Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kamil Aleksander w TVP Gdańsk, Walka gali AoNII (Sonda), ALS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Kamil Aleksander pojawił się w programie "Panorama" TVP Gdańsk. Mistrz DDW starał się rozwiać mit mówiący o tym, że wrestling jest udawany. Opowiadał też o swoich początkach oraz o tym jak rozwija się wrestling w Polsce.

http://www.tvp.pl/gdansk/informacja/panorama/wideo/26082014-0730/16580614

Kamil...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kamil-aleksander-w-tvp-gdansk-walka-gali-aonii.html

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 520
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
gdzie wpłacali kasę po ALS?
Opublikowano
A ja mam inne pytanie czy jest jeszcze szansa na żeby gdzieś obejrzeć całą galę AONII?
Opublikowano

Każdy występ przedstawicieli DDW w mediach trzeba pochwalić. Wiadomo co ich najbardziej interesuje i w tym wypadku dziennikarze zrobili to z powagą bez szydery. Ciężko o idealną odpowiedź na takie pytania. Z jednej strony łamiemy kayfabe, a z drugiej nie do końca. Mówimy, że ciosy są markowe i upadki bolą, ale że wiem o swojej wygranej to już nie wypada i trzeba kombinować. Kamil dobrze mówił o filmie i o ostrzejszych walkach (tylko bez przesady z uderzaniem kaloryferem). Trochę więcej powinno być o postaciach, storyline, feudach i o tym, że jest to show, w którym duży udział ma publiczności. Jakby się dało to mógł Kamil powiedzieć czemu walczy jako Aleksander. Zupełnie nie podobała mi się analiza punchów i samemu rozpoczynanie tego tematu. Są zabronione, ale wrestlerzy je używają, ja ich nie lubię, więc ich nie robię. Zakręcone totalnie i nie wiem czy ktoś nie obeznany w temacie zrozumiał. Po tym wywiadzie przypomniała mi się rozmowa z Danielem Bryanem, oczywiście w Polsce. Na jedno z pytań o ustawianie walk, odpowiedział, że wrestlerzy są jak magicy, nie zdradzają swoich sztuczek.

A ja mam inne pytanie czy jest jeszcze szansa na żeby gdzieś obejrzeć całą galę AONII?

DDW nagrało cała galę swoimi kamerami i będzie udostępniąć ją stopniowo na youtube.

1575893877482df76acc17a.jpg