Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Goldust i Stardust - dalsze plany, JTG, Tatsu oraz McIntyre

Michcio

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Dzisiejsze RAW będzie miało miejsce w Verzion Center w Waszyngtonie i będzie ostatnim przed Money in the Bank PPV. Zapowiedziane są: podpisanie kontraktu na Ladder Match o pas WWE World Heavyweight oraz ogłoszenie sześciu uczestników drugiego Ladder Matchu o walizkę. Triple H ma też wyciągnąć konsekwencje wobec Romana ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-goldust-i-stardust-dalsze-plany-jtg-tatsu.html

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0

Dzięki za newsy, solidna robota jak zawsze :)

Rozumiem więc, że Goldust przedłużył kontrakt? Bo poprzedni wygasał chyba po SS... a może coś pomieszałem? :) Tak czy inaczej tydzień temu publika kompletnie braciszków olała, nie wróżę im więc sukcesu. Zresztą pasy wkrótce (za tydzień?) przejąć powinni Wariaci, odbieranie im błyskotek tak szybko nie miałoby chyba większego sensu...

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Windows

Dzięki za newsy, solidna robota jak zawsze :)

Również dziękuję i nie ma za co ;)

Rozumiem więc, że Goldust przedłużył kontrakt? Bo poprzedni wygasał chyba po SS... a może coś pomieszałem? :) Tak czy inaczej tydzień temu publika kompletnie braciszków olała, nie wróżę im więc sukcesu. Zresztą pasy wkrótce (za tydzień?) przejąć powinni Wariaci, odbieranie im błyskotek tak szybko nie miałoby chyba większego sensu...

Może WWE zrobi na SummerSlam pojedynek Goldust vs. Cody "Stardust" Rhodes - Loser Leaves WWE. Oczywiście, jako że Goldustowi się kontrakt kończy, to on by przegrał.

Wiem, że to kiepski pomysł na taki szybki feud. Ale w dzisiejszych czasach Creative Team WWE weźmie chyba wszystko :D

• Reputacja:   38
  • Urządzenie:  Android

Z tego co wiem, to mocno huczy na zagranicznych stronach, że na summerslam mistrzami mają być Ascencion(czy jak to się pisze) Także co news, to inni mistrzowie a przecieź dywizja tt tak kuleje, a tu proszę. :)

Nowe logo WWE mi się bardzo podoba, ale te wersje po prawej wyglądały masakrycznie brzydko, dlatego cieszę się, że będą używać częściej tego po lewej.

• Urządzenie:  Android

Yoshi Tatsu we Wrestle-1? Stąd już tylko krok do TNA i łatka kolejnego ,,odpadu z WWE"... :twisted:

Bracia Rhodes już mieli kończyć współpracę, tymczasem ją wznawiają, znowu mają dostać pasy TT. I co dalej? Podłożenie się The Ascension i kolejna próba stworzenia feudu z finałem na ważnym PPV? Goldustowi może to pasować, w końcu jest już wiekowym zawodnikiem. Gorzej z Codym Rhodesem, który znowu ugrzązł w lowcardzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Piątka to jedyna gra w życiu, którą kupiłem na premierę. Niestety przez multi nigdy nie skończyłem fabuły do końca 
    • HeymanGuy
      Złote czasy pierwszej Trylogii Tekkenów :3  Skoro poruszamy temat co gramy, hm... Przeszedłem jakoś w wakacje GTA 3 na 100% Teraz cisnę w GTA Vice City z podobnym zamiarem, a w planach są dalsze części serii. Może V-kę skończę zanim VI wyjdzie
    • MattDevitto
      Mówisz PS1 to od razu widzę przed oczami godziny spędzone przy Crushu To byli czasy
    • PpW
      SKORO TARGI BĘDĄ PIWNE TO I TAKI BĘDZIE NASZ WIELKI KONKURS POD PAYRONATEM SAMEGO MICHAELA HT 🔥🍻 Zasady są proste: kto najszybciej wyzeruje pełnego browara wygrywa *COŚ* 🏆 Uwaga! Organizator tj. PpW nie zapewnia owego browara konkursowego, musicie sobie sami takowego skombinować 🫡 Dokładną informacja na temat godziny konkursu zostanie podana tego samego dnia 📆 DO ZOBACZENIA W POZNANIU 🔥🐏 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      Na galach PTW nigdy nie brakuje mocnych zestawień zagranicznych - to zapowiada się na jedno z najciekawszych! Newt Nova vs. Rust Prawdziwe starcie dwóch światów. Młodziutki Newt Nova, którego publiczność po debiucie w Polsce okrzyknęła hiszpańskim Harry'm Potterem w swoim premierowym starciu musiał uznać wyższość Krampusa, ale zrobił na widzach i zarządzie federacji piorunujące wrażenie i jesteśmy niezwykle podekscytowani jego powrotem! Zadanie będzie miał ponownie karkołomne, bo przed nim stanie inna bestia - włoski barbarzyńca Rust, który niczym taran strąca z drogi każdego, kto mu na niej stanie. Na papierze faworyt tej walki jest jeden, ale któż nie kocha dobrego starcia na modłę Dawid kontra Goliat? :) Wpadajcie już w tę sobotę na ostrą jazdę w ramach Bani u Prezesa - masa niespodzianek przed nami! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...