Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Jak oceniasz debiut Stinga w WWE?

Maxi4

Jak oceniasz debiut Stinga w WWE?  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz debiut Stinga w WWE?

• Świetna sprawa, niesamowicie mi się to podobało
      61
    • Było dobrze, ale mogło być lepiej
      73
    • WWE zepsuło jego debiut
      40
    • Zupełnie mnie to nie ruszyło
      10
    • Jest on zbędny federacji
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Minęło już trochę czasu i na chłodno możecie ocenić jak wyglądał debiut Stinga w WWE, który nastąpił na Survlvior Series 2014. Dodatkowo jak bardzo oczekujecie jego dalszych występów i jak one będą wyglądały?
https://forum.wrestling.pl/topic/37604-jak-oceniasz-debiut-stinga-w-wwe/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaznaczyłem "niesamowicie mi się podobało". Debiut został zrobiony bezbłędnie choć daleko mi do jarania się nim. Ale to już sprawa mojego gustu, to jak WWE zorganizowało debiut to druga sprawa a to już było udane. Lepiej bym tego nie zrobił.
https://forum.wrestling.pl/topic/37604-jak-oceniasz-debiut-stinga-w-wwe/#findComment-369774

No na pewno odbieram to pozytywnie, ale zaznaczyłem, że mogło być lepiej. Ale to szczegóły takie jak niefajny theme song, siwe włoski no i za długi czas przejścia od pierwszego ciosu dla HHH do finiszera.
https://forum.wrestling.pl/topic/37604-jak-oceniasz-debiut-stinga-w-wwe/#findComment-369779

Też zaznaczyłem że było dobrze, ale mogło być lepiej. Czekałem na jego debiut, było dobrze dopóki nie trzeba było czekać zbyt długo zanim dowlecze się do ringu i zrobi coś Hunterowi. Stanowczo za bardzo chciano to jego momentum rozciągnąć w czasie. O tym że zapewnił wygraną drużynie Ceny to już nie ma co wspominać, bo dali mu jakąś nadzwyczajną moc, dzięki której jak ten położył Zigglera na Rollinsie to ten drugi się nie obudził, mimo że od zig zaga minęło już z dziesięć minut.

Jak okaże się że ten kontrakt na ledwie kilka występów to prawda, wtedy jego debiut jako całość będzie można uznać za popsuty, choć nadal czuję niesmak związany z tym że się raz pojawił i tyle go widziano...

https://forum.wrestling.pl/topic/37604-jak-oceniasz-debiut-stinga-w-wwe/#findComment-369780

Sam jego debiut był bardzo spoko, jeszcze w takim momencie. Ale sam jako osoba jest mi obojętny a najlepiej jakby emeryta nie było.
https://forum.wrestling.pl/topic/37604-jak-oceniasz-debiut-stinga-w-wwe/#findComment-369889

Debiut Stinga podobał mi się, może dlatego ,że mam pewien sentyment do niego.

Szkoda,ze był to tylko mały epizod,miło by było jakby Sting zagościł na dłuzej w WWE,które zrobiło się moim zdaniem nudne :???:

W ankiecie nie wziąłem udziału,ponieważ już się zakończyła 8)

https://forum.wrestling.pl/topic/37604-jak-oceniasz-debiut-stinga-w-wwe/#findComment-370293

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Patrzcie. Właściwie to słuchajcie co znalazłem: Kurwa no słowo upadek, to jest jednak potężne nadużycie. To chyba musiał fan WWE przygotowywać ten materiał.   Liv Morgan:
    • KyRenLo
      Zależy, od której strony na nią spojrzeć Jest w porządku, ale jej koleżanka Steph wygląda na teraz lepiej. Zobaczymy, co to będzie w przyszłości. Rywalizacja między Paniami jest nieunikniona.  New Year's Evil:  
    • KyRenLo
      WWE ranks the Top 10 rivalries of 2024:   Dobra lista? Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsce. Miło widzieć, że Panie zostały wrzucone na podium.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      WWE Women's United States Title Tournament Final Match (vakant) Jesteśmy obecnie w fazie półfinałowej i wygląda to tak: Bayley vs. Chelsea Green Michin vs. Tiffany Stratton Bayley taki pas nie jest potrzebny. Tiffy ma walizkę i czekamy na udaną realizację. Wychodzi, że najlepszy zestaw na finał to Green vs. Michin, bo właśnie takie zawodniczki powinny rywalizować o tytuł US. Natomiast coś mi mówi, że któraś z tych bardziej uznanych Bayley/Tiffy w finale się znajdzie.  Liv Morgan (c) vs. IYO SKY Ringowo i wizualnie powinno być ładnie. Wynik, jednak chyba z góry znany. Walka Liv vs. Rhea to droga, na której jesteśmy i dziwne byłoby, gdyby Liv gdzieś w trakcie straciła tytuł. Gunther (c) vs. Finn Balor Kolejna walka ze sporą szansą na dobry poziom. Czy jest możliwa niespodzianka? Moim zdaniem nie. Priest się pewnie pojawi, a Gunther obroni tytuł. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens Dodałbym tutaj jakąś stypulację, ale nawet bez niej będzie dobrze. Mogę sobie napisać, że fajnie byłoby zobaczyć KO na chwilę z pasem, ale nie sądzę, że Blondas przed WM straci tytuł. Spoko to wygląda. Zobaczymy, czy już po fakcie też będę chwalił. Jak wam się podoba karta na teraz? Myślicie, że coś zostanie jeszcze dodane? Będą jakieś niespodzianki (Nie chodzi o wyniki)? Jaki finał turnieju o pas US pasowałby wam najbardziej? I jaka zawodniczka powinna zdobyć ten tytuł na starcie?
  • Dodaj nową pozycję...