Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pewnie, teraz każdy mądry po fakcie "boooo, Romek wygrał, co za bullshit..." tylko zapewniam was, że wasz pogląd pewnie zmienił by się o 180 stopni, gdybyśmy Rumble Match oglądali z normalną publiką. Bo tej z wczorajszej gali nazwać normalną nie można, bo zachowują się już drugi rok z rzędu jak banda rozwydrzonych bachorów, bo ich ulubieniec nie wygrał.

Za dużo Orwella się naczytałeś, zdecydowanie za dużo. Publika ma prawo robić co chce, za to zapłacili. A marki to może inaczej reagują? Też heatują kiedy heele wygrywają i chcą wygranej Jasia tak bardzo, że aż ryczą przy ringu jak jest inaczej. Co sugerujesz? Że smartowa publika jest w jakiś sposób gorsza? Jest żywiołowa, reaguje tak jak my przed monitorami, głośna, po prostu rządzi. To, że Vince nie ma mózgu i serwuje bullshit to już nie ich wina. Jak pójdziesz do cyrku i zapłacisz za lwy a wyjdzie przebrany facet to też się będziesz cieszył? Co sugerujesz, że jeśli smartom nie podoba się booking dyktowany przez Vinca to nie powinni oglądać WWE, które powinno pozostać ekskluzywne dla milczących owiec? Czy może, że powinni udawać, że im się podoba, aby komercyjny produkt wypadł jak najlepiej? Wczorajsza publika była normalna. Jeśli ktoś jest nienormalny to kreatywni i Vince, bo wiedzieli na co się porywają organizując Rumble drugi raz z rzędu w Filadelfii, i popełnili jeszcze gorsze błędy niż rok temu.

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE samo strzela sobie w stopę, robią ten sam błąd co rok temu. Reigns niby wygrywa, niby jest fajnie. Ale jednak teraz fani mogą się odwrócić od niego tak samo jak od Batisty, co wtedy ? Nie wrzucą dwóch heeli do walki o pas na Wrestlemanii, to by dopiero była tragedia. Czyli albo zmiana Main Eventu na walke dziadków, albo znowu doczepią Bryana lub innego Ambrose'a.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Wiecie co? Czemu wy hejtujecie bogu ducha winne WWE, a nie tą całą Philadelphię? Nie, nie podłącze się do hejtowania WWE, gdyż Reigns jest super wrestlerem i ciesze sie że wygrał RR. Po za tym Rock, DDP, Dudley, ale nie... oni musieli drugi rok z rzedu. Tak naprawde rok temu Reigns dostał pop, wiec to prawda że Philadelphia i Pittsburgh zmieniaja poglady jak rekawiczki żeby w internecie był bam bam bam na nich, a ja zrobie im bum bum bum. Wspaniały wcześniejszy Triple Threat z mocnym wypromowaniem Lesnara, ale co? Nie no, nie dla Pensylvanii, całeeeej. Vince dał szanse dla nich, przyjechał drugi raz na tą galę do nich by mieli szanse zyskac w ich oczach. Rok temu już były groźby że nie przyjada tam wiecej, a teraz mam nadzieje że Vince`a balonik cierpliwości pękł.

I jeszcze jedno. CZEKAM NA HEEEJTYYYY.

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

Drugi rok z rzędu publika rozwaliła galę, heat dla Reignsa bezcenny, w ogóle końcówka bardzo źle rozpisana, mogli chociaż Ambrose'a z Reignsem dać na koniec, a nie Kane+Big Show eliminujący każdego po kolei. Komentatorzy nawet nie powiedzieli o Rusevie, ale publika im przypomniała, hahaha :D Nawet Rock nie otrzymał popu jakoś dużego. Ja nie wiem czy ktoś w team creative teamie to nie myśli, bo przecież wiedzą kto jest jak popowany, mają doświadczenie, a robią to samo.

Chanty "CM Punk" były mega. Albo "bullshit". Taka publika się podoba, taka smartowa, co nie łyka wszystkiego jak młode pelikany tylko sama wie co jest najlepsze.

Szkoda, bo mecz o WWE/WHC był fantastyczny, każdy zresztą widział, RR Match z plusów to dodam promocję Braya i bardzo pomysłowy spot z Kofim, ogólnie co by nie mówić ME rozczarował, dobrze chociaż, że publika to okazuje i Vince to słyszy, że zaserwowali "bullshit" :)

Mam wrażenie, że z tym Rusevem chcieli zrobić niespodziankę, ale nikt się nie dał zaskoczyć.

Tak naprawde rok temu Reigns dostał pop.

Domyślam się, że cała Twoja wypowiedź to trollowanie i śmieszkowanie, ale odpiszę. Reigns dostał rok temu pop na takiej samej zasadzie jak w tym roku dostał go Rusev.

Wiecie co? Czemu wy hejtujecie bogu ducha winne WWE, a nie tą całą Philadelphię?

Hejtować Phili, ale za co? Każdy wiedział jaka będzie reakcja na wygraną Romka, nawet WWE wysyłając tam Rocka. Mamy ich hejtować bo są jedną z lepszych publik w stanach i żyją tym co się dzieje? Dzięki nim tą gale się jako tako oglądało.

Edytowane przez Ambrose Joker

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak teraz sobie pomyślałem, że może jednak lepiej by było jakby main eventem był Triple Threat Match o WWE WHC.

Po tej gali utwierdzam się w przekonaniu, że WWE to dno. Jedne z 3 gal jakie oglądam od tej fedki i co? Kicha i mogiła :) Walka o pas WWEWH podobała mi się, ale też du**y nie urwała. RR Match to komletne nie porozumienie. Co mnie w tej walce ucieszyło? Powrót Bubby i.. a nie, tylko to ;) Cholera, Ray to Ray, żywa legenda. ,,Get the table" po raz kolejny w Dablju to coś niesamowitego, ale nie chcę go widzieć na pełnym etacie. Niech zawalczy na WM ostatni raz, albo niech ma segment, bo to już dziadek z dużym brzuszkiem. Publika genialna, choć właśnie takich fanów często nie rozumiem. Chanty itd. były genialne do momentu wyeliminowania DB. Niby tacy smarci, a chcą, żeby drugi raz z rzędu, w ME WM Bryan był terminatorem i drugi raz z rzędu WM ma się zakończyć takim samym widokiem? Po tej eliminacji nawet na Rocka nie było wielkiego ,,bum". Mimo wszystko pięknie wybuczeli Romana <# mi to lotto kto to wygrał, bo i tak nie będę siedział przy tej federacji po WM, ale mimo wszystko fajnie jak fani nie kupują czegoś, co im się nie podoba. Moim zdaniem przerwanie streaku i niszczenie Ceny przez Lesnara idealnie się nadaje, aby wypromować młodą gwiazdę, a że padło na Romka to trudno. Poza tym kto rozpisał końcówkę ME?? Cholera, aż mi się śmiać chciało jak na to patrzyłem :D Nie było zawodników NXT, Stinga a Rocka występ.. no cóż, przemilczę to ;0 Jednak co Philadelphia to Phliadelphia, szkoda, że nie ma tam NXT. Wszyscy wiemy jaka publika była na ECW :) Podsumowując: zmarnowane dwie i pół gdziny.

PS: Tyle było tu teorii spiskowych, a Dablju poszło tak, jak planowane było od kilku miesięcy. Śmiesznie to teraz wygląda, jak przed galą było tyle ,,prawdopodobnych" zakończeń xD

71873036054fe0f048f170.jpg

Some fans took to social media to display their displeasure at Bryan's elimination. Shortly after the event, #CancelWWENetwork became the top Twitter trend worldwide, while PWInsider.com reported that the WWE Network online cancellation page was failing to load and that some subscribers who had called WWE to cancel their subscription were told to call back the next day as there were too many people attempting to manually cancel their subscription

:lol:

Ale problem jest taki, że się nakręcacie. CO ROKU! To nie ma sensu o.O Po co miał wracać Orton ? Żeby go wyrzucił Kane i Big Show ? Albo, żeby go Piekny Roman poczęstował spearem ? To by dopiero był heat na jego postać...

Dla mnie gdyby wrócił Randy to może i bym się bardziej emocjonował, bo bym miał tę nutkę niepewności czy by jednak Orton nie wygrał tej walki i czy nie zmierzyłby się z Brockiem na WrestleManii 31. A tak, jak pozostał Reigns z Kanem i Big Showem, to chyba tylko mama Romana się martwiła, czy syn da radę, czy go Ci złoczyńcy wyrzucą...

Jak tak czytam, praktycznie każdy post, to aż mnie skręca. Pewnie, ten Royal Rumble Match nie był jakiś wybitny, ale nie oszukujmy się - nie był też jakiś niesamowicie słaby. Pewnie, teraz każdy mądry po fakcie "boooo, Romek wygrał, co za bullshit..." tylko zapewniam was, że wasz pogląd pewnie zmienił by się o 180 stopni, gdybyśmy Rumble Match oglądali z normalną publiką. Bo tej z wczorajszej gali nazwać normalną nie można, bo zachowują się już drugi rok z rzędu jak banda rozwydrzonych bachorów, bo ich ulubieniec nie wygrał. To co do cholery, teraz Bryan powinien wygrywać Royal Rumble Match co roku? Bardzo szkoda mi Reignsa, bo widać było, że chłopak był niesamowicie szczęśliwy z powodu wygranej, ale potem, z czasem jak reakcja publika nie zmieniała się to uśmiech z jego twarzy zleciał. A to przecież nie jego wina, że walkę zabookowano tak, a nie inaczej.

Ty tak na serio? Przecież wiadomym jest, że publika zawsze, a zwłaszcza na wielkich PPVs kupuje bilety po to, by zobaczyć jak jej ulubieniec kopie dupy heelom. Promotorzy są zaś zasadniczo od tego, by dawać ludziom to czego ci chcą. Nie oznacza to oczywiście, że pupilek widowni ZAWSZE ma wygrywać, ale chodzi o to, że jeżeli już ma przegrać, to trzeba to zrobić z głową. Tymczasem już drugi rok z rzędu Vince serwuje nam to samo gówno (tzn. grzebie gwiazdę, która jest najbardziej over z widownią i daje zwycięzcę z dupy), w dodatku tym razem samo wykonanie RR Matchu było jeszcze gorsze niż przed rokiem. Debilny booking większości walki, główni facowie eliminowani jak najgorsi jobberzy, od momentu gdy wyeliminowano Zigglera ZERO niepewności (jego zwycięstwo nie było raczej prawdopodobne, ale przynajmniej jakieś złudzenia miałem), główne role w końcówce odgrywają wypalone gwiazdy minionej epoki: Kane i Big Show. No i jeszcze ten zwycięzca. Facet który jest absolutnie niegotowy na to by main eventować WMkę. Gość nie potrafi dać kilkuminutowego proma, nie ma osobowości, jest nudny i co najważniejsze NIE JEST over z publiką. Nawet płeć przeciwna ma na niego wyjebane, choć według co po niektórych tutejszych ''znawców'' kobiet, powinny one moczyć majtki na sam widok Romana, ''bo ma wygląd'' (sorry, ale kobiety nie są do końca takie jak my w tych kwestiach, uroda to pewien atut, ale sam wygląd to zdecydowanie za mało, gdy ktoś jest nudny, to właściwie nic on nie daje). Romka nie dość, ze wrzucili na głęboką wodę, to w dodatku zrobili w tej walce chyba wszystko, by agresja fanów za chujowy match wyładowała się na nim. Nie przepadam za Romanem, ale zrobiło mi się głupio jak widziałem (i słyszałem) to co działo się w końcówce. Niestety nie dziwię się fanom, bo też bym się wkurwił i dał do zrozumienia oficjelom, co myślę o zwycięzcy i o walce wieczoru, bo to chyba jedyna droga by przemówić cymbałom w Dabluju do rozumu. WWE ma tę samą nauczkę na przyszłość co w zeszłym roku, nie powinni tak nachalnie wciskać jakiegoś facea ludziom, bo to przyniesie tylko odwrotny skutek. A pojawienie się Rocka przyjąłem z zażenowaniem- tani chwyt, który w żaden sposób nie pomoże Romanowi w jego karierze i nie złagodzi wkurwienia fanów. Booking tej walki przypominał booking walk w WCW z czasów, gdy federacja staczała się na dno. Kompletne gówno.

Szkoda, że PPV zjebano w taki sposób, bo po bardzo dobrej walce o pas WWE WHC i pierwszej części Royal Rumble Machtu myślałem, że to Rumble będzie naprawdę niezłe. Niestety srodze się zawiodłem, bo WWE nie wyciąga wniosków ze swoich błędów.

Fatalny booking RR matchu. Gdzie ludzie z NXT ? Miały być dwie osoby, a nie było nawet jednej......

Jedyne plusy tej walki to powroty i fajne rozpisanie Wyatta. A eliminacja jego, czy też Zigglera, Bryana i Deana to jakieś kompletne nieporozumienie ! A Big Showa i Kane'a na końcu to lepiej nie komentować. Najbardziej to szkodzi mi Romana - nic nie zawinił, a został wybuczany jak prawdziwy heel.

Ludzie, RtWM dopiero się rozpoczęła :) to jeszcze nie koniec, to dopiero początek ;) Dabju to tak doświadczona federacja że z każdego gówna potrafi coś ulepić ;) It's not about the Destination, it's about the journey ;)

Nie. Dablju to tak doświadczona federacja, że wie kiedy można się opierdalać i zgarniać za to gruuuuby hajs.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Uwaga, muszę wylać swój żal i smutek. Specjalnie po to konto założyłem. Royal Rumble - moje ulubione pejperwiu. Niestety, rozczarowujące bardzo mocno, zwłaszcza royal rumble match. Występ wyatta fajny w sumie, choć danielson trochę zawiódł, myślę że romek wypadłby lepiej, gdyby był z wcześniejszym numerem. Może dostałby więksszy pop, akcja z korporayjnym i big showem śmiszna. momentami miałem wrażenie, że panowie pogubili się w scenariuszu. Troszkę przyśmieszkowałem przed galą, że pewnie kingstonowi dadzą znów akcję w stylu "dostaję cepa i upadam na przypadkowego typa z widowni, którego proszę o zaniesienie mnie do ringu" - prawie się udało. :lol: Końcówka była najprzewidywalniejszą rzeczą świata. obejrzę jeszcze raz, może znajdę jednak ten hype. No i tag teamy jakoś mi przemknęły niezauważone, warto?

Nie powiedziałbym, że jestem fanem Romka, ale to największy przegrany tego PPV i z tego powodu mi go żal. Facet jest krótko w ringu, rozkręca się, zaczyna budować swoją postać, a tu ni z gruchy ni z pietruchy Vince widzi w nim main eventera. To jak początkującemu kulturyście wrzucić na bary 200kg i powiedzieć "dajesz". Jasne, WWE jest potrzebna postać jak Jasio, ale to widać i słychać, że na Romka jest za wcześnie. Szkoda, bo gość wydaje się sympatyczny, a teraz ludzie będą rzucać w niego kamieniami.

Ogólnie bida z nędzą, jedynie Seth, Lesnar i Cena dali fajne widowisko, choć botch Rollinsa mógł kosztować go bardzo wiele.

I wiecie co? Kilkanaście stron wcześniej w tym temacie żartowałem, że jedynym wiarygodnym przeciwnikiem dla Lesnara jest Alistair Overeem i nadal tak twierdzę, tylko że bez żartu.