Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

I jak oni to teraz uratują? Jutro wyjdzie Heyman i całkowicie zbeszta widownię? Ale wtedy musiałby wyjść Roman i dać jakieś kozackie promo. Pytanie czy go na to stać?

Byłem bardzo zadowolony po walce mistrzowskiej. Była kapitalna i wszyscy dali coś od siebie. Nie było zbyt dużo zbędnego leżenia poza ringiem, niezłe tempo, próba ujarzmienia bestii i kapitalna publika. Dodatkowo świetna mimika Setha już po walce.

Początek RR Matchu też był niezły, powroty bardzo fajne (może poza Boogeymanem - nie moje czasy i nie mój klimat). Ale w środku walki było zdecydowanie zbyt dużo jobberów. Cały występ Bryana całkowicie bezpłciowy tak jak i jego eliminacja. Końcówka walki to pokaz totalnie beznadziejnego bookingu. To co zrobili Big Show i obijany do tego czasu Kane było całkowicie niepojęte. Jak oni teraz odbudują Zigglera, Wyata czy Ambrose'a? Przecież oni wylecieli jak totalni jobberzy. Już Ryder czy Kingston mieli lepsze eliminacje.

Nie narzekam na zwycięstwo Romana bo było z góry wiadome. Nie podobał mi się sposób w jaki to zwycięstwo mu zabookowali. Jeśli nie wymyślą mu teraz bardzo mocnego proma to będzie ciężko. Chyba teraz cała nadzieja w geniuszu Heymana.

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

Paradoksalnie najśmieszniejsze jest to, że w feudzie Lesnara i Romka najciekawszy będzie Heyman...
...

16454446905728fca76830a.jpg

Co jak co, ale trzeba przyznać, że WWE miało świetny pomysł na rozegranie tego RR matchu. Zapomnieli jednak o paru faktach:

- To Philadelphia, jedna z najżywszych publik, ich niełatwo oszukać. Chanty na Ruseva pod koniec mówią same za siebie

- Wcześniejsza eliminacja Daniela zabiła doszczętnie jakiekolwiek emocje, choć miała być tylko po to, aby opadł heat na Romka. Wiadomo eliminacja Bryana pod koniec wiązałaby się z okrutnym buczeniem. WWE zapomniało jednak, że Daniel to Daniel. Do tego fatalne rozpisanie Deana czy Dolpha..

- Roman po prostu nie jest gotowy na takie coś, rozumiem, że dablju pragnie drugiego Ceny, ale powtarzam Reigns na ten moment nie jest gotowy. Mogliby dać mu jeszcze rok, wyszedłby na tym lepiej zarówno on jak i reakcja na niego. A tak obawiam się fali buczenia po pokonaniu Bestii

- Kane i Show w końcówce to cholerne nieporozumienie, już bym tam wolał zdesperowanego Tryplaka, kantem próbującego usunąć resztę.

Oprócz tego na minus brak ludzi z NXT. Zapowiadali, robili ankiety.. a tu Ryder czy Titus... Fajnie...

Powroty na plus, DDP ma swoje lata, chwile pobył. Boogeyman z Wyattem uśmiałem się z poziomu okropieństwa w ringu. Ale najbardziej markowałem przy Bubbie. Plotki były, ale naprawdę nie wierzyłem w ten powrót. Jednorazowo czy może ich zakontraktują na jakiś krótki okres jako choćby oponenci dla Ascencion. Wiadomo wolałbym Bubbe na stałe kosztem jakiegoś Henrego. Ale to niemożliwe, patrząc na realia. Wyatt cholernie mocny początek, przypominał mi Punka z czasów Nexusa podajże. Sama eliminacja to bullshit. Najsłabszy spot Kofiego od dawna, tutaj nie musiał pokazać swoich umiejętności. Brak Ortona mnie nie dziwi, Rollinsa w RR nie było, a na WM widzę ich walkę, także jego pojawienie wiązałoby się jedynie z większym heatem na tarczownika. Rock fajnie, że wpadł ciut pomógł, ale kurna ja do Reignsa nic nie mam, nawet chce aby coś osiągnął. Dablju jednak wkopało go na ogromną minę dając wygraną już teraz, w takim obliczu.

Świetny mecz o pas, mistrzowski Brock, super walka, nie nudziłem się. Dobra robota. Reszta karty niewarta opisywania. Na plus jedynie wygrana Cesaro i Kidda w pre-show. Fajnie ich się ogląda, plus świetna reakcja publiki.

Edytowane przez krk37pl

Jak kilka osób wcześniej, chcę powiedzieć, żebyście nie hejtowali Reignsa. Nie on decyduje o pushu. Jest spoko do tag teamu, według mnie powoli pracuje nad aktorstwem, ale jednak nie jest gotowy na MR, a tym bardziej WM! Dajcie mu US Championship, ale nie Undisputed! MekMen, co ty brałeś, że Roman ci się myli z Ambrosem?

I jak oni to teraz uratują? Jutro wyjdzie Heyman i całkowicie zbeszta widownię? Ale wtedy musiałby wyjść Roman i dać jakieś kozackie promo. Pytanie czy go na to stać?

Obawiam się ,że tego uratować się już nie da .

Publika znów zrobiła to samo,rzygać mi się już szczerze chciało jak po eliminacji Bryana przez następną połowę walki ciągłe" BOOO" .

Bryan najlepiej niech wygrywa rok w rok,wtedy będzie super i każdy będzie zadowolony...

OCZYWIŚCIE nie bronie WWE, bo skoro zwycięzca był z góry znany chyba jeszcze bardziej niż w zeszłym roku,to coś jest nie tak.Po cholerę było to superstar off the year? Po co te na siłę wciskanie im Reingsa?

Dzisiaj w sile internetu już nie tak łatwo sprzedać fanom produkt,mam nadzieje że to ostatnia wizyta Rumble w tym miejscu...wina leży po środku ,szkoda tylko Reingsa bo jest kozłem ofiarnym tego wszystkiego i złapał chyba gorszy heat niż Cena na stagu po WM 29 z Rockiem...

Lesnar pewnie po WM niestety odejdzie ,więc można już stawiać w ciemno,że Heyman dołączy się do hellowego Romka,bo z tą falą ciężko zrobić cokolwiek innego.

Publika nie zrobiła tego samego, tylko WWE to zrobiło. Zabiło emocje jeszcze wcześniej niż rok temu. W 2014 skończyły się wraz z wejściem Reya, w tym po eliminacji Bryana. Niestety, ale przez efekt stada Reigns stał się heelem i ciężko będzie wybronić mecz sam na sam z Lesnarem.
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W sumie, po obejrzeniu RR, pomyślałem sobie: "Jak ja mogłem być taki głupi i myśleć, że wygra to np. Bryan?" Sorry, ale dla mnie teraz, Romek jest najbardziej wiarygodnym przeciwnikiem dla Brocka. Nie wiem jak mogliby zabookować Ambrose'a, Zigglera czy Daniela na Lesnara. 16x German suplex i 3x F5 dla któregoś z nich i koniec squashu? Nie, przecież to są ulubieńcy publiczności :roll: . Może są nimi i wole ich bardziej niż Reignsa, ale oni poprostu nie pasowaliby na 1vs1 z Brockiem. Na WM Lesnar vs Reigns 1vs1, gdzie wygrywa Romek i jest nowym mistrzem, nie ma innej mozliwości dla mnie aby dać tam kogoś. Na RAW po Wrestlemanii mamy cash-in Rollinsa - Romek pasa trzymać dłużej nie powinnien w 2015 roku, a wszyscy będą happy.

A co do Bubby - mam cichą nadzieję, że Devon też ma kontrakt z fedką. Ascension vs Dudleyz WM? Mam taką nadzieję.

Bryan najlepiej niech wygrywa rok w rok,wtedy będzie super i każdy będzie zadowolony...

Mam nadzieję, że doskonale wiesz, iż to nie ma nic wspólnego z nieustannym wygrywaniem. Jeśli przychodzi czas na kogoś to po prostu trzeba mu dać tą cholerną szansę. Przykro mi, ale czy komuś to się podoba czy nie teraz jest czas Bryana. Jest over z publiką prawie wszędzie. Dopóki nie dostanie swojej szansy Romany i Batisty zostaną wygwizdane. Natomiast tylnym wyjściem z tej sytuacji jest dać wrestlera, który byłby alternatywą dla Daniela. Mianowicie Zayn. Jednak pozostaje pytanie czy WWE jest gotowe, aby przez 2-3 lata Roman i jemu podobni zostali wybuczeni (wybuczani?)? Nie łatwiej by było dać fanom tego czego chcą? Pare miesięczny title run dla Bryana ma parę zalet, a w tym najważniejsza dla Vince'a, czyli odpowiednie przygotowanie Romana.

Edytowane przez 7star

79363325354627f1096144.jpg

Gdyby posiadaczem pasa nie był Lesnar, który w aktualnym bookingu odkopałby po przejechaniu go walcem, to można by się zastanowić nad zwycięstwem Bryana na RR, WM i jego ewentualnym runie. Chociaż nawet w tym przypadku nie wydaje mi się, że pozwolono by na 2 zwycięstwa Bryana z rzędu na WM.
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

Mam nadzieję, że doskonale wiesz, iż to nie ma nic wspólnego z nieustannym wygrywaniem. Jeśli przychodzi czas na kogoś to po prostu trzeba mu dać tą cholerną szansę

Sarkazm poprzez zażenowanie.

Masz rację, tylko Bryan swoją szansę dostał w zeszłym roku i przypominał ,że poskładał Huntera na jubileuszowej WM a w main evencie sprzedając kontuzję,wstając z nosz jako superterminator i już w pełni zdrowy poddaje Batiste.

Wybacz,ale nawet nie chce wiedzieć jak zabookowali by mu starcie z Lesnarem i jak ten feud by wyglądał ,bo z całym szacunkiem dla Bryana,ale wiarygodny on dla Brocka jest tak samo jak Santino dla Ceny.

Streak przerwali chyba po to ,aby wypromować nową mega gwiazdę,która Daniel już i tak jest,a że Dabju przesadziło z wciskaniem Reingsa,to inny kaliber.

Otóż to. Nie wiem czemu smarci chcą znów tego samego. Drugi rok z rzedu WM zakończyłaby się tak samo. Niestety dla fanów wwe jedynym logicznym zwycięzcą był RR więc nie wiem skąd tutaj takie oburzenie i zdziwienie :D :D :D

71873036054fe0f048f170.jpg

Nie rozumiem tego gadania, że Bryan jest za mały, aby pokonać Lesnara. Ktoś kto sam, z kontuzjowaną ręką rozwalił na Wrestlemanii Triple H-a, Ortona i Batiste, może pokonać każdego.

• Reputacja:   1

To 3 talenty (nie piszę, że duże) podczas jednej gali PPV poszły się jebać... Chyba każdy wie co mam na myśli, ale wolę napisać dla upewnienia o kogo mi dokładnie chodzi, czyli Ascension oraz Romek. Jak żadnego z nich nie kupuję, to jednak załuje, że taki los spotkał niedoszłego, nowego Cenę :? Z drugiej strony teraz na Fast Lane odbędzie się walka znowu o miano drugiego pretendenta do pasa WWE WHC, którym oczywiście znowu będzie Bryan... :?

*Z początku RR zapowiadało się naprawdę dobrze, bo miło było zobaczyć Bubbę w WWE aczkolwiek szkoda, że w stroju zza czasów ECW przez co wyszedł na takiego dziada, jakimi RR było aż przepełnione :? Vince idiota pewnie boi starości i stąd też te wszystkie dziadki o podobnym do jego wieku

*Następnym przyjemnym momentem tego teatru było spotkanie w ringu Rodzinki Wariatów, ale no kurwa szkoda, że Luke tak szybko został wyeliminowany :? Wolałbym, żeby to Bray został wyeliminowany zamiast niego mimo wszystko.

*Od biedy fajnym momentem można również nazwać wejście Mizdowa

...I to wszystko co było fajnego, teraz czas na hejt...

*Po co aż tylu jobberów pokroju Rydera, Fandango tam wrzucili? Truth rozumiem, dostał prezent na urodziny. Z wejścia Kidda jestem zadowolony, ale mógł sprzedać jakiegoś spota.

*Dwa wielkie, nudne dziadki, którzy ostatni byli rozpisywani jak totalne pizdy nagle w rr meczu zamieniają się w dwóch, współpracujących ze sobą tytanów... Mimo, że to wrestling i jej nie należy szukać w tym biznesie, to i tak kurwa 0 logiki w tym. Jakiś idiota rozpisał ten mecz... pewnie był nim nikt inny jak sam Vince.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Tylko, że Lesnar to były mistrz UFC, zakończył streak Takera i wygrał pas WWE w squashu z...... Ceną, a na RR fedka pokazała, na jakiego monstera jest on bookowany. Daniela Yes! się sprzedało świetnie, więc publika chciała tylko i wyłącznie jego, a że stał się mistrzem w miarę logiczny sposób, WWE uratowało sytuację z Batistą. W trakcie jego kontuzji były plotki, że po powrocie raczej nie będzie od razu w Main Evencie. Plotki się sprawdziły - na RAW pomału zaczął się feud Wyatt vs Bryan ( w sumie to z heeli tylko Bray został wiarygodnym rywalem dla Daniela, Rusev zajęty przez Cenę), odpadł dość szybko z RR matchu (był 10 minut, więcej od niego był np: Kane, Ambrose czy Ryback) przez właśnie Braya, a na WM przegra właśnie Daniel (być może także cały feud może przegrać, tylko po tym, co dla Wyatta? Hmmm....... w kolejce do niego mamy Zigglera, Rybacka i.... Reginsa)

Raw prawdopodobnie zostanie odwołane z powodu złej pogody w stanie Connecticut (zamiecie śnieżne).