Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi Live - Polish Giant part 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

SixKiller, wykładając na ogólnym rzeczy z adminki sam potwierdzasz, że byłby przecieki. :)
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350444

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

11

• -Raven-

7

• legopower

7

• Przemk0

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

To nie są rzeczy z adminki. Można powiązać fakty i dojść do takich wniosków na podstawie tego, co sam napisałeś w temacie z sondą. To raz.

Dwa: dobrze wiesz, że od kiedy jestem w admince, nie doprowadziłem do żadnego przecieku. Doprowadził za to user, który mimo kradzieży newsów z WF, i tak cieszył się twoim poparciem, bo przecież wybaczać trzeba. Ten sam user odpowiadał i za przedwczesny wyciek layoutu, i za "Prawdę" (już po tym, jak pozbyliście się Rafikova). Nie zapominaj też, że to ja doprowadziłem do tego, by rozdzielić adminkę od działu dla newsmanów, bo wcześniej było tak, że KAŻDY, kto tylko dostawał uprawnienia (a czasem były to osoby, których zupełnie nie znaliśmy), od razu miał dostęp do wszystkich dyskusji administracyjnych. Forsowałem to bardzo długo, bo zawsze mi tłumaczyłeś, że trzeba mieć zaufanie do ludzi. Szkoda tylko, że w kluczowym momencie to tobie go zabrakło. Cud Dona Roida w dniu kanonizacji Papy.

Trzy: skoro już o admince, to jest tam taki post Vercyna, w którym pisze on, że może większym problemem jest to, że zrobiliście to za plecami, niż to, ze znowu współpracujemy z DDW. I trafił tym postem w sedno. Wiadomo, że nie byłbym zadowolony, gdyby większość była "za", ale jakoś bym się z tym pogodził (w przeciwieństwie do ciebie, bo ciebie głos większości skłonił raczej do grożenia odejściem). Skoro więc sam zachowałeś się nie fair, to nie oczekuj, że inni będą fair wobec ciebie.

A teraz miłej zabawy z Donem za opuszczoną kurtyną. Wyślijcie kartkę.

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350448

Jestem prostym forumowiczem któremu grozi ZAMKNIĘCIE UST ( dwa ostrzeżenia ) ale mam pytanie. czy FORUM jest dla " adminiki " czy dla ludzi? kto TWORZY forum? W przeważającej większości ludzie. Jak można za ich plecami "przepuścić coś"? Cytując Przemk0 "Don skontaktował się z nami przed MZW" - dlaczego wcześniej MY forumowicze nie mieliśmy nic do powiedzenia na ten temat ,a to my będziemy w znakomitej większości tworzyć < bądź nie > publikę dzięki której DDW będzie < bądź nie > istnieć. Kolejny cytat "SixKiller, wykładając na ogólnym rzeczy z adminki sam potwierdzasz, że byłby przecieki. :)".Moim zdaniem ludzie powinni wiedzieć wcześniej planowane zmiany, by móc chociaż wypowiedzieć się na ich temat. Forum służy ,a przynajmniej powinno służyć forumowiczom, bo oni je tworzą. Społeczność ATTITUDE to nie tylko grupa trzymająca władzę, ale wszyscy którzy aktywnie udzielają się na forum. Najlepszym (przynajmniej ja tak sądze) pomysłem winen być temat na którym MY moglibyśmy się wypowiedzieć nad ewentualnym poparciem lub nie dla DDW, po czym zrobić ostateczną SONDĘ która by decytowała o tym. Nie jestem hejterem, nie działam tu ze wzgl. osobistych bo "bardziej lubię jednego admina od drugiego". Chciałbym by attitude działo tak jak dawaniej , zrzeszało ludzi o wspólnej pasji. Attitude udowodniło iż jeśli chcemy, to możemy ( wyjazdy zagraniczne na gale, profesionalne wywiady z gwiazdami etc. ), więc moim "małym marzeniem" było by wrócenie do starego porządku. W attitude mówi brakuje N!KO, widać to było doskonale w ostatnim attidude, gdzie liczba wyświetleń była ( pomimo znakomitego gościa jakim jest Polish Giant ) stosunkowo mała. Zadam więc pytanie czym jest to spowodowane, czy był to nasz wyraz buntu lub hejtu? Czy wszysktie posty pod tym tematem nim są? Nie sądzę. Boje się nieco że dostane za to trzecie ostrzeżenie a co za tym idzie nie będę mógł się wypowiedzieć, ale może czasem trzeba podjąć ryzyko i wyrazić swoją opinię, mimo tego że nie jest ona zawsze przychylna.
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350453

• Urządzenie:  Android

Jestem prostym forumowiczem któremu grozi ZAMKNIĘCIE UST (...) Boje się nieco że dostane za to trzecie ostrzeżenie a co za tym idzie nie będę mógł się wypowiedzieć, ale może czasem trzeba podjąć ryzyko i wyrazić swoją opinię, mimo tego że nie jest ona zawsze przychylna.

Nowy CM Punk forum Attitude :lol: :lol: :lol:

Czy brakuje Niko w AM? Nope. Dajcie szanse Schoopowi - wdroży się, a to dopiero pierwszy odcinek AM Live w jego wykonaniu. Niewiele osób byłoby w stanie poprowadzić audycję live w formie video od początku, a jeszcze trudniejsze on ma zadanie, bo wszyscy będą porównywać go do Niko. Zresztą problemy techniczne były po stronie Chrisa (i jego kamery w telefonie), a nie Schoopa czy Przemk0. Szczerze uważam, że wymiana w AM musiała nastąpić i może być lepiej, bo będą się przewijać różne osoby, a nie wiecznie dwie te same (od święta z jakimś gościem).

Co do ogłoszenia współpracy z DDW. Tak Attitude to forum, ale także i portal. Portal będzie promował DDW, a forum będzie miejscem do rozmowy o niej. Zobaczmy jednak na liczbę userów, którzy AKTYWNIE i z sensem działają na rzecz rozwoju obu komponentów Attitude. Poza tym wiele osób miałoby odruch stadny, czyli tam gdzie "stanie" mój ulubiony user, tam i ja wybiorę stronę. Widać to po tematach o galach, gdzie zdanie jednej osoby jest często powielane przez kolejne. I tak poza tym, to ile osób z tych, którzy zabraliby głos na łamach dyskusji o sensie współpracy DDW-Atti pojechałoby potem na galę i temu podobne rzeczy? Znając realia - znaczna część opowiadałby się przeciwko, ale i tak by ogólnie miała wyłożone.

Nie uważam też, aby jakakolwiek decyzja o współpracy administracji Attitude musiałaby być uzgadniana z forumowiczami. Jest coś takiego, jak tajemnica korespondencji pomiędzy stronami. To tak, jakby WWE pytało Zacka Rydera, JTG, Aksany i Yoshiego Tatsu czy powinni współpracować z daną stacją telewizyjną (zachowując oczywiście polskie proporcje).

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350458

• Reputacja:   6

Odkładając na bok rozgrywki pomiędzy członkami administracji, urażoną dumę i desperackie apele o prawo do... przepraszam, nie do końca zrozumiałem kolegę; pomijając te wszystkie rzeczy które szczerze mówiąc średnio mnie interesują, pozostaje nam rzecz podstawowa. DDW nie złożyło broni, co w połączeniu z pojawieniem się na naszym rynku MZW prowadzi do jednego, jakże odkrywczego wniosku: mamy już w Polsce dwie federacje. I to w dodatku takie, które dosyć wyraźnie różnią się od siebie, za czasów TBW ta różnica nie była aż tak wyraźna. Jeżeli MZW pójdzie w kierunku, nazwijmy to roboczo, "polskiego lucha libre", a DDW w stronę bardziej ekstremalnych, "dorosłych" klimatów, to będę wniebowzięty. Zobaczymy, która federacja poradzi sobie lepiej na naszym wymagającym rynku. Obu życzę sukcesu i mam nadzieję, że ludzie z DDW pójdą wreszcie po rozum do głowy i znajdą wspólny język z osobami, które zniechęciło ich wcześniejsze postępowanie. Jak zwykle w tego typu przypadkach - czas pokaże.
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350463

Vercyn <- nazywając mnie " Nowym CM Punkiem forum Attitude" choć na pewno było to powiedziane w formie żartu i ironicznie ( administrator > user ) dałeś mi tym dużo radości :D. Moim zdaniem N!KO brakuje, twierdzisz że nie ,ale N!KO miał to coś, to coś czego nie można się wyuczyć czy też wyćwiczyć. Miał charyzmę. Porównując Attitude do fedki Vinca masz sporo racji ( wg. mnie ) ale 1) porównowując ludzi którzy tworzą attitude do "Zacka Rydera, JTG, Aksany i Yoshiego Tatsu"którzy są na łasce lub niełasce Vinca stawiasz nas w sytuacji Adminstrator >>>>>>>> (długo długo nic) user. 2) federacja jakakolwiek (nawet mainstreamowa) powinna się liczyć z głosem ludzi. Muszę przyznać że poniekąd przekonałeś mnie do słuszności inicjatywy , jednak nie napalam się po tym co DDW zrobiło nam jako społeczności(naprawdę mocno obraźliwe słowa włodarzy), jak i tym jak przedstawili kibiców wrestlingu w Polsce ( kompromitujący występ w tv ). Chcąc nie chcąc będzie się to ciągnąć za nami jak i za nimi i w znacznym stopniu będzie to też utrudniać zdobyć fanów. Reasumując - Polski wrestling - TAK ale nie pod szyldem DDW < przynajmniej nie z tymi samymi twarzami które ciągną tam za sznurki >
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350464

• Urządzenie:  Android

Smród po zagrywce DDW w stosunku do Attitude z sierpnia poprzedniego roku będzie się ciągnął jeszcze długo i długo. Don będzie musiał zainwestować sporo czasu i środków, aby przekonać na nowo do siebie fanów związanych z forum. Myślę, że właśnie dlatego warto dać im drugą szansę, bo to nie my będzie sprzątać to, co narobił przede wszystkim Pan Pawłowski, a musi to ogarnąć właśnie Don i pozostali.

Don zdał sobie sprawę, że na szerokich (bądź co bądź) plecach WeeMana daleko nie popłynie, bo on raczej z tym balastem (fizycznym i psychicznym) pójdzie na dno szybciej niż Titanic po zderzeniu z górą lodową. Jeżeli Don to już wie i ma realny zamiar coś z tym zrobić (a nie powinniśmy zakładać z góry, że jest inaczej) to szansę powinniśmy mu dać. Poza tym to on do nas przyszedł po prośbie, a nie my do niego.

Ja też nie popadam w hurraoptymizm i daleko mi do szturmowania z okrzykiem zadowolenia na ustach drzwi sali, w której odbędzie się kolejna gala DDW. Dopóki będą oni na drugim końcu świata, a ja się na ich galę raczej nie wybiorę. Ale na przykład streamowaną galę (nawet za jakieś 5 czy 10 złotych) byłbym w stanie obejrzeć, gdyby była taka możliwość. Nie muszę jechać do Rzeszowa, nie tracę czasu na jazdę, nie tracę kasy na bilet, płacę 10 złotych (czy nawet 15) za galę w necie i sobie oglądam. Jedyne czego nie mam to zlot, ale musżę się z tym pogodzić. Czy to jest zły scenariusz? O ile więcej widzów w całej Polsce miałoby DDW przy takiej alternatywie dla gali w kameralnym klubie?

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350467

• Reputacja:   228

Powiem tak, trzeba nie mieć za grosz honoru i jaj, by po tym co odstawił Roid w kierunku Attitude (oraz to jak przez cały czas traktował wcześniejszą "kooperację" - cudzysłów zamierzony - z Atti), ponowić z nim współpracę i nadal promować ten jego cyrk. Tym bardziej, że Roid to człowiek, który nigdy nie pójdzie na współpracę "jak równy z równym" (ten typ tak ma), tylko będzie uważał, że powinniśmy wylizać mu jajca (co notabene właśnie się stało), że jednak łaskawie chce mieć z nami coś wspólnego.

Jasne, że Administracja może pójść sobie na współprace z kim tylko chce, nawet z samym Boryssem - ich cyrk, ich małpy. Jednak mi jako zwykłemu userowi ma prawo się to nie podobać i nie podoba mi się jak cholera. Trochę szacunku do samych siebie, panowie, bo jeśli sami nie będziecie się szanować, to trudno wymagać, by robili to inni, a zwłaszcza Don "Pan Jedyna Święta Racja" Roid.

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350469

Pomijam już kwestie, czy Attitude słusznie wraca do tej współpracy czy nie. Mam jednak nadzieję, że tym razem będzie to uczciwa współpraca i jeśli Roid i DDW znów dadzą dupy to nie będziecie mieć skrupułów i skończycie to jako pierwsi pokazując wszystkim fanom kto jest temu wszystkiemu winny.
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350470

Ja jestem przeciwko wspolpracy, nie zamierzam sie angazowac w DDW, bo DDW to Roid, a gosc nie dal sie polubic i tyle w temacie.
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350472

Zabawne PrzemkO, że piszesz o "wysypie hejtu". Wysyp hejtu to był jak DDW po raz drugi zerwało współpracę z Atti. Ale wtedy było wszystko ok. Wtedy nawet wskazane było jebnąć w stronę Dona pomyjami. Dzisiaj ludzie są zażenowani waszym postępowaniem, a ty piszesz o hejcie. Smutne to jest. Życzę Wam jednak dobrej zabawy z Donem. Nawet z pewnym zaciekawieniem będę obserwował jak będziecie lizać mu dupę.
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350473

• Reputacja:   15

DDW w stronę bardziej ekstremalnych, "dorosłych" klimatów, to będę wniebowzięty.

Potwierdzam.

----

Abstrahując od tego czy ukrycie faktu wznowienia współpracy było dobrą czy złą decyzją... to trochę przykro czyta się od zasłużonych użytkowników słowa, które świadczą o tym że jesteśmy idiotami. Idiotami, którzy złapali się na kilka obietnic i liżą teraz jaja Donowi i spółce.

Nie jesteśmy debilami, aby wznawiać współpracę za paczkę dropsów.

Tak jak powiedziałem chcemy zrobić w DDW generalny remont i DDW też jest na to przygotowane.

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350481

Twoje posty brzmia tak PrzemkO "wznowilismy wspolprace z DDW, a Wy sie nie cieszycie?".

Wiec troche przykro sie czyta Twoje posty, ktore swiadcza o tym ze powinnismy byc naiwniakami.

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350485

• Reputacja:   228

Przemk0 - podstawowe pytanie brzmi, czy Roid w ogóle zasługuje na pomoc ze strony Attitude, teraz, kiedy jego papierowy okręcik zaczyna tonąć, bo kiedy czuł się pewnie - to pluł nam w twarz... I nie dziw się, że ludzie są zdegustowani, bo bez względu na to co Roid Wam naobiecywał (i oby na obietnicach się nie skończyło, kiedy znów stanie na nogi), to dla niektórych honor i męska duma są ważniejszy niż jego "srebrniki" (jakiekolwiek by one nie były), bo w końcu nie chodzi tu o wywalczenie sobie w realu dobrej pracy, by mieć za co godnie żyć i nie przymierać głodem (gdzie "uginanie karku" byłoby jakoś umotywowane), ale o ratowanie cudzego biznesu kolesia, który już dwukrotnie wypinał się na Attitude... Czy musi to zrobić po raz trzeci, by niektórzy zrozumieli, że z tym człowiekiem - cytując klasyka - nie warto ubić nawet muchy w klopie, a co dopiero interesu?
https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350487

czy Roid w ogóle zasługuje na pomoc ze strony Attitude

Widzisz, Raven... Przyjęło się, że to silniejszy pomaga słabszemu i może z tego tytułu stawiać pewne warunki. Tutaj jednak mamy do czynienia z sytuacją odwrotną i to słabszy kręci silniejszym.

Dlaczego? Ano dlatego, że Roid to facet nastawiony na realizację celu, jakim jest postawienie tego trupa (DDW) na nogi. On tu nie przyszedł się bratać, tylko robić interesy. Natomiast Attitude reprezentują ludzie, którzy chcą nie wiadomo czego. Pamiętam, jak dawno temu, podczas dyskusji o tym, czy powinniśmy kontynuować współpracę, pewien ważny user napisał: "ale spójrzcie, jak to brzmi: partner pierwszej polskiej federacji..." (tak! to był argument ZA współpracą) Teraz rozumiecie, dlaczego wasze posty przyjmowane są z takim zawodem? Po prostu nikt po redakcyjnej stronie nie rozumie, jak można się nie zachwycać tak prestiżowym partnerstwem.

Roid jest więc partnerem słabszym (potrzebuje Attitude, by przekonać do siebie fanów), ale za to z tęższym łbem. Wie, że Attitude jest napalone na tę współpracę, a w dodatku mało chce i łatwo je będzie zadowolić. Korzysta więc z okazji i dyktuje warunki. Mówi, że czas kontynuować współpracę - i tak się dzieje. Mówi, że do rozmów ze strony Attitude mają zasiąść ten, ten, ten i ten - i tak właśnie wygląda skład delegacji. Oczywiście Attitude nie ma żadnych życzeń względem delegacji DDW - pewnie dlatego, że nie wypada. W końcu - jak pamiętamy z Mam Talent - to jest Don Roid, on przyjechał z Ameryki.

Mimo wszystko fajnie, że macie takie zdanie o tej współpracy. To pokazuje, że między wami, zasłużonymi userami, a mną - prostym hejterem, są też jakieś punkty wspólne. Ale uspokajam was: Attitude rzeczywiście nie poszło za paczkę dropsów, tylko za kilkadziesiąt kilo salcesonu.

https://forum.wrestling.pl/topic/35457-attitude-m%C3%B3wi-live-polish-giant-part-2/page/3/#findComment-350494