Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Velvet Sky krytykuje LeRae, Sinclair dementuje plotkę, reDra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grupa Sinclair szybko zdementowało plotkę, która pojawiła się na blogu Jima Rossa. Nie zamierzają oni sprzedawać Ring of Honor.

Niektóre źródła donoszą o rosnącym zaniepokojeniem w szatni ROH. Wrestlerzy z rosteru mają problemy z kontaktami z władzami federacji. Mówi się, że ROH COO Joe Koff oraz Business Manager G...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-velvet-sky-krytykuje-lerae-sinclair-dementuje.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 564
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czy tylko ja mam ten dziwny "fetysz", że uwielbiam oglądać laski które przyjmują chore bumpy czy krwawią w czasie walk (chodzi mi o krwawienie spowodowane ciosami :twisted: ) ? - jest w tym coś magicznego, że laska np. 60 kg potrafi wytrzymać takie rzeczy których większość facetów by nie mogła... :grin:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
nie jesteś jedyny też tak mam ;))
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano

Z ROH to jest w ogóle ostatnio jakoś nieciekawie. Postawili na iPPV, a co tydzień jak włączam tygodniówkę to znajduję tam same powtórki. A te trzy kwadranse z kilkoma walkami ceniłem sobie w obowiązkowych pozycjach do obejrzenia w każdym tygodniu. Mam nadzieję że wrócą do kręcenia tygodniówek w najbliższym czasie.

Velvet powinna się wstrzymać z takimi komentarzami, bo Candice pocięła się na potrzeby walki (która pewnie będzie bardzo dobra), a Velvet idzie pod nóż jak jej brakuje kilku centymetrów w cyckach czy tyłku. Zresztą do umiejętności w ringu również jej daleko do Candice. No a ta koszulka pewnie nie sprzeda się w zbyt dużym nakładzie...

Evolve znowu zrobi trzy gale w trzy dni i żadna nie będzie się wyróżniała poziomem. Nie lubię takiego czegoś bo lepiej zrobić jedną porządną gale niż trzy takie sobie. Chikara też tak ostatnio zrobiła i po obejrzeniu dwóch gal za trzecią nie mogę się zabrać od kilku dni.

28054889252fa02dfba372.jpg