Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

K-Pel - z racji tego, że moje ostatnie wpisy były kontrowersyjne dla niektórych (jeśli mogę to tak nazwać) to uważam, że Twój wpis jest w kierunku do mnie. Wynika z niego, że po WK9 fani, którzy udzielają się na tematach indys, puro, lucha itd. to fani od stycznia i udają znaFców, w ty ja. WWE nie oglądam regularnie rok (moje zdanie na ten temat znacie, więc nie chcę tu znowu prowokować), z Indys i puro jest to samo. Chodzi mi o to, że piszesz o ,,puroczubkach" nie wiedząc, ile dani fani oglądają puro i ile o nim wiedzą :) Żeby było jasne, nie śmieję się z osób oglądających WWE, absolutnie. Każdy lubi to co chce, jedni rozrywkę i fajną otoczkę, inni dobry wrestling. Po prostu zadałem pytanie, jak można to oglądać, ponieważ chciałem poznać opinie kogoś kto w tym siedzi. Chciałem poczytać co dobrego jest w WWE i chwilkę podyskutowac (oczywiście kulturalnie). Mimo wszystko to zły temat na takie dyskusje :)

PS: Może odniosę się do WWE. Zwycięstwo Romka w RR dla wielu z Was jest czymś złym. Moim zdaniem wręcz przeciwnie. Zakładając, że Brock obroni pas, zwycięstwo młodej gwiazdy na RR i wygranie ME WM31 to coś, co musi się wydarzyć. Czy będzie lepsza okazja, aby wypromować kogoś na kimś kto zdeklasował Cenę i przerwał Streak? Nie, Lesnar to idealny materiał na zawodnika, ktory wypromuje nową twarz fedki, w tym wypadku Romana. Faktycznie w ringu ssie na maxa, za majkiem też. Mimo wszystko ma swoje ruchy, sylwetke i twarz, która jest oryginalna. Za majkiem moa go wyszkolić. Oczywiście lepszym kandydatem jest Moxley, ale nie każdy ma to coś co pozwoli Mu na bycie drugim Ceną, u DA głównym problemem jest twarz, ktora idealnie nadaje się do heela i psychopaty, takie jest moje zdanie.

Piszę z telefonu, sory za błedy ;)

71873036054fe0f048f170.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Nie rozumiem troche po co ,niektórzy (ogólnie do wszytkich, skierowana jest ma wypowiedź) mimo tego , że czegoś nie oglądają w czymś nie uczestniczą, to wiedzą wszystko najlepiej i wypowiadają się o czymś o czym teoretycznie nie powinni mieć przyjemności.

Kurde kojarzy to mi się z takimi starymi babami, któe uważają coś za gówno, publicznie mówią , że tego czegoś nie śledzą a w praktyce podniecają sie każdym epizotem tego czegoś...

163870508457e2d890447a3.jpg

PS. Szczerze boję się tu wejść po RR, mimo, że wiemy od kilku miechów, że najprawdopodobniej wygra Romek to pewnie wielu forumowiczów będzie tu ciskać piorunami, że wygrał on a nie np. Sami Zayn

Dobrze powiedziane,tak samo kiedyś ktoś wyjechał że Ziggler to może wygrać Rumble i walczyć w ME WM :twisted:

Ludzie spójrzcie na roster i popatrzcie tak szczerze,ile jest gwiazd które mają ten upragniony u Vinca wygląd gwiazdy(ala Romek) ,posiadają dobry ring skill i mic skill?

Rollins,Ambrose i długo długo nikt.Jednego underdoga już WWE ma (Bryan) i raczej drugiej gwiazdy w taki sposób bookować nie będzie i z całym szacunkiem dla obecnego rosteru,ale ja już wole oglądać np. Lesnara jako wspomnianą gdzieś wyżej supergwiazdę ,niż Dolpha czy kogokolwiek innego prócz wyżej wymienionej dwójki w najważniejszej walce na Wrestlemanii.

Nie rozumiem troche po co ,niektórzy (ogólnie do wszytkich, skierowana jest ma wypowiedź) mimo tego , że czegoś nie oglądają w czymś nie uczestniczą, to wiedzą wszystko najlepiej i wypowiadają się o czymś o czym teoretycznie nie powinni mieć przyjemności.

Kurde kojarzy to mi się z takimi starymi babami, któe uważają coś za gówno, publicznie mówią , że tego czegoś nie śledzą a w praktyce podniecają sie każdym epizotem tego czegoś...

No cóż, swoją przygodę z wrestlingiem zaczalem z wwe. Ogladam obecnie stare gale i ciezko jest sie odciąć od fedki. To, ze hejtuje i nie oglądam nie znaczy, ze nie czytam newsów i wynikow. Po prostu przed wm zawsze sledze wwe bo niby to najgoretszy okres roku. Tak samo x pilka nozna. Nie lubie ligi angielskiej ale jest najlepsza i dużo o niej słychać sprawia, ze sledze co sie tam dzieje ;)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Niech po prostu każdy ogląda to, co lubi, co mu się podoba i co mu sprawia frajdę. I nie obraża innych. Słowa mądrości/oczywiste frazesy (co kto woli) macie ode mnie gratis ;)

A co do samego RR... fakt, że znamy 2/3 uczestników przesadnie mi nie przeszkadza. Bo czy tak nie jest co roku? Vince nie po to trzyma na liście płac kilkudziesięciu zawodników, by 3/4 z nich nie wystąpiło w royal rumble. I to nie wystąpiło tylko po to, by swoje 30 sekund chwały zaliczyć mógł Godfather albo inny Lawler. W sumie już wolałbym, by w niedzielę wybiegli Otunga (ostatnio na live eventach występował, więc żyje), Regal (ciekawe ile poczeka na HOF...) czy nawet Alex Riley.

Poza tym jestem optymistą. Vince pamięta, z jakim przyjęciem spotkała się ubiegłoroczna, mocno słaba gala. I podejrzewam, że będzie chciał zatrzeć złe wrażenie. W końcu to nie byle jakie ppv, to jednak RR... obok WM-ki jeden z symboli całego wrestlingu.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

I za to właśnie uwielbiam te forum, za bezsensowny off top w środku dyskusji a za 4 dni PPV, I love it!.

Wracając do tematu to włączenie Rollinsa do walki o pas wywróciło mi moje przewidywania. Na teraz to on jest najbliższy do zgarnięcia złota, lecz jeśli założymy jego zwycięstwo to na głównego faworyta wygrania Rumble wyrasta Ambrose gdyż najłatwiej jest z tego zrobić feud na WM. Jednakże trzeba wziąć pod uwagę, że Road to Wrestlemania rządzi się swoimi prawami, dlatego też nie jest to plan realny (na każdym innym PPV to Rollins zgarnia pas, teraz to nie ma takiej możliwości). Faworytem jest Lesnar, a Cena nie ma szans na wygraną bo oprócz Rollinsa nie pasuje do niego żadny inny wrestler do walki na WM o pas.

Sytuacja Reigns'a jest podobna do sytuacji Bryan'a z zeszłego roku, obydwóch sprowadzono do cienia żeby na samej WM wybuchnąć, dlatego też on jest moim faworytem do wygrania RR.

Co do powrotów na Rumble to na pewno zobaczymy Ortona, Sheamus'a, może DDP (yoga działa cuda i 59-latek da rade :D), Lawler na pewno nie (nie zaryzykują aby im kipnął na środku ringu), cieszyłbym się gdyby jeszcze byli Dudley'owie (nie mam ich dość po TNA, a Dablju nawet z poczciwego Żądełka może zrobić predatora).

na każdym innym PPV to Rollins zgarnia pas, teraz to nie ma takiej możliwości

Ciężko się nie zgodzić. Rollins to na obecną chwilę zawodnik wypromowany na bycie WWHC. Ale czy na maineventowanie WMki z tym pasem? Raczej jeszcze nie teraz.

Wisi mi, że spoty w RR mają ludzie typu Fandango czy Matadorzy. RR Match zawsze mi się fajnie ogląda, bawi mnie samo kombinowanie na temat kto teraz wejdzie, kto następny itd. - to po prostu fajny pomysł na walkę i rzecz, na którą czekam najbardziej ze wszystkiego, co wypuszcza WWE. Nawet kiedy zwycięzca jest pewny na 99%. Będę się cieszył jak dziecko, kiedy pojawi się surprise entrance, nieważne czy z NXT, czy stara legenda.

...to ciśnięcie WWE na każdym kroku to przesada. Też twierdzę, że walki poza Vince'ową krainą są lepsze, oglądam różne gale, ale żeby cisnąć WWE za wszystko, kiedy nawet nie ma specjalnego powodu, to przeginka. Jak chcecie kogoś przekonać do Indy/Puro/... to są lepsze sposoby. Liczę, że choćby opisy gal w Independent Zone kogoś przekonają. A jak nie, to trudno - ja se będę np. pisał o Dragon Gate i dobrze się bawił oglądając, mam gdzieś czy inni też zerkną czy nie, nie będę ludzi obrażał bo wolą fajerwerki i widowiskową oprawę.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Ci którzy wierzą w innego zwycieżce niż Roman niech nie wchodzą.

Znamy juz 2 walki na WM.

10420755_651552964949612_7066376166418960403_n.jpg?oh=fc8e8c696256e84b5221ad590819887c&oe=555A09E9&__gda__=1433374223_3be88ea48500db27283425cea58d2620

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

WWE się postarało. UWAGA spoiler na RR :)))))

10420755_651552964949612_7066376166418960403_n.jpg?oh=fc8e8c696256e84b5221ad590819887c&oe=555A09E9&__gda__=1433374223_3be88ea48500db27283425cea58d2620

No nie wiem, jeszcze niedawno reklamowali Cenę jako WWE championa na live eventach, ale jeśli by się okazało, że na WM zawalczą Reigns z Lesnar to karygodne zachowanie federacji, że publikują takie plakaty. To do cholery powinno być tajne!

Ale w sumie Cena może być mistrzem na RR, a potem Lesnar odzyskać pas i Reigns jako zwycięzca RR Matchu, to było beznadziejne jakby się potwierdziło, WWE spojlerujące wszystkie wyniki. Czas pokaże.

Chciałbym, żeby tak jak w 2014 roku fani wygwizdali wygranego RR match'u - nie chodzi o to, że nie lubie

Romana Reignsa

:lol: , ale chciałbym, żeby WWE dostało po tyłku za takie spoilerowanie i za brak emocji związanej z samym RR'. Swoja drogą to jest Phill'y, także raczej to się stanie. W ogóle nie czuje klimatu RR', żero sensownej promocji, losowanie numerków na użyek publiczny!, "fascynująca walka o wygraną w RR'", walka o pas także jest wielką "niewiadomą"...

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

RLY WWE? Ale może to nie jest prawda, jeśli Cena miał być mistrzem przed WM-ką, ale ja już sam nie wiem, czy to nie jest jakaś próba zmylenia fanów przed zwycięstwem jakiegoś Ambrose'a, czy kogoś innego... Ech... Marzenia...

• Reputacja:   1

Co wy pierdolicie ? Ja tam tylko widzę cztery osoby które stoją obok siebie na jednym z wielu bilboardów promocyjnych. Gdzie jest napisane że Roman zawalczy z Brockiem ?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

No, racja pierdolimy... zgrywasz się czy na prawdę starasz się z gówna ukręcić bicz? :lol:

O tych walkach mówi sie już od 3 miesięcy, jak według ciebie ten plakat, gdzie Sting stoi koło Huntera i Lesnar koło Romka jest zbiegiem okoliczności to proponuje ci zakład o jakiś dobry trunek, stoi? :)