Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Urlop Sheamusa?, Kolejne potencjalne walki na SummerSlam, Gr

Sabinq

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak już informowaliśmy Sheamus opuścił tapingi WWE TV w tym tygodniu z powodu poważnej grypy. Okazuje się, że Sheamusa nie ma też na weekendowych Live Eventach i chyba dostał on krótki urlop, gdyż w piątkowy wieczór Sheamus został sfotografowany w klubie nocnym Grafton Lounde w Dublinie (Irlandia).

Jedną z topowych...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-urlop-sheamusa-kolejne-potencjalne-walki-na.html

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Urządzenie:  Android

Wcale nie dziwią mnie głosy, że walki Roman Reigns - Randy Orton ciężko się ogląda, ponieważ Orton w walkach jest strawny tylko jako face (ze strawnością postaci jest odwrotnie), gdyż w bookingu WWE ten dobry ma za zadanie wykonać kilka ruchów i głównie obrywać. Randy prowadzący pojedynek jest jak niania prowadząca małe dziecko do łóżeczka. Reigns - używając eufemizmu - także nie należy do ringowych wirtuozów...

Co do Sheamusa to nie ma to jak spędzać urlop spowodowany chorobą w nocnym klubie... :D

Ciekawe czy ten cały Sheamus fikał do kogoś w tym pubie? :twisted: Z jego szczęsciem to jeszcze wpierdol by dostał :twisted: .... choć z drugiej strony, dzięki temu, nóż widelec może prędko nie wróci :twisted:

Szkoda że w TNA nie mają mózgów lub w każdym razie z nich nie korzystają zbyt często - skoro nie dbają o długowieczność zawsze mogą spróbować podkupywać takich Gravesów nie mających szans na kariery w Dabju - wg mnie, aż sie o to prosi.

Renee się chwali opaską ... ma tyle innych atutów, a chwali się opaską ... jest się czym chwalić, rzeczywiście :twisted:

Jakoś mnie nie dziwi że Dabju Network to jeden wielki chaos - nie wiem czemu ale mnie to nie dziwi - czy chociaż w tej fedce czego oczekują od tego projektu?

Reigns vs Orton - fail, Reigns vs HHH - znowu fail i potem zrzucenie Romka do jobbernii a zamiast niego postawic na Ambrose'a i oby tak było :)

• Reputacja:   38
  • Urządzenie:  Android

Jakakolwiek nieobecność Shemusa(większa, mniejsza) to zadowalająca wiadomość. Oby po tej pewnie chwilowej absencji Irlandczyk powrócił jako heel, bo dobry, blady, rudy dawno się już przejadł.

Może ta podatność na kontuzje w jakimś stopniu pomoże Coreyowi w dalszej karierze w wwe, bo szczerze nie widzę dla niego miejsca w głównym rosterze jako wrestler...Jakaś inna fucha , dobrze opłacalna. Chłop z przerwami męczy się już od 2006 roku. Do niedawna wydawałoby się, że nie jest na straconej pozycji a dziś...Sandow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Piątka to jedyna gra w życiu, którą kupiłem na premierę. Niestety przez multi nigdy nie skończyłem fabuły do końca 
    • HeymanGuy
      Złote czasy pierwszej Trylogii Tekkenów :3  Skoro poruszamy temat co gramy, hm... Przeszedłem jakoś w wakacje GTA 3 na 100% Teraz cisnę w GTA Vice City z podobnym zamiarem, a w planach są dalsze części serii. Może V-kę skończę zanim VI wyjdzie
    • MattDevitto
      Mówisz PS1 to od razu widzę przed oczami godziny spędzone przy Crushu To byli czasy
    • PpW
      SKORO TARGI BĘDĄ PIWNE TO I TAKI BĘDZIE NASZ WIELKI KONKURS POD PAYRONATEM SAMEGO MICHAELA HT 🔥🍻 Zasady są proste: kto najszybciej wyzeruje pełnego browara wygrywa *COŚ* 🏆 Uwaga! Organizator tj. PpW nie zapewnia owego browara konkursowego, musicie sobie sami takowego skombinować 🫡 Dokładną informacja na temat godziny konkursu zostanie podana tego samego dnia 📆 DO ZOBACZENIA W POZNANIU 🔥🐏 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      Na galach PTW nigdy nie brakuje mocnych zestawień zagranicznych - to zapowiada się na jedno z najciekawszych! Newt Nova vs. Rust Prawdziwe starcie dwóch światów. Młodziutki Newt Nova, którego publiczność po debiucie w Polsce okrzyknęła hiszpańskim Harry'm Potterem w swoim premierowym starciu musiał uznać wyższość Krampusa, ale zrobił na widzach i zarządzie federacji piorunujące wrażenie i jesteśmy niezwykle podekscytowani jego powrotem! Zadanie będzie miał ponownie karkołomne, bo przed nim stanie inna bestia - włoski barbarzyńca Rust, który niczym taran strąca z drogi każdego, kto mu na niej stanie. Na papierze faworyt tej walki jest jeden, ale któż nie kocha dobrego starcia na modłę Dawid kontra Goliat? :) Wpadajcie już w tę sobotę na ostrą jazdę w ramach Bani u Prezesa - masa niespodzianek przed nami! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...