Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja chętnie zobaczyłbym występ Santino - jakby to dobrze rozegrali, mogliby pobić rekord z 2009 ;) Na coś więcej przy jego zdrowiu nie ma raczej co liczyć...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Gdyby The Rock wygrał RR, to przyrzekam, że raz na zawsze przestałbym oglądać WWE. Jeszcze trochę i dojdzie do sytuacji, że przez cały rok w fedce będą walczyli normalni zawodnicy typu Ambrose, Rollins, Wyatt, czy Ziggler, a na WM-kach będzie miejsce tylko dla SuperHiperUltraGigaMegaGwiazd jak The Rock, Lesnar, Cena, Undertaker, Sting, Triple H czy inny Batista :lol:

Ja tam nie wierzę, ani trochę w porażkę Lesnara, tak duża promocja po prostu musi skończyć się na Wrestlemanii :smile:

Jeśli Cesaro wygra Rumble

Dobrze, że nie określiłeś które Rumble :D

Obecne :grin: W sumie nawet gdyby liczyć dowolne Rumble to szanse pewnie niestety podobne.

Marki - 60% Smarci - 40%

Do tego dochodzą smarci dorośli którzy swoim dzieciom markom nie chcą zrobić przykrości i kibicują tak jak oni. Więc w sumie gdzieś obliczyłem że reakcje marków to 73% a smartów 27%.

Nie, to równanie jest prawdziwe, słuch na publikę mam jeszcze dobry.

Pod warunkiem, że nie jesteśmy na RR14. W takim wypadku smarci to 120%, a marki -20%, w związku z czym Vince strzela focha.

Po wczorajszych wydarzeniach z RAW mogę stwierdzić.

Że Rollins może wygrać walkę o pas, ale odwracając uwagę Cena i Lesnar'a. Jedno jest pewne Lesnar, to teraz taki Tweener, który za wszelką cenę chce spuścić łomot Rollins'owi. Gówno go teraz obchodzi Cena teraz będzie go obchodzić Rollins. Boje się, że Cena zgarnie pas, kiedy to Lesnar będzie obijał Rollins'a i skorzysta z okazji. Widziałbym też taką opcje Rollins wygra kantem za pomocy Kane i Big Showa za te F5 z RAW. Wtedy Lesnar korzysta z okazji i wbija do ringu w RR Matchu, a zarazem go wygrywa. Lepsza taka opcja niż opcja z Ceną i jego setną wygraną, a zarazem lepsze, to niż Roman wygrywający RR Match. A jeśli Cena wygra ten match, to na bank go nie wygra Super-Romek tylko jakiś inny zawodnik pokroju Ambrose, Ziggler, a być może ktoś inny może i Wyatt.

Ale głównie co do samego RR Matchu. W sumie Ambrose ma malutkie szanse na wygranie RR Matchu, ale w niego wierzę i mam nadzieje, że nas zaskoczą, ale teraz widzę cień szansy, że ruszy na pas IC. Bryan przejebał z Wyatt'em na starcie, to sam nie wiem, czy można go typować jako zawodnika, który wygra RR Match. Regins zbyt pewny siebie albo mydlą nam oczy albo jest to jakaś podpucha albo jest to rzeczywiście promocja, że jego wygrana jest pewna w RR Matchu. Wyatt? Koleś wygrywa wszystko jak popadnie ;/ i boje się, że to on jakimś cudem wygra RR Match przyznam zbytnio tego nie chce, bo gościu zabagien stał sie bardzo nudny jak flaki z olejem, więc jego wygraną zbytnio mnie nie pociągnie. I pozostaje opcja z Lesnar'em bardzo bym chciał, żeby taka opcja się sprawdziła, jeżeli Romek jest w planach, to niech lepiej Rollins zgarnie pas, a Lesnar niech się wpierdoli i wygra RR Match dostanie, chociaż rewanż z mety i chuj fajny programik z Rollins'em na sam koniec przygody z WWE, a Rollins na tym zyska utrzyma swoja pozycje Heela, a zarazem się wypromuje czego chcieć więcej.

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Piękna karta na galę. Kto to bookował, Teddy Long? :roll:

Poza tym - Woods ma kontuzję? Szkoda by było, jakby wyleciał z kickoffa(albo wyszedł na moment na ostrzał butów i piąch). Bo to starcie, choć składy głupio wyglądają, może być dobre.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Piękna karta na galę. Kto to bookował, Teddy Long? :roll:

Najwyraźniej...

A nudziłem się to zrobiłem. :wink:

http://i.imgur.com/jRSsNkq.png

...

16454446905728fca76830a.jpg

WWE potwierdzilo 21 zawodnikow do RR. Dodajmy Ortona, Sheamusa - 23. Zapewe pojawi sie Jerry Lawler i JBL - 25. Beda "niespodzianki" w postaci dwóch zawodnikow nxt - 27. No i jeszcze ten byczek, nie wiem jak on ma. Będzie fchuj niespodzianek. Jericho? RVD? Jake Roberts?? I ja tu się pytan, jaki jest sens w oglądaniu tego badziewia? :lol:

71873036054fe0f048f170.jpg

I ja tu się pytan, jaki jest sens w oglądaniu tego badziewia? :lol:

To nie oglądaj. Strasznie mnie irytują twoje posty. Jeśli myślisz, że ze swoim podejściem "anty WWE" jesteś fajny, to się mylisz. Na forum dużo jest ludzi, którzy nie oglądają WWE i uważają, że to gówno. Jednak oni w porównaniu do ciebie nie musza tego pisać w każdym poście (przecież ty nawet pisząc o Wrestle Kingdom musiałeś wspomnieć o WWE :o). Ty natomiast cały czas narzekasz, cały czas mówisz, że to gówno, że nie warto oglądać, a potem i tak widzę twoje wpisy na ten temat.

Jesteś hipokrytą? Albo lubisz sado maso? A jeśli nie oglądasz WWE, a i tak komentujesz, to już nie mam słów...

A tak BTW. to potwierdzenie 21 osób to wcale nie taka zła liczba.

Specjalnie sprawdziłem i np. w 2014 roku parę dni przed galą także mieliśmy potwierdzone 21 osób.

Nie rozumiem też, dlaczego z góry głupio zakładasz pojawienie się komentatorów i El Torito. Oczywiście nie jest wykluczone, że się pojawią, ale z takim nastawieniem nigdy nie będziesz zadowolony z gali. Chociaż sorry, przecież ty jesteś ponad WWE i ich nie oglądasz.

Naczelny hejter z góry juz wie, ze "niespodziankami" beda JBL, i Lawler, ktory by pewnie pierdolnal znowu na zawal po minucie. Wez mi PW napisz, ze swoimi epickimi przewidywaniami na przyszly rok, odwiedze bukmachera.

Ok, a tak bardziej serio, po jaki chuj wypowiadasz sie w tematach o WWE? Tak wiem, forum dyskusyjne, wlasne zdanie, mozna pogadac itp. ale KAZDY (doslownie kurwa KAZDY) jeden twoj post, do kilkulinijkowce o tym, jak to WWE jest chujowe, jakimi debilami sa bookerzy i tak dalej. Serio, idz sobie ogladac swoje indy, odstaw forum, odizoluj sie na jakis czas od ludzi, i wroc, gdy nauczysz sie dyskutowac...

@Up

Uprzedziles mnie :D

Nie rozumiem za bardzo tego narzekania co do składu RR. Ja wiem, że wielu by tu chciało żeby było 30 niespodzianek, tylko że pewnie wtedy pewnie pojawiły by się narzekania, że legendy zajmują miejsce młodym którzy pracują cały rok więc powinni mieć możliwość pojawienia się w RR matchu (tak jak było gadane o powrocie The Rocka na Wrestlemanie kilka lat temu). Poza tym, czego tak na prawdę oczekujemy? Do walki o miejsce w main evencie WR powinna właśnie wchodzić jak największa liczba zawodników rosteru a nie jacyś ludzie z ulicy którzy kieeeedyś walczyli w WWE/WWF/WCW. Za czasów Hogana, Rocka, Austina i innych legend, w RR matchu też większość zawodników to był roster. No jedyna różnica, że do tamtego rosteru mamy jakiś sentyment dlatego nie pamiętamy, że wtedy też na RR nie wpadały legendy pokroju Buddiego Rogers'a
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Widzę niektórzy się nieco zdenerwowali. Hejtuje WWE, może czasem zbyt często, ale jak się pytam to chcę przeczytać jakąś odpowiedź. Nie oglądam WWE, ale newsy czytam i przed galami jak RR, WM i SS newsy czytam aby wiedzieć co się tam dzieje. Spytałem się, ale oczywiście nikt mi rozsądnie nie odpowiedział... RR był znany z niespodzianek itd. a co to za przyjemność, że 90% zawodników znamy z góry? Piszesz tu o młodych gwiazdach. Wszystko fajnie, ale pomyśl racjonalnie. Czy Diego, Fernando, Fandango, Henry itd. mają szansę na walkę o wygraną? Zamiast 7 jobberów dali by fajne powroty na jedną noc i nikt by nie narzekał na pushowanie starych, no bo jaki to push? Dlatego jeszcze raz się pytam, dlaczego warto oglądać WWE ? Jakby się o to spytał jakiś nowy fan wrestlingu to odpowiedź byłaby jasna i wszyscy by odpowiadali...

71873036054fe0f048f170.jpg

Zadajesz pytanie:

I ja tu się pytan, jaki jest sens w oglądaniu tego badziewia? :lol:

w którym z miejsca sugerujesz, że to badziewie i jeszcze oczekujesz odpowiedzi? Sorry, ale tak to nie działa. Nikt (a na pewno nie ja) nie ma zamiaru przekonywać kogoś z takim nastawieniem jak twoje do WWE.

Jakby się o to spytał jakiś nowy fan wrestlingu to odpowiedź byłaby jasna i wszyscy by odpowiadali...

Bo ktoś nowy nie ma takiego nastawienie do produktu jak ty.

A wracając do RR. Ja rozumiem, że ludzie chcą jakiś fajnych powrotów, ale też bez przesady. Dla wielu osób jest to najważniejsza rzecz z całej walki i na podstawie powrotów oceniają jak wypadła walka. Absurd totalny. Royal Rumble to przecież nie tylko powroty, ale i początek RtWM. Walka o wielkiej stawce, która może zbudować legendę jakiegoś zawodnika na lata. To jest tu najważniejsze, a nie kwestia, czy pojawią się trzy czy sześć starych gwiazd.

WWE z walki która zapowiadała się na najnudniejszą na RR zrobiła feud jakiego dawno nie było. W tym roku w ogóle nie interesuje mnie RR match(wynik jest raczej znany) i mam nadzieję, że walką wieczoru będzie Lesnar vs Cena vs Rollins.

Oczywiście nadal faworytem jest Lesnar, ale wyjście z pasem z tej gali Ceny lub Rollinsa nie jest dla mnie wcale takie nierealne. Ja te trzy scenariusze widzę w ten sposób:

1. Lesnar wygrywa, wypromowali go na jeszcze większego destroyera i na WM zmierzy się z Romanem. To co wszyscy zakładaliśmy od początku.

2. Cena wygrywa i na WM następuje przekazanie pałeczki Romkowi, a Lesnar dostaje powracającego The Rocka(czyli to co kiedyś pojawiało się w newsach) i mamy ostatnią walkę tych emerytów w WWE.

3.Lesnar wygrywa, ale Rollins skutecznie wykorzystuje walizkę i na WM mamy pojedynek byłych członków Shield.Ta opcja może wydawać się nierealna, ale jest wręcz przeciwnie. Lesnar spełnił swoją rolę czyli został pokonany przez młodą gwiazdę. Btw kto mówił że ma się to stać na Wrestlemanii. Skoro główne pasy unifikowali na TLC to raczej nie będą mieć problemu, żeby dać komuś wygrać z Lesnarem na innej gali niż WM, tym bardziej że RR jest moim zdaniem jedną z 3 najbardziej prestiżowych. Jest to o tyle korzystne, że Rollins ponosi sobie trochę pas, a później zacznie się długie posiadanie przez Romka.

Odnośnie małego feudu jaki rozgorzał nam w tym temacie to ja nigdy nie rozumiałem dlaczego oglądanie sceny niezależnej stanowi dla niektórych kwintesencję bycia smartem. Jest to dobra rozrywka i sam od czasu do czasu oglądam różne gale(ostatnio trochę mniej), ale nie odnoszę się z tym przez gloryfikowanie gal i wrestlerów tam walczących(ale nie mam nic przeciwko żebyście tak robili). Przecież te wszystkie supergwiazdy sceny niezależnej prędzej czy później i tak zameldują się u wujka Vince’a, bo on w przeciwieństwie do sceny niezależnej ma duże pieniądze i wtedy tak naprawdę zaczyna się dla nich kariera o jakiej pewnie marzyli w dzieciństwie. Nikt przecież nie chce grać w 2 lidze skoro pierwsza jest na wyciągnięcie ręki. Mam na myśli tylko to, że większość osób zaczynała od oglądania WWE/WCW i w pewnym momencie dla niektórych zaczął się ten okres gdzie już nie w sposób racjonalny krytykuje się WWE, ale robi się to dla samego krytykowania. Co sądzicie na ten temat? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda z innego punktu widzenia. Mam na to swoją teorię , ale nie podzielę się nią z Wami żeby nie dorzucać drewna do ognia. Być może trochę przesadzam, ale dla mnie w ostatnim czasie jest to zauważalny trend.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

i w pewnym momencie dla niektórych zaczął się ten okres gdzie już nie w sposób racjonalny krytykuje się WWE, ale robi się to dla samego krytykowania. Co sądzicie na ten temat? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda z innego punktu widzenia. Mam na to swoją teorię , ale nie podzielę się nią z Wami żeby nie dorzucać drewna do ognia. Być może trochę przesadzam, ale dla mnie w ostatnim czasie jest to zauważalny trend.

Podam teraz mój ulubiony przykład: John Cena. Teraz cały ten hejt praktycznie opadł bo Cena mimo, że kręci się przy pasie to jednak często jak na niego daje się odliczyć. Ale kiedyś, wszyscy to raczej doskonale pamiętamy, co drugi post kończył się na forum pojazdem na Janusza, że znoowu kończy gale, że znoowu zabiera czas innym gwiazdą, że znooowu pogrzebał czyjąś karierę (ten argument zawsze sprawia, że zamykam forum i czekam aż inni coś napiszą w temacie żeby ten denny post zniknął mi sprzed oczu). John jest/był właśnie jak to RR. Często krytyka z dupy i tylko powierzchowna ocena- aaa bo nie będzie Stone Colda wśród 30 zawodników więc jak dla mnie gala zasługuje na ocenę -1. Ja tam mam pewność, że WWE zawsze się stara zrobić to co DLA NICH najlepsze pod wzgędem finansowym i daję głowę, że różne nazwiska próbowali ściągnąć na RR bo to też w ich interesie żeby o WWE mówiono. Ale też musimy patrzeć realnie kogo z legend WWE może ściągnąć uzyć? Hogan? Już nam się przejadł. Batista podobno dostał zakaz od agentów bo ma się skupić na filmach. Sting? Dopiero mieliśmy go na RAW więc WWE nie chce wykorzystać jednego ze sławnych już 6 występów (btw. Kto to kuźwa wymyślił?xd). Rock też filmy. Taker nie wiem czy jest w stanie chodzić już po walce z Bestią, a wszystkie inne gwiazdki legendy typu Bookery T czy Road Doggi już były dużo razy wykorzystywane. Więc jak ktoś tu domaga się jakiejś legendy czy powrotu to niech poda przykład kogo oczekuje, jestem pewny, że jak nie ja, to znajdzie się jakiś użytkownik który wytłumaczy dlaczego akurat ta gwiazda nie może dotrzeć na RR :) Ja tam jaram się np. już samym powrotem Rudzielca który MOŻE wróci jako heel, który MOŻE rozpocznie program z Danielsonem i który MOŻE przegra z Dragonem na WR 31- w takie rzeczy trzeba wierzyć :twisted:

PS. Szczerze boję się tu wejść po RR, mimo, że wiemy od kilku miechów, że najprawdopodobniej wygra Romek to pewnie wielu forumowiczów będzie tu ciskać piorunami, że wygrał on a nie np. Sami Zayn

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Krytykowanie WWE przy równoczesnym spuszczaniu się nad indysami czy puro to żadne nowum. Właściwie myślałem, że apogeum wysypu puroczubów już dawno minęło, a z powodu Wrestle Kingdom musiałem zrewidować swój pogląd.

Myślę, że w miarę znacząca grupa wrestlefanów, ujmijmy to tak, weszła w posiadanie "prawdy objawionej", jakiejś "wiedzy tajemnej", że indy i puro są fajne, że łał, że szok itp. To w miarę naturalny proces, poszerzasz swoje horyzonty. Każdy jednak ma trochę inne cechy charakteru i gdy jeden przechodzi z tym do porządku dziennego, tak drugi poszuka w tym okazji do połechcenia swojego ego, do samozwańczej poprawy swojej pozycji w hierarchii wrestlefanów.

Kiedyś chyba tak myślałem, ale dzisiaj raczej nie powiedziałbym, że "wrestling to wrestling" i nawet najlepsze starcie, z godziną kręcenia łapy, dwustoma lariatami na pysk i 1080 splashem z drugiej liny może nie wystarczyć dla fana czystej rozrywki. Niektórzy po prostu nie czują klimatu indys, a już tak dobrze wchłonęli otoczkę WWE, że czują się dobrze z produktem, który dostają.