Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak Zeb Colter budował TNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Publikuję teraz, bo za kilka miesięcy bardziej aktualnym tematem będzie "Jak Dixie rozpieprzyła TNA". Do przeczytania na http://www.attitude.pl/jak-zeb-colter-budowal-tna.html . ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jak-zeb-colter-budowal-tna.html

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 739
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak Dixie mogła rozpieprzyć TNA, skoro uratowała je przed bankructwem pół roku po założeniu? :)
Opublikowano
  • Autor
Nie wiem, czy to ja nie wyraziłem się zbyt jasno, czy raczej ty nie zrozumiałeś aluzji... :) Anyway, to nie miejsce na dyskusje o Dixie. Kiedy TNA dopełni swojego żywota, będzie świetny moment na przypominanie, że taka dobra kobieta i kiedyś nawet poratowała w potrzebie (a tak naprawdę nie ona, tylko jej ojciec, ale już nie wdawajmy się w detale).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Rzadko ostatnimi czasy pojawiają się jakieś felietony, a to jest cenne źródło wiedzy. Nigdy nie zagłębiałem się zbytnio w to co robił w TNA Colter, więc to co zostało napisane uzupełniło znacząco braki w mojej wiedzy o nim :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Bardzo lubię czytać wrestlingowe felietony, a już zwłaszcza o federacji, od której zaczęło się moje oglądanie wrestlingu. SixKiller po raz kolejny nie zawiódł tworząc naprawdę bardzo dobry tekst., wzbogacając moją wiedzę na tak ignorowane przeze mnie tematy jak np. wrestling w Portoryko. Dobra robota... :)

Cena.jpg

Opublikowano
Kiedy pojawiają się felietony autorstwa Ghosta albo Sixa, to w ciemno można postawić, że bedą dobre. Tak jest w tym przypadku. Jeszcze gdyby ktoś uświadomił mnie o co chodzi z No Mercy 99 (Jarett) i WCW Bash at the Beach 2000 (Russo - Hogan) to będę ukontentowany.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Jeśli chodzi o No Mercy to sprawa miała się tak, że Jarrett był w posiadaniu Intercontinental Championship. Jego kontrakt kończył się 16 października, a No Mercy, na którym pas miał stracić na rzecz Chyny, odbywało się 17 października. Chcąc zapobiec akcji podobnej jak ta z Madusą federacja musiała jeszcze sowicie dopłacić Jarrettowi, by ten wystąpił na gali i to na niej stacił tytuł.