Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kolejne wieści odnośnie karty SS, Batista vs. HHH na Wrestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W weekend pojawiły się wieści jakoby walka Stephanie McMahon vs. Brie Bella miała być przełożona z SummerSlam na wrześniowe Night of Champions. Więcej na ten temat będziemy wiedzieć po dzisiejszym Raw.

A co do innych walk na SummerSlam to ponoć pojedynki Paige vs. AJ Lee oraz Seth Rollins vs. Dean Ambrose będą pojedy...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kolejne-wiesci-odnosnie-karty-ss-batista-vs.html
  • Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 423
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli pogłoski o Fatal Four Way Tag Team Matchu się potwierdzą to chyba znamy już kick - off PPV SummerSlam...

Seth Rollins i Dean Ambrose pewnie powalczą w No DQ lub Falls Count Anywhere. Ciekaw jestem, co otrzymają brunetki. Oby nie były to tylko jakieś walki z poduszkami lub paskami. Cieszę się, że to AJ Lee i Paige, a nie Nikki Bella i Stephanie mcMahon powalczą na SS. Niech największe gale będą show dla obecnych gwiazd, a nie part-timerów. Wygląda na to, że państwo Lavesque w ramach odstąpienia od ambitnych planów na SummerSlam, wezmą dla siebie całe Night of Champions... :P

Cena.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że do walki Stefci z Brie dojdzie, bo chciałbym zobaczyć żeńską część Authority w ringu. Z kimkolwiek. Walka o pas Div? Oby tym razem Paige i AJ dały naprawdę dobre show, bo chyba tylko one w rosterze potrafią zrobić walkę, której nie przewinę.

Od jakiegoś czasu totalnie mnie nie interesują pasy Tag Team. Dlatego czekam na Nation of Domination v. 2.0

Jinder wyszedł na całkiem spoko kolesia. Kij z tym, że jego umiejętności ringowe są.. poprawne (pomijając walkę z Rollinsem). Mam nadzieję, że nie jest to jego ostatni występ na scenie niezależnej.

Bardzo mi się podoba nowy ring gear Sin Cary, ale jest już za późno. Na cokolwiek.

Heel in Life

Tweener in House

Face in Heart

Opublikowano
Nie ma to jak kotlet odgrzewany enty raz na tym samym tłuszczu...Zdecydowane nie dla walki HHH z Batistą. Zresztą i tak wszystkim animal zdąrzy się przejeść ponownie... Według mnie powróci on na summerslam i dokończy swój program z Ortonem, który pierwotnie miał mieć miejsce na wm. Batista vs Orton, który wcześniej zostanie zjechany przez dzielnego Romka.

163870508457e2d890447a3.jpg