Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Data gali All of Nothing II, darmowy dzień treningu w Szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/39/ra/yx/j2wa02.jpg

Don Roid, właściciel Do or Die Wrestling, ujawnia datę gali All of Nothing II, oraz pierwszego uczestnika 8-osobowego turnieju o wakujący pas DDW International.

[/yo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-data-gali-all-of-nothing-ii-darmowy-dzien.html
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 803
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Od pewnego momentu czekałem aż Don powie że zwalnia Arka, ale pewnie i tak okaże się że trzeba będzie oglądać Pawłowskiego na gali, bo to on w swoim biurku trzyma pas DDW od dwóch lat. Don w promie zagrał całkiem fajnie i można kupić ten jego podniesiony głos. Gala już za dwa miesiące, pewnie zlot jakiś będzie, ale ja nie wiem czy chce mi się znowu jechać do Rzeszowa. Szczególnie jakby miały panować takie temperatury jak teraz...

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

Wystąpienie Roida zdecydowanie na plus. Jedyne do czego można się przyczepić to napisy.

Fajne ogłoszenie z tym turniejem. Ciekawe czy mają zamiar rozegrać go w całości na AoN II i czy ewentualnie galę dopełnią jakieś inne walki.

Jeżeli ogłoszą jeszcze jakichś ciekawych zawodników i odbędzie się zlot, to ja się piszę.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Dobre promo, nie mogę się doczekać; będę :-)
Opublikowano
Generalnie jakby zrobili to w dawnej formule KSW, czyli gala poświęcona turniejowi to jestem za, ale według mnie najlepiej zrobić wszystko prócz meczu o pas i ten zostawić na następną galę i wokół tego pojedynku ten event promowac. Do tego Don powinien dorzucić walkę ze swoim udziałem, żeby nie trzeba było tylko i wyłącznie skupiać się na tych samych twarzach.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano
Wiadomość o turnieju cholernie mnie ucieszyła :) Mam nadzieję, że zostanie to rozegrane w czasie jednej gali - pas DDW nie ma właściciela od zdecydowanie zbyt długiego czasu...
Opublikowano
Nie spodziewałem się tego ale muszę przyznać świetne promo!
Opublikowano
Don produkuje się w HCW, więc ma możliwości trenowania i pisania prom. Nie ma co przesadzać z propsami, ale jeżeli DDW będzie szło w tę stronę, to jaki taki produkt jestem w stanie kupić.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg