Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Analiza szans awansu uczestników NJPW G1 Climax 24 przed ost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera otwarte spoilery turnieju G1 Climax 24

Pozostała już tylko jedna kolejka turnieju G1 Climax 24. Przedstawiamy co musi się wydarzyć, aby dany wrestler zajął pierwsze w bloku. W przypadku takiej samej ilości punktów decydują wyniki bezpośrednich walki pomiędzy zainteresowanymi wrestlerami. Tylk...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-analiza-szans-awansu-uczestnikow-njpw-g1-climax.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 517
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Z bloku B raczej wyjdzie AJ Styles. Nie mówię tego tylko dlatego, że to dzięki niemu w ogóle ten Climax oglądam. Głównym powodem jest to, że najzwyczajniej w świecie jest na fali, a Okada ostatni pojedynek toczy z Suzukim. Nikt chyba nie sądzi, że AJ przegra z Makabe. Jakkolwiek by się to nie zakończyło, na pewno wyjdzie zawodnik bardzo dobry, od samego początku znajdujący się w gronie faworytów (bo i nie ma się co oszukiwać - blok B był nieco słabiej obstawiony). Mimo wszystko jednak stawiałbym na AJa i w przy wyjściu z bloku, i przy starciu finałowym.
Opublikowano

Dzięki za analizę - kiedy wczoraj pisałem "podobnego" posta miałem te tabelki trochę przemglone więc bardzo ułatwiają mi spojrzenie na sytuację :)

Foley115 - po tym jak Suzuki udupił z Andersonem, Minoru nie stoi na tak mocnej pozycji przed Okadą jak mogłoby się wydawać - a w takim wypadku to Okada ma przewagę (w pierwszej swojej walce pokonał mistrza).

Sama sytuacja w grupie A jest tak zagmatwana że w gruncie rzeczy ... że tak nie wiem kogo bym chciał, ani kto byłby najlepszy. Pasowałby mi Nakamura - przy ew. runie AJ'a do WK taki ME byłby ok. W sumie ... jestem cholernie ciekaw jak się sprawy potoczą - może Tanahashi vs Styles, a może Okada z Nakamurą - wymyślenie odpowiedniej pary finałowej to mindfuck