Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi Live - Polish Giant part 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Pewna era się zakończyła, ale show musi nadal trwać. Attitude Mówi wraca na wasze ekrany, a naszym gościem będzie najpopularniejszy polski wrestler - Polish Giant, jednak tym razem live. Dowiemy się w jakim punkcie stoi jego kariera i jak...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-live-polish-giant-part-2.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 12,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ile Polish Giant ma wzrostu?
Opublikowano
Jeżeli dobrze pamiętam to ma około 208cm wzrostu.
NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Opublikowano
Na jego facebooku pisze że ma "7 feet" wzrostu czyli ok. 213cm.
Opublikowano
Czyli można już wyciągnąć pewien dział ze śmietnika :twisted:
NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Opublikowano
Odcinek bardzo dobry mimo tych problemów technicznych, ale najważniejsze, że było dobrze słychać gościa specjalnego. Fajnie odpowiadał na wszystkie pytanie i można było się czegoś dowiedzieć jak to wszystko wygląda. Zdziwiłem się, że Polish Giant postanowił przejść do DDW i że Atti znów zamierza współpracować z tą federacją. Jeżeli to faktycznie skończy się na tym, że DDW nie będzie olewało Atti to jest szansa na to, że ta federacja może się ogarnąć i coś z tego wyjdzie.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Opublikowano
Nie mogę uwierzyć że to prawda. Albo Pawłowski odszedł albo nie wiem co się stało. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, a tym bardziej do tego samego bagna. Nie zaprzeczę ze jak będzie zlot na gali DDW to przyjadę, ale nie zapowiada się to dobrze. DDW straciło kilku wrestlerów, więc jest u nich jeszcze gorzej. Życzę im powodzenia, ale nie pomyślałbym że dojdzie do czegoś takiego. No i kolejny raz ważne wydarzenie zostało zabite przez bombę, w tym wypadku powrót do współpracy z DDW przebił wywiad. Tylko czemu temat jeszcze nie wrócił ze śmietnika? Swoją drogą Chris fajnie mówił, ale kontrakt z DDW to nie jest powód do szczycenia się w CV. Pewnie pojawi się raz czy dwa i współpraca się skończy.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Na stronie DDW nie ma słowa o współpracy z Attitude ani nie ma nowego loga, jeżeli to jest nowa jakość no to pięknie. Ciekawe z kim będzie walczył Polish Giant, jakoś nie widzę godnych przeciwników.
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Opublikowano
Wszystko w swoim czasie. Dział DDW wróci na forum.... a odpowiednie informacje pojawią się również na stronie DDW.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
Zobaczymy, co w takim razie z tego wyjdzie. Jeżeli rzeczywiście chcą współpracy i odbędzie się zlot (czy to w związku z ponowieniem współpracy, czy to w związku z galą), to do Rzeszowa też się przejadę.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Wszystko w swoim czasie. Dział DDW wróci na forum.... a odpowiednie informacje pojawią się również na stronie DDW.

Można oczekiwać czegoś przed świętami majowymi? Jestem ciekaw na jakie warunki przystało Atti ;]

Opublikowano
Nie mogę uwierzyć że to prawda. Albo Pawłowski odszedł albo nie wiem co się stało. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, a tym bardziej do tego samego bagna. Nie zaprzeczę ze jak będzie zlot na gali DDW to przyjadę, ale nie zapowiada się to dobrze. DDW straciło kilku wrestlerów, więc jest u nich jeszcze gorzej. Życzę im powodzenia, ale nie pomyślałbym że dojdzie do czegoś takiego. No i kolejny raz ważne wydarzenie zostało zabite przez bombę, w tym wypadku powrót do współpracy z DDW przebił wywiad. Tylko czemu temat jeszcze nie wrócił ze śmietnika? Swoją drogą Chris fajnie mówił, ale kontrakt z DDW to nie jest powód do szczycenia się w CV. Pewnie pojawi się raz czy dwa i współpraca się skończy.
poczytaj trochę, bo chyba nie wiesz o co chodzi w tej sentencji
Opublikowano
  • Autor
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano

Trochę głupio, że Attitude wchodzi na tonący statek i bierze na siebie współodpowiedzialność za to, że on już dalej nie popłynie. A jeszcze głupsze jest to, że decyzję o tym UKRYWA SIĘ przed większością redakcji/administracji (zwał jak zwał), choć dobrym zwyczajem tego forum było dyskutowanie takich kwestii. No, ale mniejsza z tym - ja też bym miał wszystkich w dupie, gdyby napisał do mnie DON ROID. (problem w tym, że nie napisał, i pewnie to mnie tak boli) W każdym razie fajnie, że na Attitude jest jakaś nowa jakość, i że teraz, jak będzie ryzyko, że jakiś pomysł może nie przejść (a takie ryzyko było, bo jeszcze w lutym co najmniej połowa wypowiadających się w tzw. admince nie chciała ponownej współpracy z DDW), to po prostu przepcha się go za plecami.

Nie zależy mi na sukcesie DDW. Na porażce w sumie też nie, choć jej wyczekuję bardziej, bo ciekawi mnie, jak forumowa elyta skomentuje kolejną kompromitującą frekwencję albo promo o dziadku i cewniku. Wiemy już, ze wraca dział DDW, więc pozostaje pytanie, czy wraz z nim wróci DDW-owski porządek. Nawiązuję oczywiście do słynnego forum DDW, na którym sama rejestracja groziła już banem. Ciekawe też, czy wrestlerzy dostaną pozwolenie, by wypowiadać się nie w gimmickach i w ogóle, jak to teraz będzie. W końcu jedni kolesie już się dogadali z drugimi za zamkniętymi drzwiami, więc zmieni się tylko tyle, że liczba osób bezwarunkowo zadowolonych z DDW będzie większa (do tej pory był to tylko Roid, a teraz to będzie Roid i elyta).

A Giant to sympatyczny facet, tylko co mnie obchodzi przejście wrestlera, którego nie znam, do federacji, która ledwo zipie? Pasjonujące to jak transfery w okręgówce.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Nie wiem czy tylko ja widzę ogromną nie konsekwentność ze strony attitude. Od kiedy pamiętam < a jestem już trochę na tym forum > attitude był głosem społeczności. To czego nie ma i nigdy nie będzie ( moim zdaniem ) na wrestlefans to prawdziwi fani wrestlingu , którzy siedzą w tym już kilka ( a nawet kilkanaście ) lat i których można nazwać PRAWDZIWYMI FANAMI. Attitude cechowało się też bardzo dobrą organizacją ( spotkania forumowiczów, wyjazdy na gale zagraniczne ). Jeśli chodzi o wiedzę na temat wrestlingu, mieliśmy N!KO, Wercyna etc. którzy niejednokrotnie pokazywali że mają pojęcie jak ten buisnes się kręci. Moje przekonanie może jest dziwne i głupie ale po odejściu N!ko coś zaczęło dziać się nie tak. Attitude Mówi na pewno straciło ( o czym mogliśmy się przekonać wczoraj ) wielkiego profesjonalistę i osobę która potrafiła pociągnąć wywiad czy też prowadzić audycje. Sądzę , a wręcz jestem przekonany że N!KO miał naprawdę silny głos na tym forum i potrafił jak to się mówi " przypieprzyć ręką w stół". Starzy forumowicze pamiętają jak układała się " współpraca " między nami i DDW i jak samo DDW "dbało" o wizerunek wrestlingu w Polsce. Moim skromnym zdaniem decyzja o współpracy z nimi powinna być przedyskutowana na forum, w późniejszym terminie zrobione głosowanie. Co więcej cały mój sceptycyzm skierowany do DDW nie jest bezpodstawny, pamiętacie jak jeszcze niedawno zostaliśmy traktowani przez nich, a każda krytyka została odbierana jako atak na ich "federacje". Jestem prawdziwym fanem i ważne dla mnie jest to by wrestling w Polsce się rozwijał, ale jeśli chodzi o DDW to chyba sprawa jest już przegrana. Ps. Polish Giant mówił wczoraj i powtarzał wielokrotnie że chciałby zarabiać w przyszłości pieniądze na wrestlingu i być w czołowych dwóch federacjach. Jak dobrze wiemy w Anglii jest więcej federacji i szkół wrestlingu niż u nas, wrestling jest na wyższym poziomie, więc i lepsza jest szansa promocji siebie. Myślę że przejście Gianta do DDW będzie dla niego ogromnym krokiem wstecz i jeśli myśli na poważnie o swojej karierze powinien się poważnie nad tym zastanowić.
"Nowy CM Punk forum Attitude :lol: :lol: :lol: " <- Vercyn :D

133993431648594d104228d.jpg