Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dlaczego Lesnar przerwał streak Undertakera, Rock lub Cesaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Portale wrestlingowe donoszą, że The Rock ma wystąpić na WrestleManii 31 i jest jednym z głównych kandydatów do Hall of Fame. Krążą plotki, że Dwayne Johnson na przyszłorocznej WM miałby zmierzyć się z Brockiem Lesnarem. Ale są też plany, żeby z Bestią zmierzył się Cesaro.

Spory push czeka także Romana Reingsa. Są p...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dlaczego-lesnar-przerwal-streak-undertakera.html
https://forum.wrestling.pl/topic/35362-dlaczego-lesnar-przerwa%C5%82-streak-undertakera-rock-lub-cesaro/

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

4

• SixKiller

3

• Ghostwriter

3

• fachowiec

2

Top użytkownicy w tym temacie

Lesnar vs Cesaro?

images?q=tbn:ANd9GcTWh06buAt-yzzOWzjuL5PVMjKp3onnU76o9pku1GYagSIPi_iRRZFNFn4

Jeżeli do takiej walki by doszło to oznaczałoby ogromny skok dla Szwajcara. Dwóch zawodników Paula Heymana to swoiste deja vu ale jestem pewien, że Cesaro potrafiłby wyciągnąć więcej z Lesnara aniżeli CM Punk.

Co do Evolution vs The Shield to jestem na tak. Pytanie tylko kto w takim przypadku zostałby przeciwnikiem dla Bryana?

Jestem ciekaw co ten sędzia czuł gdy Lesnar kończył streak Takera i jakiego koloru miał bielizne po tym starciu? Chłopina pewnie tak jak wszyscy był w 100%, że Taker spokojnie wygra a tu po 1... 2... trzeba walnąc w mate po raz trzeci bo Undertaker dalej leży a pzrecież był przekonany, że tak nie miało być i pewnie już widział siebie na ulicy... :twisted:

• Urządzenie:  Windows

Jestem ciekaw co ten sędzia czuł gdy Lesnar kończył streak Takera i jakiego koloru miał bielizne po tym starciu? Chłopina pewnie tak jak wszyscy był w 100%, że Taker spokojnie wygra a tu po 1... 2... trzeba walnąc w mate po raz trzeci bo Undertaker dalej leży a pzrecież był przekonany, że tak nie miało być i pewnie już widział siebie na ulicy... :twisted:

Czemu od razu na ulicy? Przecież wyraźnie podali, że takie są zasady i zgodnie z nimi się zachował. Właśnie ja bym go pochwalił, bo zrobił rzecz bardzo profesjonalną.

Czemu od razu na ulicy? Przecież wyraźnie podali, że takie są zasady i zgodnie z nimi się zachował. Właśnie ja bym go pochwalił, bo zrobił rzecz bardzo profesjonalną.

Niby tak, ale tylko tutaj na forum po walce Takera z Lesnarem pojawiały się głosy : "coś poszło nie tak" itd, więc pomyśl co musiał czuć sędzia który był pewien, że Taker tego przegrać nie mógł, pewnie siebie obwiniał że za szybko odliczył do 3 bo być może Taker już pod koniec walki kondycyjnie siadł i nie reagował tak szybko.

Ja też bym go pochwalił bo zrobił dobrze wszystko, ale chodzi mi o to, że na pewno zbladł na koniec walki - przecież on też jest fanem i jego reakcja nie różniła się niczym od fanów w SuperDome i być może przez swój błąd "zniszczył" 20 letni streak.

Edytowane przez PH93

Wielokrotnie zastanawiałem się, co zrobiłby sędzia, gdyby odliczał takera na wrestlemanii, a ten nie mialby zamiaru odkopać - osobiście udawałbym że mam zawał :D Okazuje się że to działa zaupełnie inaczej niż sobie wyobrażałem, nie miałem pojęcia o opcji, gdzie sędzia odlicza nawet potencjalnego zwycięzcę, gdy nie odpowiada, bylem pewien, że dział to na zasadzie mówimy ci kto wygra a ty masz tego dopilnować.

Wszystkie 3 potencjalne walki opisane w newsie zapowiadają się miodnie, o ile w przypadku starć Brocka nawet konieczne są jego zwycięstwa (Cesaro swoją postawą w ringu móglby mocno zyskać na walce), o tyle chciałbym, by Trypel podłożył się Romkowi, tylko czy jest w stanie iść na taką ugodę i jobbnąć (czwarty raz pod rząd?)?

Co do Evolution vs The Shield to jestem na tak. Pytanie tylko kto w takim przypadku zostałby przeciwnikiem dla Bryana?

Warto byłoby podtrzymać jego program z Authority, więc...Kane, Gunn albo Road Dogg - wybieraj co wolisz :]

Ciekawe jest, że nawet, gdyby Daniel rozpoczał nowy program, to na horyzoncie nie widać odpowiedniego rywala do tytułu - Bray kontynuuje story z Ceną, Cesaro to jeszcze odległa przyszłość, a Lesnar prawdopodobnie ma kolejne wakacje.

Edytowane przez Morison

Nie no, wystraszył się na pewno. Sporo ludzi pomyślało przecież, że coś poszło nie tak. Tyle, że pisałeś już tak jakby mieli go zwolnić, a nawet, gdyby był to botch, to na pewno by do tego nie doszło.

Nie, pisałem, że on tak mógł (słusznie) przypuszczać bo gdyby to jednak Lesnar nie miał wygrać a by wygrał to Vince wykopał by go do Orlando - na prawdę myślisz, że uszło by mu to na sucho? :lol:

Nie jest to żadna moja wycieczka spowodowana prywatnymi sympatiami i antypatiami, ale ja post PH odebrałem dokładnie tak jak wyjaśnia PH. Chodziło bardziej o to, że sędzia pewnie nieźle musiał się osrać aniżeli o jakieś sugerowanie, że powinno się go zwalniać czy coś w tym stylu.

Obejrzałem moment pinu raz jeszcze i sędzia nawet się nie zawahał. Właściwie był to dość szybki pin. Jeżeli rzeczywiście nie wiedział, że taki ma być koniec, to brawo dla niego.

Six - ja też to sobie jeszcze raz obejrzałem. I albo mamy do czynienia z sędzią-terminatorem, albo ten news to bullshit. :)

Może po prostu ma wyjebane na produkt WWE i nie ogląda wrestlingu - taka praca i już, dzisiaj robie jakiś mecz, 1, 2...3, dzięki - do jutra. :D

Edit: Ten news to na pewno bullshit, bo po odklepaniu na pełnej pidzie zaczął teatralnie gestykulować w stylu "Nie ma, że boli streak przerwany, zapisz to!" :twisted:

• Reputacja:   228

Panowie, sędzia ma zawsze słuchawkę w uchu. Zapewne kiedy zaczął klepać w matę, usłyszał w uchu głos Vince'a: "jedziesz do końca!" i tyle. Wątpię, że McMahon ryzykowałby (i do samiutkiego końca go nie informował), że sędzia się zawaha i zjebie epicki moment Lesnarowi :wink:

Pierwsze słyszę, by sędzia miał słuchawkę. Nie mówię, że to nieprawda, ale chciałbym jakieś żródło, czy coś. Bo jednak sędzia to nie komentator. Jest w ciągłym ruchu, czasem nawet przyjmuje akcje, więc taka słuchawka może mu po prostu wypaść. I co wtedy?

Evolution vs Shield - wielkie TAK i widzialbym ten feud rozłozony na kilka miesiecy az do SummerSlam kiedy to juz w pojedynke mogliby sie lac HHH z Reignsem. a dla Bryana widze teraz tylko jednego rywala - Cesaro ktory po dolaczeniu do Heymana jako że ciagle jest heelem tylko juz solidnie pushowanym to powinien dostac tego title shota na PPV. Bryan powinien na SummerSlam albo WM31 o tytul zmierzyc sie ze swoim najwiekszym mozliwym rywalem czyli CM Punkiem bo to byloby dopiero wielkie starcie, a zawsze jest szansa że Punk jeszcze wroci bo ciagle trzyma go kontrakt.