Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fatal-4-Way o tytuły Tag Team na WrestleManii XXX, Christian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! Newspack zawiera częściowo otwarte spoilery Main Event oraz SmackDown!

Poniedziałkowe RAW osiągnęło wynik 4,27 mln widzów (rating 3,07). Jest to wzrost w porównaniu z poprzednim tygodniem (4,07 mln; 2,97). Oto rozbicie na poszczególne godziny:

Pierwsza godzina: 4,21 mln

Druga godzina: 4,39 mln

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-fatal-4-way-o-tytuly-tag-team-na-wrestlemanii.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za newsy

Szykuje nam się wielo-, wielo-, wielo-, wielo-, wielo-, wieloosobowa WM-ka - taka głęboka jobbernia jak Los Matadores czy inne Rosy Mendes dostaną paycheck za najważniejszą galę? Osobiście mnie to nie boli, a nóż widelec zaskoczą pozytywnie.

https://pbs.twimg.com/media/BjnsqS2IEAAFlRd.jpg

Nigdy nie myślałem że to kiedykolwiek zobaczę .... fajny obrazek, dobrze że to tylko na potrzeby dark ME, bo w tv byłoby to zbyt kontrastowe (ledwo po turnie, pozują z Ceną ... to byłoby złe)

Litę wprowadzi Trish ... marzyli mi się Hardasy czy Edge, ale największa rywalka to również adekwatny, być może i nawet lepszy pomysł.

Opublikowano
  • Autor

Nigdy nie myślałem że to kiedykolwiek zobaczę .... fajny obrazek

A ja, z kolei, dziękuję Tobie ;) Obrazek na tyle wymowny, że musiałem go umieścić w newsie :D

Redaktor Roku 2015

Opublikowano
I tak ze złej walki zrobiła się jeszcze gorsza. Nie mówię tu o poziomie ringowym, bo ten może być zjadliwy, ale o całej reszcie: przypadkowi uczestnicy, mistrzowie bez charyzmy, całkowity brak historii... Szkoda coś takiego pokazywać na WM. Ktoś, kto układał tę kartę, wyszedł chyba z założenia "wystawmy wszystko, co mamy, a reszta ułoży się sama".

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
  • Autor
Ktoś, kto układał tę kartę, wyszedł chyba z założenia "wystawmy wszystko, co mamy, a reszta ułoży się sama".

Ja bym to porównał do opcji Auto-book w grze EWR 4.2, gdzie wybiera się uczestników gali, a gra z tych zawodników losowo układa kartę.

Mam wrażenie, że w WWE użyli czegoś podobnego :P

Redaktor Roku 2015

Opublikowano
z tego Fatal 4 Way TT matchu powinni zrobic Ladder match, wtedy taka walka na najwiekszej scenie jaką jest WMXXX miałaby sens.
Opublikowano
Tylko kto powiedział że walka o pasy Tag Team będzie w głównej karcie ? Według mnie to idealny materiał na Pre Show Wrestlemanii, trochę czasu potrwa, ludzi rozgrzeje, ringowo będzie na pewno bardzo pozytywnie. Więc nie wiem czemu wiele osób narzeka na tą walkę ? Te starcie do głównej karty na 80 % nie wejdzie, bo jest za małego formatu.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano
Fatal 4 Way o pasy Tag Team - tak bardzo pre-show.
Opublikowano
  • Autor
Oj tak ;) Pre-Show rozpracowane (chyba).

Redaktor Roku 2015