Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prince Devitt oficjalnie w WWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona wwe.com poinformowała, że Fergal Devitt znany jako Prince Devitt podpisał kontrakt z WWE. Na początku zasili on roster NXT i niedługo pojawi się w WWE Performace Center. Wrestler powiedział, że czekał na moment od kiedy miał 4 czy 5 lat, gdy rozpoczął oglądać wrestling w telewizji . Devitt największą sławę zdoby...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-prince-devitt-oficjalnie-w-wwe.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 709
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak widać po moim avatarze jestem fanem Devitta, chciałem go zobaczyć w WWE ale jednocześnie sądze, że w federacji może osiągnąć mało. Ringowo jest dobry, ale to wciąż wygląd typowy dla cruisera. Na mikrofonie jest dobry, ale nie jest to poziom Punka, Ceny, Jericho itp. Zobaczymy czy wykorzystają go w odpowiedni sposób.

Swoją drogą trzeba wspomnieć, że obecny roster rozwojówki prezentuje się kozcko, patrząc na to z punktu widzenia fana federacji innych niż WWE. Generico, Callihan, del Sol, Steen, KENTA, Devitt czy Ricker - to zawodnicy, których chyba wszyscy chcieliby mieć w swoich federacjach. Cholernie ciekawi mnie perspektywa oglądania wszystkich w jednym miejscu.

Opublikowano
Świetnie, że WWE tak ściąga ludzi z niezależnej. Dołączy jeszcze Steen i roster wygląda kosmicznie.
Opublikowano
Generico, Callihan, del Sol, Steen, KENTA, Devitt czy Ricker - to zawodnicy, których chyba wszyscy chcieliby mieć w swoich federacjach.

Szkoda tylko, że są oni "trenowani" przez takich "wirtuozów" jak Billy Gunn. :twisted:

Opublikowano
Oni nie sa trenowani (bo czego ich nauczyć?), tylko zapoznają się z tym jak odgrywać swoją postać w WWE czy jak odnależć się w "mainstreamie".

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.