Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

McMahon problemem dywizji Div?, Dalsze cięcia, Sytuacja Lesn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyciekła ważna wiadomość odnośnie tego jak najważniejsze osoby w WWE postrzegają obecnie dywizję kobiet, choć warto od razu zwrócić uwagę, że wiadomość ta dotyczy chwili jeszcze przed całym zamieszaniem z Emmą i powrotu AJ Lee.

Vince McMahon podobno zawiódł się na Paige i nie przepada za jej stylem mówienia prom i os...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-mcmahon-problemem-dywizji-div-dalsze-ciecia.html
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 758
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dywizja Div nigdy nie wyglądała tak nędznie, ale mocno przyczyniła się do tego era PG. W końcu kwintesencją dywizji div był jednak seks. Bra and Panties Match'e, Bikini Contests i storyline'y z romansami w tle. Bez tego kobiecy wrestling made by WWE stał się nijaki.

Ostatnie dobre programy, które miały jeszcze jakieś miejsce w programie feudów można było zobaczyć za czasów Flawless, a potem zaczęły odchodzić lub być zwalniane divy, które były jakieś: Michelle McCool, Beth Phoenix, Gail Kim (całkowicie niewykorzystana) czy od biedy już nawet Kelly Kelly.

Światełkiem w tunelu okazała się AJ, ale ona nawet specjalnie nie miała z kim przegrywać. A Paige ten mega push już w debiucie chyba przerósł. Niestety poza nimi dwiema jest słabo, a Vince to jeszcze ukróca. Jeśli już nie chce epatować seksem, to mógłby chociaż dać szansę zawodniczkom dobrym technicznie, a nie szukać seksbomb, których i tak nie będzie mógł w pełni wykorzystać (chyba, że poza czasem antenowym).

213559901458cecbdd39123.jpg

Opublikowano

Hahahaha: gwiazdy WWE, ktore nie zgadzaja sie na wiekszy realizm walk sa po prostu smieszne. Zupelnie jak tresc tych newsow: Vince, HHH, Steph - wszyscy poglupieli na starosc. Zwlaszcza dziadek, ktory boi sie, ze nie umrze jako miliarder, no comment...

Dzieki Sabinq za ogromna prace, ktora wykonujesz w przeciagu ostatnich .... dwoch dni. Widac, ze przerwa w mundialu niektorym sluzy ;).

Imma Gay!

1361162055214f37eb5692.jpg

Opublikowano

Zacny zestaw newsów przyznać muszę ;)

Choć pomysł na reaktywację shield w dalszej przyszłości cieszy, chociażby ze względu na fakt, że WWE ma jakieś tam plany na trójkę tarczowników i tak łatwo ich raczej nie zdegraduje do lowcardu pomimo niektórych niedociągłości u Setha czy Romka. Właśnie Romek... prosty i chwytliwy moveset, pasujący do main eventu wygląd (A+) tylko te micskillsy... jakoś nie chcę mi się wierzyć, że w przypadku nawet małego braku progresu będzie w stanie zafundować nam dobry segment. Gotów nawet jestem pójść o zakład, że main event przyszłorocznej WMki nie będzie mu jeszcze dany, mark my words :)

Nie wiem jak innych, ale mnie przeraża wizja Brocka z pasem od SS do WM... tym bardziej, że mamy aktualnie gorące towary jak Wyatt czy Cesaro które akurat w okolicach NoC przy gorącej aktualnej promocji pasowaliby na champów. Szczególnie szkoda mi wariata. Cholera i w tym momencie pojawia się ból z braku WHC. INT i US mimo wszystko nie mają TEJ wartości. Chyba że na SS połączyliby je w jeden, w sumie i tak nie mają co z nimi robić za bardzo a funkcja lizaczka dla niezadowolonego dziecka mogłaby się w końcu zmienić.

Opublikowano

Długi run Brocka? YES YES YES!!!

Jeżeli tak się stanie to już szykuje się na zajebisty title run. Lesnar to obecnie jedyna osoba którą WWE może promować jako heela z jajami (co dziwnym trafem nie promowali przy walce z Andrzejem). Największą głupotą byłoby wygranie pasa przez Lesnara na SS i stracenie go poprzez walizkę...

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Opublikowano
Dywizja Div nigdy nie wyglądała tak nędznie, ale mocno przyczyniła się do tego era PG. W końcu kwintesencją dywizji div był jednak seks. Bra and Panties Match'e, Bikini Contests i storyline'y z romansami w tle. Bez tego kobiecy wrestling made by WWE stał się nijaki.

Ostatnie dobre programy, które miały jeszcze jakieś miejsce w programie feudów można było zobaczyć za czasów Flawless, a potem zaczęły odchodzić lub być zwalniane divy, które były jakieś: Michelle McCool, Beth Phoenix, Gail Kim (całkowicie niewykorzystana) czy od biedy już nawet Kelly Kelly.

Światełkiem w tunelu okazała się AJ, ale ona nawet specjalnie nie miała z kim przegrywać. A Paige ten mega push już w debiucie chyba przerósł. Niestety poza nimi dwiema jest słabo, a Vince to jeszcze ukróca. Jeśli już nie chce epatować seksem, to mógłby chociaż dać szansę zawodniczkom dobrym technicznie, a nie szukać seksbomb, których i tak nie będzie mógł w pełni wykorzystać (chyba, że poza czasem antenowym).

Prawdę prawisz Waćpan. Jedyne co można dodać, to znany cytat:"Widzę ciemność. Ciemność widzę".

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano

OMG Sabinq wrociles ?! a kiedy powrocisz do swoich epickich raportow z gal jesli mozna spytac :)

do co dywizji Div musze przyznac ze sie nia nawet zainteresowalem poraz pierwszy od dlugich lat tylko ze względu na AJ i Paige ktore naprawde sie wyrozniaja jako divy i oby Paige sie jeszcze poprawila w oczach Vince'a.

dobrze ze Vince nadal widzi Punka u siebie, tymbardziej mnie to niedziwi skoro tak uwielbia AJ.

Lesnar z title runem az do WM31 ? poczatkowo bylem stanowczo na NIE ale jesli mialby sie specjalnie na tą okazje pojawiac tydzien w tydzien to czemu nie, problem w tym ze kazdy ME PPV bylby przewidywalny bo zwyciezca bylby zawsze znany dlatego wolalbym żeby Lesnar stracil pas a potem odzyskal go znowu w okolicach RR jak juz, ale w zadnych razie niechce widziec Reignsa w ME WM31, nienawidze tego goscia, pomijajac jego skille to niema w sobie wogole charyzmy ani tego "czegoś" i oby WWE sie niedlugo na nim przejechało. moje marzenie na dzien dzisiejszy na WM31 to walka o pas Lesnar vs Punk (na wypadek gdyby jednak wrocil).

Opublikowano
  • Autor
a kiedy powrocisz do swoich epickich raportow z gal jesli mozna spytac :)

Nie mam w planach wracania do raportów, bo zbyt dużo czasu to pochłania i obecnie nie mogę już sobie raczej na to pozwolić. Może okazyjnie, jakiś specjalny raporcik z jakiegoś PPV czy coś ;)