Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kurt Angle nie wystąpi na Lockdown! Sanada i Tigre Uno będą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brooke Tessmacher w ostatnich dniach zmieniła nazwę swoich profili społecznościowych na Brooke Adams i dodała wpis – „rzeczy nie zmieniają się bez powodu”. Może to sugerować, że była mistrzyni TNA rozstała się z federacją. Ostatni jej występ w ringu zanotowany został 7 listopada 2013 roku ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kurt-angle-nie-wystapi-na-lockdown-sanada-i.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 902
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda, że Ethan Carter III nie będzie walczyć z Kurtem Angle na PPV Lockdown. Gość jest na fali i pokonując kolejną gwiazdę TNA mógłby tylko zyskać. Obaj panowie pewnie się ze sobą zmierzą, choć promocja ich walki niewątpliwie straci impet. W niedzielę EC3 pewnie dostanie kogoś z Wrestle-1 i przypomni nam czasy, kiedy to obijał w nieskończoność Norva Fernuma...

Karta Lockdown zapowiada się naprawdę ciekawie. Szkopuł w tym, że mamy osiem walk, z czego Lethal Lockdown potrwa około pół godziny. Czas ujmą tym mniejszym, czyli najlepszym ringowo...

Ciekawi mnie ewentualny feud Sanady i Tigre Uno o TNA X Division Championship. Który z nich będzie heelem? Ich występy oraz planowane powroty Kenny' ego Kinga oraz Manika mogłyby świadczyć o poprawie dywizji X, ale już nie takie nazwiska miały odbudowywać renomę ,,dziecka TNA"...

Cena.jpg

Opublikowano
TNA już chyba samo nie nadąża za zmianami mistrzów. Najpierw przejęcie pasów tag team przez wilki chyba na jedną galę, aby na kolejnej je stracić, a teraz przejęcie pasa X przez Sanadę, lecz Aries na ostatnim Impact wrestling wyszedł wciąż niosąc pas na swoich biodrach. Ciekaw jestem jak wytłumaczą później tę sytuację...

14258523465499f40071f7b.jpg

Opublikowano

TNA się ostro zbroi. Powroty "starych" gwiazd, debiuty nowych... oby tylko się gdzieś nie pogubili w tym wszystkim, ale są nadzieje na lepsze jutro.

Tess odchodzi z TNA? Szkoda, będzie mi brakować jej soczystego tyłeczka. Miejmy tylko nadzieję, że wkrótce dywizja knockouts w TNA nie będzie się składała z samych takich "lasek" jak ODB, Lei'D Tapa i Alfa Female...

Opublikowano
Mimo, że nie jestem do końca przekonany do faktu aby z rosteru W-1 to właśnie Sanada dzierżył X-title ( zapewne dlatego, że widziałem go raptem 2 razy w akcji ) to mimo wszystko będę mu kibicował, a może nawet i markował ( zapewne ze względu na lekko spaczoną psychikę w wyniku oglądanie animców ). Liczę na solidne walki, i mocarne pod promowanie pasa X. ( co nię będzie możliwe jeśli TNA nie przeznaczy odpowiednio dużo czasu na dywizję X - ciekawe czy ograniczenia wprowadzone przez Ericca B. dalej obowiązują- )

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
Ciekaw jestem jak wytłumaczą później tę sytuację...

A jak mają to wyjaśnić? Na LockDown pokażą video z walki Sanada vs Aries i będzie wiadomo dlaczego Aries wchodzi do ringu bez pasa.

( co nię będzie możliwe jeśli TNA nie przeznaczy odpowiednio dużo czasu na dywizję X - ciekawe czy ograniczenia wprowadzone przez Ericca B. dalej obowiązują- )

Nie obowiązują. Nie ma już tego limitu wagowego, zabawy we 3 way'e i walki co tydzień o pas TV. :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Opublikowano
Jeżeli chodzi o te zawirowania wokół pasa X-Division to ja jestem zadowolony z takiego rozwiązania. Co prawda zmiana pasa mogła nastapić w każdym innym momencie ale powierzenie pasa zawodnikowi z Wrestle-1 to gwarancja poprawy pozycji pasa. Jeżeli pas będzie w posiadaniu Sanady to jestem spokojny. Po raz pierwszy od bardzo dawna jest szansa na odbudowę dywizji.
Opublikowano
Tupak - Bardziej chodziło mi o to jak wyjaśnią fakt, że Sanada przejął pas na tej samej gali co Bromans, którzy na ostatniej tygodniówce wyszli z pasami, a cała sytuacja była mocno nagłośniona, a na tej samej tygodniówce z tytułem X wyszedł ktoś, kto już nie jest posiadaczem mistrzostwa. Jeżeli Sanada ma zadebiutować w najbliższym czasie, to myślę, że logiczne byłoby wypuszczenie Ariesa bez pasa, ponieważ później wszystko będzie dziwnie wyglądać. Oczywiście, że mogą na Lockdown pokazać jak Japończyk przejmuje pas, ale w takim razie konsekwętne byłoby, gdyby o zmianie mistrzów tagteam powiedzieli także dopiero na Lockdown.

14258523465499f40071f7b.jpg

Opublikowano
Tess odchodzi z TNA? Szkoda, będzie mi brakować jej soczystego tyłeczka.

Ona ogólnie cała jest fajna. Prędzej czy później gdzieś znajdzie prace, niekoniecznie we wrestlingu...

[ Dodano: 2014-03-08, 17:24 ]

Miejmy tylko nadzieję, że wkrótce dywizja knockouts w TNA nie będzie się składała z samych takich "lasek" jak ODB, Lei'D Tapa i Alfa Female...

Też mam taką nadzieję. Chociaż z drugiej strony, jeżeli spojrzymy na sytuacje X-Division, to może się tako to skończyć, że w knockouts będąsame takie "laski" :P

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
zabawy we 3 way'e i walki co tydzień o pas TV. :D

Nie traktuj mnie jak widza WWE, który okazjonalnie ogląda TNA, o w.w sprawach bardzo dobrze wiem, więc wystarczyła by mi odpowiedz na zadane przez mą osobę pytanie.

Przypuszczam, że chciałeś uniknąć kolejnych pytań przez w/w osobników więc stąd twa wyczerpująca odpowiedź. ( za co propsy oczywiście )

btw. Gdzie mogę przeczytać, że ów limit już nie obowiązuje ?

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
Nie traktuj mnie jak widza WWE, który okazjonalnie ogląda TNA, o w.w sprawach bardzo dobrze wiem, więc wystarczyła by mi odpowiedz na zadane przez mą osobę pytanie.

Przypuszczam, że chciałeś uniknąć kolejnych pytań przez w/w osobników więc stąd twa wyczerpująca odpowiedź. ( za co propsy oczywiście )

btw. Gdzie mogę przeczytać, że ów limit już nie obowiązuje ?

Nie traktuje. :D Po prostu chodziło mi o to, że wszystko co zostało wprowadzone przez Hogana i Bischoffa już nie obowiązuje. Oficjalnej notki o tym nie znajdziesz.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals