Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude ogranizuje galę wrestlingu! Negocjacje z zawodnikam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koniecznie zakontraktujcie Boryss'a i zestawcie go z Przemk0 w stypulacji przegrany uznaje wyższość stronki konkurencji :D

Skoro walka ma być o palmę pierwszeństwa, to przeciwnikiem Boryssa musi być Kowal :) Wbijam Pierwszy Match na zajezdni autobusowej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Black Joker jestem za, tylko czy on coś robi jeszcze po tym jak PXW zakończyło swoją działalność ? Kowal Destroyer oczywiście musi być :D

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano

Myślę, że dobrym pomysłem będzie Attitude Royal Rumble Match.

Mogłoby wystąpić w nim kilka tuz: Schoop, Funky Chicken, El Schoopito czy też Schoopdust, podobnież każdy z nich za występ bierze dwa kebaby na klate. Znacznie star power tej walki mógłby podnieść oczekiwany przez wszystkich Nikoholics, jedyny, niepowtarzalny N!ko, który wcześniej tego samego wieczora przegrywa swój pojedynek z Vercynem, po odwróceniu uwagi przez uczniów tego drugiego.

Ostatecznie Niko się nie pojawia, a triumfuje powracający niedawno Boo-nkol.

Opublikowano
nie chce mi się czytać tych postów bo ta akcje to ściema. Gala wrestlingu to jest bardzo dobry pomysł więc nie należałoby z niego żartować.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Opublikowano
Skoro walka ma być o palmę pierwszeństwa, to przeciwnikiem Boryssa musi być Kowal

Się uwzięli. Mam nadzieję że chociaż płacicie za każdą walkę osobno a nie jak TNA za cały dzień i idź walcz ile ci powiemy :D Swoją droga uczepiliście się sytuacji sprzed ponad pół roku. Refleks jak się patrzy :grin:

TakerFan, odpisze Ci tu żeby nie pisać krótkiego postu.

Kowal napisał/a:

Mam nadzieję że chociaż płacicie za każdą walkę osobno a nie jak TNA za cały dzień i idź walcz ile ci powiemy

Bierzesz zapłatę w mentosach czy w kebabach?

W dolarach. Nie biorę wypłaty w czymś co się klei do zębów albo jest niepewnej, tureckiej jakości. Także czek jak najbardziej jest wskazany.

Edytowane przez Kowal

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
nie chce mi się czytać tych postów bo ta akcje to ściema. Gala wrestlingu to jest bardzo dobry pomysł więc nie należałoby z niego żartować.

Musisz być zabawny na imprezach

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
Mam nadzieję że chociaż płacicie za każdą walkę osobno a nie jak TNA za cały dzień i idź walcz ile ci powiemy
Bierzesz zapłatę w mentosach czy w kebabach? ;)
Opublikowano
-Raven- napisał/a:

Koniecznie zakontraktujcie Boryss'a i zestawcie go z Przemk0 w stypulacji przegrany uznaje wyższość stronki konkurencji :D

Skoro walka ma być o palmę pierwszeństwa, to przeciwnikiem Boryssa musi być Kowal :) Wbijam Pierwszy Match na zajezdni autobusowej.

Daj spokój, Six. Później WrestleFans posądzi nas o nieuczciwość. Należy Boryssa zestawić z kimś, z kim będzie miał choć cień szansy. Poza tym, Kowal w Bus Match, jest niczym Taker na WrestleManii - nie do pokonania :D

Mam nadzieję że chociaż płacicie za każdą walkę osobno a nie jak TNA za cały dzień i idź walcz ile ci powiemy :D

Zapłata jest w towarze. Za wygraną dostaniesz 2 Tureckie Kebaby i 3 paczki Dropsów :D

A kto powiedział, że żartujemy? Ja tam w proponowaniu powyższych walk jestem poważny jak zawał serca.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Daj spokój, Six. Później WrestleFans posądzi nas o nieuczciwość. Należy Boryssa zestawić z kimś, z kim będzie miał choć cień szansy. Poza tym, Kowal w Bus Match, jest niczym Taker na WrestleManii - nie do pokonania :D

Ale w takim razie ktokolwiek nie zostałby zestawiony z Kowalem, to będzie się burzył. W końcu to taki kozak, że wszystkich składa. To dajmy mu lepiej kogoś za kim autentycznie nie przepadamy. Jak nie Borys, to przynajmniej Don "Tymi parówkami przegieliście pałę" Roid. ;)

Swoją drogą - zestawianie Kowala z Turkiem i Dropsem, Kebabem i Dropsami, whatever, to zły pomysł. Kto tam jakieś odgrzewane kotlety chciałby oglądać? I to jeszcze squashe. Nie marnujmy potencjału Kowala.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano

Podsumowawszy:

Opener: Kowal vs Turek & Drops w bus handicapie

NIKO vs CM Punk - zwycięzca dołącza do title matchu na Wrestlemanii, przegrany musi wypić piwo.

Walka o władzę: Boryss vs Przemk0

Vacant DDW World Championship: Pan Pawłowski (w/ Bianka) vs Schoop (w/ Streetovs) - parówka eating contest

Euz vs Don Roid - arm wrestling challenge

W razie niedogadania się z Philem, mamy kilka alternatywnych opcji:

NIKO vs Kocia Kharma

NIKO vs Piękny Kawaler

Kurde, pojechałbym na to nawet do Rzeszowa :lol:

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
Miał być news primaaprilisowy, a tu widzę taką determinację, że jeszcze trochę i ta gala spokojnie odbędzie się tego 1 sierpnia :D

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Opublikowano
Miał być news primaaprilisowy, a tu widzę taką determinację, że jeszcze trochę i ta gala spokojnie odbędzie się tego 1 sierpnia

Ja już zasznurowalem buty. Czekam na sygnał i konkrety.

50608915156a3743c1fa34.jpg