Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Każdy z nas może być współwłaścicielem WWE

raffal

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  12.05.2006
  • Status:  Offline

Przegladałem sobie ostatnio internet i tak z ciekawosci wpisałem sobie w google wwe. Znalazłem fajną stronke gdzie mamy rozliczenia finansowe wwe ( może ktos pocyta te PDF-y i znajdzie ile gwiazdy zarabiają.

Co najciekawsze WWE notowane jest na giełdzie a cena akcji na dziś to 17,84$ . Więc jak macie wolne 60zł to mozecie kupić jedną akcje :lol:

stronka http://corporate.wwe.com/investors/overview.jsp

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  23.03.2004

Ciekawa sprawa... nawet bym się w to zaczął bawić, ale... czy to w ogóle jest notowane w Polsce? Bo wydaje mi się to dosyć niepewny "interes" :]

• Dołączył/a:  12.05.2006

Na stronce masz Investor FAQ. A w Polsce akcji tej firmy nigdy raczej nie będzie. Mi się najbardziej podobają oferty pracy http://www.wwe-careers.com/wwe/jobboard/ListJobs.asp mieć tak zieloną karte. Najbardziej Creative Writer

[ Dodano: 2006-05-12, 18:27 ]

I jeszcze fajny artykuł o tym jak sklep World Wrestling Entertainment's Online Store zwiększył swoją skuteczność sprzedaży o 200% i dochody o 120%

http://www.marketingsherpa.com/sample.cfm?contentID=3236

Można powiedzieć że pracują tam niezłe cwaniaki :lol:

• Dołączył/a:  09.11.2004

Sęk w tym że jedną, dwiema akcjami to sobie można odbyt podetrzeć...

Co innego, jakby każdy tu na forum rzucił do wspólnej puli kasę na 2, 3 akcje - Forum Attitude mogło być mieć większość i mówilibyśmy Vince'owi co robić :twisted:

• Dołączył/a:  23.03.2004

Tej, akurat na taki cel, to ja się zgadzam... i mogę wyłożyć choćby 3 stówy :)

Ale IMHO to strasznie niepewna sprawa, bo pewnie Vince myśli, że Polska to jakaś wioska w Zimbabwe...I akcje będą nic nie warte, a damy się nabić w butelkę...

Chociaż...

No właśnie, chociaż :D

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Urządzenie:  Windows

WeeMan po Twoim wpisie widze ze nie masz zielonego pojecia co to jest akcja i jak sie na tym zarabia :P

a pomysl kupna akcji jest glupi :P starajcie sie o prace w USA i tam sie zgloscie, jako doswiadczenie - 3 lata gry w extreme warfare revenge - lol

• Dołączył/a:  09.11.2004

WeeMan po Twoim wpisie widze ze nie masz zielonego pojecia co to jest akcja i jak sie na tym zarabia :P

a pomysl kupna akcji jest glupi :P starajcie sie o prace w USA i tam sie zgloscie, jako doswiadczenie - 3 lata gry w extreme warfare revenge - lol

Plus kilka lat oglądania gal :P Zresztą to i tak czyniło by nas bardziej kwalifikowanymi do tej roboty niż obecni bookerzy i writerzy WWE :)

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Urządzenie:  Windows

e ja mysle ze troche swierzosci bysmy wniesci, ale w koncu i tak wszystko by powrocilo do normy, czyli do dupy bo vince ma inne wizje :P