Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokaz wrestlingu DDW w Gdańsku w najbliższą sobotę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbliższy pokaz wrestlingu DDW odbędzie się w sobotę 13 grudnia o godzinie 10.30. Cała impreza rozpocznie się o 10.00, wstęp wolny.

Gimnazjum nr 8 (ul. Żabi Kruk 5) będzie gościć pierwszą w historii mini-galę DDW w Gdańsku. Gwoździem programu będzie pojedynek samozwańczej gwiazdy rocka Roberta Stara z mistrzem DDW...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pokaz-wrestlingu-ddw-w-gdansku-w-najblizsza.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 886
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bardzo dziękuję DDW za organizację pokazu. Dzięki temu rektor odwołał nam ćwiczenia. Czy wiadomo do której potrwa ten pokaz? Z chęcią wpadnę, lecz niestety mogę dopiero od 11.

30168447450d761c1b5419.jpg

Opublikowano
Bardzo dziękuję DDW za organizację pokazu. Dzięki temu rektor odwołał nam ćwiczenia. Czy wiadomo do której potrwa ten pokaz? Z chęcią wpadnę, lecz niestety mogę dopiero od 11.

Wiek 24 lata i chodzisz do gimnazjum? Nie spieszy Ci się z nauką, co? :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

Wiek 24 lata i chodzisz do gimnazjum? Nie spieszy Ci się z nauką, co? :wink:

Nigdy nie słyszałem by gimnazjaliści mieli zajęcia w soboty. Przeoczyłeś jedną rzecz w moim poście. Pisałem o rektorze. W gimnazjum mam organizowane ćwiczenia ze studiów w weekendy. Choć czasem na zajęciach zachowanie niektórych pod gimnazjum podchodzi. Znając życie jeszcze nie raz odwołają nam zajęcia z powodu DDW. Jeden plus z przenosin do Gdańska ;P

Opublikowano
Nigdy nie słyszałem by gimnazjaliści mieli zajęcia w soboty. Przeoczyłeś jedną rzecz w moim poście. Pisałem o rektorze. W gimnazjum mam organizowane ćwiczenia ze studiów w weekendy. Choć czasem na zajęciach zachowanie niektórych pod gimnazjum podchodzi. Znając życie jeszcze nie raz odwołają nam zajęcia z powodu DDW. Jeden plus z przenosin do Gdańska

Dla dobra żartu, z czystego czepialstwa, naturalnie że przeoczyłem :wink: Inna sprawa, że troche dziwnie mieć zajęcia w gimnazjum. Co się wtedy dzieje z budynkiem uczelni? W soboty Was nie wpuszczaja, bo zakładają, że już jesteście pijani? Mniejsza z tym, wracajcie do tematu DDW, nie ma co robić offtopu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

w budynku uczelni są wykłady i ćwiczenia, lecz nie dla wszystkich sal starcza, to wynajmują od gimnazjum. Przeczuwam, że jeszcze nieraz odwołają zajęcia dzięki DDW. Mam nadzieję że pokaz potrwa dłużej niż godzinę i zdążę podejść.

Maxi, masz info jakieś na temat czasu trwania pokazu?

Opublikowano
  • Autor
Maxi, masz info jakieś na temat czasu trwania pokazu?

Około godziny.

Opublikowano
Szkoda. myślałem że zdążę, ale jak godzinę to o 11 pewnie będzie się już kończyć. Dzięki za informację Maxi

Opublikowano
  • Autor
Będę na pokazie, jak ktoś jeszcze się pojawi z forum to niech do mnie zagada. Jak nie wie jak wyglądam niech napisze do mnie pw.

Opublikowano
Jak nie wie jak wyglądam niech napisze do mnie pw.

Albo niech obejrzy KLowskie Video, na którym jesteś ;)