Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Maniac Zone Wrestling - Zbiór nowych informacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W związku z tym, a także ze zbliżającą się kanonizacją JP2, chciałbym więc zapytać, w jaki sposób MZW ma zamiar uczcić to wydarzenie. Czy planowana jest ekumeniczna gala z DDW i czy ksiądz poświęcił ring?

Myślę, że to dobry moment aby rozważyć gimmick księdza. Ring name mógłby mieć następujący: Szalony Kaznodzieja.

Tutaj idealnie nadawałby się Kane wykonujący swój Tombstone Piledriver na księdzu :twisted:

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Myślę, że to dobry moment aby rozważyć gimmick księdza. Ring name mógłby mieć następujący: Szalony Kaznodzieja.

Już było w WKSW tylko nie pamiętam czy na samym planie (Chudy biegał w stroju księdza) się skończyło czy wprowadzili to w życie.

Opublikowano
widzę że komentarz mój wielkie oburzenie stworzył :D. nie jestem " kompletnym idiotą " i "swojskie gimmicki " to nie znaczy od razu Jędruś Bułecka etc. Dlaczego np zawodnicy nie mogli by się nazywać Cień albo zamiast Kevin Whilliams (który swoją drogą będzie polakiem i mówił po Polsku) nie będzie np "Kewinem"? Fajnie że inspirują się zachodnim wrestlingiem, ale nawet w WWE jest - alexander rusev ( nie koniecznie hamerykańsko ), Satinno Marella, Cesaro etc :). Polski gimmick nie znaczy gimmick tadndetny - przekoloryzowany, jak miało to miejsce w WCW. Może jestem głupcem , ale fajnie by się oglądało ( moim zdaniem ) chłopa z mazur ( tak trochę komediowo ) czy gościa który "zgrywa karka nim nie będąc" , po prostu myślę że takie gimmicki też by się przyjęły.
"Nowy CM Punk forum Attitude :lol: :lol: :lol: " <- Vercyn :D

133993431648594d104228d.jpg

Opublikowano
Gimmicki to najbardziej irytująca rzecz w tej rozrywce, ale jednocześnie coś, co jest jego nieodłączną częścią... Sam jednak jestem zwolennikiem wrestlerów w gaciach, którzy potrafią się sprzedać pokazując na ekranie swój charakter... przykładów jest masa. Dlaczego Danielson tak zachwycał w RoH będąc skurczybykiem? Dlaczego Punk się sprzedał po MitB? Dlaczego ludzie zachwycają się Steenem na niezależnej, a Rollinsa wybrano na Atti wrestlerem miesiąca? Każdy z nich ma to coś, o czym napisałem i myślę, że takie charaktery sprzedałyby się najbardziej wśród polskich fanów, tych nowych fanów... To oni uznają wrestling za shit i tylko dawka normalności wśród 'teatru' mogłaby ich do postaci przekonać.
Opublikowano
  • Autor
Kevin Whilliams (który swoją drogą będzie polakiem i mówił po Polsku) nie będzie np "Kewinem"?

Kevin Williams jest szkockim wrestlerem.

https://www.facebook.com/KevinWilliamsWrestler

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Pamiętam, jak 9 lat temu jeden z userów cieszących się moderatorskim kolorkiem wyraził tu oburzenie, że WWE nie uczciło na WM 21 pamięci JP2, który odszedł z tego świata zaledwie dzień wcześniej.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=3137

wpis w googlach "wrestling papiez" i prosze, to wlasnie ten temat.

RVD owczesny fanatyk fedek indys, objawil sie rowniez i to niestety jako fanatyk koscielny.

Wielu z tamtego tematu, juz nie ma wsrod forumowej paczki :|

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano
widzę że komentarz mój wielkie oburzenie stworzył :D. nie jestem " kompletnym idiotą " i "swojskie gimmicki " to nie znaczy od razu Jędruś Bułecka etc. Dlaczego np zawodnicy nie mogli by się nazywać Cień albo zamiast Kevin Whilliams (który swoją drogą będzie polakiem i mówił po Polsku) nie będzie np "Kewinem"? Fajnie że inspirują się zachodnim wrestlingiem, ale nawet w WWE jest - alexander rusev ( nie koniecznie hamerykańsko ), Satinno Marella, Cesaro etc :). Polski gimmick nie znaczy gimmick tadndetny - przekoloryzowany, jak miało to miejsce w WCW. Może jestem głupcem , ale fajnie by się oglądało ( moim zdaniem ) chłopa z mazur ( tak trochę komediowo ) czy gościa który "zgrywa karka nim nie będąc" , po prostu myślę że takie gimmicki też by się przyjęły.

Oglądaj DDW. Tam mają Kaszuba, Pacjenta, Pięknego Kawalera i innych - co tylko Ci się zamarzy ;)