Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Waga przeszkodziła zawodnikowi w karierze w WWE?, nWo vs. Th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak informowałem gdy zwolniony został Ricardo Rodriguez, stało się to wtedy z inicjatywy samego zawodnika, który nie był zadowolony z tego, że WWE nie widzi go jako wrestlera.

Jak łatwo się domyślić WWE miało problem z sylwetką Ricardo, która nie odpowiada w żadnym stopniu standardom WWE, a zawodnik nie miał aż tyle ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-waga-przeszkodzila-zawodnikowi-w-karierze-w.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 450
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
szkoda że niedoczekamy juz starc Shield vs nWo, Shield vs DX czy nawet DX vs nWo, to są 3 najwieksze Dream matche z udziałem trzech najwiekszych stajni ktore powinny miec miejsce.
Opublikowano
szkoda że niedoczekamy juz starc Shield vs nWo, Shield vs DX czy nawet DX vs nWo, to są 3 najwieksze Dream matche z udziałem trzech najwiekszych stajni ktore powinny miec miejsce.

Tylko, gdy użyjesz wehikułu czasu, bo w obecnej formie nikogo z NWO nie chciałbym oglądać w ringu. W przypadku DX to trochę się dziwię, że zamiast zrobić taki feud w czasach pobytu NWO w WWE woleli wciągnąć Huntera i HBK'a do NWO. No cóż, przepadło.

Po raz kolejny ( wcześniej w przypadku Hero, teraz Ricardo) pojawia się tamat robienia wagi. O ile nie masz wyglądu monster heel'a, jak Mark Henry, BigShow, czy obecnie w NXT Bull Dempsey, to wagę musisz trzymać, albo wypad. Nie ważne są tu ring skille czy kondycja.

Zastanawiam się jak w tym kontekście będzie wyglądać kariera Kevina Steena, bo nie wyobrażam go sobie z kaloryferem na brzuchu, a wyglądu monster heel'a to on raczej nie ma.

Z jednej strony WWE doskonale wie, co bierze w tym wypadku, z drugiej ciekawe, do czego zobowiązał się "Steven Keen"

213559901458cecbdd39123.jpg

Opublikowano
Steen nadrobi braki w sylwetce mikrofonem,a ringu też nie będzie problemów. Z resztą Vince już chyba zapomniał, że chce dobrze wyglądających ludzi skoro taki Bo siedzi w głównym rosterze.
Opublikowano
Zapoznałem się z komentarzem na blogu. Poza kłującym (przynajmniej mnie) w oczy zaczynaniem zdań od "że", to dobry wpis. Co jakiś czas na pewno zajrzę.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg