Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ewentualna walka Undertakera na WM31, Pierwszy feud Ortona p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli Undertaker zdecyduje się ostatecznie stoczyć jeszcze jeden pojedynek na WrestleManii 31, to WWE planuje by jego rywalem był tym razem Bray Wyatt. Tym samym zamiast wyczekiwanego przez wielu fanów starcia Sting vs. Undertaker, otrzymalibyśmy dwa pojedynki: Sting vs. Triple H oraz Bray Wyatt vs. Undertaker.

Co do...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ewentualna-walka-undertakera-na-wm31-pierwszy.html
  • Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 848
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tym samym zamiast wyczekiwanego przez wielu fanów starcia Sting vs. Undertaker, otrzymalibyśmy dwa pojedynki: Sting vs. Triple H oraz Bray Wyatt vs. Undertaker.

Jak WWE mając w obsłudze Stinga i Takera jednocześnie nie da ich pojedynku, to to będzie bullshit roku 2015, a nie wiem czy nie dekady 2010-19.

WWE niech da Sting-HHH na RR, Sting niech przegra po interwencji Takera, HHH tymczasem wejdzie w feud z kimś innym o władzę na WM, bo ja nie wyobrażam sobie, aby walka Sting-Taker miała się nie odbyć przez debilizm kreatywnych.

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

Opublikowano
Jak WWE mając w obsłudze Stinga i Takera jednocześnie nie da ich pojedynku, to to będzie bullshit roku 2015, a nie wiem czy nie dekady 2010-19.

Jak długo jeszcze ludzie się będą jarać tą kulą śniegową napoczętą bez pomyślunku przez jakiegoś forumowego sebka lata temu...