Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

HHH i McMahon zrezygnują z Rybacka?, Powraca gwiazda NXT, Da

Sabinq

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ponoć w oryginalnych planach na Survivor Series to Ryback miał zapewnić zwycięstwo drużynie Johna Ceny, ale w ostatniej chwili podjęto decyzję, że jego miejsce zajmie Dolph Ziggler. Nie mamy pewności jaka była tego przyczyna, ale oficjele nie są podobno do końca zachwyceni z tego jak Ryback pracuje w ringu, gdzie wciąż...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-hhh-i-mcmahon-zrezygnuja-z-rybacka-powraca.html
https://forum.wrestling.pl/topic/37577-hhh-i-mcmahon-zrezygnuj%C4%85-z-rybacka-powraca-gwiazda-nxt-da/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I gdyby Ryback został tak zabookowany miałoby to jakikolwiek sens. Nigdy nie zrozumiem idiotycznego "cenowania" Ziglera.

Jakże głupie byłoby odcinanie Rybacka od pushu po raz kolejny, kiedy ludzie ucieszyli się że powróciło Feed Me More, a przecież Hunter i Vince wiedzieli jaki on jest w ringu i musieli się liczyć z tym że może w ringu nie wszystko pójść po ich myśli. I teraz dali mu szansę i jeśli z niego zrezygnują to on spadnie na samo dno, bo będzie kolejnym wielkim z którego będzie wiadomo że nic dobrego się nie zrobi. Jak przeszedł w 2013 heel turn to od razu się go gorzej oglądało, a o TT to już lepiej nie wspominać. Zresztą Curtis też wrócił i jakby ktoś nie wiedział to jobbuje na prawie każdej gali Superstars, więc facet też jest stracony. Dla mnie albo jest taki Ryback jak teraz- face, albo nie ma go w ogóle.

Rawley w październiku poddał się operacji ręki

Jeden z jego licznych rozstępów mu pękł i trzeba go było zszyć? Nawet nie zauważyłem że go nie było i jak dla mnie to lepiej żeby nie wracał.

Mało który powrót spotyka się z takim popem, jak ten zafundowany nam przez Rybacka - pogrzebanie go byłoby zwykłym idiotyzmem... z drugiej strony jego heel turn również takowym był, w wykonaniu wwe nic mnie więc nie zdziwi.

A Mojo mogą, jak na mnie, zwolnić choćby dzisiaj. On w ogóle jeszcze kogoś obchodzi? Tylko gimmicku szkoda, w wykonaniu kogoś bardziej wartościowego mógłby wnieść coś ciekawego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Może kogoś zainteresuje
    • Jeffrey Nero
    • MattDevitto
      Myślę, że w tej kwestii możemy mieć obaj rację, bo wydaje mi się, iż taki sukces to jednak kilka czynników. Uważam, że praktycznie w 2025 r. sam dobry booking nie wystarczy. Budowanie postaci czy fajne historie mogą pomóc, ale jak nie masz nazwisk to nic to na dłuższą metę nie da, zwłaszcza jeśli rywalizujesz z fedką, która od dekad budowała swoje imperium. Można dzisiaj narzekać na Vince'a, ale przez lata robił robotę, która dzisiaj się spłaca. WWE to marka przy której AEW działające od kilku lat niezmiennie pozostaje w tyle. Nie zmieni się to w najbliższym czasie nawet gdyby za kilka miesięcy produkt był znacznie lepszy - do tego potrzeba czasu, długich lat. Taki Reigns czy Cena (nie do wyciągnięcia) to byłby solidny zastrzyk nowych fanów. Ci nie patrzą na to jak wyglądają całe tygodniówki czy gale, ale podążają za swoim idolem. Przykład w tej materii to nie kto inny jak Punk. Ludzie włączali dla niego AEW tak jak dzisiaj odpalają gale WWE. U Huntera też nie wszystko gra (poziom niektórych PLE), ale jednak taki Reigns czy Punk przyciągają. AEW potrzebuje czasu na zbudowanie swoich herosów, ale tego za bardzo nie ma, bo każdy wymaga rezultatów na już. Pamiętamy przypadek TNA, które szybko rzuciło się wraz z Hoganem na głęboką wodę, a przecież wtedy roster WWE był jeszcze bardziej wypchany gwiazdami niż ten obecny.
    • Nialler
      Dopóki nie zrobią konkretnego Draftu niedługo po przejściu na tego Netflixa to jestem za. Pod warunkiem, że po drafcie będzie surowo przestrzegany i zawodnicy nie będą sobie skakać "bo tak", ale to pewnie marzenie ściętej głowy.
    • PpW
      GABRIEL QUEEN VS GUSTAV GRYFFIN, O MISTRZOWSKIE ZŁOTO NA GRUBEJ PRZESADZIE 🧠🔥 Fanatycy, oto pierwsza zapowiedź na pierwszy Ewenement w 2025, i to jaka 🤩 Na Barszczu z Krzesłami, Gabryś wygrał Fatal 4-Way Match o Tajemniczy Prezent, od samego Świętego Bieśka 🎁 Prezentem okazał się być kontrakt o walkę o tytuł mistrzowski PpW na Grubej Przesadzie, a na tej samej gali doszło do konfrontacji, w której to nasz Złoty Chłopiec no... fizycznie podważył cnotę Gustava G 👍 Czy rok 2025 PpW rozpocznie z nowym mistrzem? WBIJAJ NA GRUBĄ PRZESADĘ TO SIĘ DOWIESZ 🔥🔥🔥 2 PULA BILETÓW NA PpW: GRUBA PRZESADA RUSZA JUŻ JUTRO (BO 1 JAK COŚ TO JUŻ POSZŁA) 🎟 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...