal or No Deal Island.
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  3. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  4. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak oni to teraz uratują? Jutro wyjdzie Heyman i całkowicie zbeszta widownię? Ale wtedy musiałby wyjść Roman i dać jakieś kozackie promo. Pytanie czy go na to stać?

Byłem bardzo zadowolony po walce mistrzowskiej. Była kapitalna i wszyscy dali coś od siebie. Nie było zbyt dużo zbędnego leżenia poza ringiem, niezłe tempo, próba ujarzmienia bestii i kapitalna publika. Dodatkowo świetna mimika Setha już po walce.

Początek RR Matchu też był niezły, powroty bardzo fajne (może poza Boogeymanem - nie moje czasy i nie mój klimat). Ale w środku walki było zdecydowanie zbyt dużo jobberów. Cały występ Bryana całkowicie bezpłciowy tak jak i jego eliminacja. Końcówka walki to pokaz totalnie beznadziejnego bookingu. To co zrobili Big Show i obijany do tego czasu Kane było całkowicie niepojęte. Jak oni teraz odbudują Zigglera, Wyata czy Ambrose'a? Przecież oni wylecieli jak totalni jobberzy. Już Ryder czy Kingston mieli lepsze eliminacje.

Nie narzekam na zwycięstwo Romana bo było z góry wiadome. Nie podobał mi się sposób w jaki to zwycięstwo mu zabookowali. Jeśli nie wymyślą mu teraz bardzo mocnego proma to będzie ciężko. Chyba teraz cała nadzieja w geniuszu Heymana.

• Odpowiedzi 584
  • Wyświetleń 169,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Paradoksalnie najśmieszniejsze jest to, że w feudzie Lesnara i Romka najciekawszy będzie Heyman...
...

16454446905728fca76830a.jpg

Opublikowano

Co jak co, ale trzeba przyznać, że WWE miało świetny pomysł na rozegranie tego RR matchu. Zapomnieli jednak o paru faktach:

- To Philadelphia, jedna z najżywszych publik, ich niełatwo oszukać. Chanty na Ruseva pod koniec mówią same za siebie

- Wcześniejsza eliminacja Daniela zabiła doszczętnie jakiekolwiek emocje, choć miała być tylko po to, aby opadł heat na Romka. Wiadomo eliminacja Bryana pod koniec wiązałaby się z okrutnym buczeniem. WWE zapomniało jednak, że Daniel to Daniel. Do tego fatalne rozpisanie Deana czy Dolpha..

- Roman po prostu nie jest gotowy na takie coś, rozumiem, że dablju pragnie drugiego Ceny, ale powtarzam Reigns na ten moment nie jest gotowy. Mogliby dać mu jeszcze rok, wyszedłby na tym lepiej zarówno on jak i reakcja na niego. A tak obawiam się fali buczenia po pokonaniu Bestii

- Kane i Show w końcówce to cholerne nieporozumienie, już bym tam wolał zdesperowanego Tryplaka, kantem próbującego usunąć resztę.

Oprócz tego na minus brak ludzi z NXT. Zapowiadali, robili ankiety.. a tu Ryder czy Titus... Fajnie...

Powroty na plus, DDP ma swoje lata, chwile pobył. Boogeyman z Wyattem uśmiałem się z poziomu okropieństwa w ringu. Ale najbardziej markowałem przy Bubbie. Plotki były, ale naprawdę nie wierzyłem w ten powrót. Jednorazowo czy może ich zakontraktują na jakiś krótki okres jako choćby oponenci dla Ascencion. Wiadomo wolałbym Bubbe na stałe kosztem jakiegoś Henrego. Ale to niemożliwe, patrząc na realia. Wyatt cholernie mocny początek, przypominał mi Punka z czasów Nexusa podajże. Sama eliminacja to bullshit. Najsłabszy spot Kofiego od dawna, tutaj nie musiał pokazać swoich umiejętności. Brak Ortona mnie nie dziwi, Rollinsa w RR nie było, a na WM widzę ich walkę, także jego pojawienie wiązałoby się jedynie z większym heatem na tarczownika. Rock fajnie, że wpadł ciut pomógł, ale kurna ja do Reignsa nic nie mam, nawet chce aby coś osiągnął. Dablju jednak wkopało go na ogromną minę dając wygraną już teraz, w takim obliczu.

Świetny mecz o pas, mistrzowski Brock, super walka, nie nudziłem się. Dobra robota. Reszta karty niewarta opisywania. Na plus jedynie wygrana Cesaro i Kidda w pre-show. Fajnie ich się ogląda, plus świetna reakcja publiki.

Edytowane przez krk37pl

Opublikowano
Jak kilka osób wcześniej, chcę powiedzieć, żebyście nie hejtowali Reignsa. Nie on decyduje o pushu. Jest spoko do tag teamu, według mnie powoli pracuje nad aktorstwem, ale jednak nie jest gotowy na MR, a tym bardziej WM! Dajcie mu US Championship, ale nie Undisputed! MekMen, co ty brałeś, że Roman ci się myli z Ambrosem?
Opublikowano
I jak oni to teraz uratują? Jutro wyjdzie Heyman i całkowicie zbeszta widownię? Ale wtedy musiałby wyjść Roman i dać jakieś kozackie promo. Pytanie czy go na to stać?

Obawiam się ,że tego uratować się już nie da .

Publika znów zrobiła to samo,rzygać mi się już szczerze chciało jak po eliminacji Bryana przez następną połowę walki ciągłe" BOOO" .

Bryan najlepiej niech wygrywa rok w rok,wtedy będzie super i każdy będzie zadowolony...

OCZYWIŚCIE nie bronie WWE, bo skoro zwycięzca był z góry znany chyba jeszcze bardziej niż w zeszłym roku,to coś jest nie tak.Po cholerę było to superstar off the year? Po co te na siłę wciskanie im Reingsa?

Dzisiaj w sile internetu już nie tak łatwo sprzedać fanom produkt,mam nadzieje że to ostatnia wizyta Rumble w tym miejscu...wina leży po środku ,szkoda tylko Reingsa bo jest kozłem ofiarnym tego wszystkiego i złapał chyba gorszy heat niż Cena na stagu po WM 29 z Rockiem...

Lesnar pewnie po WM niestety odejdzie ,więc można już stawiać w ciemno,że Heyman dołączy się do hellowego Romka,bo z tą falą ciężko zrobić cokolwiek innego.

Opublikowano
Publika nie zrobiła tego samego, tylko WWE to zrobiło. Zabiło emocje jeszcze wcześniej niż rok temu. W 2014 skończyły się wraz z wejściem Reya, w tym po eliminacji Bryana. Niestety, ale przez efekt stada Reigns stał się heelem i ciężko będzie wybronić mecz sam na sam z Lesnarem.
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

Opublikowano

W sumie, po obejrzeniu RR, pomyślałem sobie: "Jak ja mogłem być taki głupi i myśleć, że wygra to np. Bryan?" Sorry, ale dla mnie teraz, Romek jest najbardziej wiarygodnym przeciwnikiem dla Brocka. Nie wiem jak mogliby zabookować Ambrose'a, Zigglera czy Daniela na Lesnara. 16x German suplex i 3x F5 dla któregoś z nich i koniec squashu? Nie, przecież to są ulubieńcy publiczności :roll: . Może są nimi i wole ich bardziej niż Reignsa, ale oni poprostu nie pasowaliby na 1vs1 z Brockiem. Na WM Lesnar vs Reigns 1vs1, gdzie wygrywa Romek i jest nowym mistrzem, nie ma innej mozliwości dla mnie aby dać tam kogoś. Na RAW po Wrestlemanii mamy cash-in Rollinsa - Romek pasa trzymać dłużej nie powinnien w 2015 roku, a wszyscy będą happy.

A co do Bubby - mam cichą nadzieję, że Devon też ma kontrakt z fedką. Ascension vs Dudleyz WM? Mam taką nadzieję.

Opublikowano
Bryan najlepiej niech wygrywa rok w rok,wtedy będzie super i każdy będzie zadowolony...

Mam nadzieję, że doskonale wiesz, iż to nie ma nic wspólnego z nieustannym wygrywaniem. Jeśli przychodzi czas na kogoś to po prostu trzeba mu dać tą cholerną szansę. Przykro mi, ale czy komuś to się podoba czy nie teraz jest czas Bryana. Jest over z publiką prawie wszędzie. Dopóki nie dostanie swojej szansy Romany i Batisty zostaną wygwizdane. Natomiast tylnym wyjściem z tej sytuacji jest dać wrestlera, który byłby alternatywą dla Daniela. Mianowicie Zayn. Jednak pozostaje pytanie czy WWE jest gotowe, aby przez 2-3 lata Roman i jemu podobni zostali wybuczeni (wybuczani?)? Nie łatwiej by było dać fanom tego czego chcą? Pare miesięczny title run dla Bryana ma parę zalet, a w tym najważniejsza dla Vince'a, czyli odpowiednie przygotowanie Romana.

Edytowane przez 7star

79363325354627f1096144.jpg

Opublikowano
Gdyby posiadaczem pasa nie był Lesnar, który w aktualnym bookingu odkopałby po przejechaniu go walcem, to można by się zastanowić nad zwycięstwem Bryana na RR, WM i jego ewentualnym runie. Chociaż nawet w tym przypadku nie wydaje mi się, że pozwolono by na 2 zwycięstwa Bryana z rzędu na WM.
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

Opublikowano
Mam nadzieję, że doskonale wiesz, iż to nie ma nic wspólnego z nieustannym wygrywaniem. Jeśli przychodzi czas na kogoś to po prostu trzeba mu dać tą cholerną szansę

Sarkazm poprzez zażenowanie.

Masz rację, tylko Bryan swoją szansę dostał w zeszłym roku i przypominał ,że poskładał Huntera na jubileuszowej WM a w main evencie sprzedając kontuzję,wstając z nosz jako superterminator i już w pełni zdrowy poddaje Batiste.

Wybacz,ale nawet nie chce wiedzieć jak zabookowali by mu starcie z Lesnarem i jak ten feud by wyglądał ,bo z całym szacunkiem dla Bryana,ale wiarygodny on dla Brocka jest tak samo jak Santino dla Ceny.

Streak przerwali chyba po to ,aby wypromować nową mega gwiazdę,która Daniel już i tak jest,a że Dabju przesadziło z wciskaniem Reingsa,to inny kaliber.

Opublikowano
Otóż to. Nie wiem czemu smarci chcą znów tego samego. Drugi rok z rzedu WM zakończyłaby się tak samo. Niestety dla fanów wwe jedynym logicznym zwycięzcą był RR więc nie wiem skąd tutaj takie oburzenie i zdziwienie :D :D :D

71873036054fe0f048f170.jpg

Opublikowano
Nie rozumiem tego gadania, że Bryan jest za mały, aby pokonać Lesnara. Ktoś kto sam, z kontuzjowaną ręką rozwalił na Wrestlemanii Triple H-a, Ortona i Batiste, może pokonać każdego.
Opublikowano

To 3 talenty (nie piszę, że duże) podczas jednej gali PPV poszły się jebać... Chyba każdy wie co mam na myśli, ale wolę napisać dla upewnienia o kogo mi dokładnie chodzi, czyli Ascension oraz Romek. Jak żadnego z nich nie kupuję, to jednak załuje, że taki los spotkał niedoszłego, nowego Cenę :? Z drugiej strony teraz na Fast Lane odbędzie się walka znowu o miano drugiego pretendenta do pasa WWE WHC, którym oczywiście znowu będzie Bryan... :?

*Z początku RR zapowiadało się naprawdę dobrze, bo miło było zobaczyć Bubbę w WWE aczkolwiek szkoda, że w stroju zza czasów ECW przez co wyszedł na takiego dziada, jakimi RR było aż przepełnione :? Vince idiota pewnie boi starości i stąd też te wszystkie dziadki o podobnym do jego wieku

*Następnym przyjemnym momentem tego teatru było spotkanie w ringu Rodzinki Wariatów, ale no kurwa szkoda, że Luke tak szybko został wyeliminowany :? Wolałbym, żeby to Bray został wyeliminowany zamiast niego mimo wszystko.

*Od biedy fajnym momentem można również nazwać wejście Mizdowa

...I to wszystko co było fajnego, teraz czas na hejt...

*Po co aż tylu jobberów pokroju Rydera, Fandango tam wrzucili? Truth rozumiem, dostał prezent na urodziny. Z wejścia Kidda jestem zadowolony, ale mógł sprzedać jakiegoś spota.

*Dwa wielkie, nudne dziadki, którzy ostatni byli rozpisywani jak totalne pizdy nagle w rr meczu zamieniają się w dwóch, współpracujących ze sobą tytanów... Mimo, że to wrestling i jej nie należy szukać w tym biznesie, to i tak kurwa 0 logiki w tym. Jakiś idiota rozpisał ten mecz... pewnie był nim nikt inny jak sam Vince.

Opublikowano
Tylko, że Lesnar to były mistrz UFC, zakończył streak Takera i wygrał pas WWE w squashu z...... Ceną, a na RR fedka pokazała, na jakiego monstera jest on bookowany. Daniela Yes! się sprzedało świetnie, więc publika chciała tylko i wyłącznie jego, a że stał się mistrzem w miarę logiczny sposób, WWE uratowało sytuację z Batistą. W trakcie jego kontuzji były plotki, że po powrocie raczej nie będzie od razu w Main Evencie. Plotki się sprawdziły - na RAW pomału zaczął się feud Wyatt vs Bryan ( w sumie to z heeli tylko Bray został wiarygodnym rywalem dla Daniela, Rusev zajęty przez Cenę), odpadł dość szybko z RR matchu (był 10 minut, więcej od niego był np: Kane, Ambrose czy Ryback) przez właśnie Braya, a na WM przegra właśnie Daniel (być może także cały feud może przegrać, tylko po tym, co dla Wyatta? Hmmm....... w kolejce do niego mamy Zigglera, Rybacka i.... Reginsa)
Opublikowano
Raw prawdopodobnie zostanie odwołane z powodu złej pogody w stanie Connecticut (zamiecie śnieżne).