Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Buyrate tegorocznego SummerSlam, WWE 2K15 na PC?, Network w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tegoroczne SummerSlam wykupiło od 140-150 tysięcy osób: ok.60 tysięcy w kraju i 80 tysięcy międzynarodowo. Jest to niezły wynik, lepszy od tych które osiągały Battleground (łącznie 99 tysięcy wykupień) i Money In The Bank (122 tysiące).

SummerSlam 2013 miało 298 tysięcy wykupień, ale ciężko to oczywiście porównywać z...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-buyrate-tegorocznego-summerslam-wwe-2k15-na.html
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 934
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za ten świetny news

WWE 2k15 na PC? Fuck Yeah! Bierzcie moje pieniądze już teraz. Może moja reakcja jest przesadzona, ale z drugiej strony nie grałem w ani jedną grę Dabju na konsoli więc myślę że jest ona całkiem zrozumiała ;)

Opublikowano
Jeśli WWE2K15 naprawde wyjdzie na PC i mi pójdzie to się chyba posram ze szczęścia. Grałem w SVR od 2006 do 2011,ale to na emulatorze PS2. Na wersje PC może wyjść wiele super modów,więc czekam czekam.
Opublikowano
Nawet nie wiem co powiedzieć na temat 2k15 na PC... czuje się jak dziecko przed gwiazdką, oby tylko nie dali wymagań na które stać jedynie rodzine Vince'a.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Robert Ludlum to pisarz i autor powieści "Zlecenie Jansona". Od dobrych trzynastu lat nie żyje, więc film z Dwaynem będzie musiał zrobić ktoś inny.