Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Steve Austin wkrótce w WWE?, Duże powroty na początku przysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"The Wrestling Observer" twierdzi, że wkrótce Steve Austin wróci w jakiejś formie do WWE TV. WWE wydało ostatnio dyspozycje by w dużym nakładzie produkować gadżety Hall of Famera, co jest standardowym działaniem, gdy szykuje się powrót danej osoby, nawet gdy chodzi o bardzo krótki powrót.

Jakiś czas temu ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-steve-austin-wkrotce-w-wwe-duze-powroty-na.html
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 731
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Oby Dean Ambrose wykorzystał w pełni swoje pięć minut w roli fac'e a numer dwa w WWE. Niestety, szanse na to, że zepchnie z piedestału Romana Reignsa są mniej więcej takie jak na to, że dostanę w tym roku literacką Nagrodę Nobla. Już słyszę tę wrzawę na widok powracającego Romana. Stanie się to być może na Royal Rumble. Ostatnia dwójka Battle Royal składająca się z Reignsa i Daniela Bryana to według mnie zestaw idealny. Niech jako trzeciego wrzucą Batistę. Reakcja po wyrzuceniu ,,Animala" przez jednego z ulubieńców gawiedzi byłaby ekscytująca...

Cena.jpg

Opublikowano
Mam rozumieć , że będziemy mieli jendka noblistę na forum? :P Wydaję mi się, że jest to iedealna okazja, by to Ambrose był nowym ulubieńcem tłumu. Może za Romkiem ludzie nie będą ,aż tak tęsknili, może i Vince dostrzeże, że to cały czas nie tego wrestlea co trzeba pushował? Wiele projektów mu się znudziło...jest nadzieja

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Mam rozumieć , że będziemy mieli jendka noblistę na forum? :P Wydaję mi się, że jest to iedealna okazja, by to Ambrose był nowym ulubieńcem tłumu. Może za Romkiem ludzie nie będą ,aż tak tęsknili, może i Vince dostrzeże, że to cały czas nie tego wrestlea co trzeba pushował? Wiele projektów mu się znudziło...jest nadzieja

Racja, wiele projektów Vince' a mcMahona przestało rajcować w jednej chwili, jednak należy sobie zadać pytanie czy np. taki Ryback kiedykolwiek dostał to, co prawdopodobnie dostanie Roman Reigns? Roman ma pokonać na WM31 człowieka wypromowanego do granic możliwości. Rybackowi tymczasem Vince nie chciał podłożyć Johna Ceny i CM Punka na jakichś podrzędnych galach PPV. McMahon wierzy w Reignsa i to mocno - widać było to po czasie inwestowanym w The Shield i ludziach podkładanych tej grupie. Widać to przy obecnej promocji kuzyna Rocky' ego...

Cena.jpg

Opublikowano
Dość powiedzieć że CT dotrzymał swoich planów co do Romka na Royal Rumble - sam nie wierzyłem że dadzą mu wywalić 40% uczestników RR Matchu. Romek ma wszystko to co jest potrzebne by ciągnąć fedkę - jedyne czego mu brakuje to wolności w promach - gościa o wiele lepiej się słucha na luzie niż podczas prom.