Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

LAX powraca, Sydal w ROH, ale bez kontraktu? Pełny skład tur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ring of Honor ogłosiło, że Matt Sydal powróci do federacji 27 września na taping telewizyjny. Zakończy się wtedy okres zakazujący występy wrestlerowi po tym jak został zwolniony z WWE. Pojawiła się informacja, że Matt nie będzie chciał podpisać kontraktu z ROH i będzie się tam walczył jako wolny wrestler. Powodem jest ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-lax-powraca-sydal-w-roh-ale-bez-kontraktu.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
osobĄ? AAAA, moje oczy!

16471493774c7ad0840e29c.gif

Opublikowano
osobĄ? AAAA, moje oczy!

Brawo, gratuluję ci napiętnowania literówki. Masz ode mnie standing ovation. Jeszcze jakbyś napisał coś ciekawego o tych newsach byłoby super. Mam szczerą nadzieje że twoja nowo powstała wada wzroku nie przeszkodzi ci w pojęciu że mylić się jest rzeczą ludzką.

Anyway, dzięki za newsy.

Sytuacja z Elginem jest dość interesująca i intrygująca - mimo że już w momencie zdobywania pasa, byłem skłonny stwierdzić że będzie gorszym mistrzem od Cole'a, to jednak chciałem zobaczyć czy ma coś konkretnego do zaoferowania. Swoją opinię na temat wyniku co-ME już mam, ale rozpiszę się w temacie ROH - mam jeszcze pewne zaległości odnośnie tej gali.

Opublikowano
Brawo, gratuluję ci napiętnowania literówki. Masz ode mnie standing ovation. Jeszcze jakbyś napisał coś ciekawego o tych newsach byłoby super. Mam szczerą nadzieje że twoja nowo powstała wada wzroku nie przeszkodzi ci w pojęciu że mylić się jest rzeczą ludzką.

Już kiedyś pisałem o olku, językoznawcy. Chyba przy okazji WTF roku lub czegoś takiego. Facet ma erekcję jak dostrzeże jakąś literówkę, błąd ortograficzny lub dosłownie przetłumaczonego newsa. Lubi też przypieprzać się do spoilerów. Fascynująca aktywność na forum.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Czy ROH trochę nie przesadza? Elgin nie jobbnął Trevorowi tylko go wypromował. Przecież oto chodzi nie? BOLA jeszcze nie ma ale nie sądzę by była to przegrana która miałaby Michaelowi coś zrobić. PWG też kreuje swoje gwiazdy i robi to tak jak powinno czyli umacniając je zwycięstwami z ważnymi postaciami. Jeśli ROH tak bardzo przeszkadza przegrywanie ich ludzi w innych federacjach to chyba czas zmienić warunki kontraktów.
Opublikowano
Rozumiem, że były tu spoilery ROH, ale tych z PWG to się niestety nie spodziewałem.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Walka Audrey Bride - Don Roid, to może być coś ciekawego (o ile do tego dojdzie i będzie to do obejrzenia).

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg