Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja tylko mam nadzieję, że WWE nie wpadnie na pomysł by uczestnikami Royal Rumble byli Torito, Hornswoggle i Bunny, a co gorsze, żeby nie znaleźli się na ringu w tym samym momencie...

Nie zdziwię się jak tak się stanie. Roster jest duży zawsze są powroty ale WWE lubi takie osoby wrzucać do RR Matchu. Co do osoby ,która wygra Royal Rumble to nie ma innej opcji niż Romek. Wszyscy się tego spodziewają i tak mimo wszystko będzie. Nie wiem czy tylko Vince stoi twardo za Reignsem czy też za nim jest Triple H. Nawet jeśli Romek skroi z pasa Brocka to nie wierzę ,że będzie drugim Johnem. Powoli to zauważają nawet oficjele. Hunter i Vince są tak długo w tym biznesie i dobrze wiedzą ,że bez mic skilli Romek się na topie nie utrzyma. W tej chwili jednak nie ma innej opcji chyba ,że Cena zgarnie pas na PPV czego nie wykluczam.

Jeżeli odnieść się do wygranej Zigglera lub Bryana to jest niemal niemożliwe. Daniela wrzucono ,żeby zasiać ziarnko niepewności. Mimo ,że sam markuje Zigglerowi to jednak prędzej uwierzę ,żę wygra nadchodzącą walizkę MITB niż Royal Rumble.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że eliminacja Rose'a przez królika jest pewniakiem. Co do osoby z NXT to fajnie by było zobaczyć Zayna albo Neville'a. Ten drugi mógłby w tym roku zamiast Kofiego zrobić jakiś spot, gdzie z martwego punktu wraca do matchu. W tym momencie zwycięzca może być na prawdę różny, bo WWE może jednak zaskoczy wszystkich i wygra ktoś kogo nikt nie obstawia. Ja jednak dalej forsuję wersję, że Lesnar obroni pas, Reigns wygra RR i oboje zmierzą się na Wrestlemanii. A noc później na Raw Seth Rollins kroi byłego kolege z The Shield ze złota.

Możliwa lista uczestników RR matchu to zapewne

Faworyci- Reigns,Bryan

ME Randy,Ambrose

UMid-Ziggler,Harper,Rusev,Ryback,SHeamus,

Wielkoludy- SHow,Rowan,Henry,Kane

Tag Teamy-Miz ,Mizdow,New Day,GOldust,Stardust

NXT -Zayn,Pac

Pozostali czyli np Fandango,Adam ROse,Bunny,Swagger,TItus

Legendy -Mysterio itp.

Nie widze tu za bardzo miejsca dla Hornsa czy Torito.

MIZdowy mogą nie wystąpić z powodu rematchu o pasy Tag Team. Aczkolwiek można zrobić fajny spot z Damienem w RR, więc nie wiadomo. Dusty wg mnie mogą się też nie załapać, nie wspominając o Titusie. Z NXT będzie na pewno jeden chłop, a na Mysterio nie ma co liczyć, tak samo jak na Henry'ego, który ma kontuzje. Trzeba też doliczyć jakieś niespodzianki (mam nadzieję) oraz Barretta, Rollinsa, Wyatta, może Dallasa, Cesaro czy Kidda. Shiiiit mogliby jednak zrobić czterdziestoosobowe i byłoby luźniej.

Co do NXT i debiut jakiegoś świeżego zawodnika z NXT. Co jak co, ale nie widzę na razie potrzeby, żeby Zyan debiutował w głównym rosterze teraz rozpocznie swój długo oczekiwany program ze Steen'em o pas NXT, więc jego debiut w RR Matchu jest mało prawdopodobny. Widzę tutaj debiut Kalisto lub Corbina. Corbin jak na razie nie ma odpowiedniego programu w NXT, więc debiut w głównym rosterze, by mu nie zaszkodził. Harper mógłby z powrotem odzyskać pas IC, a Corbin mógłby się rzucić na pas IC przy samym debiucie w głównym rosterze. Gościu ma fajny orginalny gmmick w ringu też nie jest taki beznadziejny, więc debiut w głównym rosterze mógłby już zaliczyć. Co do Kalisto, to już pół rok temu była mowa, że ma zadebiutować pod koniec roku 2014. Więc nie zdziwię się, jeżeli go rzucą na głęboką wodę i zadebiutuje w RR Matchu.

Co do karłów, trolli itp. to z pewnością The Bunny się pojawi, to tylko kwestia czasu chłopaki :D co roku musi wbić do ringu jakiś błazen i to z pewnością będzie on. To już Vince logika od przynajmniej 3 lat.

Co do powrotów. To widzę tutaj powrót Rey Mysterio, Ortona i Sheamus (podobno w Heel'owej odsłonie) więc zobaczymy co wyjdzie z tych powrotów. Fajnie, by było jakby do ringu powrócił John Morrison, ale o tym co najwyżej można pomarzyć. Nie wiem nie interesuje się TNA, ale gdzieś wyczytałem, że nawet Jeff'ry Hardas może powrócić, ale pewnie, to jakaś śmieszna plotka :lol: :roll:

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Co do karłów, trolli itp. to z pewnością The Bunny się pojawi, to tylko kwestia czasu chłopaki :D co roku musi wbić do ringu jakiś błazen i to z pewnością będzie on. To już Vince logika od przynajmniej 3 lat.

Co do powrotów. To widzę tutaj powrót Rey Mysterio, Ortona i Sheamus (podobno w Heel'owej odsłonie) więc zobaczymy co wyjdzie z tych powrotów. Fajnie, by było jakby do ringu powrócił John Morrison, ale o tym co najwyżej można pomarzyć. Nie wiem nie interesuje się TNA, ale gdzieś wyczytałem, że nawet Jeff'ry Hardas może powrócić, ale pewnie, to jakaś śmieszna plotka :lol: :roll:

Skoro ma pojawić sie Bunny to znaczy ze Zayn także bedzie w Royal Rumble.Bo to on ponoć nosi kostium krolika :P

Powrot Sheamus'a to jak dla mnie nie powrot ,nawet jak bedzie heelem dalej bedzie irytowal ,predzej chcialbym zeby wrocil juz WSM ktorego tez ostatnio brakuje.Orton przeciez juz wrocil ;-) .

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

kołek, na jakiej podstawie oceniasz umiejętności ringowe Corbina skoro wszyskie jego walki to squashe trwające ok. 30 sekund? Swoją drogą on jest zbyt nowy żeby dawać go do RRM już teraz, a przecież przed nim pierwszy feud w NXT. A Jeff Hardy to odkąd odszedł z WWE to co roku na Royal Rumble wraca ;)

Badu w sumie masz rację za bardzo aż go pochwaliłem, bo w sumie, to świeża postać dopiero co pierwszy feud dostał, a ja już tu o debiucie rozkiniam :-) . W sumie sam nie wiem, kto mógłby z NXT zadebiutować w głównym rosterze. Liczę, że w końcu swój debiut zaliczy Kalisto najwyższa pora. Hardas co roku wraca aż kiedyś może wróci :) tak jak jego poprzedni koledzy z TNA Hogan, Sting, RVD :D

Jak nie Kalisto, to chociaż Nevile niech się pojawi :)

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Mnie tylko ciekawi, jak wyglądałby cały feud (Heyman vs Romek na mikrofonie :D) i sama walka Reignsa i Brocka, bo nie mogę tego sobie wyobrazić, to byłby fail roku.

Jak dla mnie to dostaniemy

Powroty:

-Orton

-Sheamus

-Rey

-Taker (tak, zobaczycie)

Legendy:

-Tommy Dreamer

-Ktoś z innych legend ECW : RVD?, Rhino?, Richards?, Sandman?

-Jakiś "wapniak" typu : Jim Duggan?, Booker T?, itd.

Jakiś freak

- Bunny na pewno

Ktoś z NXT

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Mnie tylko ciekawi, jak wyglądałby cały feud (Heyman vs Romek na mikrofonie :D) i sama walka Reignsa i Brocka, bo nie mogę tego sobie wyobrazić, to byłby fail roku.

Właśnie tutaj jest o czym pomyśleć. Nie wiem jak z tego by wybrnęli ,bo Heyman zgnoiłby Romka potem wciągnął i zwrócił. Opcja jest taka ,że Brock kontra Romek na mikrofonie :D

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Skoro ma pojawić sie Bunny to znaczy ze Zayn także bedzie w Royal Rumble.Bo to on ponoć nosi kostium krolika :P

Mała poprawka. Królika grał Zayn jednak większość czasu wcielał się w niego Justin Gabriel :)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z NXT miejscówkę w RR dostać mógłby Neville - ujmy mu wyrzucenie nie przyniesie, po drodze zaś może zaliczyć kilka fajnych spotów, dzięki którym zapamięta go publika.

Nie zdziwię się również widząc Jericho - gość jest na każde wezwanie fedki, star power jakiś wnosi...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

A więc do do Takera w RR matchu widzę to tak

Nadchodzi numer np 10 , wchodzi Sting staje na środku ringu , pozostali walczą dalej

numer 11 Taker ,po wkroczeniu na ring następuje spojrzenie sobie twarzą w twarz.

Oglądają się w dookoła, eliminują wszystkich w ringu po czym następuje uscisk dłoni i wyjscie z areny.

Zawodnicy od numeru 13 organizują do końca widowisko nie do zapomnienia jeżeli wrzucilibyśmy tam Zigglera,Bryana,Reignsa,Wyatta,AMbrose'a,RYback,Ruseva,Showa

Jericho,Mysterio,Barretta,Ortona,Sheamus,Harper,Rowan,Neville,Kane itd.

JAK DLA MNIE TO JEDYNE ROZWIAZANIE NA TO BY OSTATECZNIE SKOŃCZYĆ Z PLOTKAMI NA TEMAT ICH WALKI NA WM A DODATKOWO MOŻNA BY PODNIEŚC O

1 PUNKT OSTATECZNĄ OCENĘ TEGO PPV.

SKORO PH93 twierdzi że Taker powróci to jak dla mnie to jedyny możliwy sposób choć

mam nieodparte wrazenie że pojednanie powinno nastąpić na WM.

CO do wypowiedzi PeDoWu to zgadzam się w 100 % , wczoraj ktoś pisał że Reignsowi

mikrofon nie jest potrzebny bo narazie sobie radzi ale fakty są takie ze jego kariera

to w tej chwili jest na etapie startowym

-debiut z SHield i feudy w w których to najważniesze segmenty mówione wykonywał AMbrose

-następnie pasy Tag Team z ROllinsem gdzie tez za wiele nie mówił

-Zniszczenie rywali na SS i ROyal Rumble

Póki co samo działanie, rzadko dostawał mikrofon

- Feud z Evolution i znowu AMbrose vs HHH na mikrofonie

-walka z Ortonem,kontuzja i minifeud z SHowem

Dodatkowo żadne z tych feudów nie były długie jak przy normalnym feddzie o pas na WM - ttaj trzeba kilku brawli, kilka mówionych segmentóew oraz jakiegoś podpisania kontraktu żeby miało to ręce i nogi bo inaczej feud o pas bedzie jednym z najmniej

zapadającym w pamięci w historii WWE.

• Urządzenie:  iPhone

Na początek dodam, że wiadomym jest, że to Reigns zostanie zwycięzcą tegorocznego Royal Rumble Matchu. Niby są jakieś plotki, o tym, że może to być kto inny, ale sądzę, że to zwykła próba zasiania wątpliwości wśród smartów przez Vince'a.

Według mnie dawanie wygranej Romkowi to błąd, ponieważ on nie jest gotowy na taki push, jakim jest pokonanie Bestii na WM. Wiadome, że zwycięstwo nad Lesnarem ma zrobić z Romka następcą Ceny, czyli nową twarz WWE, pytanie tylko, czy on z taką rolą by sobie poradził? Według mnie nie, ponieważ, cóż twarz WWE powinna coś umieć powiedzieć przy mikrofonie, a chyba wszyscy wiemy jakie posiada on mic-skille. Jedyna rzecz, która przemawia za Romkiem, przynajmniej w mojej opinii, jest promocja, nikt nie byłby bardziej wiarygodnym rywalem od Reingsa.

Oczywiście WWE może nas zaskoczyć i dać wygraną komu innemu niż Roman, to teraz pytanie tylko, kto by był wiarygodnym rywalem dla Lesnara, oprócz Romka, oczywiście. :P Najbardziej bym widział Daniela Bryana, który wygrał czysto z Ceną, a na WM 30 wygrał jednej nocy dwie walki, jedną z nich wygrał, będąc kompletnie obolałym. :D Także, dla mnie Bryan byłby wiarygodnym rywalem dla Lesnara. Kolejny rywal to Orton, co prawda ostatni rok w jego wykonaniu był słaby, ale to dalej Orton, magia nazwiska robi swoje, spokojnie bym go kupił jako rywala dla Brocka. Niby przejawią się newsy, że wygrać może Ambrose i chciałbym tego, ale jemu brakuje promocji. A Ziggler? Jak pisał PeDoWu, to żart i to nieśmieszny. A pozostali? Pozostali się nie liczą.

Po za tym możemy chcieć lub wierzyć w co chcemy i tak wygra Roman. A jak wygra Ambrose to dla mnie, będzie miłym zaskoczeniem. 8)

PS. Witam wszystkich na forum, trochę już czytam tę forum, ale teraz postanowiłem się zarejestrować. :grin: