Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niezależny Wrestlemania weekend - wszystko o galach, droga d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie wszystkie osoby związane z amerykańskim pro wrestlingiem pojawią się w ten weekend w Nowym Orleanie. Niektórzy będą walczyć w ringu, a pozostali będą spotykać się z fanami i rozdawać autografy. Program jest bardzo intensywny, a poniżej można zobaczyć jak on wygląda. Wszystkie godziny są czasu lokalnego.

Prog...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-niezalezny-wrestlemania-weekend-wszystko-o.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 674
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za tą konkretną paczkę wiadomości. Bardzo dobra robota.

Przy okazji mam pytanie dotyczące DG USA Mercury Rising. Czy to ograniczenie dla Bad Influence związane jest z dotychczasowym kontraktem z TNA, który jeszcze się nie zakończył ?

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
  • Autor
Czy to ograniczenie dla Bad Influence związane jest z dotychczasowym kontraktem z TNA, który jeszcze się nie zakończył ?

Tak, nawet to napisałem w newsie. Podobnie będzie z galą WrestleCon jak zostanie wydana na DVD, nie będzie na nim Bad Influence.

1575893877482df76acc17a.jpg

Opublikowano
Wiadomą rzeczą jest że teraz najbardziej czeka się na Wrestlemanie, ale jak widzę jakie gale są organizowane podczas tego weekendu to aż nie mogę się doczekać aż pojawią się w necie. Szczególnie że gala Evolve 28 jest dzisiaj, a ostatnie ich gale szybko były do obejrzenia. DGUSA, EVOLVE, PWG, CZW, ROH- te które pojawią się na pewno obejrzę. Karty zapowiadają super gale :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

Dlugi i co najwazniejsze - porzadny news. Co prawda kilka elementow mozna by jeszcze poprawic, ale pod wzgledem tresci i tak jest znacznie lepiej, niz ostatnio. Ciesze sie Maxi, ze wziales sobie zarzuty do serca i zaczales przykladac wieksza uwage do poprawnosci jezyka.

No i dzieki za tekst; jego napisanie bylo niewatpliwie dosc czasochlonne. Doceniam to chlopie. Oby tak dalej ;)

20476497824e875b5b28a92.jpg

Opublikowano
Czy to ograniczenie dla Bad Influence związane jest z dotychczasowym kontraktem z TNA, który jeszcze się nie zakończył ?

Tak, nawet to napisałem w newsie. Podobnie będzie z galą WrestleCon jak zostanie wydana na DVD, nie będzie na nim Bad Influence.

Z tymże tego ograniczenia nie dodałeś do WrestleCon i w związku z tym przyszło mi na myśl, że nie będzie z tego transmisji ippv (na co liczyłem i co było w zeszłym roku). Zresztą brałem przez chwilę pod uwagę taką możliwość, że po prostu BI podpisali nowe kontrakty z TNA i takie ograniczenie co do występów jest w nich zawarte.

Kowal, więc wszystko na to wskazuje, że o ile event ten będzie rejestrowany, to poczekamy sobie na DVD...

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg