Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dlaczego Lesnar przerwał streak Undertakera, Rock lub Cesaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pierwsze słyszę, by sędzia miał słuchawkę. Nie mówię, że to nieprawda, ale chciałbym jakieś żródło, czy coś. Bo jednak sędzia to nie komentator. Jest w ciągłym ruchu, czasem nawet przyjmuje akcje, więc taka słuchawka może mu po prostu wypaść. I co wtedy?

Six, przecież często widać że sędzia ma słuchawkę w uchu. Przecież Vince czy ktoś w TNA musi mieć pełną kontrolę nad tym, żeby sędzia przykładowo wiedział kiedy skończyć walkę, bo chodzi jednak o to jak zaplanowany jest czas antenowy. Zresztą skoro można biegać w słuchawkach i one nie wypadają z uszu to czemu w nich nie sędziować?

Dla przykładu zdjęcie sędziego z TNA ze słuchawką w uchu.

http://www.sbibookings.com/images/Mike%20Posey.jpg?hm__tg=http://65.55.85.55/att/GetAttachment.aspx&hm__qs=file=58d83e94-9e1d-4314-b5db-0c769a42b1a6.jpg&ct=aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d&name=Y2xpcF9pbWFnZTAwMS5qcGc_3d&inline=1&rfc=0&empty=False&imgsrc=cid:X.MA1.1274798052@aol.com&oneredir=1&ip=10.13.6.8&d=d4819&mf=0&a=01_62fa39a0980459a48c2190a4c5446ed8c5814f1ff396f02609f8edd336019766

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

4

• SixKiller

3

• Ghostwriter

3

• fachowiec

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Nie wierzę w historię, że Vince powiedział, a Taker się musiał zgodzić. Myślę że Taker chciał skończyć streak i to z Lesnarem. Na moje oko główną przyczyną takiego rozwiązania był stan zdrowia Undertakera.

Kowal, okej, zdjęcie nie kłamie :) Przyznam, że nigdy nie zwracałem na to uwagi. Natomiast słuchawki do biegania... Kaman, są słuchawki i słuchawki. Mniejsza z tym.

drvampire, to raczej nie było tak, że MUSIAŁ. Rozmowa mogła wyglądać tak: - Mark, chciałbym, żeby Brock przerwał streak. Co myślisz? - Okej. W sumie to chciałem wygrać, ale w zasadzie to bez różnicy.

Taker już wcześniej dawał sygnały, że nie przywiązuje jakiejś szczególnej wagi do streaku. Kilka lat temu, gdy Wade Barrett był tym, kim dzisiaj Roman Reigns, wymieniało się go nawet jako tego, który może zakończyć serię (dzisiaj to brzmi jak dowcip, wiem) :) Deadman wiedział, ze jego czas się kończy, więc nawet jeśli porażka nie była jego pomysłem, to zgodził się na nią bez problemu. Tylko tego by brakowało, by tuż przed emeryturą stosunki na linii Taker/WWE zaogniły się.

Natomiast słuchawki do biegania...

Ja biegam w takich sluchawkach, roznica miedzy nimi a "normalnymi", jest taka ze tu sa specjalne uchwyty na uczy zeby nie spadaly i to cala filozofia tzw; biegowych sluchawek :grin:

Jesli juz bawimy sie w scenariusze dlaczego Taker nic nie mial zeby to Lesnar zrobil, to mogl miec wplyw na ta decyzje, fakt ze Taker bardzo lubi MMA, pewnie ma przez to duzy szacunek do Lesnara i zgodzil sie zeby to on przerwal rekord.

Evolution vs Shield - wielkie TAK i widzialbym ten feud rozłozony na kilka miesiecy az do SummerSlam kiedy to juz w pojedynke mogliby sie lac HHH z Reignsem. a dla Bryana widze teraz tylko jednego rywala - Cesaro ktory po dolaczeniu do Heymana jako że ciagle jest heelem tylko juz solidnie pushowanym to powinien dostac tego title shota na PPV.

Jest to jakiś pomysł, ale ani w jednym, ani w drugim przypadku nie liczyłbym na taki rozwój wydarzeń. Pomimo tego, że trzy gale który mamy pomiędzy ER a SS (chociaż już samo ER może tyłka nie urwać) zapowiadają się miałko, to WWE raczej znajdzie jakieś inne pomysły, aniżeli ciągnięcie przez tak długi czas feudu wspomnianych stajni.

Co do Cesaro, uważam że sama federacja nie bierze jeszcze takiego scenariusza pod uwagę i zmiany w ścisłym ME zaczną się dopiero po odejściu ADR, chyba że w stosunku do Szwajcara zostaną powzięte konkretne kroki w związku z bardzo niepewną sytuacją CC, który może nie doczekać SS.

[ Dodano: 2014-04-13, 14:24 ]

Bryan powinien na SummerSlam albo WM31 o tytul zmierzyc sie ze swoim najwiekszym mozliwym rywalem czyli CM Punkiem bo to byloby dopiero wielkie starcie, a zawsze jest szansa że Punk jeszcze wroci bo ciagle trzyma go kontrakt.

WM 31 to jeszcze za daleka przyszłość i wszystko może wywrócić się do góry nogami. W przypadku SS, to raczej są to niespełnione marzenia co do powrotu Brooks'a na WM 30. Punk nie wróci, a przynajmniej nie zrobi tego po dobroci. Zresztą o ile dobrze pamiętam, to jego kontrakt kończy się w lipcu, a SS jest w sierpniu.

niemożna mówic że Punk już niewróci bo tego niewiemy, wiadomo że kontrakt ma do lipca ale wcale nie jest powiedziane że go wtedy nie przedłuży, wszystko zalezy od Vince'a ktory osobiscie musiałby nakłonic go na powrót jako że Vince jest jedynym gosciem w WWE ktory niechciałby go puścic bo ciągle na nim zarabia. takie legendy jak Bret Hart, Warrior czy SCSA też były kiedys solidnie skłóceni z federacją a jednak zawsze wracali.

Ghostwriter napisał: "Sędzia Brad Patton nie wiedział że streak zostanie przerwany. Powiedziano mu że Brock Lesnar - tak jak wszyscy jego poprzednicy - przegra to starcie."

Sędzia Patton nie znał wyniku walki? Ależ znał, bo sędziowie wiedzą kiedy mają 'przerwać liczenie'. Wiedzą że ich przerwanie musi być realistyczne aby rzeczywiście ludzie myśleli że udało się komuś odkopać. Patton wie że gdyby spierdzielił wynik walki to z miejsca by go wywalono z WWE. A czy Vince zmusił Takera do porażki? Moim zdaniem to była przemyślana decyzja ich wszystkich, zwłaszcza Takera.