Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zmiany w DDW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Podzieliłem temat gdyż, rozpoczął się off-top o MZW.

Maxi4, jeśli możesz to wklej tutaj swoje pytania jeszcze raz. Twój post był pół na pół (MZW i Pytania), więc nie mogłem go podzielić aż tak.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/35508-zmiany-w-ddw/page/3/#findComment-351391

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

4

• Yao

4

• KAm2150

3

• Don Roid

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kilka luźnych pytań głównie do Dona Roida, ale wrestlerzy DDW też mogą na niektóre opowiedzieć

- Ile osób regularnie uczęszcza na treningi DDW?

- Ile osób jest gotowych by stoczyć m.in. 5 minutową walkę w ringu i kto?

- Jak mają wyglądać najbliższe treningi DDW i czy planuje się zwiększe ilości zajęć czy nawet otwarcie szkólki w innym mieście?

- Czy zmiany w DDW oznaczają zmianę gimmicków niektórych osób i sprowadznie innych wrestlerów ?

- Czy adepci DDW muszą się pytać o zgodę (albo infomować) na wyjazd na trening czy występ w innej federacji?

- Jeżeli hipotetycznie ktoś będzie miał wystarczające fundusze by przyjeżdżać na treningi do DDW i MZW czy będzie taka możliwość, że pojawi się na treningu DDW i będzie mógł pojechać do MZW? Czy nie będzie to źle odbierane?

1575893877482df76acc17a.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/35508-zmiany-w-ddw/page/3/#findComment-351398

• Styl:  Klasyczny

Tak sobie czytam posty i póki co wszystkie wypowiedzi są spójne i wynika z nich, że rzeczywiście DDW chce stać się bardziej otwarta na i przyjazna dla fanów. W związku z tym na razie punkt dla Federacji i Administracji. Jak będzie dalej ? Pożyjemy, zobaczymy...

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/35508-zmiany-w-ddw/page/3/#findComment-351538

• Styl:  Klasyczny

Witam, przepraszam że ostatnio mniej się udzielam, ale stan zdrowia taty się pogorszył i nie za bardzo miałem ochotę na wchodzenie na fora. http://zdrowo.info.pl/forum/

Żeby jeszcze dopowiedzieć do tematu nie udzielania się na forum, jak już pisałem zapomniałem dopisać kilka ważnych rzeczy. Don nie chciał aby dochodziło do sytuacji w których my zaczniemy prowadzić jakieś przepychanki forumowe (Jesteś do dupy! Nie, wcale nie jestem, nie znasz się! itp.), czy ogólnie nie pisać o rzeczach, które mogą wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Zresztą kto tylko chciał mógł założyć sobie nowe konto na Atti i pisać incognito... Prawda jest taka, że gdy ludzie podchodzą do czegoś zbyt emocjonalnie to często racjonalne myślenie odchodzi w niepamięć i łatwo o zbyt ostre słowa. Zresztą ile osób piszących na forach aktywniej przewinęło się przez DDW? 3,4? Natomiast bez bicia przyznaję, że ogromnym błędem z naszej strony było nie założenie żadnego oficjalnego profilu DDW przez która można by się było łatwiej komunikować. Tylko to była przeszłość, teraz staramy się to naprawić. Tak Streetovs, wiem że mój post poprawił Ci humor, pisałeś, że po nicku nikt mnie nie znajdzie, ale wystarczy że sam wspomnę mój ring name i potem resztę łatwo ustalić. Tylko znów, to by miało znaczenie tylko gdybym jakieś głupoty wypisywał, ale tutaj mówię za siebie, a czy każdy by się od tego powstrzymywał? Wrestling jest pełny takich bareizmów i życzliwych osób, które bez problemu mogą Ci "pomóc".

Kilka luźnych pytań głównie do Dona Roida, ale wrestlerzy DDW też mogą na niektóre opowiedzieć

- Ile osób regularnie uczęszcza na treningi DDW?

- Ile osób jest gotowych by stoczyć m.in. 5 minutową walkę w ringu i kto?

- Jak mają wyglądać najbliższe treningi DDW i czy planuje się zwiększe ilości zajęć czy nawet otwarcie szkólki w innym mieście?

- Czy zmiany w DDW oznaczają zmianę gimmicków niektórych osób i sprowadznie innych wrestlerów ?

- Czy adepci DDW muszą się pytać o zgodę (albo infomować) na wyjazd na trening czy występ w innej federacji?

- Jeżeli hipotetycznie ktoś będzie miał wystarczające fundusze by przyjeżdżać na treningi do DDW i MZW czy będzie taka możliwość, że pojawi się na treningu DDW i będzie mógł pojechać do MZW? Czy nie będzie to źle odbierane?

Na treningi miesięczne przychodzi od 10 do 15 osób, na większe 20-25, zresztą zawsze wstawiamy na profilu DDW zdjęcia, można łatwo policzyć.

Treningi często prowadzimy tak, że Don daje nam 5 na ułożenie 5 minutowej walki i lecimy. W ten sposób uczymy się szybciej wszystko planować i działać w ringu. Ile osób jest gotowe? 10 osób, ale jest też kilka którym niewiele brakuje aby spokojnie mogli mieć walki, ale i tak są w stanie te 5 minut wyrobić, zwłaszcza gdyby mieli za przeciwnika kogoś bardziej doświadczonego. Wiele też zależy od tego kto z kim walczy, bo osoba bardziej doświadczona pomoże tej drugiej przejść przez walkę.

Sfera gimmicków ulegnie zmianie :) Zresztą będzie to można za jakiś czas na własne oczy ocenić.

Co do treningów i walk za granicą to Don bardzo się cieszy, gdy ktoś z nas ma taką możliwość. Informować wypada, w końcu jakby wasze dziecko jechało na jakieś zawody to też byście woleli się o tym dowiedzieć przed faktem ;D

Edytowane przez KAm2150
https://forum.wrestling.pl/topic/35508-zmiany-w-ddw/page/3/#findComment-351549