Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pierwsze plany na Money in the Bank, Czy Daniel Bryan zrzekł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE spodziewało się, iż Paige i Sheamus zyskają bardzo negatywną reakcję ze strony publiczności z Chicago.

Batista trenował w Chicago wraz z zawodnikiem MMA, Joshem Raffertym, przygotowując się na wczorajsze Payback PPV.

Roman Reigns wspomniał podczas Payback Fallout, iż miał wrażenie, że zerwał swój triceps. Ni...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pierwsze-plany-na-money-in-the-bank-czy-daniel.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 958
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za newsy

Ciekawi mnie czemuż to Paige miałaby zebrać heat? Widziałem że na zagranicznych forach też panowało zdziwienie na tą część newsa... Swoją drogą to słabo nazwała tak kilerski sub...

Bluetista żeby było śmieszniej nie wyglądał źle ... albo nie wyglądałby źle gdyby był 10 lat młodszy - a tak musiałem się zastanawiać czemu Tarczownicy dostają wpierdl od Smefra czy innego Cookie Monstera ...

Cesaro po walizkę? Tylko jeśli się to wiąże ze story z Lesnarem - mam wrażenie że panowie mogliby się fajnie dogadać odnośnie poczynań ringowych. Jeśli takich planów nie ma to prawdopodobnie będę kibicował młodemu Rhodesowi - może teraz?

Horni, daj już sobie spokój - albo nie, daj nam już spokój - takie story to możecie ciągnąć tylko na Velocity.

Opublikowano
  • Autor
Bluetista żeby było śmieszniej nie wyglądał źle ... albo nie wyglądałby źle gdyby był 10 lat młodszy - a tak musiałem się zastanawiać czemu Tarczownicy dostają wpierdl od Smefra czy innego Cookie Monstera ...

Bluetista, gdyby zafarbować mu zarost na biało i założyć czerwoną czapeczkę..., urodzony Papa Smerf :lol:

Redaktor Roku 2015

Opublikowano
Jakby WWE chciało to spokojnie mogliby zrobić dwa 7-osobowe Ladder matche (jeden o walizke, a drugi o tytuł).
Opublikowano
Michcio, już był taki w ECW, nazywał się Blue Meanie :twisted: Czyżby jakiś tribute? ;)
Opublikowano
Ciekawi mnie czemuż to Paige miałaby zebrać heat?

Pewnie za zabranie pasa AJ, której facet jest z Chicago...

Opublikowano
  • Autor
Michcio, już był taki w ECW, nazywał się Blue Meanie :twisted: Czyżby jakiś tribute? ;)

Pamiętam go. Cóż, bardzo możliwe ;)

Redaktor Roku 2015