Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kiedy wróci Bryan?, Wielka walka dla Cesaro?, Szczegóły odej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym jak wkrótce Daniela Bryana czeka kolejna operacja, spekuluje się, że w tym roku raczej nie zobaczymy już byłego WWE World Heavyweight Championa w ringu. Federacja nie zamierza przyspieszać powrotu zawodnika na ring, a wręcz przeciwnie, może mu dać nawet więcej wolnego niż będzie to potrzebne, by upewnić się, że ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kiedy-wroci-bryan-wielka-walka-dla-cesaro.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 743
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za newsy

W końcu Dabju ruszyło łbami i nie będzie naciskać na szybki powrót Bryana - facet wyraźnie nie ma w tej chwili ani głowy ani siły do wrestlingu. Ja osobiście zafundował mu powrót po WM-ce 31, natomiast nawet jeśli wróci na RR i będzie jednym z faworytów nie znaczy że wygra - wystarczy że wytrzyma do końca co już samo w sobie byłoby niezłym kopem/pushem (w takiej walce, z jego gabarytami wytrwać do końca to byłaby sztuka - spójrzmy na ostatnią trójkę tegorocznego Rumble - Rudy, Romek i Batista - z punktu patrzenia marka sami kozacy)

Gdy przeczytałem że Cesaro ma dostać wielką walkę z Lesnarem to parsknąłem śmiechem i zapytałem sam siebie "za co?". Serio, na tą chwilę Cesaro jest tak wypromowany że pięc minut z Bestią to max na co mógłby liczyć. Ale na szczęście się okazało że taka walka miałaby się odbyć za rok - zdążyliby go podpushować ... tyle tylko jak by to zrobili? Pasa nie powącha, RR nie wygra, na WM-ce ... drugi raz wygra BR? story z Heymanem zakończyli bez wyrazu - nie ma punktu zaczepienia ... w każdym razie w tej chwili. Zawsze mnie rozpierdalały te "wielkie, mocarstwowe plany" odnośnie poszczególnych zawodników i pushów ... ale z drugiej strony tak jak wyśmiałem "wielkie plany" dla Reignsa na RR, tak okazały się one prawdą, co więcej, podczas samej walki RR życzyłem mu wygranej - mają mój kredyt zaufania w każdym razie.

Opublikowano
Cesaro to taki Samoa Joe WWE. Wszystko wskazuje na długofalowy storyline ;)
EAT IT, YEAH!
Opublikowano
niemam zamiaru oglądac znowu "Drogi do YESomanii" i patrzec jak znowu Bryan wygrywa pas na WM, mam go dosyc. na RR najlepiej niech wroci Punk i niech to wygra, tylko wtedy sie naprawde uciesze, wiem że niechce wracac ale Vince gdyby byl mądry to itak złożyłby mu taką oferte przed RR.
Opublikowano
Idealnym momentem, aby Daniel Bryan wygrał Royal Rumble Match był rok 2014, a nie 2015. Teraz rośnie nowa gwiazda, a mianowicie Roman Reigns. Nie jestem jego sympatykiem, tak jak nie jestem sympatykiem Bryana, jednak WWE powinno wykorzystać ładnie rozwijającą się historię Reignsa, tak jak na WM30 sfinalizowało mozolną wspinaczkę na szczyt Daniela. Niech mąż Brie Belli pojawi się nawet jako numer 30 w Battle Royal, niech dojdzie do samego finału, ale niech nie wspina się ponownie na szczyt, bo po pierwsze - to już było ; po drugie - Bryan Danielson nie jest już najgorętszym towarem w WWE...

Cena.jpg

Opublikowano
niemam zamiaru oglądac znowu "Drogi do YESomanii" i patrzec jak znowu Bryan wygrywa pas na WM, mam go dosyc. na RR najlepiej niech wroci Punk i niech to wygra, tylko wtedy sie naprawde uciesze, wiem że niechce wracac ale Vince gdyby byl mądry to itak złożyłby mu taką oferte przed RR.

Chyba już nie tylko ja zastanawiam się skąd ten nick. Twoje posty raczej na to mało wskazują. O Punku swobodnie możesz zapomnieć. Tak jak już wcześniej pisałem, przy pomyślnych wiatrach możesz zobaczyć go w WWE TV podczas wprowadzenia do HoF :P

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Jestem zdania że Cm Punk wróci za rok może dwa ale wróci.