Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zmiana ceny + Network jest już dostępne na terenie Polski, A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory WWE informowało, że Network można zamówić za $9.99 miesięcznie przy wykupieniu abonamentu na sześć miesięcy, a za $19.99, jeśli zamawiamy z miesiąca na miesiąc i możemy wtedy w każdej chwili zrezygnować. Teraz cena przy zamawianiu z miesiąca na miesiąc to już tylko $12.99. Federacja uważa, że taka cena jest...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zmiana-ceny-network-jest-juz-dostepne-na.html
  • Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 866
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiadomo czy można płacić za Network za pomocą przelewu tradycyjnego? ;-;
Opublikowano

Niestety, polskie konta xboxlive pozbawione sa mozliwosci pobrania apki wwe network. Pewnie amerykanskie moga, jednak chcac byc w 100% poprawnym nalezy dodac, ze wwe network na polskim live na koncoli xbox360 nie ma.

edit

Przy uzyciu amerykanskiego konta mozna sciagnac apke wwe network (122mb) i uruchomic ja na polskim koncie live. Wczesniej tworzymy konto na stronie i oczywiscie oplacamy abonament, bo z poziomu konsoli nie przejdziemy dalej nie bedac "current WWE Network subscriber" ;) I wymagane jest polaczenie internetowe o predkosci minimum 1,5mbps :)

Opublikowano
czy da sie jakos uzyskac dostęp do WWE Network "na lewo" ? :)
Opublikowano
Złodziejstwo jest takie awesome. Kurde, 4 dychy miesięcznie i jeszcze źle? Nie, nie da się. Kup sobie na czarnym rynku kartę kredytową jakiegoś leszcza, na pewno zapłacisz mniej niż za network :roll:

Wszystkie PPV WWE na żywo - $9.99

Kilka tysięcy godzin archiwalnych materiałów - $9.99

Usłyszeć, jak Jerry Lawler próbuje przeczytać twoje nazwisko na żywo na PPV NoC - bezcenne!

187956670454078732cb4b8.jpg

Opublikowano
Ja już mam dostęp do WWE Network. Dziwi mnie trochę fakt braku WWE Raw/Smackdown. W dalszym ciągu trzeba ciągnąć torrenty.
Opublikowano
bbombel Za pomocą czego płacisz? ;)
Opublikowano
Ja networka mam caly czas na telwfonie za darmo za pomoca appki:)
czasami droga do nieba wiedzie przez piekło ^ ^

296643345510d7cc59758d.gif

Opublikowano
Gdyby nie to, że nie mam 18 lat to z chęcią bym kupił, a nie chcę grzebać z czyimiś kontami i wolę poczekać do tej 18-stki. Tymczasem na watchwrestling.tv będę mógł przynajmniej oglądać. :)
Opublikowano
niech ktos da dostęp do konta na Network to wszyscy bedziemy korzystac za darmoche :)