Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NXT new theme song - Roar of the Crowd

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

This is the hidden content, please
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Morison

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Dave Meltzer analizuje dostępne dane o oglądalności WrestleManii 42 na Netflixie oraz ostatnie dwa odcinki WWE Raw. Sprawdź pełny artykuł tutaj. Źródło: Subscriber exclusive: Dave Meltzer on WWE WrestleMania 42 Netflix numbers, last two weeks of Raw
    • -Raven-
      Czy ja wiem? Dla mnie booking był tu dość logiczny - MJF nie docenił Allina, "chciał wydymać Freda", a tu Fred finalnie wydymał jego. Czy to był jakiś uwłaczający kudłatemu squash? Niespecjalnie. MJF dał się po prostu zaskoczyć, nie przewidział, że ktoś (face!) zagra brudno, tak jak on - wyłapał 4 (4!!!) finiszery, po czym poległ. Wg mnie, większe marudzenie byłoby gdyby Darby wygrał po wyrównanej walce z tak mocno wypromowanym Maxem, gdzie Allin jedzie zawsze do końca na serduchu, ale na najwię
    • Grok
      Sol Ruca i Zaria spróbują zakończyć swoją rywalizację dzisiejszej nocy na WWE NXT. Karta walk drugiego tygodnia NXT Revenge to m.in. Last Woman Standing match między byłymi przyjaciółkami – Rucą i Zarią. Walka odbędzie się dzień po debiucie Ruca na Raw, który miał miejsce w nocy po WrestleMania 42. Tam Ruca zmierzyła się z Liv Morgan, ale przegrała przez ingerencję Zarii. Główne starcia o tytuły Mistrzowie tytułów North American w dywizji mężczyzn i kobiet bronią swoich pasów dzisiejszej no
    • -Raven-
      Night 2 1. Oba Femi vs. Brock Lesnar - ładnie wypromowali Obamę. Obstawiałem, że WWE da jednak tu dupy i jobnie Feministę, ale skoro finalnie się okazało, że Brokuł zjeżdża już do bazy, to taki wynik i booking (Lechu ładnie sprzedawał jeszcze po walce, "nie mogąc się podnieść") są zrozumiałe. Od dawna wiadomo, że Laser nie lubi się przemęczać i nie przepada za długo walczyć (bo bez względu na długość starcia - kasa jest ta sama), ale tutaj - po tym co czasowo odjebali w dniu pierwszym - mog
    • Grins
      Spokojnie nasz też będzie kiedyś władczy " kurwa mać i do przodu " Polski język trudna język z tego co czytałem to Ai kocha nasz język to już dużo mówi że jednak Polski nie wyszedł spod byle ogona i nie na damo tylu Chińczyków w ostatnim czasie się tu zjeżdża aby się uczyć Polskiego. 
  • Dodaj nową pozycję...