Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Giero

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A więc czas skomentować ostatnią galę jaką było Money In The Bank. Dobrze ci to wypadło, ale po kolei.

A więc na początek mamy walkę Triple Treat TLC Tag Team Match, przyznam się ze ostatnich odcinków nie czytałem i zdziwiłem się na tą walkę. Edge i Christian bronią pasów drużynowych, co jest dobrym pomysłem bo jednak The Usos niedawno byli mistrzami a Bourne i Mysterio, narazie nie zagrożą doświadczonemu Tag Teamowi.

Porządny wywiad z CM Punkiem. Czyżby znowu utarł nosa dyrekcji...

Ambrose jak to mówił xYoohas, pasuje do roli mistrza Hardcore a Ziggler raczej bardziej pasuje mi jako mistrz Interkontynentalny, USA czy Tag Team, a więc w rewanżu nie mogło być innego rezultatu jak obrona pasa przez Deana. Tylko dlaczego to był Singles Match

Divy, Divy, Divy jak Divy czyli nie było nudno, ale raczej nic ciekawego nie było, zaskakuje nie co obrona pasa przez Maryse, ale może AJ Lee powalczy jeszcze o główny pas.

Stone Cold broni pasa bo bardzo, bardzo a to bardzo porządny starciu z Ceną. John raczej nie mógł odrzyskać pasa, bo co dopiero był mistrzem, a więc niech nie co odpocnią od mistrzostwo wagi ciężkiej.

A jednak dyrekcja może odetchnąć z ulgą bo Punk nie zgarnął walizki, ale on raczej ruszy na Shane'a a Styles z kontraktem to bardzo dobre posunięcie. AJ jest dobrze wypromowany, bo ostatnim zwycięstwie z całą rodzinką i teraz może spokojnie ruszyć po pas, ale kiedy wykorzysta kontrakt na 90% ją wykorzysta, ale na kim, stawiam Austina.

Antonio znowu przegrywa, ale nawet dobrze że nie zmieniasz właściciela pasa co galę, bo to jednak była by przesada. Lesnar raczej pasa długo nie potrzyma i straci w okolicach Summerslam, ale może zaskoczysz i Styles wykorzysta na nim walizkę, byłoby fajnie. Demolka Cesaro, może świadczyć że były mistrz wyleci z akcji a jak wróci to będzie przeciwko Shane'owi i Stephanie. Może na Summerslam 3vs3 Triple H, CM Punk i Cesaro vs The Authority w wersji Shane'a

Bardzo dobre ppv, którym się nie zawiodłem. Ty i xYoohas dowodzicie w Booking Zone, mam nadzieję że utrzymacie wysoki poziom bo wtedy z niecierpliwością czeka się na następne gale. Powodzenia i czekam na Raw.

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Odpowiedzi 596
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

323

• TheVillain

105

• Yarexon

37

• shocker98

16

Top użytkownicy w tym temacie

Tak zajrzałem na chwilę to i skomentuje. Odniosę się tylko do tego Money In The Bank ,bo właśnie to PPV przeczytałem.

Pierwsza waka to TLC match o pasy Tag Team. Hm...TLC? pasy Tag Team? Edge i Christian? Nie było innej opcji niż obrona tytułów przez teraz już byłych gwiazdorów WWE. Nie wiem jak u Ciebie z dywizją drużynową ale potrzeba kogoś mocnego ,aby zdetronizować obecnych mistrzów.

Następna walka o pas Hardcore. Ale co tam robi Ziggler? Kurde ciężko mi pomyśleć o Dolphie jako mistrzu hardcoru. Dean wygrywa i co dalej? Nie wiem jak to u Ciebie też jest czy jest więcej zawodników od hardcoru czy po prostu przywróciłeś ten pas.

Austin i Cena w walce o WHC. Dodatkowo Austin mistrzem? Ciekawe. Stone Cold broni pasa po bardzo dobrej walce. Ciekawe co będzie dalej.

Jeden MITB match. Wygrywa go AJ Styles. Ciekawa alternatywa ,bo patrząc na skład tej walki to moim faworytem by nie był.

ME to walka o pas WWE. Cesaro i Lesnar ciekawe zestawienie. Cesaro dostał bolesną lekcję od mistrza i chyba zapamięta ją na całe życie. Lesnar posprzątał Antonia i tyle.

Jeżeli czas pozwoli to zapoznam się z przeszłością twojego diary by "ogarnąć" trochę o co tu chodzi. Jeśli nie to postaram się od teraz być na bieżąco.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Nie chcę komentować ci całego PPV, ale je tak ogólnie podsumuję. Walki stały na bardzo wysokim poziomie, choć jest taki jeden minus. Moim skromnym zdaniem mogłeś dać stypulację do walki o pas Hardcore, a na przykład odpuścić ją w walce Cena vs Austin lub w tej o pasy Tag Team. Chodź jednak ten Ladder Match o pasy wyszedł świetnie i jak dla mnie była to najlepsza walka gali. Zupełnie nie spodziewałem się zwycięstwa Aj Styles'a w MiTB Match'u. Bardziej stawiałem na CM Punk'a choć to by było bardzo przewidywalne. Po cichu liczyłem na Sami'ego i ciągle liczę na to, że dasz mu jakiś push. Lesnar ciągle niszczy i jestem ciekaw co dalej. Wydaje mi się, że Aj z walizką bardziej pójdzie w kierunku mistrzostwa Wagi Ciężkiej.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

• Urządzenie:  Windows

Christian ustawia drabinę i po chwili wraz z Edgem wspina się ku górze! Obydwaj są już wystarczająco wysoko... i zdejmują pasy mistrzowskie, tym samym broniąc tytułów tag team!!!

Zigglerowi chyba kończą się pomysły na wykończenie rywala. Podnosi powoli Deana... a ten niespodziewanie wykonuje... Double Arm DDT!!! Akcja kończąca Micka Foley'a! Pin 1... 2... 3!!!

Maryse na Payback przerwała dźwignię, czy tym razem da radę?! Wydaje się jednak, że tym razem ma zbyt mało siły, by z tego się wydostać... lecz ona znajduje jakąś lukę i rozrywa dźwignię, po czym chwyta przeciwniczkę... i wykonuje French Kiss!!! Pin 1... 2... 3!!!

Czy to... to Attitude Adjustment w pinezki!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Austin po prostu nie może w to uwierzyć podobnie jak widownia i komentatorzy. Cena się podnosi, a Teksański Grzechotnik pokazuje mu środkowe palce... i mamy trzeci Stunner!!! Pin 1... 2... 3!

Sytuację rozwiązuje... AJ Styles, który popycha drabinę i Punk spada po za ring na podnoszącego się Sheamusa, a Chris na Kurta! AJ ustawia sobie drabinę i zaczyna wspinać się ku górze! Niewiele mu brakuje... wchodzi stopień wyżej... ściąga walizkę Money in the Bank!!!

Brock beznamiętnie przygląda się rywalowi, po czym ustawia sobie krzesło do kolejnej akcji... i wynosi Szwajcara na barki! Chyba wszyscy wiemy co nadchodzi... F-5 w krzesło!!! Pin 1... 2... 3!

21.07.2014, Miami, Floryda

http://s3.ifotos.pl/img/rawpng_eernspn.png

RAW is Hardcore #11

Cztery tygodnie do SummerSlam

Po przypomnieniu wydarzeń z Money in the Bank galę otwiera tradycyjny pokaz sztucznych ogni, a następnie przenosimy się do komentatorów...

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/26/244_Michael_Cole.jpghttp://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/63/jerry_lawler_cutby_lewis0214.png

Michael Cole: Na RAW is Hardcore dzień po gali PPV - Money in the Bank witają Was Michael Cole...

Jerry Lawler: i Jerry Lawler! Od razu widać brak jednej osoby przy naszym stanowisku, dlaczego śpieszymy z wytłumaczeniami...

Michael Cole: John "Bradshaw" Layfield nie będzie już komentować z nami poniedziałkowej tygodniówki, jednak poproszono go, by pełnił jaką nową funkcję w WWE.

Jerry Lawler: Być może wkrótce dowiemy się czegoś więcej, ale na razie skupmy się na tym, co wydarzyło się wczoraj.

Michael Cole: Wszystkie pasy mistrzowskie zostały u starych właścicieli. Czy oznacza to, że skoro teraz rozpoczynamy drogę do SummerSlam to czas na nowe rywalizacje?

Jerry Lawler: Wszystko na to wskazuje, bo dzisiaj dostaniemy między innymi walkę o miano pretendenta do U.S. Championship, a ponadto w ringu ma pojawić się Intercontinental Champion - Kane, a przecież zarówno on jak i Seth Rollins nie bronili wczoraj pasów mistrzowskich, bo walczyli w Money in the Bank Ladder Matchu.

Michael Cole: Ponadto zapowiedziana jest też obecność WWE Championa - Brocka Lesnara i World Heavyweight Championa - Steve'a Austina. Być może dowiemy się jakie są ich plany na SummerSlam, które już 17 sierpnia!

Jerry Lawler: Mówisz o SummerSlam, jednak ostatnie opary Money in the Bank wciąż się unoszą, bo dzisiejszą galę rozpocznie nowy posiadacz walizki - AJ Styles! Zacznijmy zatem!

Światło na arenie przygasło i usłyszeliśmy pierwsze takty "Evil Ways". Na stage'u pojawia się wspomniany wcześniej przez Jerry'ego Lawlera nowy Mr. Money in the Bank - AJ Styles! Publiczność przyjmuje go z dość mieszaną reakcją. "Fenomenalny" spokojnie zmierza do ringu i bierze mikrofon, po czym kładzie walizkę przed sobą.

AJ Styles: Czekałem... długo na ten moment. Cholernie długo. Wiedziałem jednak, że prędzej czy później on po prostu nadejdzie. To było moje przeznaczenie zostać Mr. Money in the Bank. Nie udało mi się na WrestleManii trzydziestej, ale wtedy debiutowałem w WWE. A po czterech miesiącach posiadam walizkę, która ma w sobie kontrakt dający władzę, moc, potęgę... mogę w każdym, dowolnym momencie na każdym, dowolnym tytule mistrzowskim zrealizować ten kontrakt. Choć początki nie były łatwe. Do dzisiaj czuję w psychice później stoczoną wojnę z Wyattami... ostatecznie wygrywając z całą trójką naraz! Osiągnąłem zwycięstwo, choć największe gwiazdy WWE w trzyosobowych drużynach nie potrafiły przeciwstawić się Wyattom. Zrobił to zawodnik, który wcześniej walczył na scenach niezależnych i w podrzędnych organizacjach. Siódemka zawodników nie była w stanie mnie powstrzymać. Nie zrobili tego dwaj mistrzowie: Interkontynentalny i Stanów Zjednoczonych. Nie zrobili tego Ci, którzy uważają siebie za najlepszych na świecie: Chris Jericho i CM Punk. Po raz kolejny pokonałem legendę jaką jest Kurt Angle, a Sami Zayn i Sheamus okazali się być dla mnie po prostu za słabi. Pokonałem ich wszystkich... a teraz... teraz czas postawić kolejny krok. Nie pytajcie mnie gdzie... nie pytajcie mnie kiedy. Jednak łowca idzie na polowanie... a kiedy znajdzie już ofiarę... w jego ręce trafi nagroda, która wynagrodzi cały ten trud i ból oddany przez te wszystkie lata... w tej chwili wszyscy w WWE muszą się ze mną liczyć. Wkrótce to AJ Styles stanie się twarzą tej organizacji.

AJ Styles planował już opuścić ring, ale zabrzmiała muzyka Generalnego Managera WWE - Hulka Hogana, który uśmiechnięty wyszedł z mikrofonem w ręku na stage'u i wykonał kilka swoich gestów...

Hulk Hogan: Cieszę się bracie, że jesteś w dobrym nastroju i czujesz się tak pewny siebie. Jednak... widzisz jest mały problem, bo nie wszyscy wierzą, że jesteś zawodnikiem godnym walizki Money in the Bank. Część osób w zarządzie ma wątpliwości, czy zawodnik bez jakichkolwiek tytułów mistrzowskich na swoim koncie w WWE jest postacią, która może w przyszłości pociągnąć tą organizację... dlatego też w najbliższych tygodniach będzie na Ciebie czekało mnóstwo różnych "testów". Zaczniemy od dzisiaj... powinien się Pan ucieszyć Panie Styles... bo zawalczysz dzisiaj z samym... "Deadmanem"... The Undertakerem w Main Evencie dzisiejszego RAW... is... Hardcore!

AJ wygląda na zaskoczonego, a Hulk przy swojej muzyce powraca na zaplecze...

Michael Cole: To się nam Main Event dzisiaj zapowiada! Mr. Money in the Bank - AJ Styles vs The Undertaker po raz pierwszy w historii!

Jerry Lawler: Mam wrażenie, że Hulk Hogan coraz pewniej czuje się w roli Generalnego Managera i przygotowuje nam naprawdę świetne walki. Najpierw TLC Match o pasy Tag Team wczoraj na Money in the Bank, a teraz to...

Michael Cole: AJ Styles zanim wykorzysta swój kontrakt z walizki Money in the Bank będzie miał okazję do przekonania wszystkich to swoich umiejętności. To jednak w Main Evencie, a my zaczynamy mocnym openerem dzisiejszą galę...

Jerry Lawler: Trzech zawodników stanie przed szansą wywalczenia sobie miana pretendenta do U.S. Championship i walki z Sethem Rollinsem na SummerSlam!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/codyrhodes6_wrestlingmaniac_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler19_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpg

Cody Rhodes vs Dolph Ziggler vs Sami Zayn - Triple Threat Match for No. #1 Contender's for U.S. Championship

Najmniej do walki na początku kwapi się Cody Rhodes, który pokazuje obydwóm rywalom, że mogą to załatwić między sobą, a on nie będzie się wtrącał. Dolph i Sami wyczuli jednak o co chodzi i rzucili się na Cody'ego, który uciekł z ringu. Tamci dwaj jednak ruszyli za nim i gdy Zayn stanął na drodze Rhodesa ten wrócił na ring i pozostała dwójka zrobiła to samo. Natychmiast zaczęli osypywać go Punchami w głowę, a po chwili także kopnięciami przy narożniku. Obydwaj wysłali Cody'ego podwójnym Irish Whipem w przeciwległy corner z taką siłą, że aż odbił się od niego... i po chwili nadziała się na Flapjack od Samiego i Superkick od Dolpha! Cody zamroczony wypada po za ring i pozostała dwójka może już spokojnie załatwić sprawę między sobą. Mamy klincz z którego zwycięsko wychodzi Dolph i przechodzi do bocznego Headlocku. Sami odpycha rywala na liny, a następnie Ziggler przeskakuje nad nim... i mamy Arm Drag od Zayna! Po chwili kolejny... i jeszcze jeden! Showoffa pada i próbuje wstać za pomocą narożnika, a Kanadyjczyk rusza na niego z szarżą. Dolph jednak kontruje kopnięciem. Następnie wskakuje na górną linę... i mamy Missile Dropkick! Pin 1... 2... Kickout. Ziggler podnosi rywala, a ten kontruje Jawbreakerem. Sami robi unik przed ciosem przeciwnika, odbija się od lin i mamy przepiękną Hurricanranę! Zayn rusza na rywala będącego przy narożniku, ale do ringu wraca Rhodes, który częstuje go Beautiful Disasterem! Natomiast Zigglera ciska barkiem w metalową rurę od narożnika! Cody przypina Samiego 1... 2... Kickout! Po chwili przypina Dolpha 1... 2... znowu Kickout! Rhodes wynosi Zayna na Alabama Slam, ale ten to kontruje w Roll Up! 1... 2... Kickout! Po chwili Cody'ego Schoolboy Pinem zaskakuje Dolph 1... 2... przerywa Zayn! Ziggler odpowiada kopnięciem i szykuje się na Neckbreaker, ale jeszcze złapał Rhodesa i wyszła kombinacja z DDT! Dolph przypina Cody'ego 1... 2... Kickout! Ziggler rusza na Zayna, który podnosi się za pomocą narożnika... ale ten kontruje kopnięciem i momentalnie wskakuje na górną linę, po czym zaskakuje Dolpha wykonując Diving Crossbody z przejściem do pinu! 1... 2... przerywa Cody! Podnosi on Samiego, którego wyrzuca z ringu... i wykonuje Alabama Slam na Zigglerze! Pin 1... 2... Kickout! Cody szykuje się do Cross Rhodes... ale wraca Sami, który zaskakuje o potężnym Enzuigiri! Rhodes ucieka z ringu, ale Zayn ma coś dla niego. Także wychodzi po za ring... i mamy jego klasyczną akcję, czyli Suicide Dive połączony z Tornado DDT! Sami nakręca publiczność i podnosi Cody'ego... ale Dolph także ma coś dla nich, a mianowicie Springboard Crossbody!!! Cała trójka zmęczona pada na podłogę po za ringiem, a realizator pokazuje powtórki kilku ostatnich akcji. Po chwili pierwszy podnosi się Dolph, który wrzuca Samiego z powrotem na ring, a sam wskakuje na górną linę. Czeka aż Zayn wstanie... ale pojawia się Rhodes, który spycha Zigglera z narożnika prosto na barykadę po za ringiem!!! Sam Cody szykuje się do akcji Diving'owej... ale Sami kontruje ją Dropkickiem!!! Zayn podnosi jeszcze Rhodesa... i dokłada Cradle DDT! Pin 1... 2... Kickout! High Flyer łapie się za głowę, ale nie widzi Dolpha, który wraca do ringu i próbuje zaskoczyć go Zig Zagiem... lecz ten kontruje to zrzucając rywala z pleców Snapmarem, a następnie robi unik przed ciosem i mamy Blue Thunder Bomb!!! Sami widzi, że Cody podnosi się za pomocą narożnika... więc nokautuje go Helluva Kickiem! Pin na Rhodesie 1... 2... 3! Sami Zayn pretendentem do U.S. Championship!

Zwycięzca przez przypięcie i nowy pretendent do U.S. Championship: Sami Zayn

Sami z radości ściska aż sędziego, który wzniósł jego rękę ku górze. Cody jeszcze zamroczony, ale widać, że też niepogodzony z przegraną opuszcza szybko ring. Natomiast Dolph klepie po plecach Samiego, który padł na kolana i wciąż nie może uwierzyć, że dostanie pierwszą okazję walki o pas mistrzowski w WWE. Ziggler opuszcza ring... a z trybun wybiega niespodziewanie Seth Rollins, który pasem mistrzowskim atakuje zaskoczonego Samiego! Seth szykuje się jeszcze do wykonania Curb Stompu... ale do ringu wraca Dolph! To powoduje, że Rollins decyduje się na wycofanie i wraca w trybuny gdzie triumfalnie wznosi do góry swój pas mistrzowski. Ziggler pomaga wstać Zaynowi i wraz z nim opuszcza ring.

Michael Cole: Duży sukces Samiego Zayna, który na SummerSlam po raz pierwszy stanie przed szansą zdobycia pasa mistrzowskiego! Jednak ten atak Setha Rollinsa był już niepotrzebny...

Jerry Lawler: Dobrze, że wrócił Dolph Ziggler, bo nie wiadomo, czy na jednym Curb Stompie atak Setha skończyłby się... jednak trzeba podkreślić, że walka Samiego Zayna z Sethem Rollinsem zapowiada się niezwykle ciekawie. Dwaj zawodnicy wywodzący się ze scen niezależnych i z NXT...

Michael Cole: To tylko pokazuje, że świeża krew napływa coraz bardziej do żył tej organizacji.

Jerry Lawler: Lepiej bym tego nie określił, Michael.

Michael Cole: Przed nami jednak kolejna, interesująca walka. Ale zanim się dowiemy kto będzie w niej uczestniczył... przenieśmy się na zaplecze!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zgodnie z zapowiedzią przenosimy się na zaplecze. Widzimy siedzącego w swojej szatni i rozmyślającego nad czymś Randy'ego Ortona. Do środka wchodzi Stephanie McMahon, a ten natychmiast wstaje.

Stephanie McMahon: Spokojnie Randy... możesz usiąść.

Randy Orton: Postoję... porozmawiałaś z Shanem? Dostanę swój rewanż jeden na jeden o WWE Championship?

Stephanie McMahon: Po kolei Randy... tak rozmawiałam z moim bratem. Jednak on na razie nie widzi Ciebie w kolejnej walce o WWE Championship...

Randy Orton: Prosiłem Cię Steph...

Stephanie McMahon: Poczekaj... wpadliśmy we dwoje na inny pomysł. Poprosiłam go, by dał Ci jakikolwiek title shot, bo należy Ci się szansa na pas mistrzowski na drugiej co do ważności gali jaką jest SummerSlam. Stwierdził... że możesz walczyć nie o pas, a nawet o pasy mistrzowskie...

Randy Orton: Nie rozumiem...

Stephanie McMahon: Jako The Authority chce mieć całe WWE pod kontrolą i by odpowiedni ludzie byli na odpowiednich miejscach. Uważam, że na przykład posiadacze WWE Tag Team Championship nie są już w najwyższej formie i ich byt jako mistrzowie jest pomyłką...

Randy Orton: Wykluczone Stephanie! Mnie interesują najważniejsze pasy mistrzowskie, a nie pasy tag team...

Stephanie McMahon: Zrozum Randy, że to dla Ciebie w tej chwili najlepsza propozycja. Nie widzimy obecnie innej roli w...

Randy Orton: Niby kto miałby być moim tag team partnerem? Nie... to chyba żarty!

John Cena: Spokojnie Randy... też nie byłem zachwycony tym pomysłem.

Stephanie McMahon: Jako dwaj byli mistrzowie WWE i wagi ciężkiej tworząc tag team możecie być najbardziej dominującymi zawodnikami w historii tej dywizji...

Randy Orton: Nie interesuje mnie to!

John Cena: Randy... wiem, że nigdy za sobą nie przepadaliśmy. Ale pasy tag team też mają jakąś wartość. Możemy być lepsi od Brothers of Destruction i DX razem wziętych...

Stephanie McMahon: W każdym razie nie wiem jak się dogadacie, ale nie interesuje mnie to. Dzisiaj dostaniecie pierwszą walkę... z Heathem Slaterem i Titusem O'Neilem. Ona już lada moment, więc przygotujcie się... powodzenia!

Stephanie opuściła szatnię zadowolona z siebie, a Randy był w wręcz przeciwnym nastroju. Spojrzał na Johna, a ten tylko wzruszył ramionami.

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/summerslam_zpse7ccfbcb.jpg

Plaża, drinki, relaks... Nie dla nich!

Najlepsi zawodnicy WWE ponownie zaprezentują się na najgorętszej scenie lata!

Tradycyjnie w Staples Center w Los Angeles odbędzie się gala...

SUMMERSLAM!

Już 17 sierpnia 2014!

Tego po prostu nie możesz przegapić!

Wracamy na arenę, a z głośników już brzmi "I hear voices in my head...". Na stage'u jako pierwszy pojawia się Randy Orton, a po chwili za nim wychodzi John Cena. Viper nie zważając na swojego tag team partnera w swoim stylu wchodzi do ringu i wykonuje kilka swoich klasycznych póz. John oparł się tylko o liny obserwując to wszystko. Po chwili cichnie muzyka Rand'ego i słyszymy theme song Slater Gator, którzy mimo ciężkiego zadania jakie ich czeka są zaskakująco pewni siebie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_56.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_36.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2101/3049_Heath_Slater.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2270/oneil_wh3d.png

John Cena&Randy Orton vs Heath Slater&Titus O'Neil

Jako pierwsi do walki ruszają Randy i Heath. Orton od razu wykorzystuje moment nieuwagi Slatera i rusza na niego z Punchami w głowę, aż akcja przeniosła się do narożnika i sędzia zaczął go wyliczać. Viper dosłownie na chwilę przerwał nawałnicę ciosów, by momentalnie zasypać rywala kopnięciami. Randy odchodzi w końcu od Heatha i pokazuje Johnowi, że to jest to, co robi z każdym przeciwnikiem. Niespodziewanie jednak Slater powala oponenta Takedownem i zaczyna atakować go Punchami! Front Man podnosi Randy'ego i Irish Whipem ciska go w narożnik. Po chwili Heath rusza z szarżą... lecz Randy kontruje ciosem z łokcia! Następnie powala go Lou Thesz Pressem i mamy serię uderzeń w głowę. Orton podnosi Slatera i wydaje się, że zrobi zmianę z Ceną... ale tylko się z jego śmieje i częstuje oponenta European Uppercutem. To denerwuje Jaśka, który wchodzi na ring i zaczyna się kłócić z Randym... po czym go popycha! Heath to próbuje wykorzystać Schoolboy Pinem... 1... 2... Kickout! Cena zaskoczony wraca powoli na swoje miejsce, a Randy wstaje i ciska rywala barkiem w metalową rurę od narożnika! Zdenerwowany Orton robi zmianę z Ceną i pokazuje, że pozwala mu na kontynuowanie walki... a sam opiera się o barykadę. Jeszcze zabiera jakiemuś dzieciakowi popcorn... Cena rusza do walki i częstuje Slatera One-Handed Bulldogiem. Pin 1... 2... Kickout. John podnosi oponenta i ciska w narożnik, a następnie częstuje serią strike'ingowych uderzeń w korpus. W końcu Cena puszcza oponenta, ale sam wspina się na górną linę, co oznacza tylko jedno... Diving Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout! W międzyczasie Orton skończył jeść popcorn i przeszedł się przy barykadzie... by komuś innemu wyrwać Colę i wejść z nią na swoją normalną pozycję do zmian z tag team partnerem. Cena podnosząc Slatera tylko pokręcił głową spoglądając na Ortona... a Heath wykorzystał nieuwagę Johna Roll Upem! 1... 2... Kickout! Cena wstaje zaskoczony... a Slater robi w końcu zmianę z O'Neilem! Ten wchodzi na ring i robi swój taunt, po czym wyprowadza serię Punchów w głowę Ceny. Mamy Irish Whip... lecz John odpowiada niespodziewanie Shoulder Tackle! Po chwili mamy kolejne Sholder Tackle... i Protobomb! John szykuje się do Five Knuckle Shuffle... ale nagle Randy robi z nim zmianę! Viper pokazuje mu, by zszedł mu z drogi i zaczyna obijać Titusa Garvin Stompami w każdą kończynę, a na koniec w głowę. Orton przerzuca sobie oponenta między liny... i mamy Rope-Hung DDT! To zapowiada tylko jedno... ale Cena niespodziewanie klepie Ortona w plecy! John wbiega do ringu i natychmiast odbija się od lin, a następnie wykonuje Five Knuckle Shuffle na O'Neilu! Nie podoba się to Randy'emu, który znowu zaczyna się kłócić z Johnem. Jasiek pokazuje mu, że muszą współpracować, a ten chce zakończyć walkę sam. Titus w międzyczasie robi zmianę z Heathem i obydwaj ruszają na kłócących się przeciwników... ale Ci robią w tym samym czasie uniki i Randy wykonuje RKO na Heathie, a John wynosi Titusa na barki i natychmiast wykonuje Attitude Adjustment!!! Cena spogląda na Ortona, a ten jakby daje mu zezwolenie i John przypina Heatha 1... 2... 3!

Zwycięzcy przez przypięcie: John Cena&Randy Orton

John szczęśliwy celebruje wygraną i chce wznieść rękę Randy'ego triumfalnie ku górze, ale ten... natychmiast opuszcza ring pokazując, że nie jest zbytnio zadowolony. Cena tylko rozkłada ręce.

Michael Cole: Mamy pierwszą wygraną tag teamową Johna Ceny i Randy'ego Ortona! Ale rozwój walki pokazuje, że do doskonałej współpracy im daleko...

Jerry Lawler: Poszedłbym dalej... jeżeli obydwaj nie przestaną się kłócić to ich tag team skończy się szybciej niż Stephanie się spodziewała...

Michael Cole: Jeżeli rozmawiamy o tag teamach to wczoraj na Money in the Bank Edge i Christian obronili swoje pasy mistrzowskie. Ich przeciwnikami byli The Uso's i Flying Warriors.

Jerry Lawler: Czy John Cena i Randy Orton będą kolejnymi rywalami Kanadyjczyków? O tym przekonamy się wkrótce...

Jesteśmy na zapleczu, a dokładniej w szatni Evana Bourne'a. Przygotowuje się on do swojej walki. Do środka... wchodzi Rey Mysterio.

Rey Mysterio: Evan...

Evan Bourne: Rey! Myślałem, że dzisiaj masz wolne...

Rey Mysterio: Owszem, ale przyszedłem z Tobą pogadać w cztery oczy...

Evan Bourne: Coś się stało?

Rey Mysterio: Przez noc myślałem o naszej walce na Money in the Bank. Po raz drugi dostaliśmy szansę zdobycia pasów mistrzowskich... nie wykorzystaliśmy jej. Najpierw na WrestleManii trzydziestej, a teraz jeszcze na Money in the Bank...

Evan Bourne: Co chcesz przez to powiedzieć?

Rey Mysterio: Po prostu uważam po tych kilku miesiącach, że nasz tag team po prostu nie wypalił...

Evan Bourne: Słuchaj Rey, rozumiem, że przegraliśmy drugi raz walkę o pas mistrzowski... ale ja bym dał nam ostatnią szansę.

Rey Mysterio: Powiem Ci jasno Evan... mam już swoje lata. I każdy tydzień przybliża mnie do końca kariery. Ty jeszcze jesteś młody i masz czas na zdobywanie pasów mistrzowskich... ale ja już nie i chciałbym zdobyć jeszcze jakiś pas.

Evan Bourne: Ok... rozumiem.

Rey Mysterio: Mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zły i nadal będziemy kumplami.

Rey wyciąga rękę... a Evan akceptuje gest i Mysterio klepie go po plecach, po czym opuszcza jego szatnię.

Pozostajemy na zapleczu, ale tym razem jesteśmy na korytarzu. John Cena goni Randy'ego Ortona i zatrzymuje go, chwytając za bark.

John Cena: O co Ci chodzi Randy?!

Randy Orton: O co mi chodzi?! Dobrze wiesz Cena, że nie mam czasu bawić się z Tobą bawić w tag teamy. Powinienem na SummerSlam walczyć o WWE Championship z Brockiem Lesnarem. Wszyscy o tym wiedzą. Tym o tym wiesz, Shane o tym wie i Stephanie o tym wie!

Stephanie McMahon: Mówiłeś o mnie Randy? Panowie... gratuluję Wam pierwszego zwycięstwa...

Randy Orton: Przestań pieprzyć Steph! Dobrze wiesz, że należy mi się walka jeden na jeden o WWE Championship. Żądam jej! Chcę walczyć z Lesnarem na SummerSlam!

Stephanie McMahon: Po pierwsze jeżeli będziesz Randy krzyczał na swoją szefową to w przyszłości nie dostaniesz jakiegokolwiek title shota. Po drugie... mam już na Was plan na SummerSlam. Jesteście dwoma byłymi WWE Championami i World Heavyweight Championami. Możecie być najbardziej dominującym tag teamem w historii WWE. Dlatego... już na SummerSlam dostaniecie okazję odebrania WWE Tag Team Championships Edge'owi i Christianowi. Liczę na Waszą współpracę i na to, że mistrzowie tag team będą w The Authority.

Randy Orton: W takim razie będziesz musiała liczyć tylko na Johna, bo ja nie zamierzam być tylko tłem dla innych.

Randy odszedł wściekły, a Stephanie spojrzała na Johna, który tylko wzruszył ramionami.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/Evan_Bourne_CutOut_Jess-x_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/23_Kevin_Steen_7th_Year_Anniversary.jpg

Evan Bourne vs Kevin Steen

Od razu widać przewagę siłową po stronie Steena, który bez problemu przepycha rywala, aż ten robi fikołka. Bourne ponownie rusza w klincz, lecz tym razem przeciwnik przerzuca go do narożnika i zaczyna zasypywać Punchami w korpus. Mamy Irish Whip w przeciwległy narożnik z taką siłą, że Evan aż odbija się od niego... i mocny Clothesline od Kevina! Pin... ale tylko one count. Kanadyjczyk podnosi rywala i przechodzi w Abdominal Stretch na środku ringu. Bourne walczy z bólem, ale nie ma jak przerwać dźwigni... aż w końcu znajduje lukę i zaskakuje rywala Hip Tossem! Kevin podnosi się szybko, ale Evan robi unik przed jego ciosem... i mamy Springboard Hurricanranę! Steen chwiejąc się upada przy narożniku, a Bourne rusza na niego z szarżą... lecz ten kontruje mocnym Side Slamem! Do tego dokłada Running Senton!!! Pin 1... 2... Kickout! Kevin natychmiast przechodzi do osłabiania oponenta Chin Lockiem. Evan walczy z bólem i podnosi się, po czym odpowiada kilkoma ciosami z łokcia. Bourne próbuje ruszyć, by odbić się od lin, ale Steen brutalnie ściąga go do parteru. Sędzia zwraca mu uwagę, ale ten przypina 1... 2... Kickout! Kevinowi powoli kończy się cierpliwość i zaczyna obijać rywala kopnięciami, po czym... decyduje się, by wejść na górną linę! Evan jednak podrywa się i zaskakuje go Punchem w głowę! Do tego ściąga go z narożnika Frankensteinerem! Kevin dość szybko się podnosi, ale po chwili inkasuje Dropkick, a następnie... Standing Moonsault! Pin 1... 2... Kickout! Evan momentalnie decyduje się na Springboard 450 Splash... lecz Kevin robi unik i zaskakuje go Back Suplexem! Bourne odczuwa po tej akcji spory ból i z trudem czołga się do narożnika, po czym kładzie się przy nim, by złapać oddech. To jednak tylko woda na młyn dla Steena... który natychmiast decyduje się na Cannonball Senton!!! Do tego... mamy Package Piledriver!!! Pin 1... 2... 3! Steen zwycięzcą!

Zwycięzca przez przypięcie: Kevin Steen

Kevin szczęśliwy celebruje wygraną i dziękuje Evanowi za walkę, po czym opuszcza ring. Bourne lekko załamany siada na macie i trzymając się za głowę nad czymś rozmyśla...

Michael Cole: Evan Bourne dzisiaj nie ma zbyt dobrego dnia. Najpierw dowiedział się, że Rey Mysterio nie chce już z nim walczyć w tag teamie, a teraz jeszcze przegrał z Kevinem Steenem.

Jerry Lawler: Przyznam, że zaskoczyła mnie lekko decyzja Rey'a, bo bardzo dobrze sobie obydwaj radzili jako tag team. Myślisz Cole, że to mogło wpłynąć na dyspozycję Evana w walce z Kevinem?

Michael Cole: Być może. Zobaczymy jak dalej potoczy się droga Evana i Rey'a. Meksykanin słusznie zauważył, że czas do końca jego kariery jest coraz krótszy.

Jerry Lawler: Rey należy do weteranów ringu, podobnie zresztą jak Kane, który wczoraj brał udział w Money in the Bank Ladder Matchu, a dzisiaj zmierzy się w walce solowej z... CM Punkiem! Mimo iż Intercontinental Championship nie znajdzie się na szali, to powinno być arcyciekawe starcie!

Jesteśmy w strefie wywiadów, a wraz z Renee Young jest... Mr.Money in the Bank - AJ Styles!

Renee Young: Witam wszystkich WWE Universe. Wraz ze mną jest Mr. Money in the Bank - AJ Styles. AJ... gratuluję zdobycia wczoraj walizki z kontraktem, ale chciałabym Cię od razu spytać o to jak zareagowałeś na ogłoszenie Generalnego Managera - Hulka Hogana, który poinformował nas o Twojej walce w dzisiejszym Main Evencie z The Undertakerem.

AJ Styles: Na początku... nie wiedziałem co mam o tym myśleć. Z jednej strony to dobrze, że zarząd WWE chce mnie sprawdzić i Hulk zorganizował mi pojedynek z taką legendą jaką jest nieśmiertelny The Undertaker. Z drugiej strony... w ostatnich miesiącach pokazałem, że jestem godny tego, by być WWE Championem lub World Heavyweight Championem. Od debiutu na samej WrestleManii trzydziestej po pokonanie całego The Wyatt's Familly i w końcu zdobycie tej walizki, którą mam ze sobą. Myślę, że już zdążyłem udowodnić iż rzeczywiście jestem fenomenalny. Teraz... dopóki nie zrealizuję kontraktu z tej walizki będę po kolei pokonywał kolejnych rywali aż wszyscy... aż wszyscy uwierzą, że jestem godny tytułu mistrzowskiego!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_7_unconquerable.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_CutByJess_11December2013.jpg

Intercontinental Champion Kane vs CM Punk - Non-Title Match

Punk zdecydowanie unika na początku starć siłowych i próbuje zaskoczyć rywala Low Kickiem. Ten jednak na Kanie nie robi wrażenia i Punk ponawia próbę Low Kicku, lecz to ponownie nie zaskoczyło Kane'a, który natychmiast chwycił dwoma rękoma rywala za szyję i przerzucił go do narożnika! Szykowała się seria Punchy, lecz Punk w porę zrobił unik i wyprowadził jeden, mocny Chop w klatkę piersiową Kane'a, co go tylko rozzłościło. Natychmiast Wielki Czerwony Potwór ponownie przerzucił Punka do narożnika, lecz ten znowu zrobił unik i zaczął wyprowadzać serię uderzeń z kolana w korpus rywala. Po którymś z ciosów Punk szykuje się do Irish Whip w przeciwległy narożnik... lecz Kane odwraca akcję i przerzuca Brooksa do cornera, przy którym był przed chwilą atakowany. Teraz to Intercontinental Champion zasypuje rywala nawałnicą Punchów na korpus, aż do interwencji zmuszony jest sędzia. Jednak i to nie robi wrażenia na Kanie, który po chwili dorzuca serię kopnięć, które powodują, że Punk spływa w dół narożnika. Po chwili jednak ponownie interweniuje arbiter, co już lekko dekoncentruje Kane'a i wykorzystuje to Punk posyłając do Drop Toe Holdem w hak od narożnika. Best in the World przydusza rywala przyciskając go nogą do haka, a następnie zaczyna wspinać się na górną linę. Nadchodzi Diving Crossbody... lecz Kane przechwytuje oponenta i wyprowadza mocny Scoop Slam, a na dodatek odbija się od lin i dokłada Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout! Kane natychmiast przechodzi do bocznego Headlocku w parterze. CM Punk podrywa się do walki i wstaje, po czym kontruje kilkoma ciosami z łokcia, jednak momentalnie inkasuje mocny, prawy podbródkowy! Punk chwiejąc się odbija się od lin, a Kane go przechwytuje i wykonuje Sidewalk Slam! Pin 1... 2... Kickout! Wielka Czerwona Maszyna natychmiast zaczęła wspinać się na górną linę i czeka aż Punk się podniesie... po czym mamy Flying Clothesline! Kane już sygnalizuje Chokeslam i gdy rywal wstaje chwyta go za gardło... lecz Punk kontruje Roundhouse Kickiem w głowę! Kane chwiejąc się upada na narożnik, co jest tylko wodą na młyn dla Punka, który natychmiast dokłada Step-Up High Knee i do tego klasyczny One-Handed Bulldog! Pin 1... 2... Kickout! Punk jest wściekły, ale po chwili wspina się na górną linę i sygnalizuje akcję w stylu Randy'ego Savage'a! Nadchodzi Diving Elbow Drop... lecz Kane w porę robi unik, a Punk trafia w pustkę, po czym inkasuje jeszcze potężny Big Boot!!! Pin 1... 2... Kickout! Kane chwyta się za głowę. Ma już chyba dość, bo podnosi rywala za pomocą dwóch rąk... i wyrzuca go z ringu! Następnie sam opuszcza ring... i ciska Punka prosto w metalowe schodki!!! Ale to nie wszytko, bo... Kane sięga po krzesełko! Ale to nie jest walka bez DQ!!! Wielka Czerwona Maszyna czeka aż Punk się podniesie... i mamy Chair Shoot! Sędzia natychmiast każe dzwonić w gong.

Zwycięzca przez DQ: CM Punk

Kane wrzuca Punka z powrotem na ring i częstuje najpierw ciosem z krawędzi krzesła w brzuch, a następnie w plecy! Z czoła Punka zaczyna lecieć krew po wcześniejszym Chair Shootcie, ale Kane ma coś jeszcze! Kładzie krzesełko... i ustawia Punka pod Tombstone Piledriver! Ale chwila... brzmi muzyka... DANIELA BRYANA! Daniel Bryan powraca witany olbrzymim cheerem!!! Wchodzi natychmiast na górną linę i powala zaskoczonego Kane'a Missile Dropkickiem! Do tego... mamy klasyczną serię Roundhouse Kicków w klatkę piersiową Kane'a... i na koniec kopnięcie w głowę! Daniel wstaje przy narożniku, a publiczność zaczyna chantować "YES!". Ten kwituje to uśmiechem i szykuje się do Busaiku Knee Kick... lecz Kane w porę ucieka z ringu, na co publiczność reaguje heatem. Daniel pomaga się podnieść Punkowi i opierając się na liny patrzy wściekle na Kane'a, który wraz ze swoim pasem mistrzowskim czmycha na zaplecze.

Michael Cole: Daniel Bryan powrócił!

Jerry Lawler: Punk ma za co mu dziękować, bo Daniel prawdopodobnie uratował go przed dłuższą kontuzją.

Michael Cole: Wygląda na to, że wreszcie ma Punk z kim nawiązać koalicję przeciwko The Authority. A skoro już o "Dyrekcji" mówimy, to ta zadecydowała o sprawdzeniu AJ Stylesa, nowego Mr. Money in the Bank w roli ewentualnego mistrza.

Jerry Lawler: Dzisiaj czeka go pierwsze, potężne starcie. Jego rywalem będzie sama legenda - The Undertaker! To musi być ciekawy pojedynek, bo po raz pierwszy w historii zobaczymy obydwóch w akcji w jednym ringu!

Michael Cole: Jednak na tym Main Evencie nie skończymy dzisiejszego RAW is Hardcore! Dostaliśmy niedawno wiadomość, że w ringu pojawią się Paul Heyman i WWE Champion Brock Lesnar. Co będą mieli do powiedzenia? Dowiemy się zapewne już wkrótce....

Jerry Lawler: Jednak teraz skupmy się na walce AJ Styles vs The Undertaker!

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/summerslam_zpse7ccfbcb.jpg

SUMMERSLAM!

Już 17 sierpnia 2014!

Wracamy na arenę po przerwie i słyszymy pierwsze takty "Evil Ways". Na stage'u witany mieszaną reakcją publiczności pojawia się Mr. Money in the Bank - AJ Styles. Wznosi on swoją walizkę ku górze i spokojnie wchodzi do ringu, gdzie oddaje sędziemu walizkę i czeka w skupieniu na swojego rywala. W końcu słyszymy gong, na co z trybun natychmiast wydaje się potężny cheer! Jest drugi gong i światło na arenie gaśnie, a przy trzecim na stage'u wybuchają płomienie ognia i gra muzyka tego, który po chwili pojawia się w swoim mrocznym stylu - The Undertakera! Deadman zawalczy po raz pierwszy od czerwcowego Payback. W jakiej jest formie? Na razie w swoim stylu wstaje na apronie i wznosi ręce ku górze, a światło na arenie się zapala. Jeszcze tylko zdejmuje swój kaptur... i mamy ten klasyczny gest oczami. Pojedynek można chyba zaczynać...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/106_AJ_Styles_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/The_Undertaker_CutByJess_13June2013.jpg

Mr. Money in the Bank AJ Styles vs The Undertaker

Widać, że mimo wszystko obydwaj podchodzą do tej walki z dużym respektem dla przeciwnika. W końcu Taker próbuje ruszyć w klincz, lecz AJ unika go i wyprowadza Knife-Edge Chop! To denerwuje Deadmana, który chwyta Stylesa i przerzuca go w narożnik i wyprowadza serię Punchów w korpus. Mamy Irish Whip w przeciwległy corner z taką siłą, że AJ odbija się od niego i upada obolały na matę. Undertaker podnosi rywala, a ten zaczyna wyprowadzać serię ciosów z łokcia i dokłada Spin Kick, po czym odbija się od lin... lecz Taker zaskakuje go Back Body Dropem! AJ z impetem upada plecami na matę. Umarlak nie daje mu jednak odetchnąć, bo natychmiast zapina Wrist Lock i dokłada Shot-Arm Shoulder Block, po czym zaczyna wchodzić na górną linę! Mamy spacer, co oznacza jedno... Old School! Pin... ale tylko one count! Taker wynosi przeciwnika na bark... i mamy Snake Eyes w narożnik! Następnie Running Big Boot... i Leg Drop! Znakomita kombinacja! Pin 1... 2... Kickout! Undertaker podnosi rywala i szykuje się do Suplexu... lecz ten blokuje akcję i sam wyprowadza Suplex! Natychmiastowy pin... ale tylko one count i Kip Up The Undertakera! AJ zaskoczony ucieka z ringu... i machnął ręką, dając znać, że daje sobie spokój z walką! Zabiera walizkę i powoli zmierza w stronę stage'u, jednak Taker rusza za nim. Fenomenalnemu nie udało się uciec, bo Deadman go chwycił... i cisnął prosto w barykadę! Na dodatek... rzuca go jeszcze Snake Eyesem w tą barykadę! Taker widzi jednak, że sędzia doliczył już do siedmiu, więc wrzuca AJ'a na krawędź ringu... i mamy klasyczny, gilotynowy Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout! Undertaker szykuje się do Chokeslamu i chwyta rywala za gardło... ten jednak w powietrzu wydostaje się z uchwytu, po czym zaczyna wyprowadzać swoją klasyczną serię: dwa Punche, Shoot Kick, Spinning Backfist i Lariat! AJ pewny siebie sygnalizuje finishera i już wynosi rywala na Styles Clash... lecz ten przechwytuje jego głowę... i przechodzi do Hell's Gate!!! Hell's Gate zapięte!!! AJ szuka lin i w zasadzie ma je niedaleko, ale pytanie brzmi: jak do nich dotrzeć?! Styles próbuje centymetr po centymetrze, ale w międzyczasie zaczyna mu brakować powietrza... i w końcu przestaje reagować! Sędzia podnosi jego rękę raz... opada! Podnosi po raz drugi... znowu opada! Po raz trzeci... zostaje w powietrzu!!! AJ wykorzystuje wolną rękę... i okłada rywala ciosami z łokcia, co powoduje, że ten w końcu puszcza uchwyt! Styles z kolei... natychmiast przechodzi do Figure-Four Leglock!!! Ależ odpowiedź!!! The Undertaker jednak jest wystarczająco blisko lin, by przerwać akcję. AJ owszem puszcza uchwyt... ale próbuje przenieść Takera na środek ringu! Kończy się to odkopaniem Stylesa przez Takera na liny... i potężnym Big Bootem! Pin 1... 2... Kickout! Zdenerwowany lekko Undertaker podnosi Stylesa... i wrzuca go na narożnik! Taker wspina się na drugą linę... i mamy Punch w głowę AJ'a! Ten jednak odpowiada Knife-Edge Chopem! Po chwili dokłada kolejny Chop... i Taker spada z narożnika! AJ wspina się na górną linę... jednak Undertaker momentalnie chwyta go za gardło!!! Nie mówcie! Chokeslam ze szczytu narożnika!!! To musi być koniec! Pin 1... 2... Kickout!!! Wow! Ile jeszcze przetrwa AJ Styles?! Taker... przejeżdża palcem po gardle! To sygnalizuje jedno... rychły koniec tej walki! Deadman wynosi rywala na Tombstone Piledriver... ten jednak ześlizguje się z jego barku i do tego kontruje wspaniałym Pele Kickiem!!! Pin 1... 2... Kickout! AJ nie może w to uwierzyć, ale teraz to on pokazuje, że koniec tego! Styles... przechodzi do Calf Killer!!! Calf Killer zapięte!!! The Undertaker jest jednak dość blisko lin i doczołganie się do nich zajmuje mu tylko chwilę. AJ chcąc nie chcąc puszcza dźwignię, ale szykuje się do wyrzucenia rywala z ringu... lecz to on wyrzuca go po za ring Back Body Dropem!!! Taker patrzy na leżącego i obolałego przeciwnika... po czym kulejąc rusza, by odbić się od lin i mamy znakomity Over The Top Rope Suicide Dive!!! Publiczność zareagowała gromkimi chantami "This is Awesome!". Ależ mamy Main Event! Taker z trudem się podnosi, ale wrzuca po chwili rywala z powrotem na ring. On sam wraca też do środka i ponownie sygnalizuje koniec walki... lecz w chwili, gdy przejeżdża palcem po gardle gaśnie światło!!! Co to ma znaczyć?! Przez chwilę trwa ciemność i nie wiadomo co się dzieje w ringu. W końcu... słyszymy gong i światło się zapala! The Undertaker leży powalony i krwawi! Sędzia patrzy na niego zaskoczony, a AJ Styles jakby wiedział kto za tym stoi... ale decyduje się na akcję z górnej liny! Ku buczeniu publiczności... wykonuje Spiral Tap jak nigdy nic! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Mr. Money in the Bank - AJ Styles

Sędzia wznosi rękę AJ'a triumfalnie ku górze, ale ten szybko zabiera walizkę i opuszcza ring będąc kompletnie zdezorientowany tym co się stało. Nie celebruje wygranej, ale publiczność i tak reaguje na niego heatem. Undertakerem zajmują się sanitariusze... lecz ten mimo iż jest zakrwawiony siada w klasyczny dla siebie sposób i powoli za pomocą lekarzy podnosi się, czemu AJ przygląda się już ze stage'u.

Michael Cole: Co to było do cholery jasnej?! Kto był na tyle głupi, by w ten sposób zaatakować legendę jaką jest The Undertaker?!

Jerry Lawler: Sam chciałbym znać odpowiedź na te pytania i pewnie je poznamy za tydzień... AJ Styles wygrał swoją walkę, ale dumny ze stylu w jakim to osiągnął... po prostu nie może być.

Michael Cole: Zaskakuje mnie zachowanie Stylesa. Zawsze zachowywał się fair, a teraz...

Jerry Lawler: Myślę, że jeżeli ten ktoś, kto zaingerował w pojedynek bardziej chciał zaszkodzić The Undertakerowi niż pomóc Stylesowi.

Michael Cole: Może i tak, ale to AJ'a nie usprawiedliwia moim zdaniem. A taką świetną walkę mieliśmy... eh. Ale na szczęście nie kończymy w ten sposób RAW is Hardcore.

Jerry Lawler: Jeżeli myślisz, że pojawienie się Paula Heymana i WWE Championa Brocka Lesnara spowoduje nam poprawienie humorów to ja na Twoim miejscu dwukrotnie się zastanowił nad tym...

Well... here comes the pain! Zgodnie z zapowiedzią komentatorów słyszymy muzykę Brocka Lesnara i WWE Champion pojawia się na stage'u, a u jego boku tradycyjnie widzimy Paula Heymana. "Bestia" w klasycznym dla siebie stylu wskakuje na krawędź ringu i z narożników wystrzeliwują fajerwerki. Mikrofon oczywiście bierze Paul Heyman.

Paul Heyman: Panie i panowie... ja nazywam się Paul Heyman... i jestem adwokatem jedynego, niepokonanego WWE Championa... "Bestii"... Brocka... Lesnara! Brock Lesnar wczoraj na Money in the Bank obronił pas mistrzowski pokonując nic niewartą "Szwajcarską Sensację" jaką był Antonio Cesaro. Biedny Antonio wczorajszą galę skończył wizytą w szpitalu i prawdopodobnie nie zobaczymy go w akcji przez kilka następnych miesięcy. Jakież to smutne... prawda Brock? Myślę, że po wczorajszym wieczorze nikt już nie ma wątpliwości: Brock Lesnar to obecnie najbardziej odpowiedni człowiek do posiadania WWE Championship. Jest najlepszy z całego rosteru gwiazd WWE i wątpię, by znalazł się ktokolwiek, kto mógłby powstrzymać "Bestię". Mówiąc, że wątpię, by ktokolwiek się taki znalazł... mam na myśli to, że nie ma obecnie na świecie zawodnika, który byłby w stanie pokonać Brocka Lesnara w walce jeden na jeden. A każdy, kto spróbuje temu zaprzeczyć... skończy tak jak wczoraj Antonio Cesaro.

Brock Lesnar: Każdy z obecnych gwiazd WWE jest wygadany za cały amerykański parlament. Jednak później w ringu... okazuje się być zwykłą pizdą. Wszyscy wiedzą, że nie jestem tutaj od gadania. Jestem w WWE, by walczyć. Paul Heyman słusznie zauważył, że nie ma w tej chwili człowieka, który mógłby mnie powstrzymać. Ja jednak mam chęć na to, by skopać komuś dupę na SummerSlam. Jeżeli jest na zapleczu ktokolwiek odważny, by staną twarzą w twarz z Brockiem Lesnarem... niech zabiera swoje dupsko na ring.

Obydwaj spojrzeli na stage, ale z głośników nic nie wybrzmiewa i nikt się nie pojawia. Heyman się uśmiecha i bierze mikrofon od Lesnara.

Paul Heyman: Tak jak myślałem... nikt nie jest na tyle odważny, by wyjść tutaj i stanąć twarzą w twarz z moim klientem. Zresztą... nie dziwię się temu. Wszyscy są na tyle przestraszeni tym co spotkało wczoraj Antonio Cesaro, że w tej chwili każdy boi się walki z...

Ale Heyman przerywa... bo słyszymy dźwięk stłuczonego szkła!!! To World Heavyweight Champion - Stone Cold Steve Austin!!! Ale co on tu robi?! Na razie na swoim quadzie objeżdża wokół ring, a po chwili z niego schodzi i bierze mikrofon, po czym wchodzi na ring i staje twarzą w twarz z Brockiem Lesnarem!

Steve Austin: Jeżeli Lesnar chcesz walki to Stone Cold Steve Austin jest chętny sprawić Ci największe kopanie dupy w całej Twojej karierze zarówno w WWE jak i w MMA!

Paul Heyman: Wybacz mi Steve... ale czegoś nie rozumiem. Wyzwaliśmy zawodnika, który byłby chętny do walki o WWE Championship na SummerSlam. Ty... jesteś World Heavyweight Championem i...

Steve Austin: i lepiej zamknij mordę, gdy mężczyźni załatwiają interesy! Stone Cold Steve Austin przyszedł tu rozmawiać z Brockiem Lesnarem, a nie z Tobą Heyman! Jak słusznie zauważyłeś... jestem World Heavyweight Championem. A Brock Lesnar jest WWE Championem. Kto inny jest więc w stanie pokonać mistrza... niż sam mistrz? Mam na myśli to... że chcę walczyć z Tobą Lesnar na SummerSlam. Chcę walczyć... nie tylko o moje Mistrzostwo Świata Wagi Ciężkiej... ale także o Twoje WWE Championship! Dwa pasy mistrzowskie na szali, dwaj najwięksi sukinsyni w historii WWE i jedna, największa scena lata... co ty na to Brock? Jeżeli rzeczywiście masz jaja... to zaakceptuj moją propozycję.

Paul Heyman: Jako adwokat...

Brock Lesnar: Chcesz tego staruszku? Naprawdę chcesz bym zakończył Twój nędzny żywot w WWE? Walka unifikacyjna na SummerSlam? Zgoda! Masz to! Ale pod jednym warunkiem... jeżeli Austin przegrasz... to już nigdy, przenigdy nie zawalczysz w ringu! To jest mój jedyny warunek: Twoja kariera i obydwa pasy mistrzowskie na szali. Co ty na to staruszku?

Steve Austin: Daniel Bryan i John Cena także wypominali mi wiek, a widziałeś jak skończyli. Chcesz mojej kariery na szali? Masz to! Na SummerSlam Brock Lesnar kontra Stone Cold Steve Austin o zunifikowane tytuły mistrzowskie, a jeżeli przegram to już nigdy więcej nie zawalczę!

Austin wyciąga rękę, a Lesnar... po chwili nią uścisnął, a następnie pociągnął do siebie rywala i popatrzył mu w oczy, po czym przy swojej muzyce opuścił ring wraz z Paulem Heymanem!

Widokiem obydwóch zawodników groźnie spoglądających na siebie kończymy to RAW is Hardcore!

NEWSY:

:arrow: Daniel Bryan powrócił na RAW is Hardcore po prawie czteromiesięcznej nieobecności. Ostatni raz zobaczyliśmy go na Extreme Rules, gdy przegrał ze Stevem Austinem. Mówi się, że Daniel ma mieć lekko zmieniony gimmick. Jak można było już zauważyć na ostatnim RIH przestał krzyczeć "YES!", ale wciąż pewnie będzie to chantować publiczność. Prawdopodobnie pierwszym rywalem Bryana może być Kane.

:arrow: Daniel Bryan powrócił, a na urlopy udali się Sheamus i Roman Reigns. Irlandczyk ma grać w filmie, dlatego zniknie na jakiś czas. Natomiast Reigns ma poćwiczyć umiejętności aktorskie, a także dawanie prom, bo być może w najbliższych miesiącach dostanie większy push.

:arrow: Jak już mówimy o umiejętnościach aktorskich to aktorstwo bardzo wkręciło Batistę i nie wiadomo, czy ten powróci na WrestleManię trzydziestą pierwszą. Aczkolwiek kreatywni podobno już myślą nad jego ewentualnymi rywalami w nadchodzącej Road to WrestleManii.

:arrow: Tak szybko jak The Rock wrócił tak też i zniknął z naszej anteny. Wszystko to jest ponoć spowodowane niezdecydowaniem Vince'a. The Rock miał przynajmniej do WMXXXI odgrywać znaczącą rolę w WWE, a Chairman miał się rozmyślić co do tego i ewentualni przeciwnicy nie podobali się The Rockowi. Wieści z zaplecza głoszą nawet o małej kłótni pomiędzy obydwoma Panami.

:arrow: Przynajmniej do WrestleManii XXXI walczyć mają Brock Lesnar, Steve Austin i The Undertaker. Brockowi kontrakt kończy się w kwietniu i być może wróci do UFC. Austin natomiast miałby wypełnić swoją umowę, która kończy się wraz z dniem w którym odbędzie się WrestleMania. Natomiast The Undertaker, który w tym roku jest wyjątkowo aktywnym zawodnikiem ma dostać trochę przerwy.

:arrow: Odejście starych zawodników ma oznaczać więcej czasu antenowego dla gwiazd które przejdą z NXT do głównego rosteru. Już coraz więcej pokazują się Kevin Steen i Sami Zayn. W nadchodzącym roku być może zadebiutują Adrian Neville, Finn Balor i Hideo Itami. Mówi się też o powrocie Big E Langstona. Push ma dostać także Tyson Kidd. Z wymienionych zawodników co najmniej trójka może wystąpić w nadchodzącym Royal Rumble.

:arrow: Zarząd WWE zadecydował ponownie, że Divy znikną z głównego pasma, czyli z RAW is Hardcore i tygodniówek. Spowodowane jest to iż w tej chwili jest mało Div, które mogą godne są walki o główny pas mistrzowski, a na galach ich walki i segmenty mogą być traktowane przez widzów tylko jako zapychacze.

Edytowane przez Giero

Obiecałem ,że od PPV zacznę regularnie śledzić twoje diary więc to robię.

Na początek AJ Styles ,który zgarnął walizkę. Fajne promo ale i booking mocny ,bo wrzucony jest do walki z Undertakerem ,którego pokonał. Czysto czy nie czysto ale pokonał. Ciekawe co będzie dalej.

Sami pretendentem do pas US. Tutaj widać stawiasz na młodą krew i dobrze. Ciekawe jak to dalej wypadnie. Od razu po walce podbudowa czyli atak Setha. Zobaczymy jak to się potoczy.

Bardzo podczas gali podobał mi się Orton. Drużyna z Johnem to też ciekawa opcja.

Rey i Evan rozstają się. Pewnie nikt oto bólu dupy miał nie będzie :P

Powraca Daniel i rzuca się na Kane ,który znowu obkładał Punka. Trochę tu chaosu. Czekam jak to się wyjaśni.

O ile przedtem dostałeś pochwałę za wprowadzanie młodzieży to teraz... Sam nie wiem walka unifikacyjna. Niby Austin i Lesnar. Niby dwie wielkie postaci. Ale nie ja tego nie chce oglądać....

RAW ogólnie dobre tylko koniec mnie zniesmaczył.

28.07.2014, Houston, TX

RAW is Hardcore #12

Trzy tygodnie do SummerSlam

Pokaz sztucznych ogni rozpoczyna kolejne RAW is Hardcore w drodze do SummerSlam!

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/26/244_Michael_Cole.jpghttp://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/63/jerry_lawler_cutby_lewis0214.png

Michael Cole: Z wypełnionej po brzegi areny w Houston, Texasie zza stolika komentatorskiego witają Was: Michael Cole...

Jerry Lawler: i Jerry "The King" Lawler! Money in the Bank już mamy odhaczone w naszym kalendarzu, a teraz trwa droga do najbardziej gorącego wydarzenia lata: SummerSlam!

Michael Cole: Ta droga rozpoczęła się niezwykle ciekawie. Mimo iż tydzień temu poznaliśmy kilka odpowiedzi na nurtujące nas wcześniej pytania, to jednak narodziło się już kilka nowych znaków zapytania.

Jerry Lawler: Kto zaatakował The Undertakera w jego walce z AJ Stylesem? Czy Randy Orton w końcu zgodzi się na współpracę z Johnem Ceną? No i czy walka unifikacyjna pasów WWE Championship i World Heavyweight Championship pomiędzy Brockiem Lesnarem, a Stevem Austinem zostanie oficjalnie zaakceptowana?

Michael Cole: Być może przynajmniej na ostatnie zadane przez Ciebie pytanie będzie w stanie odpowiedzieć nam COO tej organizacji: Shane McMahon. Show czas zacząć!

Rzeczywiście z głośników na arenie zabrzmiało: "Here Comes the Money!", a na stage'u pojawia się witany mieszaną reakcją COO - Shane McMahon. W swoim stylu, uśmiechnięty bierze mikrofon i wchodzi do ringu.

Shane McMahon: Wow! Przyznam, że wystarczyło bym był nieobecny na jednym RAW is Hardcore i już powstało spore zamieszanie, które trzeba opanować kilkoma konkretnymi decyzjami. Zacznijmy od kwestii unifikacji WWE Championship i World Heavyweight Championship, czyli rzeczy, która najbardziej interesowała WWE Universe od ostatniego poniedziałku. Brock Lesnar rzucił wyzwanie na SummerSlam, a jedynym, który był gotów zaakceptować je był Steve Austin, co powoduje pojedynek Champion vs Champion. Ale to nie wszystko... bo nie będzie to zwykły pojedynek Champion vs Champion! Uroczyście ogłaszam... ich ta walka oficjalnie będzie starciem o WWE World Heavyweight Championship! Pojedynek odbędzie się na zasadach TLC, a nad ringiem zawisną WWE Championship i World Heavyweight Championship, które zostaną połączone w jeden pas mistrzowski! Na ostatnim RAW is Hardcore przed SummerSlam, za trzy tygodnie odbędzie się podpisanie kontraktu na tą historyczną walkę! A... prawie bym zapomniał! Tak jak panowie między sobą uzgodnili jeżeli Stone Cold Steve Austin przegra tą walkę... to już nigdy więcej nie zawalczy! To tyle na razie jeżeli chodzi o SummerSlam... teraz powiem o tym, co nas czeka na dzisiejszym RAW is Hardcore! W Main Evencie... zobaczymy pojedynek... Champion vs Champion! Będzie to test dla Brocka Lesnara przed SummerSlam, który zawalczy dziś... z "Best in the World" - CM Punkiem!

Na słowa CM Punk... zabrzmiało "Look in my eyes..."! Shane odwrócił się, a na stage'u pojawia się sam "Best in the World"! Shane wygląda na zaskoczonego, a Punk bierze mikrofon i wchodzi do ringu.

CM Punk To zabawne, że wspomniałeś o mnie Shane... tydzień temu jeden z Twoich ludzi - Kane niemal spowodowałby u mnie kontuzję wykluczającą na kilka kolejnych tygodni Tombstone Piledriverem prosto w krzesło. Dobrze, że wrócił Daniel Bryan, który mnie od tego uratował. Dzisiaj z kolei... ustawiasz mi walkę z WWE Championem - Brockiem Lesnarem. Nie mam nic przeciwko temu, skądże... jednak mam wrażenie, że specjalnie mam ustawiane co tydzień takie walki, by mnie wyeliminować na dobre... i wiem, że stoisz za tym ty wraz ze swoją siostrą!

Shane McMahon: Punku... ja ustawiam tylko walki, które uważam za najlepsze dla tego biznesu...

CM Punk Zamknij się! Mdli mnie już to "najlepsze dla biznesu"! Nie wiem co zrobiła z Tobą Stephanie... ale już zbyt długo stoicie mi na drodze! Przez Was nie mogłem odzyskać WWE Championship, ani zdobyć walizki Money in the Bank. Dlatego... jeżeli jeszcze raz ktoś z Twoich ludzi stanie mi na drodze... to sam się Tobą zajmę. Osobiście skopię Ci dupę, rozumiesz?

Shane nie wiedział zbytnio co powiedzieć, a CM Punk pokazał mu tylko, że nadejdzie dla niego czas na sen i opuścił ring przy swojej muzyce.

Michael Cole: Brock Lesnar vs Steve Austin o WWE World Heavyweight Championship oficjalnie na SummerSlam!

Jerry Lawler: A jeszcze dzisiaj WWE Champion Brock Lesnar stoczy walkę z "Best in the World" - CM Punkiem! Można powiedzieć, że to rewanż za SummerSlam sprzed roku! Wtedy górą była "Bestia"...

Michael Cole: Punk przy okazji odwołał się do swojej walki sprzed tygodnia z Kanem. Wspominam o tym, bo wtedy pomógł mu Daniel Bryan. "Amerykański Smok" już za chwilę zaliczy powrót na ring!

Jerry Lawler: Rywalem Daniela będzie luchador - Sin Cara! Szykuje się walka wysokich lotów...

____________________________________________________________________________________________

SUMMERSLAM!

Już 17 sierpnia 2014!

____________________________________________________________________________________________

W ringu już jest Sin Cara... a po chwili wybrzmiewam muzyka Daniela Bryana i ten pojawia się na stage'u! Publiczność natychmiast reaguje chantami "YES!", a ten spokojnie wbiega do ringu i staje na narożniku, po czym podkręca publikę do dopingu. Daniel podaje jeszcze rękę Sin Carze i życzy mu powodzenia. Zostaje nam rozpocząć ten opener!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/3692_Daniel_Bryan.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/3734_Sin_Cara.jpg

Daniel Bryan vs Sin Cara

Sin Cara unika starć siłowych i próbuje od początku zaskoczyć rywala Low Kickiem. Daniel jednak wyczuł moment i zdołał się nieco odsunąć przed tą akcją. Po chwili Meksykanin chce wyprowadzić kolejne kopnięcie... ale Daniel sprytnie przeskoczył nad nogą rywala, a po chwili sam zaskoczył go Low Kickiem. Mamy kolejny Low Kick... i Irish Whip w liny, a następnie Belly to Belly Suplex od Bryana! Pin 1... 2... Kickout! Sin Cara ucieka do narożnika, ale Daniel wykorzystuje to Corner Dropkickiem! Po chwili Front Suplexem wrzuca Luchadora na górną linę i częstuje go jeszcze European Uppercutem. Daniel chwyta rywala i szykuje się prawdopodobnie do Suplexu... lecz ten kontruje kilkoma Punchami w korpus i Headbuttem pozbywa się go z narożnika! Bryan upada z impetem na matę, a Sin Cara szykuje się do Senton Bomb... które okazuje się nietrafione! Daniel w porę zrobił unik, po czym wstał i natychmiast zaczął częstować swojego rywala serią Roundhouse Kicków w klatkę piersiową, a na koniec dołożył kopnięcie w głowę! Pin 1... 2... Kickout! Bryan jest zaskoczony, ale natychmiast przeskakuje na krawędź ringu, a następnie wspina się na szczyt narożnika. Daniel unosi ręce ku górze... a po chwili wykonuje Diving Headbutt! Pin 1... 2... Kickout! Amerykański Smok kręci głową z niedowierzania. Podnosi on Sin Carę i szykował się Irish Whip w narożnik, lecz mamy odwróconą akcję... i w rezultacie Daniel odbija się od cornera i przeskakuje nad rywalem, następnie odbija się od lin, robi unik przed ciosem, ponownie odbija się od lin... i mamy Crooked Arm Lariat! Pin 1... 2... Kickout! Danielowi kończy się powoli cierpliwość, ale próbuje przejść do LeBell Locku... lecz Sin Cara w porę chwycił się liny, co nie pozwoliło zapiąć dźwigni Danielowi! Ten puścił go więc, odbija się od lin... i mamy nokautujące Busaiku Knee Kick!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Daniel Bryan

Daniel szczęśliwy wznosi ręce triumfalnie ku górze, po czym pomaga wstać i dojść do siebie Sin Carze, co publiczność kwituje sporym cheerem. Luchador obolały opuszcza ring, a Daniel bierze mikrofon.

Daniel Bryan: Ah... nawet nie wyobrażacie sobie... jak bardzo tęskniłem za Wami i za tym ringiem! Te trzy miesiące od Extreme Rules ciągnęły się dla mnie bardzo długo. Bardzo mocno ciągnęło mnie, by powrócić do Was... i w końcu tydzień temu dostałem taką możliwość! Mam do załatwienia kilka niedokończonych przed kontuzją spraw... dlaczego zaatakowałem Kane'a tydzień temu? Wytłumaczenie jest proste. Pamiętam po której stronie stałem wraz z CM Punkiem na WrestleManii trzydziestej i pamiętam, że po przeciwnej był Kane. Pamiętam co on wraz z tamtejszym The Authority fundował mi w okresie Road to WrestleMania. Czas... na zemstę. Czas, by zakończyć raz na zawsze rozdział z Dyrekcją, który męczy mnie od prawie roku! Czas... pokonać Wielką Czerwoną Maszynę! A fakt, że Kane jest Intercontinental Championem... tylko podkreśla rangę mojego wyzwania i jego wagę. Tak... Kane wyzywam Cię do pojedynku o Twój pas na nadchodzącym SummerSlam!

W odpowiedzi na stage'u buchnęły płomienie ognia, a arena zalana została czerwonym światłem. W tej diabelskiej atmosferze na stage'u pojawia się sam Intercontinental Champion - Kane z mikrofonem w ręce.

Kane: Naprawdę to wszystko wzruszające Daniel. Historia bohatera publiczności, który najpierw nie jest w stanie pokazać, że jest godny WWE Championship, potem Main Event WrestleManii trzydziestej, walka na Extreme Rules z legendą jaką jest Stone Cold Steve Austin i wreszcie kontuzja eliminująca na trzy miesiące i powrót i obranie sobie drogi ku odkupieniu. Wszystko byłoby piękne... gdyby nie to, że wyzywasz do walki "Wielką Czerwoną Maszynę". Daniel, Daniel, Daniel... ledwo wróciłeś z jednej kontuzji, chcesz już udać się na leczenie kolejnej? Bo jeżeli tak to z chęcią mogę Ci to zapewnić. Nie potrzebuję żadnego dodatkowego gimmicku, by Cię zniszczyć. Wystarczy mi do tego jedna, zwykła walka, która... będzie Twoją ostatnią w WWE!

Daniel Bryan: Czyli rozumiem, że akceptujesz moje wyzwanie do starcia o Intercontinental Championship na SummerSlam?

Kane: Tak... masz to!

Daniel Bryan: To świetnie! Jednak... zanim jeszcze odejdziesz to chcę Cię ostrzec, bo znam wszystkie Twoje ruchy niemal jak własną kieszeń i będziesz musiał naprawdę się postarać, by obronić ten pas, bo za trzy tygodnie w Staples Center staniesz do walki z najwspanialszym zawodnikiem wszech czasów!

Daniel odrzucił mikrofon i stanął przy linach pokazując, że pas mistrzowski będzie jego. Kane tylko wzniósł do góry Intercontinental Championship i wrócił na zaplecze.

Michael Cole: Czyli karta walk na SummerSlam się rozrasta! Najpierw Sami Zayn tydzień temu wygrał walkę o miano pretendenta do U.S. Championship i zmierzy się z Sethem Rollinsem, potem dostaliśmy informację o unifikacji WWE Championship i World Heavyweight Championship, a teraz...

Jerry Lawler: A teraz do tych dwóch pojedynków dochodzi starcie Kane'a z Danielem Bryanem o Intercontinental Championship! SummerSlam zapowiada się naprawdę genialnie!

Michael Cole: Wspomniałem o mistrzowie Stanów Zjednoczonych, prawda? Dostaliśmy informację, że już za kilka chwil sprawdzimy formę obecnego mistrza - Setha Rollinsa. Jego rywalem będzie Cody Rhodes, a przy stanowisku komentatorskim powinien pojawić się Sami Zayn.

Jerry Lawler: Szykuje się bardzo ciekawe starcie: jeden niedoceniany zawodnik kontra drugi, który jest uznawany za przyszłość tej organizacji. Ciekawe czy Sami będzie chciał się przy okazji zemścić na Sethie za jego atak sprzed tygodnia, czy jednak ograniczy się do komentowania walki?

Jesteśmy na zapleczu i widzimy CM Punka idącego do swojej szatni. Zaczepia go... Mr. Money in the Bank - AJ Styles.

AJ Styles: Punk...

CM Punk: Proszę bardzo! Nasz nowy Mr. Money in the Bank! Jak się czujesz mając w ręku takie narzędzie władzy? Jesteś podekscytowany, czy może lekko zdenerwowany? Wiesz... ktoś może Ci zabrać tą walizkę, gdy nie patrzysz i po wszystkim, a nie chcielibyśmy tego...

AJ Styles: Punk, zamknij się na chwilę! Wiem, że w ostatnich tygodniach w relacjach między nami nie było... delikatnie to ujmując... zbyt dobrze. Jednak mi chodziło tylko i wyłącznie o to, co trzymam... dobrze wiesz jak bardzo ważne było zdobycie dla mnie tej walizki. Ty jesteś w WWE już kilka lat, dwukrotnie posiadałeś kontrakt Money in the Bank... a ja...

CM Punk: A ty niedawno zadebiutowałeś i dostałeś okazję, by w ciągu chwili znaleźć się w elicie. Tak, wiem! Nie mam nic do tego, że to ty zdobyłeś tą walizkę, tak jak nie miałem nic do Antonio Cesaro, że gdy ten był Mr. Money in the Bank to zrealizował ją na mnie. Po części się z tym nawet pogodziłem... nie pogodzę się jednak z tym jeżeli zrobisz jakiś głupi błąd i do głowy wpadnie Ci, powiedzmy... dołączenie do The Authority, by zdobyć główny pas mistrzowski.

AJ Styles: Co ty...

CM Punk: Gra toczy się o dużą stawkę AJ. Nawet nie wiesz o jak dużą. Tylko przyszły WWE World Heavyweight Champion może obalić The Authority. Ja jako główny mistrz byłbym w stanie to zrobić, dlatego polowałem na walizkę. Jednak ty... ty możesz robić co chcesz, ale masz nie wchodzić mi w drogę przy eliminacji dyrekcji.

AJ Styles: Myślisz, że dyrekcja mnie cokolwiek interesuje?! Sam zdobyłem walizkę Money in the Bank i sam, bez czyjejkolwiek pomocy zrealizuję kontrakt. Nie martw się... nie dołączę do The Authority. Nie jestem sprzedawczykiem, ani słabeuszem potrzebującym ochraniania swoich pleców. Jestem fenomenalny AJ Styles, damn it! I to ja zostanę w przyszłości WWE World Heavyweight Championem, niezależnie od tego, czy The Authority będą w pobliżu, czy też nie. Niezależnie także... od Ciebie Punku. Dlatego... chciałem Ci tylko życzyć powodzenia w dzisiejszym Main Evencie z Brockiem Lesnarem. Kto wie... może gdy z nim wygrasz to wpadnę ja ze swoją walizką i spowoduję, że to ja będę unifikował tytuły mistrzowskie na SummerSlam. Wszystko jest możliwe, wiesz dlaczego? Bo teraz to ja... mam władzę w rękach.

AJ poklepał Punka po plecach i odszedł, a ten pokręcił głową i wszedł do swojej szatni.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/2059_Cody_Rhodes.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_4.jpg

Cody Rhodes vs U.S. Champion Seth Rollins - Non-Title Match

Zgodnie z zapowiedziami komentatorów przy ich stanowisku pojawił się pretendent do U.S. Championship - Sami Zayn. Zaczynamy walkę! Mamy pierwszy klincz wygrywa Seth, który zapina boczny Headlock, a po chwili powala rywala Headlock Takedownem i dalej kontynuuje dźwignie w parterze. Cody zaczyna się podnosić i kontruje kilkoma ciosami z łokcia w korpus, dzięki czemu wydostaje się z uchwytu i wyprowadza serię Punchów w głowę rywala. Mamy Irish Whip... lecz Seth zrobił unik przed ciosem, odbija się od lin i mamy Flying Forearm Smash! Mamy Kip-up i znakomity Standing Moonsault w wykonaniu Rollinsa! Pin 1... 2... Kickout! U.S. Champion podnosi oponenta i wyprowadza mocny Backhand Chop na klatkę piersiową. Do tego po chwili Front Suplexem wrzuca go na narożnik i wyprowadza serię Punchów w głowę. Seth szykuje się do Frankensteinera... ale Cody niespodziewanie przechwytuje jego nogi!!! Rhodes... wynosi rywala na barki i mamy Muscle Buster z narożnika!!! Ależ akcja! Pin 1... 2... Kickout! Cody podnosi oponenta i sam wspina się na górną linę, by wykonać Moonsault... lecz Seth spycha go prosto na barykadę po za ringiem!!! Sędzia zaczyna wyliczać Rhodesa, a zadowolony z siebie Rollins łapie oddech i krzyczy coś w stronę Zayna. Sędzia doliczył już do siedmiu, ale Cody zaczyna się podnosić, co Seth widzi... i wykonuje wspaniały Somersault Plancha!!! To tylko nakręca go do dalszej walki, ale publiczność i tak kwituje to buczeniem, więc Seth... odpowiada gestem Kozakiewicza! Wrzuca on Cody'ego do ringu i czeka aż się podniesie... po czym świetnie wykonuje Springboard High Knee! Pin 1... 2... Kickout! Seth jest zły, ale podnosi rywala i ciska go Irish Whipem w narożnik. Rollins rusza z szarżą... lecz Rhodes odpowiada kopnięciem! Architekt ponownie rusza na rywala... ale ten chwyta jego głowę w Headscissors! Seth wyrzuca przeciwnika na krawędź ringu, a ten po chwili go zaskakuje naciągając twarz U.S. Championa na linę! Do tego po chwili mamy jeszcze Bulldog! Pin 1... 2... Kickout! Cody podnosi oponenta i szykuje się Irish Whip, lecz mamy odwrócony... i po chwili Seth pochylony zostaje zaskoczony klasycznym podbródkowym przez Rhodesa! Cody się podnosi... lecz Seth zaskakuje go Spin Kickiem! Rollins ciska rywala w narożnik... i mamy Corner Forearm Smash! Do tego wynosi przeciwnika na swój klasyczny Powerbomb... lecz ten w porę kontruje serią Punchów w głowę i mamy Sunset Flip z pinem! 1... 2... Kickout! Seth próbuje wyprowadzić kopnięcie w głowę, lecz Cody uchyla się i przechodzi do Schoolboy Pinu! 1... 2... znowu Kickout! Obydwaj się podnoszą, Rhodes robi unik przed ciosem i wyprowadza Gut Kick... po czym mamy Alabama Slam!!! Pin 1... 2... Kickout! Cody nie może w to uwierzyć i szykuje się do Cross Rhodes... ale Seth to kontruje i wyprowadza Double Knee Ambreaker!!! Seth wykorzystuje moment inicjatywy i natychmiast wspina się na górną linę... by następnie wykonać wspaniały Corkscrew 450 Splash! To chyba koniec! Pin 1... 2... Kickout!!! Wow! Rollins jest kompletnie zaskoczony, a Zayn kiwa z uznaniem dla Rhodesa głową. Wściekły Seth obija rywala Punchami w głowę w parterze, aż ten... zaczyna krwawić! Rollins wynosi oponenta... i mamy Turnbuckle Powerbomb, by momentalnie dołożyć Curb Stomp!!! To chyba naprawdę koniec. Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: U.S. Champion Seth Rollins

Seth szczęśliwy celebruje zwycięstwo... ale to Sami bierze pas mistrzowski i wchodzi z nim do ringu. Rollins pokazuje mu, by oddał mu pas, a ten przygląda się tytułowi mistrzowskiemu i jakby się zastanawiał nad tym co zrobić. Seth w końcu nie wytrzymuje i wyrywa pas Samiemu... po czym próbuje zaatakować go nim, lecz ten robi unik i Dropkickiem wyrzuca Rollinsa z ringu! Brzmi muzyka Zayna i ten pokazuje, że pas będzie należał do niego, a Rollins wściekły ucieka na stage.

Michael Cole: Atmosfera pomiędzy Sethem Rollinsem, a Samim Zaynem coraz bardziej się nagrzewa!

Jerry Lawler: Do tego obydwaj pokazują, że są w świetnej formie. Ich walka na SummerSlam zapowiada się naprawdę niezwykle interesująco!

Michael Cole: Seth jest jednym z obecnych mistrzów będących członkami The Authority. Dwaj inni... czyli Randy Orton i John Cena tydzień temu zostali tag teamem, jednak... delikatnie to ujmując nie jest miedzy nimi najlepiej.

Jerry Lawler: Dzisiaj jeden z nich stoczy walkę. Randy Orton już za kilka chwil stoczy pojedynek z "Cyborgiem"... Kurtem Angle! To ciekawe połączenie, zobaczymy co z tego wyjdzie!

Jesteśmy w biurze COO - Shane'a McMahona. Jest lekko zdenerwowany i zagląda do jakiejś szafki, z której wyciąga whiskey i sobie nalewa. Ktoś puka do środka. Okazuje się, że jest to Rob Van Dam!

Shane McMahon: RVD! W czym Ci mogę pomóc?

Rob Van Dam: Witaj szefie. Widzisz... rzadko proszę kogoś o title shota. Jednak... wyjątkowo chciałbym Cię poprosić Shane o walkę z Deanem Ambrosem o Hardcore Championship na SummerSlam. Wiem, że Dean to Twój podopieczny, ale uważam iż nie jest godny posiadania tego pasa mistrzowskiego i mogę mu go odebrać.

Shane McMahon: Kuszące... ale przypomnij mi RVD kiedy wygrałeś ostatnio jakąś ważną walkę? No właśnie...

Rob Van Dam: Mój kontrakt z tą organizacją i tak niedługo wygasa, więc w czym szkodzi danie mi tej walki? Jeżeli zdobędę ten pas to zostanę na dłużej w WWE, a jak nie...

Shane McMahon: To już nie rozumiem Rob... to w końcu prośba, czy groźba?

Rob Van Dam: W żadnym przypadku to nie jest groźba. Po prostu uważam, że ludzie chcieliby zobaczyć taką walkę młodego ze starym pokoleniem w old schoolowych klimatach hardcore'u.

Shane McMahon: Dobrze Rob. Dostaniesz tą walkę... ale pod jednym warunkiem! Musisz pokonać pewną osobę, która jest naprawdę wielka dosłownie i w przenośni. To "Największy Atleta Świata"... Big Show! Jeżeli go pokonasz to dostaniesz tą walkę. A jak on wygra to on zawalczy o pas. Dodam jeszcze... że ten pojedynek to będzie Extreme Rules Match. Co ty na to?

Rob Van Dam: Zgadzam się!

Obydwaj uścisnęli sobie dłonie i RVD opuścił biuro, a Shane w końcu napił się whiskey.

Jesteśmy w strefie wywiadów. Renee Young ma gościa... a właściwie gości w postaci Paula Heymana i WWE Championa - Brocka Lesnara!

Renee Young: Wraz ze mną są WWE Champion Brock Lesnar i jego adwokat Paul Heyman!

Paul Heyman: Pozwól Renee, że Ci przerwę... widzisz mój klient nie ma czasu na wysłuchiwanie Twoich niezbyt inteligentnych pytań... nie mówię tego tylko dlatego, że jesteś blondynką. Otóż... mój klient... Brock Lesnar i ja jesteśmy tutaj, by przekazać coś World Heavyweight Championowi - Steve'owi Austinowi.

Brock Lesnar: Stone Cold... tydzień temu popełniłeś największy błąd w swoim życiu. Przychodząc na ring i wyzywając mnie do walki unifikacyjnej pasy mistrzowskiej spowodowałeś, że skrócę Twoje życie o kilka dobrych lat. Na SummerSlam... czeka Cię takie kopanie dupy jakiego nigdy w swoim życiu nie doznałeś. Możesz staruszku myśleć, że jesteś w stanie mnie pokonać dlatego, bo wcześniej wygrałeś z Danielem Bryanem i dwukrotnie z Johnem Ceną. Jednak ja nie jestem ani Bryanem, ani Ceną. Jestem lepszy od nich! Jestem lepszy od całego rosteru WWE razem wziętego! Wiesz co mnie różni od innych gwiazd WWE? To, że ja nie jestem żadnym aktorem, czy celebrytą... jestem prawdziwym fighterem. Na SummerSlam... zostanę nowym WWE World Heavyweight Championem. Bestia... ruszy na łowy.

Lesnar odszedł zostawiając zdziwionego Heymana i Young.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/3294_Big_Show.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/rvd_09.jpg

Big Show vs Rob Van Dam - Extreme Rules Match for #1 Contender to Hardcore Championship

Big Show się uśmiecha jakby przypomniały mu się stare, dobre czasy. RVD wygląda na mocno skupionego... i mamy gong! Rob zdecydowanie unika od początku zwarć siłowych, wie, że w tym elemencie nie ma szans na zwycięstwo. Wyprowadza zatem Low Kick i Spin Kick, po czym mamy serię ciosów z łokcia. Szykuje się Irish Whip... ale Big Show chwycił się liny i blokuje akcję Van Dama. Po chwili chwyta go za gardło i przerzuca do narożnika, by natychmaist poczęstować klasycznym Open-Handed Chopem! Publiczność aż jęknęła i chyba sama poczuła ból swojego ulubieńca. Mamy Irish Whip od Big Showa w przeciwległy narożnik... i Body Avalanche! Do tego odbija się od lin... i atakuje oponenta potężnym Big Bootem! Pin 1... 2... Kickout! Big Show podnosi przeciwnika i z całej siły ciska Irish Whipem w corner, aż ten się odbija i pada obolały na matę. Największy Atleta Świata odbija się od lin... i mamy Running Senton w plecy rywala! Pin 1... 2... Kickout! Big Show podnosi Van Dama, a ten w końcu kontruje Jawbreakerem! Show odpowiada jednak potężnym Headbuttem. RVD decyduje się na ucieczkę z ringu, a olbrzym wykorzystuje chwilę na złapanie oddechu i rusza za oponentem. Ustawia go sobie przy metalowej rurze od narożnika i szykuje się do Open-Handed Chopu... ale ten zrobił unik!!! Big Show trafia ręką w rurę! Rob wskakuje na krawędź ringu... i za pomocą lin powala olbrzyma Jumping Spin Kickiem po za ring! Kwituje to tauntując wraz z publicznością. RVD... wyjmuje spod ringu krzesełko i wrzuca na ring! Ale nie jedno... tylko dwa... trzy... cztery... dwa kolejne... kolejne trzy... i zagląda z drugiej strony ringu i ponownie wyciąga z co najmniej około sześciu krzeseł i wszystkie rzuca na jedną kupkę. Zagląda z innej strony ringu... i wyjmuje stół! Z trybun wydobywa się olbrzymi cheer i chanty "ECW!". RVD ustawia stół w narożniku. Big Show powoli wraca na ring i próbuje się podnieść, ale Rob częstuje go serią Roundhouse Kicków w klatkę piersiową. W końcu jednak Show jeden z nich blokuje... i chwyta rywala za gardło!!! Big Show wstaje i szykuje się do akcji na krzesła... ale Van Dam w porę kontruje serią ciosów z łokcia i próbuje Irish Whipem cisnąć go w stół... ale Show odwraca w ostatniej chwili akcję i to RVD wpada w stół, łamiąc go!!! Big Show powoli przewraca oponenta i podchodzi do przypięcia 1... 2... Kickout!!! Gigant chwyta się za głowę... ale podnosi rywala i Sidewalk Slamem wysyła go w krzesła!!! Big Show już bardzo powoli porusza się po ringu przez zmęczenie... ale decyduje się, by wejść na szczyt narożnika!!! Publiczność na trybunach jest bardzo zaskoczona, a Show szykuje się do Diving Elbow Drop... ale RVD w ostatniej chwili robi unik i Big Show trafia w stos krzeseł! Pin 1... 2... Kickout! Gigant bez problemu odrzucił przeciwnika, ale jest obolały. RVD wykorzystuje chwilę czasu i wychodzić z ringu... by wyjąć spod niego kolejny stół! Tym razem go rozkłada normalnie na macie i podnosi powoli Big Showa, po czym z trudem wrzuca go na ten stół. Rob... wskakuje na górną linę! Mamy taunt... i Five Star Frog Splash!!! Ale nietrafiony!!! Big Show w ostatniej chwili osunął się ze stołu! Obydwaj powoli się podnoszą... KO Punch od Big Showa!!! Show szykuje się do przypięcia... ale brzmi "Feed Me... More!" !!! Publiczność reaguje olbrzymim cheerem, a na stage'u pojawia się Ryback!!! The Big Guy w swoim stylu nakręca się i krzyczy "Wake Up!", po czym zmierza do ringu! Big Show jest mocno zaskoczony, ale szykuje się do ataku. Ryback wchodzi na ring, robi unik przed KO Punchem, odbija się od lin... i atakuje potężnym Meat Hook Clotheslinem!!! Big Hungry krzyczy "Finish Him!", po czym... wynosi Big Showa na barki i wykonuje Shell Shocked w krzesła!!! W międzyczasie RVD wraca na ring i mimo iż wygląda jeszcze na lekko zaskoczonego to decyduje się, by wskoczyć na szczyt narożnika! Ryback przygląda się... jak Rob wykonuje Five Star Frog Splash!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie i pretendent do Hardcore Championship: Rob Van Dam

RVD obolały i szczęśliwy szybko opuszcza ring, a gdy jest już na zapleczu i jego muzyka ucicha... Ryback wstaje nad znokautowanym Big Showem i tauntuje wraz z publicznością "Feed Me More!".

Jerry Lawler: Feed Me More! Feed Me More! Feed Me More!

Michael Cole: Jerry opanuj się! RVD wygrywa nieuczciwie, Ryback nokautuje Big Showa, a ty się z tego cieszysz.

Jerry Lawler: Ty też powinieneś się z tego cieszyć Cole, bo to zapowiada, że do karty na SummerSlam dojdą dwa kolejne, ciekawe pojedynki. RVD został pretendentem do Hardcore Championship i zawalczy z Deanem Ambrosem. A ten atak Rybacka być może oznacza jego starcie z Big Showem.

Michael Cole: Nie wiem czy to tak dobrze dla Rybacka mając w pamięci jego porażkę z Konnorem na Extreme Rules...

Jerry Lawler: A ja nie wiem Cole do masz do Rybacka, ale lepiej skończmy ten temat, bo czuję, że nie rozwiąże się to zbyt dobrze...

Zaglądamy na zaplecze, a dokładniej do baru gdzie John Cena rozmawia przy ladzie z Nikki Bellą i obydwoje obserwują galę oglądając nią w tv. Jednak... po chwili podchodzi do nich Stephanie McMahon!

Stephanie McMahon: Przepraszam, że przerywam Wam tę jakże miłą atmosferę, jednak... John, gdzie jest Twój tag team partner?

John Cena: Ostatnim razem gdy widziałem Randy'ego to ten wchodził do swojego samochodu tydzień temu krzycząc coś w stylu... "Dlaczego ona mi to zrobiła?! Nie zasługuję na to! To ja jestem twarzą tej organizacji!" i tak dalej...

Stephanie McMahon: To źle... miał on zaplanowaną na dzisiaj walkę z Jeffem Hardym. No cóż... w takim razie to ty zawalczysz z Hardym w pojedynku.

John Cena: Dlaczego ja? Miałem mieć dzisiaj wolne. Wciąż nie zregenerowałem się po Money in the Bank, a jeszcze tydzień temu kazałaś nam stoczyć walkę tag teamową.

Stephanie McMahon: Rozumiem Cię doskonale John... ale jesteś nowym tag team partnerem Randy'ego. Muszę sprawdzać Waszą formę przed SummerSlam, bo powiedzmy sobie szczerze... ostatnie dwa miesiące to była Wasza seria porażek. A chciałabym, by ktoś odebrał pasy mistrzowskie Christianowi i Edge'owi. A skoro już o mistrzach mówię... to bądź taki miły i poinformuj Randy'ego, że za tydzień zawalczy on z Christianem w openerze RAW is Hardcore. A teraz... idź przygotować się do walki John. Powodzenia!

Stephanie odeszła...

Nikki Bella: Ale z niej suka... dlaczego zgodziłeś się na coś takiego?!

John Cena: Zrozum Nikki, że jeżeli chcę w przyszłości znowu zdobyć główny pas mistrzowski to muszę być blisko The Authority póki Ci istnieją i przeboleć to wszystko... trudno, zdobędę z Randym pasy tag team, nawet jak on nie będzie przy moim narożniku na SummerSlam. A później... ruszę po WWE World Heavyweight Championship.

Nikki Bella: Idź pokonać Jeffa. Liczę na Ciebie.

Wracamy na arenę... i słyszymy gong! Chyba wszyscy wiemy kogo pojawienie może to sygnalizować... mamy drugi gong i gasną światła. Trzeci gong... i płomienie ognia wybuchają na stage'u, a na nim pojawia się sam The Undertaker. Realizator przypomina jak tydzień temu Deadman był bliski zwycięstwa z Mr. Money in the Bank - AJ Stylesem, ale nagle zgasło światło i gdy znowu się zapaliło to leżał już znokautowany, a AJ to szybko wykorzystał. Taker jest już na schodkach prowadzących do ringu i w swoim stylu unosi ręce, a arena zostaje rozjaśniona przez światła. The Undertaker wchodzi na ring i bierze mikrofon.

The Undertaker: Walczyłem z legendami. Pokonywałem legendy. Pokonywałem takich zawodników jak Batista, Shawn Michaels, Triple H, czy ostatnio The Rock. Jednak... do nich mam respekt! Nie będę miał jednak respektu wobec osób, które atakują mnie wykorzystując element zaskoczenia, zamiast stanąć twarzą w twarz z The Undertakerem. Wszyscy prawdziwi zawodnicy tak robią. Jeżeli mają jakiś interes to załatwiają go w ringu. Osoba która mnie zaatakowała także powinna tak zrobić. Wykorzystując mój element zaskoczenia ta postać popełniła duży błąd. Gdy tylko się dowiem kto to jest... nie ręczę za siebie. Ktoś może myśleć, że The Undertaker się skończył, ale w tym roku stoczyłem dwie ważne walki z The Rockiem i je wygrałem. Na RAW is Hardcore pokonywałem Johna Cenę, czy Randy'ego Ortona. Tydzień temu wygrałby z AJ Stylesem... gdyby nie jego niemałe szczęście. Na szczęście będzie musiał też liczyć ten nikczemnik, który zaatakował mnie tydzień temu. Zwrócę się zatem do Ciebie teraz bezpośrednio... rozumiem, że po zrobieniu takiego głupstwa wobec legendy jaką jestem może Ciebie teraz sparaliżować ze strachu przed pojawieniem się w tym ringu. Jednak... jeżeli masz choć odrobinę w sobie odwagi i nie jesteś tchórzem... wyjdź tutaj na ring! Stań ze mną twarzą w twarz!

The Undertaker stanął w oczekiwaniu... ale światło przygasło niespodziewanie i w stage uderzył piorun!!! Co do ma do licha oznaczać?! Po chwili światło całkowicie zgasło... a gdy się zapaliło to The Undertakera już nie ma w ringu!

Michael Cole: Jestem... zszokowany... nie wiem co mam o tym myśleć...

Jerry Lawler: The Undertaker zniknął, ale nie w swoim stylu... czuję, że znowu ktoś maczał w tym palce. I to chyba nie była jedna postać...

Michael Cole: Ochłońmy na chwilę... a potem przejdźmy do pojedynku Johna Ceny z Jeffem Hardym. Zapowiada się na naprawdę świetną walkę... ale ja wciąż nie rozumiem o co chodzi ze zniknięciem The Undertakera.

Jerry Lawler: Być może się tego dowiemy jeszcze dzisiaj lub na następnym RAW is Hardcore...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/tna_jeff_hardy_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_56.jpg

Jeff Hardy vs John Cena

Zaczynamy pojedynek i natychmiast obydwaj wdali się w klincz. John przepycha Jeffa do narożnika, ale nie przechodzi do kolejnej akcji, a sędzia zaczyna ich wyliczać. Cena powoli puszcza oponenta... ale po chwili zaskakuje go Punchem w głowę. Mamy Irish Whip w przeciwległy narożnik i szarżę... lecz Jeff kontruje ciosem z łokcia i dokłada Clothesline. Enigma podnosi oponenta i ciska Irish Whipem w narożnik, po czym szykuje się do Handspring Stinger Splash... lecz Cena w porę robi unik, a rywal trafia w pustkę! Do tego John dokłada One-Handed Bulldog! Pin 1... 2... Kickout! John podnosi oponenta i wysyła w corner, po czym częstuje serią strike'ingowych Punchy w korpus to momentu przerwania akcji przez sędziego. W końcu mamy Snapmare... i Soccerball Kick w plecy! John podnosi Jeffa, a ten kontruje Sitout Jawbreakerem! Hardy rusza po chwili na Cenę, ale ten robi unik przed ciosem. Enigma odbija się od lin... a Doctor of Thuganomics przeskakuje nad nim! Jeff znowu odbija się od lin... i po chwili inkasuje Hip Toss! Do tego natychmiastowy Elbow Drop. Pin 1... 2... Kickout! John przechodzi do bocznego Headlocku w parterze. Jeff po chwili walki podrywa się i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, po czym próbuje ruszyć, by odbić się od lin... ale John brutalnie go sprowadza do parteru chwytając za włosy! Sędzia oczywiście natychmiast go gani za to, ale ten sobie z tego nic nie robi i przypina rywala 1... 2... Kickout. Cena kręci głową z niezadowolenia... po czym podnosi przeciwnika i chwyta w Half Nelson! Szykuje się kombinacja z Neckbreakerem... lecz Jeff w porę kontruje ciosami z łokcia, a następnie sygnalizuje Twist of Fate!!! Cena jednak też to kontruje i wykonuje DDT! Pin 1... 2... Kickout! John decyduje się chyba na ostateczność i wchodzi na górną linę! Cena szykuje się do akcji... ale Hardy w porę wstaje i podcina go, a ten spada kroczem na narożnik!!! Enigma... dokłada jeszcze Twist of Fate!!! Jeff zdejmuje z siebie koszulkę i wspina się na górną linę! Publiczność cheeruje, a ten szykuje się do Swanton Bomb... lecz John w porę zrobił unik i Jeff trafia z impetem o matę! Hardy się podnosi... a Cena wynosi go na FU!!! Ten jednak chwyta się lin... więc John wysyła go FU po za ring!!! The Prototype pokazuje wszystkim "You can't see me" i... wspina się na górną linę! Czeka aż Hardy się podniesie... po czym atakuje go Diving Leg Dropem po za ring!!! Wow! Cena lekko odczuł też na sobie tą akcję, ale pierwszy się podnosi... i ciska oponenta prosto w metalowe schodki od narożnika! Publiczność ich dwóch wylicza, więc John podnosi Jeffa i wrzuca go na ring. Hardy próbuje się podnieść... lecz Cena wykonuje Throwback!!! Pin 1... 2... Kickout! John ponownie wynosi oponenta na FU... ale ten kontruje ciosami z łokcia i odpycha przeciwnika, po czym wyprowadza Gut Kick i mamy Twist of Fate!!! Pin 1... 2... Kickout! Jeff zdenerwowany wspina się na górną linę... i wykonuje Swanton Bomb!!! Pin 1... 2... nie!!! Kickout! Hardy nie może w to uwierzyć! Podnosi Cenę, by wykonać kolejne Twist of Fate... lecz ten to kontruje... Hurricanraną!!! Tak, Hurricanraną!!! John natychmiast przechodzi do zapięcia STFU! STFU zapięte!!! Jeff walczy z bólem i próbuje doczołgać się do lin. Jest już dość blisko... ale John go odciąga na środek ringu!!! Czy Enigma się podda?! Publiczność chantuje "Hardy!", a ten dalej walczy... i decyduje się na siłowe rozerwanie dźwigni!!! Udaje mu się to i przechodzi do zapięcia Crossface'u!!! Teraz to John walczy z bólem i centymetr po centymetrze czołga się do lin! Jest już ich blisko... i udaje mu się przerwać dźwignię Hardy'ego! Ten chwyta go za nogi... ale zostaje odkopany, po czym inkasuje Shoulder Tackle! Po chwili mamy kolejne Shoulder Tackle... i Protobomb!!! Kolejne "You can't see me!", tym razem w stronę Jeffa... i Five Knuckle Shuffle! Cena szykuje się do FU... i wynosi Hardy'ego na barki, ale ten wydostaje się i zaskakuje go Schoolboy Pinem! 1... 2... Kickout! John przechwytuje nogę Jeffa w jego próbie kopnięcia... a ten Mule Kickiem posyła go w narożnik! Hardy rusza z szarżą... ale Cena robi unik i ten trafia barkiem w metalową rurę od narożnika!!! John wykorzystuje osłabienie rywala... i wynosi go na barki!!! FU!!! FU wykonane!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: John Cena

Cena zmęczony, ale zadowolony z siebie każe sędziemu wznieść jego rękę triumfalnie ku górze... po czym jeszcze raz wynosi Hardy'ego na barki!!! Publiczność reaguje olbrzymim heatem, a Cena odpowiada im posyłając "You Can't See Me..." i mamy kolejne FU! Ponownie brzmi muzyka Johna, a ten salutuje Jeffowi i opuszcza uśmiechnięty ring...

Michael Cole: Świetna walka i przede wszystkim czyste zwycięstwo Ceny nad Hardym, ale jeszcze ten atak po walce był już kompletnie niepotrzebny...

Jerry Lawler: Powinieneś się już do tego przyzwyczaić Michael. Cena na każdym kolejnym kroku pokazuje nam, że nie ma już w nim niczego z starego mistrza, którego kochało miliony dzieciaków...

Michael Cole: Może i masz rację, ale mimo wszystko... no cóż. Ale przed nami został już tylko Main Event dzisiejszego RAW is Hardcore, ale za to jaki!

Jerry Lawler: "Best in the World" - CM Punk kontra "Bestia", WWE Champion - Brock Lesnar! Rewanż za SummerSlam sprzed roku, wtedy górą był obecny mistrz WWE. Jak będzie tym razem?

Wracamy do strefy wywiadów...

Renee Young: Panie i panowie... tym razem moim gościem jest "Best in the World" - CM Punk! Punku za kilka chwil zmierzy się z WWE Championem - Brockiem Lesnarem. Czy można to określić walką rewanżową za SummerSlam?

CM Punk: Nie klasyfikuję tej walki ani jako rewanżową ani jako coś innego. Po prostu walczę dzisiaj w Main Evencie RAW is Hardcore i zamierzam pokonać obecnego WWE Championa Brocka Lesnara, by udowodnić... że należy mi się walka o główny pas mistrzowski, niezależnie czy po SummerSlam będzie to WWE Championship, czy WWE World Heavyweight Championship. Jestem "Best in the World" i nie można mnie ignorować zwłaszcza, że po zostałem oszukany i gdy na Extreme Rules zdobyłem ten pas po morderczym Three Stages of Hell Matchu to dzień później na RAW is Hardcore straciłem pas na rzecz Antonio Cesaro przez The Authority. Dlatego gdy tylko dzisiaj pokonam Brocka to później najpierw załatwię The Authoriy, czyli Stephanie i Shane'a, a następnie znowu będę twarzą tej organizacji jako główny mistrz WWE...

Ale Punk przerwał, bo podszedł do nich Shane...

Shane McMahon: Usłyszałem, że ktoś o mnie mówi, a przechodziłem obok. Punku... jesteś śmieszny. Chcesz zająć się The Authority? Co... może chcesz stoczyć ze mną walkę?

CM Punk: Wiem, że ostatnią walkę miałeś kilka lat temu, ale jeżeli to będzie ostateczność, byś przestał być COO... to zrobię to. I wtedy skopię Ci tak dupę jak nikt tego wcześniej nie zrobił.

Shane McMahon: Cóż... zrobisz Punku, co chcesz, ale tak jak zauważyłeś nie jestem już wrestlerem i raczej Twój pomysł nie wejdzie w życie. Jednak jestem obecnym COO, dlatego dzisiaj będę obecny przy ringu w trakcie Twojej walki, by nie dopuścić do ingerencji z zewnątrz.

CM Punk: Bardzo wspaniałomyślnie... tylko wiesz co? Gówno mnie to obchodzi!

Punk zdenerwowany odszedł, a Shane lekko się uśmiechnął...

SUMMERSLAM!

Już 17 sierpnia 2014!

Well... here comes the pain! W drodze na ring WWE Champion - Brock Lesnar, a za nim jego manager i adwokat - Paul Heyman. Brock pewny siebie wskakuje na ring... a z narożników strzelają fajerwerki! "Bestia" nakręca się do walki, a realizator pokazuje nam będącego już przy stole komentatorskim COO - Shane'a McMahona, z którym wita się Heyman. Brock czeka na rywala... i w końcu słyszymy "Look in my eyes...", a na stage wychodzi CM Punk... publiczność wita go olbrzymim cheerem, a ten wskakuje na narożnik i jeszcze podkręca widownie do dopingu. Main Event czas zacząć!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/2619_Brock_Lesnar.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/punk_56_unconquerable.jpg

WWE Champion Brock Lesnar vs CM Punk - Non-Title Match

Mamy gong... i Brock od razu wściekle rusza na Punka i przepycha go do narożnika, po czym częstuje serią Shoulder Thrustów do momentu przerwania akcji przez sędziego. Ten odpycha Brocka, a Punk natychmiast się na niego rzuca i zasypuje Punchami w parterze. Lesnar po chwili przewraca rywala i sam zasypuje go ciosami z łokcia! Na razie mamy totalne MMA! Bestia podnosi przeciwnika i ciska w narożnik, po czym zasypuje kolejnymi Shoulder Thrustami. Mamy Irish Whip w przeciwległy corner i szarżę... ale Punk kontruje kopnięciem i wskakuje na drugą linę, po czym mamy Diving Crossbody... ale Lesnar go przechwytuje... i wykonuje Fallaway Slam! Akcja wykonana z taką siłą, że Punk aż wyleciał z ringu. Brock próbuje ruszyć za przeciwnikiem, lecz sędzia mu na to nie pozwala. Mimo to Bestia opuszcza ring i rusza za rywalem. Punk zdołał wstać i kontruje Spin Kickiem. Nadchodzi Irish Whip w metalowe schodki... ale Lesnar odwraca akcję i to Punk trafia w schody! Brock zdejmuje górną część i wrzuca na ring. Po chwili wrzuca też rywala z powrotem na ring. Punk powoli się podnosi za pomocą lin i po chwili rusza na przeciwnika, lecz ten kontruje wykonując Overhead Belly to Belly Suplex! Pin 1... 2... Kickout! Bestia ustawia sobie schodki i wynosi Punka na barki! Punk zeskakuje w ostatniej chwili, odbija się od lin... i mamy Arm Trap Swinging Neckbreaker prosto w schodki!!! Pin 1... 1... Kickout! Punk poddenerwowany ucieka pod liny i szykuje się do akcji Springboardowej. Nadchodzi... Springboard Clothesline! Pin 1... 2... Kickout! Punk postanawia osłabić rywala kilkoma Pepsi Twistami. Pin 1... 2... Kickout i przejście do Koji Clutch!!! Koji Clutch zapięte na środku ringu! Lesnar walczy z bólem... i zdołał przerwać dźwignię dzięki dotknięciu lin. Punk chcąc nie chcąc puszcza oponenta, a po chwili rusza na niego... lecz ten wyrzuca go Back Body Dropem po za ring! Lesnar opuszcza ring i odpycha Heymana, który stał przy Punku i kpił sobie z niego... po chwili zaczął rozbierać stół komentatorski, więc komentatorzy i COO odeszli w bok. Lesnar wrzuca rywala na stół i szykuje się do F5... lecz Punk kontruje ciosami z łokcia... i mamy DDT prosto w stół, który się łamie! Sędzia doliczył już do czterech, a Punk bardzo powoli wstał i podnosi oponenta, którego wrzuca z powrotem na ring. Best in the World wskakuje na górną linę i sygnalizuje atak w stylu Randy'ego Savage'a. Nadchodzi Diving Elbow Drop... ale Lesnar w ostatniej chwili robi unik! Do tego podnosi oponenta w Waist Locku... i mamy German Suplex! Pin 1... 2... Kickout. Brock... wynosi rywala na barki! Mamy... F5!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Lesnar nie może w to uwierzyć i jeszcze raz przypina przeciwnika 1... 2... znowu kickout! Trzeci pin z rzędu 1... 2... i nic z tego! Brock kompletnie nie może w to uwierzyć i kłóci się z sędzią. Po chwili jednak wynosi Punka na kolejne F5... lecz ten kontruje natychmiast kilkoma ciosami z łokcia i mamy Roundhouse Kick w głowę! Brock zamroczony pada na matę, a Punk odbija się od lin... i częstuje go Step-Up High Knee! Do tego mamy klasyczny One-Handed Bulldog! Nakręcony Brooks momentalnie wskakuje na górną linę i ponownie mamy sygnalizacją akcji w stylu Randy'ego Savage'a. Mamy... Diving Elbow Drop!!! Pin 1... 2... Kickout i natychmiastowe przejście do Anaconda Vise!!! Akcja zapięta na samym środku ringu! Czy Lesnar się podda?! Ale... chwila... Heyman wstaje na krawędzi ringu, co rozprasza Punka i ten przerywa akcję! Punk staje twarzą w twarz z Paulem... a tego ściąga z apronu Shane McMahon! COO chwyta go za krawat, a ten wygląda na mocno przestraszonego, ale po chwili zostaje puszczony przez swojego szefa. Punk się odwraca... a Brock go zaskakuje zapinając Side Bearhug! Best in the World kontruje jednak dźwignię kilkoma ciosami z łokcia... i wynosi go na Go To Sleep! Mamy GTS!!! Ale chwila... Brock zamroczony pada na liny, od których odbija się i jak nigdy nic wynosi Punka na F5!!! Mamy kolejne F5!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: WWE Champion Brock Lesnar

Heyman szczęśliwy wchodzi na ring i wręcza pas mistrzowski Lesnarowi. Obydwaj opuszczają ring triumfując... ale brzmi muzyka Steve'a Austina!!! World Heavyweight Champion atakuje od tyłu Brocka pasem mistrzowskim! Heyman przestraszony ucieka na stage, a Austin wznosi obydwa pasy stojąc nad znokautowanym rywalem. Realizator pokazuje jeszcze znokautowanego Punka i lekko zdezorientowanego po za ringiem Shane'a...

Widzimy jakieś miejsce, gdzie panuje ciemność... i nagle słyszymy czyjeś straszne okrzyki! Po chwili realizator pokazuje nam już, że jesteśmy w jakiejś jaskini, a na ścianach jedynie palą się ognie na drewnianych palach. Po chwili widzimy grupę zgromadzonych osób (około dziesięciu), które stoją wokół... The Undertakera, który jest przywiązany do drewnianego krzyża! Jest na twarzy i na klatce piersiowej zakrwawiony, a jedna z zamaskowanych postaci bije go biczem, przez co ten krzyczy z bólu...

Edytowane przez Giero

RiW stało na całkiem niezłym poziomie. Brakowało mi jednak tego czegoś. Sam nie wiem. Feud na linii Punk - Shane idzie w najlepsze i jest to bardzo dobre posunięcie. Ta dwójka daje świetne speeche więc takie starcie musi się udać. Sytuacja z Taker'em dziwna, ale udało ci się zaintrygowć mnie. Ciekaw jestem kto to. Bryan i Kane to tak mnie trochę nie ciekawi, ale mam nadzieję że pasa Bryan'owi nie dasz. Szkoda, że Zayn i Seth nie dostali jakieś przemowy, ale też ten feud pokazuje że każdy pas się liczy. Powodzenia w dalszym pisaniu :)

4 sierpnia 2014, Austin, Texas

RAW is Hardcore #13

Trzynaście dni do SummerSlam

To RAW is Hardcore zaczynamy dość nietypowo, bo nie od pokazu sztucznych ogni... a zaglądamy do jaskini, którą widzieliśmy tydzień temu, gdzie maltretowany tam był The Undertaker. Tym razem widzimy "Deadmana" półnagiego, ale wciąż zakrwawionego, lecz krew już zaschła. Leży on na podłodze i jest nieprzytomny... tymczasem postacie, które tydzień temu go biczowały siedzą po turecku w okręgu wokół jego i medytują. Są w ciemnych płaszczach i w maskach jak jego druidzi, którzy towarzyszyli mu kiedyś przy wyjściu na ring przed ważnymi walkami...

Michael Cole: Dzisiaj zaczynamy w trochę innej, mroczniejszej atmosferze. Tydzień temu The Undertaker został porwany przez nieznanych, zamaskowanych sprawców...

Jerry Lawler: Nie widziałem jeszcze czegoś takiego w historii WWE i raczej wątpię, by to byli jacyś wrestlerzy. Jest to bardzo intrygujące...

Michael Cole: Być może Shane lub Stephanie dzisiaj odwołają się do tego wydarzenia, bo wątpię, by to puścili płazem. Tymczasem... dzisiejszą galę zaczynamy od razu od mocnego uderzenia!

Jerry Lawler: Zgodnie z zapowiedzią Stephanie McMahon sprzed tygodnia dzisiejszym openerem będzie pojedynek WWE Tag Team Championa - Christiana z jednym z pretendentów do tych pasów na SummerSlam - Randym Ortonem!

Brzmi muzyka Christiana i "Kapitan Charyzma" pojawia się na stage'u w towarzystwie Edge'a! Publiczność reaguje dużym cheerem, a WWE Tag Team Champions wskakują na ring i w swoim stylu witają się z publiką... do momentu pierwszych taktów i słów "I hear voices in my head...", czyli theme songu Randy'ego Ortona! Viper powolnym krokiem wychodzi na stage, a z trybun wydobywa się potężny heat. Zwiększa się on jeszcze bardziej, gdy za Randym pojawia się John Cena. Orton jakby ignorował Cenę, ale obydwaj wchodzą na ring i stają twarzą w twarz z mistrzami tag team.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_2012CutByJibunjishin4.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_33.jpg

WWE Tag Team Champion Christian vs Randy Orton

Mamy gong i Randy od razu wściekle rusza na Christiana Punchami sprowadzając go do narożnika i tam zaczyna nawałnicę kopnięć. Sędzia go odpycha, ale Randy po chwili ponownie atakuje rywala, więc sędzia zaczyna wyliczanie i przy czterech znowu odepchnął Vipera, by ten zaprzestał atak. Orton podnosi oponenta i częstuje European Uppercutem, po czym Irish Whipem ciska go z całej siły w przeciwległy corner i dokłada mocny Clothesline. Pin... ale tylko one count i Viper przechodzi do bocznego Headlocku w parterze. Po chwili tracenia tlenu Christian się podrywa i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, po czym odbija się od lin... ale inkasuje Dropkick! Pin 1... 2... Kickout! Randy podnosi oponenta i ciska głową w narożnik. Po chwili ponownie go chwyta... i ciska w corner obok. Viper częstuje przeciwnika European Uppercutem i mamy Irish Whip w przeciwległy narożnik... i Clothesline! Po chwili kolejny Clothesline... i Powerslam! Pin 1... 2... Kickout. Randy podniósł Christiana... a ten kontruje Jawbreakerem. Orton mimo wszystko po chwili rusza z szarżą na przeciwnika, lecz ten kontruje świetnym Flapjackiem! Viper z impetem uderza o matę, po czym próbuje uciec z ringu... lecz Kapitan Charyzma go chwyta i podnosi... a ten zaskakuje go Neckbreakerem o linę! Randy wymienia się po za ringiem spojrzeniami z Edgem i wraca na ring, by przypiąć oponenta 1... 2... Kickout. Lekko poddenerwowany Apex Predator podnosi rywala i wrzuca go na górną linę, po czym sam wspina się na drugą linę i częstuje go kilkoma Punchami w głowę. Randy szykuje się do Superplexu... ale Christian w porę kontruje Punchami i Headbuttem, dzięki czemu zrzuca Ortona z narożnika! Randy się podnosi... a Kapitan Charyzma powala go Diving Crossbody! Orton dość szybko wstaje, ale po chwili inkasuje Back Kick... i mamy Corner Springboard Sunset Flip w wykonaniu Christiana! 1... 2... Kickout... i od razu próba kopnięcia Ortona nieudana, bo Christian przeszedł do Schoolboy Pinu! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podnoszą, Christian robi unik przed ciosem i odbija się od lin... lecz Cena chwyta go za nogę! To rozprasza Kanadyjczyka, który odwraca się od Ortona, co powoduje jego błąd, bo Randy wykorzystuje sytuację i wykonuje Inverted Headlock Backbreaker! Edge wściekły natychmiast wskakuje na krawędź ringu i kłóci się z sędzią... ale Cena chwyta za krzesło i podbiega do Oportunisty, po czym uderza go krzesłem w plecy, a ten upada po za ring. W międzyczasie Christian się podnosi... a Randy traktuje go RKO!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: Randy Orton

Po za ringiem Cena częstuje jeszcze Edge'a kilkoma chair shootami w plecy, po czym z krzesłem w ręku wchodzi na ring i wręcza je Randy'emu. Ten się uśmiecha... po czym atakuje Christiana! Orton jeszcze ustawia krzesło na środku ringu... a Cena wynosi Christiana na barki! Pokazuje do kamery "You Can't See Me!"... i Attitude Adjustment posyła Christiana prosto w krzesło! Randy zadowolony kiwa głową, a John proponuje uścisk dłoni, co ten zaakceptował i obydwaj triumfalnie wznieśli ręce ku górze.

Michael Cole: Na dwa tygodnie przed SummerSlam chyba nawiązała się w końcu współpraca między Johnem Ceną, a Randym Ortonem, co niezbyt dobrze zapowiada dla Edge'a i Christiana, obecnych WWE Tag Team Champions.

Jerry Lawler: Na pewno walka między obydwoma tag teamami będzie ekscytująca. Cztery wielkie gwiazdy zawalczą o pasy tag team. Dawno się tyle nie działo w tej dywizji!

Michael Cole: Jeżeli mówimy już o dywizji tag team to za kilka chwil zobaczymy w akcji człowieka, który niedawno miał okazję, by zdobyć te pasy, ale nie wykorzystał jej. Mowa o Rey'u Mysterio, który stoczy pierwszą walkę od odłączenia się od Evana Bourne'a.

Jerry Lawler: Była to dla wszystkich zaskakująca decyzja doświadczonego luchadora, bo wydawało się, że obydwaj świetnie współpracują. Jednak jak widać Rey chce jeszcze coś osiągnąć w swojej karierze zanim ją skończy, dlatego ponownie skupia się na solowych występach. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy!

Jesteśmy na zapleczu i widzimy Shane'a McMahona, przy którym stoi mistrz Interkontynentalny - Kane. COO rozmawia z szefem ochrony...

Shane McMahon: Kto mógł porwać Undertakera? Są jakieś ślady?

Szef ochrony: Tydzień temu przeszukaliśmy po gali cały budynek w celu poszukiwania poszlak, ale nic nie znaleźliśmy. Od dwóch, trzech dni analizujemy też tamtejszy monitoring, który nagle na czas porwania wyłączył się na pięć minut.

Shane McMahon: Jak to wyłączył się?! Nie mógł od tak się wyłączyć!

Szef ochrony: Powiedziałem to w sarkazmie... ktoś po prostu w trakcie porwania, które trwało prawdopodobnie około pięć minut, wyłączył cały monitoring z tamtych pomieszczeń. Wiemy mniej więcej gdzie mogło nastąpić porwanie. Na razie tylko tyle...

Shane McMahon: Świetnie! Jedna z największych legend WWE została porwana, a Wy macie "na razie tylko tyle". Kane... lepiej powiedz temu Panu co czeka jego i jego ludzi jeżeli nie znajdą Twojego brata przed SummerSlam, bo ja tracę cierpliwość...

Kane: Jeżeli nie znajdziecie mojego brata to sam, osobiście wymierzę Ci karę w ringu na oczach tych wszystkich ludzi będących na trybunach, a także prawdopodobnie Twojej rodziny i przyjaciół oglądających tą galę. Chcesz tego?

Szef ochrony: Nie... oczywiście, że nie... Próbujemy się dowiedzieć skąd przysyłane są materiały na których widać te wszystkie zamaskowane postacie i zmaltretowanego Undertakera... potrzebujemy jednak jeszcze chwili czasu. Możemy poprosić policję...

Shane McMahon: Żadnej policji! Jeszcze jej tu brakowało! To jest WWE. To nasz świat, a w niej nie ma policji, rozumiesz? Masz wraz ze swoimi ludźmi znaleźć The Undertakera. Bo inaczej Kane bardzo chętnie się Tobą zajmie. Zrozumiałeś?

Szef ochrony: Tak...

Shane McMahon: Wynoś się! Pięknie... nie dość, że mamy CM Punka i Daniela Bryana na głowie to jeszcze Twojego brata porwali...

Kane: Zrobił to ktoś głupi i bardzo nie rozsądny... gdy tylko dowiemy się kto to jest to chętnie skopię mu osobiście dupsko...

Shane McMahon: Na razie pokonaj Bryana na SummerSlam. Musimy trzymać pasy mistrzowskie przy sobie, bo jeśli zaczniemy je tracić, to i RAW is Hardcore zacznie wymykać mi się spod kontroli... tymczasem ja znajdę coś na Punka. A na razie... dzisiaj stoczysz walkę w Main Evencie... z World Heavyweight Championem Stevem Austinem. Champion vs Champion.... to będzie coś! Choć na chwilę będziesz mógł wyładować swoją złość...

Kane: Z przyjemnością...

Tym razem zaglądamy do strefy wywiadów. Wraz z Renee Young... jest Mr. Money in the Bank - AJ Styles!

Renee Young: Witam wszystkich WWE Universe, moim gościem jest... Mr. Money in the Bank - AJ Styles! AJ... dzisiaj w ramach kontynuacji serii walk, którą zorganizowało Ci The Authority stoczysz pojedynek z pretendentem do U.S. Championship - Sami Zaynem. Co możesz powiedzieć o tym przeciwniku?

AJ Styles: Trzeba podkreślić, że na pewno to nie jest zawodnik tej klasy, co The Undertaker. Jednak ma spore doświadczenie ze scen niezależnych, a teraz powoli się pnie w hierarchii WWE. On był jednym z najlepszych w NXT, a teraz będzie walczył o U.S. Championship. Jednak ja jestem Mr. Money in the Bank i przyszłym WWE World Heavyweight Championem. To pokazuje po części różnicę między nami w umiejętnościach. Życzę Samiemu jak najlepiej na SummerSlam w starciu z Sethem Rollinsem... ale dzisiaj ze mną nie ma jakichkolwiek szans.

Renee Young: Wspomniałeś o The Undertakerze... został on porwany tydzień temu. Jak to skomentujesz?

AJ Styles: Dobrze, że mnie o to pytasz. Do dziwnego incydentu doszło po raz pierwszy w trakcie naszej walki i dlatego rozumiem, że gdy tydzień temu go porwano to część osób na portalach społecznościowych zaczęła pisać, że to ja mam coś z tym wspólnego. Jednak... to nie jest prawda. Podobnie jak Undertaker, jak Shane i inni nie wiem kto zaatakował go dwa tygodnie temu i kto porwał go tydzień temu. Na pewno są to niebezpieczni ludzie, którzy nie boją się niczego, bo gdy porywa się samego The Undertakera... to trzeba naprawdę mieć jaja.

Renee Young: Na sam koniec spytam Cię o SummerSlam... planujesz coś na tą galę za dwa tygodnie, czy robisz sobie wtedy wolne?

AJ Styles: Podchwytliwe pytanie Renee... jeżeli The Authority nic nie wymyśli to za trzynaście dni będę odpoczywał w Georgii oglądając PPV w WWE Network za... ile to było? Ach, tak! Za 9, 99!

Renee Young: Dziękuję za wywiad i życzę powodzenia w dzisiejszej walce!

AJ Styles: Życz je Samiemu, bo będzie mu potrzebne...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio_16_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/870/xavier_woods.jpg

Rey Mysterio vs Xavier Woods

Zaczynamy kolejne starcie dzisiejszego wieczoru! Rey od razu wyprowadza serię Low Kicków z obydwóch nóg, po czym odbija się od lin... ale Xavier powala go jednym, mocnym Shoulder Blockiem. Woods odbija się od lin, a Mysterio pod nim przechodzi, a następnie nad nim przeskakuje... i powala go świetnym Dropkickiem! Do tego dokłada Standing Moonsault! Pin 1... 2... Kickout! Rey się przeturlał pod linami i stanął na krawędzi ringu. Czeka aż Xavier wstanie... i powala go Springboard Hurricanraną! Woods zamroczony chwieje się na narożnik, a Mysterio rusza na niego z szarżą... lecz The Consequences w porę kontruje kopnięciem. Do tego wchodzi na górną linę, chwyta luchadora... i częstuje go Tornado DDT! Pin 1... 2... Kickout! Xavier nie zwalnia tempa i wynosi oponenta... na Military Press Double Knee Gutbuster! Kolejne przypięcie 1... 2... Kickout ponownie! Lekko już poddenerwowany Woods podnosi Mysterio i ciska go Irish Whipem w narożnik, po czym rusza z szarżą... lecz Rey robi unik i Xavier trafia prosto w narożnik! Luchador odbija się od lin... i częstuje przeciwnika swoim klasycznym Bulldogiem! Pin 1... 2... Kickout! Rey natychmiast wchodzi na górną linę i sygnalizuje Frog Splash... lecz Xavier w porę wstaje i zrzuca go z narożnika! Zamaskowany zawodnik robi jednak unik przed jego ciosem, po czym wyprowadza Back Kick, odbija się od lin... i Hurricanraną posyła go na drugą linę! To oznacza tylko jedno... 619!!! Rey jeszcze wchodzi na szczyt narożnika... i mamy Frog Splash! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Rey Mysterio

Rey szczęśliwy celebruje zwycięstwo wraz publicznością, a Xavier dość szybko ucieka z ringu i opuszcza niezadowolony arenę.

Michael Cole: Rey Mysterio odnosi pierwszą wygraną po odłączeniu się od Evana Bourne'a! Czyli jego decyzja na razie wydaje się być słuszna.

Jerry Lawler: Jednej walce bym na razie nie wysuwał takich wniosków. Zobaczymy czy w najbliższych miesiącach wywalczy jakiegoś title shota i zdobędzie pas, wtedy tak będziemy mogli powiedzieć.

Michael Cole: Może i masz rację, w każdym razie... coraz bardziej przybliżamy się do SummerSlam! Najgorętsza impreza lata już za trzynaście dni, a na niej dojdzie do pojedynku o WWE World Heavyweight Championship!

Jerry Lawler: Dwa pasy zostaną unifikowane, co będzie historycznym momentem dla WWE! Do tego kto będzie o nie walczył... Brock Lesnar i Steve Austin, czyli chyba dwaj najwięksi twardziele i sukinsyni w historii WWE!

Michael Cole: Za tydzień dojdzie do podpisania kontraktu na tą walkę... w trakcie programu Highlights Reel prowadzonego przez pierwszego w historii niekwestionowanego mistrza - Chrisa Jericho! Jednak dzisiaj Steve Austin sprawdzi swoją formę przed walką z Brockiem Lesnarem w Main Evencie w starciu z Intercontinental Championem Kanem!

Jerry Lawler: A już za kilka minut kolejne, interesujące zestawienie! The Ascension zmierzą się z The Uso's! Dla Ascension jest to powrót na RAW is Hardcore po kilku tygodniach, więc ich forma też jest niewiadomą.

SUMMERSLAM!

Już 17 sierpnia 2014!

Z głośników brzmi "Welllll - Well it's the Big Show!". "Największy Atleta Świata" pojawia się na stage'u i nie przejmując się reakcją publiczności wchodzi na ring i bierze mikrofon.

Big Show: Tydzień temu na RAW is Hardcore walczyłem z Robem Van Damem w Extreme Rules Matchu o miano pretendenta do WWE Hardcore Championship na SummerSlam. RVD nieświadomie prosząc Shane'a McMahona o walkę poprosił właściwie, bym skrócił jego męki na tym świecie. Jednak... Rob miał duże szczęście, bo pewien człowiek postanowił wejść na ring i najpierw wykonać Meat Hook Clothesline, a potem Shell Shocked. Tak, zgadliście... tym człowiekiem jest Ryback! Sam na siebie mówi "The Big Hungry". Ja od zeszłego poniedziałku mówię na niego "The Big Idiot"! Atakując mnie albo chciał udowodnić coś Wam wszystkim, albo jest po prostu tak głupi, że porwał się na Największego Atletę Świata! Jestem najbardziej znienawidzonym i najbardziej dominującym olbrzymem w historii WWE! A Ryback atakując mnie tydzień temu jeszcze bardziej mnie rozzłościł! Dlatego... Rybacku jeżeli jesteś gdzieś na zapleczu to wyjdź lepiej na ring, bym mógł Ci przyłożyć pięścią w twarz lub sam ruszę, by Ciebie szukać, ale wtedy ucierpisz nie tylko ty, a także inne, niewinne ofiary. A tego na pewno nie chcesz... więc zachowaj się jak facet! No dalej! Chyba nie boisz się mnie, przecież tydzień temu byłeś taki odważny!

Big Show trwa w oczekiwaniu... i w końcu słyszymy "Feed Me... More!". Na stage'u pojawia się Ryback, które wykonuje swoje tradycyjne gesty i krzyczy "Wake Up!", po czym wchodzi na ring i staje twarzą w twarz z Big Showem. Publiczność chantuje "Feed Me More!", a Show spogląda zdenerwowany na trybuny...

Big Show: Zamknąć się! Rybacku... tydzień temu zachowałeś się naprawdę głupio. Masz do wyboru dwie opcje! Pierwsza... przeprosisz mnie grzecznie i odejdziesz z powrotem na zaplecze, a ja udam, że nic się nie wydarzyło, a druga... to mocny KO Punch, a następnie wizyta w szpitalu i potrzeba kilku operacji, w tym też plastyczna... choć nie wiem, czy ona Ci pomoże.

Big Show się roześmiał. Ryback skwitował to lekkim uśmiechem i zabrał mu siłą mikrofon.

Ryback: Widzisz Big Show... żadna z tych opcji raczej nie wchodzi w grę. Jak wspomniałeś ja jestem "The Big Hungry". I potrzebuję naprawdę dużego posiłku, by się nakarmić. A takim... jesteś ty! I wylądujesz na mym stole!

Ryback odrzucił mikrofon i Big Show zaczął coś krzyczeć do Rybacka... aż w końcu wyprowadził cios w głowę, co spowodowało brawl między olbrzymami! Mamy Irish Whip od Big Showa, Ryback robi odbija się od lin i robi unik przed ciosem, a następnie powala rywala Meat Hook Clotheslinem! Ryback krzyczy "Finish It!", ale Big Show ucieka z ringu. "The Big Hungry" rusza za rywalem... a ten zaskakuje go KO Punchem! Ryback pada znokautowany, ale Big Show nie ma dość! Podnosi przeciwnika... i prowadzi do barykady... po czym wykonuje Spear przez barykadę!!! Publiczność mimo wszystko chantuje "Holy Shit!". Big Show triumfalnie tauntuje, ale pojawiają się sędziowie, którzy go odpychają jak najdalej od Rybacka. Big Show z uśmiechem na twarzy oddala się na zaplecze, a Rybackiem zajmują się sanitariusze...

Michael Cole: Wow! Ależ starcie dwóch olbrzymów! Big Show zemścił się na atak sprzed tygodnia, ale mam wrażenie, że Ryback chyba tak tego nie zostawi...

Jerry Lawler: Myślę, że masz słuszne wrażenie! Jestem ciekaw tylko, czy "The Big Hungry" dojdzie do siebie w tydzień. Jeżeli pojawi się na kolejnym RAW is Hardcore to raczej pewna będzie jego walka z Big Showem na SummerSlam!

Michael Cole: Skoro... już jesteśmy przy wywołanym przez Ciebie temacie SummerSlam, to ciągle jesteśmy w klimatach drogi do najgorętszej gali lata. Już za chwilę Mr. Money in the Bank AJ Styles stanie w ringu naprzeciw Samiemu Zaynowi, który jest pretendentem do U.S. Championship należącym do Setha Rollinsa.

Jerry Lawler: Przed chwilą mieliśmy zwarcie dwóch gigantów, a już za chwilę pojedynek oficjalny skupiony zapewne na technice obydwóch zawodników. Kiedyś rywale na scenach niezależnych. Teraz walczą o główne cele w WWE! Warto zostać z nami!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/56_AJ_Styles_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpg

Mr. Money in the Bank AJ Styles vs Sami Zayn

Przy stole komentatorskim U.S. Champion Seth Rollins. AJ i Sami zaczynają od przybicia sobie piątki i mamy klasyczny klincz, z którego od razu Styles przechodzi do bocznego Headlocku. Zayn odpycha rywala na liny, a następnie przechodzi pod nim, by chwilę potem przeskoczyć nad przeciwnikiem... i zaskoczyć go Arm Dragiem! AJ lekko zaskoczony cofa się do narożnika i widać w jego oczach większy szacunek do rywala. Wstaje i obydwaj szykują się do kolejnego zwarcia. Znowu natychmiast górą z niego wychodzi AJ Styles, ale tym razem przechodzi on w Waist Lock i powala Takedownem przeciwnika, po czym w parterze przechodzi do Front Face Locku. Sami kontruje kilkoma ciosami w korpus, dzięki czemu wydostaje się z dźwigni i odbija się od lin... ale inkasuje Dropkick! Pin 1... 2... Kickout! Mr. Money in the Bank podnosi oponenta i Irish Whipem ciska w narożnik. Rusza z szarżą... lecz trafia w pustkę, bo Sami robi unik! Zayn odbija się od lin, robi unik przed ciosem, znowu odbija się od lin... i powala rywala świetnym Springboard Moonsaultem! Nakręcony Sami wspina się na górną linę... lecz jego uwagę odwraca Seth Rollins, który wstał za stołem komentatorskim i coś do niego krzyczy. AJ to wykorzystuje, natychmiast wstając i zaskakując oponenta Enzuigiri! Do tego Frankensteinerem zdejmuje go z narożnika! Pin 1... 2... Kickout! Obydwaj wstają powoli, ale to AJ pierwszy wyprowadza Spin Kick, po czym odbija się od lin... ale Sami zaskakuje go Low Dropkickiem w nogi! AJ pada powalony, a Sami wspina się ponownie na górną linę. Nakręca publiczność do dopingu i czeka aż przeciwnik wstanie... po czym popisuje się świetnym Diving Crossbody... choć AJ go przechwytuje i wyprowadza Backbreaker!!! Wow! Pin 1... 2... Kickout! Zayn ucieka do narożnika, a Fenomenalny wstaje i bierze rozbieg... po czym rusza z szarżą, lecz Back Body Dropem zostaje wyrzucony na krawędź ringu! Ten jednak szykuje się do kolejnego ataku... i wyprowadza Springboard Forearm Smash! Mamy Kip Up! AJ nakręca się i wynosi Samiego... by wykonać Bloody Sunday! Pin 1... 2... Kickout!!! Styles zaskoczony chwyta się za głowę, ale podnosi Zayna i szykuje się do Styles Clashu! Sami jednak sprytnie zablokował możliwość wykonania akcji, chwytając oponenta rękoma za jego ręce! Obydwaj przez chwilę walczą... ale po chwili Sami zapina gilotynę! AJ zaskoczony szuka możliwości złapania lin, lecz pada na kolana, bo zaczyna mu brakować powietrza! Styles jednak się nie poddaje i wstaje... lecz to kończy się Cradle DDT w wykonaniu Zayna! Pin 1... 2... Kickout! Sami wstaje i szykuje się do kolejnej akcji... lecz ponownie swoje trzy grosze chce dorzucić Seth wskakując na krawędź ringu! To oczywiście rozprasza Zayna, który natychmiast chce chwycić Rollinsa, lecz ten szybko zeskoczył z apronu. AJ próbuje to wykorzystać przechodząc do Schoolboy Pinu! 1... 2... Kickout... i Pele Kick od Stylesa!!! Sami pada zamroczony, a AJ natychmiast... wykonuje Styles Clash!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Mr. Money in the Bank AJ Styles

AJ szczęśliwy ze zwycięstwa opuszcza ring, a Seth wchodzi na ring i uśmiecha się, po czym zaczyna atakować Samiego. Styles zastanawia się, czy coś zrobić... aż w końcu wbiega na ring i atakuje Rollinsa Punchami! Mamy klasyczną kombinację: dwa Punche, Shoot Kick, Spinning Backfist i Lariat, po którym Seth ucieka z ringu! AJ wznosi triumfalnie walizkę Money in the Bank, a Seth swój pas mistrzowski. Po chwili Styles pomaga wstać Zaynowi i obydwaj przyglądają się jak wściekły Rollins opuszcza arenę.

Michael Cole: Takiego przyszłego WWE World Heavyweight Championa chcielibyśmy oglądać! AJ Styles mimo wygranej walki pomógł jeszcze swojemu rywalowi Samiemu Zaynowi w pozbyciu się atakującego go Setha Rollinsa.

Jerry Lawler: Zachowanie AJ'a jest nieprzewidywalne. Ale przed chwilą pokazał, że jednak nie tylko interesuje go jego własne dobro.

Michael Cole: A teraz przed nami przedostatnia walka zapowiedziana na dzisiaj! Czas na pojedynek tag teamowy! Powracający na RAW is Hardcore The Ascension zmierzą się z The Uso's!

Jerry Lawler: To pokazuje, że choć na szczycie Edge i Christian walczą z Johnem Ceną i Randym Ortonem o pasy mistrzowskie, to dywizja tag teamowa ma się nieźle i inne tag teamy też mogą ze sobą rywalizować.

Jesteśmy w szatni Randy'ego Ortona, który pakuje swoje rzeczy do torby bagażowej. Do środka wchodzi John Cena.

John Cena: Świetnie Ci poszło dzisiaj z Christianem...

Randy Orton: John... nie musiałeś mi pomagać, sam bym z nim wygrał.

John Cena: Wiem Randy, wiem... ale chciałem Ci pokazać, że możesz na mnie liczyć w każdej chwili. W końcu jesteśmy tag teamem chcąc nie chcąc... Stephanie nam nie daruje, a jak nie będziemy współpracować to nie zdobędziemy pasów mistrzowskich.

Randy Orton: Pasy tag team to rzecz, która obecnie mnie najmniej interesuje. Nie zmieniłem swojego zdania. Ale jeżeli zdobywając je mam pokazać Stephanie, że mogę walczyć o główny tytuł mistrzowski... to nie mam wyjścia.

John Cena: Jestem w tej samej sytuacji co ty Randy. Dlatego mi zależy na tym byśmy współpracowali.

Randy Orton: W ringu będziemy współpracować, ale... po za ringiem nie jesteśmy tag teamem. Zapamiętaj to.

Randy wziął swój bagaż i opuścił szatnię.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3859/the_ascension1_wrestlingmaniac.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/theusos2_wfmashupz.jpg

The Ascension vs The Uso's

Zaczynają Konnor i Jey. Mamy klincz. Lepiej z niego wychodzi człowiek z The Ascension, po czym przechodzi do bocznego Headlocku. Uso go odpycha na liny, po czym odbija się od lin... ale nadziewa się na mocny Shoulder Block. Konnor się uśmiecha, a Jey ucieka do swojego narożnika i robi zmianę z Jimmym. Ten wskakuje na pole bitwy i mamy kolejne zwarcie. Konnor z całej siły odpycha rywala, a ten aż zrobił fikołka. Zdenerwowany Samoańczyk częstuje oponenta Knife-Edge Chopem, a ten odpowiada mocnym ciosem z kolana. Mamy Irish Whip na liny... i Side Belly to Belly Suplex! Pin... ale tylko one count i Konnor przechodzi natychmiast do bocznego Headlocku. Samoańczyk podrywa się do walki i kontruje kilkoma ciosami z łokcia. Jimmy odbija się od lin... ale nadziewa się na Running Knee Lift! Konnor podnosi przeciwnika w Wrist Locku i robi zmianę z Viktorem. Ten wchodzi na drugą linę i atakuje rywala Diving Axe Handle. Viktor przepycha oponenta do narożnika i częstuje go kilkoma Shoulder Thrutstami dopóki sędzia go nie odepchnął. W końcu Jimmy zaskoczył przeciwnika ciosem z łokcia i Knife-Edge Chopem. Mamy Irish Whip, ale odwrócony przez Viktora... który po chwili inkasuje Jawbreaker! Do tego szykuje się kopnięcie... lecz Viktor przechwytuje nogę rywala! Ten i tak po chwili wyprowadza Enzuigiri! Po chwili obydwaj leżą lekko zmęczeni i szykują się do zmian. Który pierwszy? Uso! Ale jest i zmiana w Ascension! Jey robi unik przed ciosem Viktora i mamy Corkscrew Senton z narożnika!!! Do ringu wraca Viktor, ale Jey podciąga linę pozbywając się go! Po chwili pojawia się też Jimmy... i obydwaj atakują Konnora Double Superkickiem! Pin 1... 2... Kickout! Jey robi zmianę z Jimmym i czekają na dalszą akcję, bo Konnor ucieka do narożnika. W końcu... mamy Running Hip Attack najpierw od Jey'a, a chwilę potem od Jimmy'ego. Obydwaj ponownie robią zmianę i najpierw Jimmy wspina się na narożnik... by wykonać Diving Splash! Wchodzi też Jey na corner... ale to pojawia się Viktor, który spycha go z narożnika i ten spada na barykadę po za ringiem! To rozprasza Jimmy'ego... który inkasuje po chwili mocny Shot-Arm Clothesline od Konnora! Robi on zmianę z Viktorem i czekają aż Jimmy wstanie... po czym wykonują Fall of Man!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzcy przez przypięcie: The Ascension

Jey wyciąga Jimmy'ego z ringu i obolali opuszczają ring, a The Ascension w swoim stylu celebrują wygraną.

Michael Cole: The Ascension powracają w świetnym stylu! Jeszcze niedawno mistrzowie tag team - The Uso's nie byli w stanie przeciwstawić się byłym mistrzom NXT.

Jerry Lawler: Czyżby kolejni w kolejce pretendenci do pasów tag team?

Michael Cole: Bardzo możliwe, ale na razie o pasy tag team rywalizują bardziej doświadczone gwiazdy. Jeżeli chodzi o doświadczone gwiazdy to takie zawalczą w dzisiejszym Main Evencie RAW is Hardcore, który zapowiada się genialnie!

Jerry Lawler: Mistrz Interkontynentalny Kane zmierzy się z World Heavyweight Championem - Stevem Austinem! Dla obydwóch zawodników to może być świetny test przed nadchodzącym SummerSlam, który już za trzynaście dni!

Wracamy do jaskini w której jest porwany The Undertaker. Jeden z zamaskowanych Druidów... ma ze sobą urnę! Tą samą urnę którą używał kiedyś Paul Heyman! Druid wstaje z urną nad Takerem... i otwierają ją, a z niej wydobywa się światło! Ono się odbija od sufitu i pada na samego The Undertakera... To trwa z dwie, trzy minuty, gdy w końcu Druid zamyka urnę i wszyscy zaczęli skłaniać pokłony Undertakerowi... Jeden z nich w końcu się odzywa!

???: Człowieku z Doliny Zmarłych... od teraz jesteś na nasze usługi, a my w zamian sprawimy Cię naprawdę nieśmiertelnym.

Pozostali Druidzi uklękli i zaczęli składać jakieś modły...

SUMMERSLAM!

Już 17 sierpnia 2014!

Wracamy na arenę w Texasie... a ze stage'u buchają płomienie ognia! Po chwili pojawia się Intercontinental Champion - Kane, a za nim COO - Shane McMahon, Wiceprezes - Stephanie McMahon, U.S. Champion - Seth Rollins, Hardcore Champion - Dean Ambrose i... John Cena! Cała szóstka pewnym krokiem wchodzi na ring, a Kane jeszcze wznosi tradycyjnie ręce ku górze, po czym one opadają, a z narożników strzela ogień! Jednak jeszcze przed walką... mikrofon bierze COO - Shane McMahon!

Shane McMahon: Już za chwilę odbędzie się main event dzisiejszego RAW is Hardcore! I zapewne nie zanudzałbym Was teraz... gdyby nie pewne dziwne wydarzenia z ostatnich gal. Dwa tygodnie temu w trakcie walki Mr. Money in the Bank AJ Stylesa z The Undertakerem ten został zaatakowany. Sprawcy poszli jeszcze dalej tydzień temu... gdy go porwali! Od tamtego czasu są przesyłane do nas dziwne filmy, które staramy się jak najszybciej przekazać opinii publicznej. Jednak... bardzo poważnie obawiamy się o pozostałych zawodników. Dlatego będziemy się starać o jak najszybsze znalezienie sprawców, a odpowiednie służby szukają ciągle The Undertakera. Chciałem powiedzieć tylko tyle do tych zamaskowanych osób... znajdziemy Was, a wtedy załatwimy tą sprawę po męsku tak jak to się robi w WWE.

Shane przestał przemawiać, ale mikrofon wziął jeszcze Kane... lecz nie doszedł on nawet do słowa, bo usłyszeliśmy dźwięk rozpitego szkła, a na stage wjeżdża na quadzie World Heavyweight Champion - Stone Cold Steve Austin, czyli rywal Kane'a w dzisiejszym main evencie!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_7_unconquerable.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Austin3.jpg

Intercontinental Champion Kane vs World Heavyweight Champion Steve Austin

Sędzia daje znak na gong... a Stone Cold od razu rzuca się z Punchami na rywala i sprowadza go do narożnika, gdzie dalej atakuje kopnięciami do momentu przerwania akcji przez sędziego. Teksański Grzechotnik jednak po chwili podnosi przeciwnika i z całej siły ciska go Irish Whipem w przeciwległy corner, aż ten zgina się w pół i upada na matę. Austin odbija się od lin... i mamy Pointed Axe Handle! Pin... ale tylko one count. Stone Cold podnosi przeciwnika i wyprowadza serię prawych. W końcu Kane pada na liny... a Austin wyrzuca go z ringu Clotheslinem! Do tego World Heavyweight Champion wspina się na górną linę... i mamy Diving Axe Handle! Steve podnosi oponenta... i wysyła go prosto w barykadę! Przy okazji zwraca uwagę na podchodzącego od tyłu Shane'a, ale ten go uspokaja, że nie zamierza go atakować. Steve odwraca się do Kane'a... a ten z zaskoczenia atakuje go Clotheslinem! Wielka Czerwona Maszyna podnosi rywala... i Irish Whipem przerzuca go przez barykadę na stronę publiczność, co ją wyraźnie zadowala! Kane resetuje licznik sędziego, po czym sam wspina się na barykadę... i mamy Flying Clothesline! Jakiś dzieciak próbował klepnąć Kane'a w plecy, ale ten spojrzał się groźnie na niego... i chwycił go za szyję!!! Pojawia się jednak Shane, który odciąga Kane'a od tego dzieciaka i mówi mu, by skupił się na Austinie. Ten wstaje... i atakuje Kane'a plecy! Po chwili przerzuca go przez barykadę z powrotem na podłogę po za ringiem. Austin powoli podnosi przeciwnika... a ten chwyta go w Bearhug... i ciska prosto w ringpost!!! Kane wrzuca Steve'a z powrotem na ring i sam wspina się na top rope. Nadchodzi... Flying Clothesline!!! Pin 1... 2... Kickout! Kane podnosi rywala i częstuje go mocnym podbródkowym. Austin aż odbija się od lin... i nadziewa się na Tilt-a-Whirl Backbreaker! Pin 1... 2... Kickout! Intercontinental Champion traci powoli cierpliwość podobnie jak reszta The Authority będąca po za ringiem. Kane wynosi przeciwnika na Snake Eyes... ale ten wydostaje się z barku i popycha go w narożnik, po czym przechodzi do Schoolboy Pinu! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podnoszą... i Kane chwyta Austina za gardło! Ale ten kontruje Gut Kickiem... i próbuje wykonać Stunner, lecz został on skontrowany i Steve został odepchnięty prosto w sędziego! Ten upada, a Shane natychmiast pokazuje Rollinsowi i Ambrose'owi co mają robić. Ambrose, Cena, Kane i Rollins otaczają Austina, a Dean ma jeszcze w ręku krzesło! Ale chwila... wybiega na ring Daniel Bryan, a za nim Edge i Christian oraz Rob Van Dam i Sami Zayn!!! Rozpoczyna się potężny brawl, Edge i Christian wyrzucają z ringu Cenę i zaczynają go atakować po za ringiem. Rob Van Dam zajmuje się Deanem Ambrosem, a Daniel Bryan i Sami Zayn Sethem Rollinsem! Shane chwyta się za głowę, a Austin wykorzystał zamieszanie, wziął krzesło... i mamy Chair Shoot dla Kane'a! Sędzia się pobudza, a Austin przypina Kane'a! 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: World Heavyweight Champion Steve Austin

Zamieszanie jednak się potęguje! Shane wpada do ringu i atakuje od tyłu Steve'a, po czym zasypuje go kopnięciami! Nadchodzi też pomoc dla The Authority w postaci Big Showa, który nokautuje KO Punchem najpierw Christiana, a chwilę potem Edge'a! Wraz z Johnem Ceną pomagają Rollinsowi i zaczynają atakować Daniela Bryana i Samiego Zayna! Po chwili... brzmi "Cult of Personality"!!! CM Punk z szaleńczym wzrokiem wpada do ringu i zaczyna brawl z Shanem McMahonem!!! Na szczęście... pojawia się Stephanie, która ratuje Shane'a wykonując Low Blow Punkowi! Shane przytula Steph, po czym zaczyna atakować w parterze Punka. Na ring wchodzi John Cena, który odpycha Shane'a... i wynosi Punka, po czym wykonuje FU! Kane po za ringiem ciska Daniela Bryana w metalowe schodki, a Ambrose i Big Show na spółkę nokautuję Rob Van Dama. Brzmi jednak... "Feed Me More!" Big Show wychodzi po za ring i zaczyna brawl z Rybackiem, który kończy się ciśnięciem Największego Atletę Świata w barykadę! The Big Hungry powala do tego Ambrose'a i Rollinsa podwójnym Clotheslinem! Ryback wskakuje na krawędź ringu i wymienia się spojrzeniami z COO. Ale... chwila! Here comes the pain!!! Jest i Brock Lesnar!!! WWE Champion ściąga Rybacka z apronu, po czym ciska go w metalowe schodki! Po chwili zaczyna brawl z Austinem, który wyprowadza Gut Kick... ale Lesnar kontruje Stunner i wynosi Steve'a, po czym wykonuje F5 po za ringiem! Paul Heyman klaszcze mu, po czym wszyscy heelowie wchodzą na ring. Dean Ambrose, Seth Rollins, Kane, Big Show, Brock Lesnar, John Cena, Paul Heyman, Stephanie McMahon i Shane McMahon. Imponująco wyglądająca dziewiątka unosi swoje ręce triumfalnie ku górze, a realizator pokazuje jeszcze po kolei znokautowanych ich rywali.

Tym obrazkiem...

Jesteśmy ponownie w jaskini! Jeden z Druidów podchodzi do The Undertakera z urną. On... całuje Takera w czoło, po czym zaczyna się demonicznie śmiać...

???: Od dzisiaj wszystkie potwory tego świata będą pod moją kontrolą!

NEWSY:

:arrow: Obecna karta walk na SummerSlam:

Brock Lesnar vs Steve Austin (WWE WHC) - TLC Match

Edge&Christian vs John Cena&Randy Orton (TT)

Big Show vs Ryback

Seth Rollins vs Sami Zayn (U.S.)

Kane vs Daniel Bryan (IC)

Dean Ambrose vs Rob Van Dam (HC) - Falls Count Anywhere Match

:arrow: W Post-Show po RAW is Hardcore Shane McMahon ogłosił oficjalnie iż na SummerSlam Big Show zmierzy się z Rybackiem. Ponadto na twitterze Dean Ambrose napisał do Roba Van Dama, że jeżeli chce hardcore'u to co powie na to, by spotkali się w Falls Count Anywhere Matchu? Ten odpowiedział "Masz to".

:arrow: WWE postanowiło jednak nie zmieniać obecnego kalendarza gal PPV i zostaje przy tym, który początkowo został zatwierdzony do końca 2015 roku. To oznacza, że po SummerSlam zobaczymy Night of Champions (21.09), Hell in a Cell (16.10), Survivor Series (23.11) i TLC (14.12).

:arrow: Kreatywni wraz z Vincem i Shanem podobno spotkali się przed ostatnią galą RAW is Hardcore i zaczęli omawiać kwestie pushów i planów feudów przed WrestleManią XXXI. Rodzinie McMahonów zależy na tym, by ta gala nie odstawała poziomem jubileuszowej WM XXX. Mówi się, że szykuje się duży push dla Antonio Cesaro i byłych członków The Shield: Deana Ambrose'a, Romana Reignsa i Setha Rollinsa. Ponadto powinno zadebiutować kilka gwiazd z NXT i odgrywać większe role pod nieobecność kilku legend, które prawdopodobnie wrócą na sportową emeryturę (np. Steve Austin, The Rock i Rob Van Dam).

:arrow: Skoro mówimy o Romanie Reignsie to niedawno informowałem o dodatkowych lekcjach dawania prom dla tego zawodnika. Podobno radzi sobie na tyle dobrze, że WWE zastanawia się nad jego powrotem po SummerSlam. Prawdopodobnie po SummerSlam wróci też Sheamus.

:arrow: Czy dojdzie do powrotu do walk Shane'a McMahona? Coraz więcej wskazuje na to, że tak. To jak rozwija się feud między nim, a CM Punkiem powoduje coraz więcej plotek na temat ich walki już na SummerSlam. Wszystko rozwiąże się na najbliższym RAW is Hardcore.

:arrow: O co chodzi ze storylinem z Druidami? Podobno został wcielony on w życie bez głębszego pomysłu na jego rozwinięcie. Prawdopodobnie wyniknie z tego debiut nowej stajni lub jest to jednorazowa akcja w celu podniesienia pozycji The Undertakera, który po za walkami z The Rockiem nie miał większego storyline'u w tym roku.

Edytowane przez Giero

Taka jedna uwaga na początek która rzuciła mi się w oczy. Ten obrazek z The Ascension to nie jest Konnor oraz Rick Viktor. Ten drugi był w The Ascencion, ale chyba go zwolnili i właśnie Rick Wiktor go zastąpił :)

Co do samej gali. Jedno zastrzeżenie jest takie, że słabo trochę promujesz walkę o pas stanów zjednoczonych. Samymi takimi atakami feudu się nie rozwinie, a nawet Show dostał mikrofon, choć wolałbym aby to feud Rollins - Zayn był rozwijany za mikrofonem, a Showa z Rybackiem w ringu, ale cóż. Sytuacja z Undertaker'em dość ciekawa, a ze słów droida domyśla się, że jednak jakaś stajnia pojawi się niedługo w WWE. Szkoda, że na gali nie pojawił się Bray Wyatt naprawdę wielka szkoda. Rey wygrywa i jest to lekka promocja jego, choć wydaje mi się, że jednak tylko na małą chwilę. Dyrekcja jest coraz większa i szczerze to czekam, aż odłączysz od nich Rollins'a i Ambrose'a. Wolałbym ich w inwidualnych karierach jednak, ale to twoje diary. The Authority rośnie w siłę, 9 zawodników robi wrażenie, Stone Cold może się bać. Ogólnie RiW podobało mi się, ale jakoś brakuje tej iskry. Mimo wszystko gratuluję :)

• 2 tygodnie później...

11.08.2014 Portland, OR

RAW is Hardcore #14

Sześć dni do SummerSlam

A dzisiejsze RAW is Hardcore otwieramy w sposób, do którego chyba zdołali się już wszyscy przyzwyczaić, czyli od wyjścia na ring COO - Shane'a McMahona! Tym razem pojawia się on sam, bez żadnego członka The Authority. Wchodzi spokojnie na ring, poprawia krawat i bierze mikrofon...

Shane McMahon: Obejmując posadę COO spodziewałem się, że moje życie zmieni się diametralnie ze spokojnego na niebezpieczny i stresujący. Jednak nie spodziewałem się, że RAW is Hardcore z czasem zacznie wymykać mi się coraz bardziej spod kontroli. Świadkami tego wszyscy byli tydzień temu. Prawie dwudziestka ludzi zamykała galę potężnym brawlem, z którego zwycięsko wyszli Ci, którzy chcą dla Was jak najlepiej. Ci którzy chcą jak przede wszystkim najlepiej dla tego biznesu! Część osób jednak tego nie rozumie i każdy, który tydzień temu podniósł rękę na The Authority zostanie ukarany. Jak? Pomyślmy... jak można kogoś ukarać w WWE? Oczywiście, że walką! Jednak po tych walkach i po dzisiejszej gali wymienione przez ze mnie osoby dwa razy pomyślą zanim następnym razem przeciwstawią się swojemu szefostwu. Zacznijmy od Christiana i Edge'a, czyli obecnych WWE Tag Team Championów. Nie jest tajemnicą, że w niedzielę zapewne stracicie pasy mistrzowskie na rzecz Johna Ceny i Randy'ego Ortona. Dzisiaj jednak... czeka Was naprawdę bolesne starcie. Bowiem... zmierzycie się z dwoma potworami... dwoma olbrzymami... mowa o Kanie i... człowiekiem, który dzisiaj powróci na RAW is Hardcore - Markiem Henrym! Następny w kolejce jest Sami Zayn... nowicjusz, który niedawno przetarł się z NXT do głównego rosteru, ale jak widać trzeba mu wbić jeszcze kilka rzeczy do głowy. Nikt tego nie zrobi lepiej niż chyba największa gwiazda WWE - John Cena! Natomiast Rob Van Dam... ty mój stary druhu także powinieneś dobrze się przygotować przed swoją walką, bo za oponenta będziesz miał twarz WWE - Randy'ego Ortona! Jeżeli chodzi o Rybacka... to "The Big Hungry" zmierzy się z równie "dużą" osobą! Chodzi mi o kolejną, powracającą gwiazdę - Big E Langstonie! A w Main Evencie... Daniel Bryan i CM Punk w Handicap Matchu zawalczą z Big Showem, Deanem Ambrosem i Sethem Rollinsem! Skoro już wspomniałem o CM Punku... Punk! Moja cierpliwość się kończy. Chcesz walki ze mną na SummerSlam? Naprawdę tego chcesz?! To dostaniesz ją! Pod jednym warunkiem... dzisiaj wraz z Danielem Bryanem musicie wygrać w Main Evencie. Tylko wtedy zawalczymy na najgorętszej scenie lata. Właśnie... SummerSlam! Ta gala zapowiada się niesamowicie z jeszcze jednego względu... na niej dojdzie do unifikacji WWE Championship i World Heavyweight Championship! Poznamy nowego WWE World Heavyweight Championa w ramach TLC Matchu między Brockiem Lesnarem, a Stevem Austinem! W ten sposób tworzy się historię, a uczestnicy tego pojedynku będą dzisiaj brali udział w specjalnym Highlight's Reel prowadzonym przez Chrisa Jericho w trakcie którego dojdzie do podpisania kontraktu na tą walkę! Myślę, że to wszystko zapowiada wspaniale dzisiejsze RAW is Hardcore i ani na moment nie odejdziecie od telewizorów! Zatem... show czas zacząć!

Shane przy swojej muzyce opuszcza ring... a po chwili ucina ją "My Time is Now" i na ring zmierza John Cena, który po drodze przybija piątkę z COO. Czas na krótkie reklamy...

Michael Cole: Mocnym akcentem rozpoczęliśmy ostatnie RAW is Hardcore w drodze do SummerSlam! Tymczasem ze stanowiska komentatorskiego już tradycyjnie witają państwa Michael Cole...

Jerry Lawler: i Jerry "The King" Lawler! Dzisiejsze RAW skupi się zapewne na karaniu rebeliantów przez The Authority, ale kto wie... może to się odwróci w drugą stronę i to rebelianci ukarzą pomocników Authority?

Michael Cole: Na dzisiejsze show COO Shane McMahon zapowiedział dużo atrakcji! Main Eventem będzie starcie CM Punka i Daniela Bryana z Big Showem, Deanem Ambrosem i Sethem Rollinsem! Jeżeli Punk i Bryan wygrają to "Best in the World" zawalczy z COO na SummerSlam!

Jerry Lawler: Ponadto po Main Evencie w Highlight's Reel prowadzonym przez Chrisa Jericho dojdzie do podpisania kontraktu na walkę między Brockiem Lesnarem, a Stevem Austinem o WWE World Heavyweight Championship!

Michael Cole: A galę zaczniemy równie ciekawym zestawieniem w walce. John Cena zmierzy się z zawodnikiem, który jeszcze niedawno walczył w NXT - Samim Zaynem. Zapraszamy do oglądania!

Wracamy po przerwie, a do walki już gotowy jest John Cena. Jego muzyka ucicha... i słyszymy theme song Samiego Zayna, który lekko uśmiechnięty i skupiony wchodzi na ring, a publiczność chantuje "Ole, ole, ole, ole!"

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_56.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpg

John Cena vs Sami Zayn

Sami chce podać rękę swojemu rywalowi w geście walki fair play, ale ten... na nią pluje. Zayn się uśmiecha... po czym uderza z tej ręki w twarz Cenę! John nie wytrzymuje i powala Takedownem przeciwnika, a następnie zasypuje nawałnicą Punchów! The Prototype podnosi oponenta... i wyrzuca go z ringu. Po chwili John rusza za rywalem... i Front Suplexem wrzuca go na krawędź ringu! Do tego dokłada mocny Big Boot w wystającą głowę Zayna! John uśmiecha się kpiąco i przechodzi do przypięcia w ringu 1... 2... Kickout. Cena atakuje rywala kilkoma Knee Dropami w plecy, a następnie przechodzi do bocznego Headlocku. Sami po chwili walki podrywa się i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, a następnie odwróconym Jawbreakerem. Sami wykorzystuje moment przewagi i odbija się od lin... by zaskoczyć rywala wspaniałą Hurricanraną! John ucieka do narożnika, a Sami rusza na niego z szarżą, lecz Cena go wyrzuca na krawędź ringu! Zayn odpowiada mocnym ciosem z łokcia... i wspina się na górną linę, po czym powala rywala Diving Crossbody! Ten... jednak go przechwytuje i wynosi na barki! Szykuje się FU... lecz Sami zeskakuje po tej akcji na nogi i zaskakuje oponenta Enzuigiri! Pin 1... 2... Kickout! Zayn natychmiast próbuje dołożyć Springboard Moonsault, lecz Cena robi unik i ten trafia w pustkę. John za to powala go mocnym Clotheslinem! Widać, że The Prototype nie jest już tak pewny siebie i zaczyna kopnięciami atakować rywala w parterze. Po chwili podnosi go i przerzuca do narożnika, by dołożyć serię strike'ingowych Punchów, do momentu aż odpycha go sędzia. Po chwili John ponownie rusza na rywala, lecz ten go zaskakuje mocnym kopnięciem... i Exploder Suplexem w narożnik!!! Sami czuje, że to jego moment i sygnalizuje Helluva Kick! Rusza z szarżą... ale John w porę robi unik i Zayn kroczem wpada na narożnik! Cena podnosi się... i Back Suplexem zrzuca go z cornera! Pin 1... 2... Kickout! John nie może w to uwierzyć i kłóci się z sędzią, po czym zaczyna wspinać się na górną linę! Czeka on aż Sami będzie na kolanach i nadchodzi Diving Leg Drop... lecz Zayn zrobił unik! Cena obolały podnosi się, a po chwili próbuje wyprowadzić cios... lecz Sami robi unik i wykonuje Blue Thunder Bomb!!! Pin 1... 2... Kickout! Kanadyjczyk chwyta się za głowę, po czym podnosi się... i niespodziewanie inkasuje Shoulder Tackle! Po chwili kolejne... i Protobomb! Mamy "You Can't See Me"... i Five Knuckle Shuffle! John szykuje się na FU, po czym wynosi rywala na barki... ale ten jakoś wydostaje się i kontruje Sunset Flipem połączonym z pinem!!! 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: Sami Zayn

Sami szybko ucieka z ringu i z niedowierzaniem celebruje wygraną ku uciesze publiczności. Natomiast John jest wściekły, że w taki sposób dał podejść siebie nowicjuszowi. Ściga wściekłym spojrzeniem zadowolonego Samiego, który powoli zmierza na zaplecze.

Michael Cole: Co za niespodzianka! Sami Zayn pokonuje 11-krotnego mistrza świata!

Jerry Lawler: Jestem mega zaskoczony, podobnie jak większość na trybunach! To jasny sygnał dla Setha Rollinsa przed SummerSlam, że ma się czego obawiać!

Michael Cole: Sugerujesz, że w niedzielę poznamy nowego U.S. Championa?

Jerry Lawler: Jest to możliwe.

Michael Cole: W każdym razie czas na kolejne starcie! Tym razem siłowe... Big E Langston vs Ryback! Zapowiada się ciekawie.

Jesteśmy w szatni Daniela Bryana, który przygotowuje się do dzisiejszego Main Eventu. Po chwili podchodzi do niego jego dzisiejszy tag team partner - CM Punk!

CM Punk: Daniel... chcę żebyś wiedział, że czuję się odpowiedzialny za to, że dzisiaj ze mną w main evencie będziesz walczył w Handicap Matchu przeciwko Deanowi Ambrose'owi, Kane'owi i Sethowi Rollinsowi. Jednak... nie obchodzi mnie Twoja rywalizacja z Kanem i jego mistrzostwo Interkontynentalne. Dzisiaj obchodzi mnie wyłącznie zwycięstwo i możliwość walki z Shanem McMahonem na SummerSlam.

Daniel Bryan: Zdążyłem się przyczaić do tego Punk, że jako "Best in the World" zależy Ci głównie na Twoich sprawach. Jednak tydzień temu, gdy wbiegłem w cały ten brawl miałem na celu tylko i wyłącznie Kane'a. Nie docenia mnie on i myśli, że łatwo mnie pokona na SummerSlam. Dlatego dzisiaj pokażę mu jak bardzo się myli.

CM Punk: To w sumie dobrze, bo mam teraz pewność, że łączy nas dzisiaj jeden cel - wygrana.

Daniel Bryan: Otóż to. Nie cierpię The Authority podobnie jak ty. Ale czuję, że mogę upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Jednocześnie mogę zostać nowym Intercontinental Championem i osłabić ich pozycję. Sam widzisz jak zależy im na posiadaniu w swoich szeregach wszystkich posiadaczy pasów mistrzowskich. Dlatego gdy zabiorę pas Kane'owi... nie będą zbytnio zachwyceni.

CM Punk: To co wydarzyło się tydzień temu tylko pokazuje jakie jest napięcie między The Authority, a resztą. My to możemy jednak zakończyć. Zniszczymy The Authority krok po kroku. Najpierw odbierając im tytuły mistrzowskie, a potem władzę. To jest najlepsze dla biznesu.

Daniel Bryan: Dokładnie.

Obydwaj przybijają żółwika i Punk zostawia Bryana, który dalej przygotowuje się do walki.

Za sześć dni ponownie będziemy świadkami najgorętszej imprezy lata!

Staples Center zapłonie od emocji, hardcore'u i nieoczekiwanych zwrotów akcji!

A Main Eventem będzie walka tytuł WWE World Heavyweight Championa...

W której zmierzą się dwie najbardziej niebezpieczne gwiazdy w historii WWE...

A legalna będzie właściwie każda broń

SUMMERSLAM JUŻ 17 SIERPNIA 2014!

Już dwa tygodnie trwa porwanie The Undertakera. Ponownie zaglądamy do jaskini, gdzie zamaskowani Druidzi pilnowali "Deadmana". Tym razem jednak nie ma przy nim nikogo. On... natomiast przebudza się! Z olbrzymim trudem podnosi się i zdezorientowany obserwuje swoje rozebrane ciało. Po chwili rozgląda się po jaskini i siada. Próbuje wstać... lecz od razu pada na twarde podłoże! Pojawia się jeden z Druidów, który podchodzi do niego...

Druid: Musisz odpoczywać. Jesteś mocno zmęczony.

The Undertaker: Kim ty jesteś? Gdzie jesteśmy? Kim... ja jestem?

Druid: Jesteś The Undertakerem z Doliny Śmierci. W tej chwili... jesteś w domu i nic Ci nie grozi. Niedługo zemścimy się na tych, co Ci to zrobili.

The Undertaker: Na ki...

Druid podnosi palec, by ucichł i daje mu napić się wody...

Wracamy na arenę, a z głośników wybrzmiewa "Feed Me...More!". Na stage'u przy cheerze pojawia się Ryback! "The Big Guy" pewny siebie w tradycyjny sposób wchodzi na ring i oczekuje na przeciwnika. A jest nim... powracający na RAW is Hardcore po kolejnej przygodzie z NXT - Big E Langston! "The Master of the Five Count" zostaje przywitany dość mieszaną reakcją, ale ten jest skupiony na walce i przeciwniku.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/big_e_langston_4.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/ryback_26.jpg

Big E Langston vs Ryback

Zaczynamy od razu od siłowego zwarcia. Po krótkiej miotaniu się po ringu nie poznaliśmy jednak tego, który jest silniejszy. Lekko poddenerwowany tym Big E popycha lekceważąco rywala. Ten go przepycha do narożnika i natychmiast zaczyna serię Shoulder Thrustów. Sędzia w końcu odpycha Rybacka i wykorzystuje to Big E, który zaskakuje rywala ciosem z łokcia. Do tego powala go Clotheslinem. Langston odbija się od lin, a Ryback najpierw pod nim przechodzi... by następnie nad nim przeskoczyć i wykonać Overhead Belly to Belly Suplex! Big E lekko zdezorientowany podnosi się za pomocą lin i rusza na rywala, ale ten go wynosi najpierw na Military Press, by następnie wykonać Front Powerslam! Pin 1... 2... Kickout! The Big Guy podnosi oponenta i Irish Whipem wysyła go w narożnik, ale ten odbija się od niego i powala Rybacka Shoulder Blockiem! Big E wynosi przeciwnika i mamy Rip Breaker. Po chwili kolejny... i jeszcze jeden! Pin 1... 2... Kickout! Ryback ucieka do narożnika, a Big E rusza z szarżą... ale Big Guy robi unik i Langston trafia w metalową rurę od cornera! Do tego gdy tylko odchodzi od narożnika to nadziewa się na Back Body Drop i jeszcze inkasuje Spinebuster! Pin 1... 2... Kickout! The Human Wrecking Ball wspina się na drugą linę i nadchodzi Diving Splash... ale nie trafia! Big E robi unik, a po chwili powala też rywala E-Trainem! Langston odbija się od jednej liny, po chwili od drugiej... i mamy Running Splash! Pin 1... 2... Kickout! Langston zdejmuje ramiączka stroju! Szykuje się Big Ending... ale nie zdołał wynieść Rybacka, który po chwili odpycha go na liny i częstuje Meat Hook Clotheslinem! Pin 1... 2... Kickout! Ryback ma dość i krzyczy "Finish It!"... ale brzmi muzyka Big Showa! Największy Atleta Świata pojawia się na stage'u i zmierza w kierunku ringu, co wyraźnie rozprasza Rybacka. Big E to wykorzystuje na chwilę odpoczynku, po czym odwraca rywala i wynosi na bark! Big Ending!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Big E Langston

Big Show uśmiechnięty wchodzi na ring, a Big E Langston jak nigdy nic schodzi mu z drogi. Nawet zostaje jeszcze poklepany po plecach przez bardziej doświadczonego zawodnika, na co publiczność reaguje heatem. Big Show lekko zniesmaczony spogląda na próbującego wstać Rybacka. Paul Wight bierze mikrofon.

Big Show: Ryback, Ryback, Ryback... spójrz na siebie. "The Big Guy". "The Human Wrecking Ball"... znokautowany przez człowieka, który ostatnie miesiące spędził w NXT. I ty chcesz walczyć ze mną jak równy z równym na SummerSlam? Muszę Cię rozczarować, ale najwyraźniej nie jestem na Twoim poziomie. Jestem kilka półek wyżej! W tej chwili jak patrzę na Ciebie... jest mi nawet wstyd, że z kimś takim muszę rywalizować w WWE. Na Twoim miejscu mocno bym się zastanowił, czy warto jechać do Staples Center w Los Angeles. Ludzie, którzy kupują bilety na gale WWE nie chcą oglądać takich jak ty. Oni chcą oglądać takich jak ja. Potworów... olbrzymów... gigantów. Na SummerSlam spotka Cię taki sam los jak dzisiaj. Los loosera. Zawsze będziesz tym przegranym. Niezależnie w walce z kim.

KO Punch! Ryback pada zamroczony na matę!

Big Show: Ciesz się, że tylko tyle Cię dzisiaj spotkało. W niedzielę nie będę tak łaskawy.

Big Show odrzucił mikrofon i przy swojej muzyce opuszcza zadowolony ring.

Michael Cole: No to już oficjalnie możemy powiedzieć: Big Show vs Ryback już w niedzielę na SummerSlam!

Jerry Lawler: Pojedynki dwóch olbrzymów może nie zawsze mają tempo takie jak starcie high flyerów, ale gdy takie dwa kolosy spotkają się w ringu to już pierwszy gong powoduje olbrzymie emocje.

Michael Cole: Skoro mówimy o olbrzymach to w następnym starciu mistrzowie Tag Team Edge i Christian będą mieli bardzo trudny test przed SummerSlam w postaci walki z Kanem i Markiem Henrym.

Jerry Lawler: Myślę, że to dla Kanadyjczyków idealny sprawdzian przed pojedynkiem z Johnem Ceną i Randym Ortonem w tą niedzielę.

Jesteśmy w szatni Randy'ego Ortona, którzy przygotowuje się do walki, a obok niego jest krążący w kółko wściekły John Cena.

Randy Orton: Mógłbyś się nie kręcić w kółko? Rozpraszasz mnie.

John Cena: Jestem po prostu wściekły! Jak mogłem się dać oszukać komuś takiemu jak Sami Zayn?! Żółtodziobowi z NXT! I to tuż przed SummerSlam!

Randy Orton: To jest Twój problem, nie musisz mi tym zawracać do głowy.

John Cena: No tak, bo przecież nie jesteśmy tag teamem... a tak w ogóle to gdzie byłeś tydzień temu, gdy Cię potrzebowaliśmy?

Randy Orton: Na kolacji.

John Cena: I mówisz to tak spokojnie?!

Randy Orton: Słuchaj Twoje problemy, czy problemy The Authority mnie interesują! Ile razy mam Ci to mówić?

John Cena: Będą Cię interesować jeżeli w niedzielę nie zdobędziemy pasów tag team.

Randy Orton: O to już się nie martw.

John pokręcił głową i zostawił Randy'ego samego.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_7_unconquerable.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/3738_Mark_Henry.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/2696_Edge.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_2012CutByJibunjishin3.jpg

Intercontinental Champion Kane&Mark Henry vs WWE Tag Team Champion Edge&Christian Non-Title Match

Zaczynają Edge i Mark Henry. Próba klinczu... ale Mark natychmiast odpycha rywala, aż ten robi fikołka! Rated R lekko wystraszony spogląda na przeciwnika, po czym mamy kolejne zwarcie... ale tym razem Henry przerzuca oponenta do narożnika i wyprowadza kilka Shoulder Thrustów, dopóki sędzia nie zwraca mu uwagi. Mark podchodzi do przeciwległego narożnika, by wziąć narożnik... i rusza z szarżą na Body Avalanche, ale Edge w ostatniej chwili robi unik! Oportunista natychmiast wyprowadza kilka kopnięć sprowadzając przeciwnika do parteru, po czym bierze rozbieg... i mamy Low Front Dropkick! Pin... ale tylko one kickout! Mark z dużą siłą odrzucił przeciwnika. Edge robi zmianę z Christianem i obydwaj okopują Marka. Obydwaj podnoszą olbrzyma i mamy Double Irish Whip, a następnie Double Back Elbow! Pin 1... 2... Kickout. Christian wspina się na górną linę i czeka aż Mark się podniesie, po czym... próbuje wykonać Dropkick, ale Henry sprytnie odpycha go w locie i robi zmianę z Kanem! Kapitan Charyzma rusza na niego z szarżą... ale ten kontruje w Tilt-a-Whirl Slam! Pin 1... 2... Kickout! Kane przechodzi w boczny Headlock w parterze. Przez chwilę trwają w dźwigni... aż Christian w końcu się podrywa i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, a następnie próbuje odbić się od lin... lecz zostaje pociągnięty za włosy i sprowadzony do parteru! Kane odbija się od lin na Diving Leg Drop... lecz Christian robi unik! Próbuje on wykonać Killswitch... ale Kane kontruje to w Backslide Pin!!! 1... 2... Kickout! Mocny prawy od Christiana! Kane odpowiada solidnym podbródkowym! Big Red Machine odbija się od lin... ale Kanadyjczyk robi unik przed uderzeniem i wykonuje Dropkick! Obydwaj leżą na macie... i mamy dwie zmiany w tym samym czasie! Edge robi unik przed ciosem Marka, odbija się od lin... i częstuje Flying Forearm Smashem! Olbrzym na nogach, więc Edge ponawia akcję... i po raz trzeci! Mark w końcu pada na matę! Oportunista wspina się na górną linę... ale na apronie wstaje Kane, który chwyta go za gardło! Nadchodzi Chokeslam... nie! Christian zrzuca Kane'a z apronu i częstuje mocnym prawym, po czym ciska prosto w metalowe schodki! Edge czeka aż Mark wstanie... Spear z narożnika!!! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzcy przez przypięcie: WWE Tag Team Champions Edge i Christian

Edge i Christian udowadniają swoją dobrą formę! Zadowoleni odbierają pasy mistrzowskie od sędziego i opuszczają ring obserwując poobijanych, wściekłych rywali.

Michael Cole: A jednak! Christian i Edge pokazali swoją klasę pokonując dwóch gigantów!

Jerry Lawler: John Cena i Randy Orton chyba nie mogą być tak pewni zdobycia pasów mistrzowski. Chociaż...

Michael Cole: Skoro wspomniałeś o Randym Ortonie to on już za kilka chwil stoczy pojedynek. Jego rywalem będzie doświadczony...

Jerry Lawler: R... V... D!!!

Jesteśmy na zapleczu. Widzimy idącego korytarzem COO - Shane'a McMahona. W wejściu do łazienki czeka CM Punk... który nagle chwyta COO i wrzuca brutalnie go do toalety, po czym wsadza jego głowę do ubikacji!

CM Punk: Jak tam się czujesz Shane? W końcu to ty jesteś poniżany przez ze mnie. Lubisz to? Spytałem... czy lubisz to, suko?!

Shane McMahon: Odpierdol się!

CM Punk: Zła odpowiedź! Widzisz Shane... może nawet bym Cię polubił. Gdyby nie to, że wraz ze swoją siostrzyczką od samego początku się na mnie uwziąłeś. Gdybym wiedział, że tak będzie to nie zmuszałbym do WrestleManii trzydziestej Triple H'a do klepania. Ale cóż... nie ma co płakać po rozlanym mleku, prawda Shane?

Shane McMahon: Czego chcesz sukinsynie?!

CM Punk: To proste... cieszę się, że dodałeś stypulację do dzisiejszego main eventu. Dzięki temu walka moja i Daniela Bryana z Twoimi ludźmi ma nawet sens. Jednak... chcę dodać jeszcze jedną stypulację, ale to już jeżeli... inaczej, gdy zawalczymy na SummerSlam.

Shane McMahon: Wypchaj się! Big Show, Dean i Seth nie pozwolą Wam na wygraną!

CM Punk: Jeszcze słowo, a skończysz nie w ubikacji z mokrą głową, a pokiereszowaną tym Jeśli wygram na SummerSlam to ty przestaniesz pełnić funkcję COO. Co więcej... jeżeli wygram to Twoja siostra zrezygnuje z roli Wiceprezydenta w WWE.

Shane McMahon: Co jeżeli ty przegrasz?

CM Punk: Co jeżeli przegram? Jeżeli przegram... to ja odejdę z WWE i więcej mnie tu nie zobaczysz. Co ty na to?

Shane McMahon: Zgadzam się! Tylko wiesz co Punku... Do naszej walki na SummerSlam nie dojdzie, bo dzisiaj moi ludzie złoją Tobie i Bryanowi skórę.

CM Punk: Wiem, że boisz się, że skopię Ci dupę w niedzielę... ale dzisiaj pokonamy z Danielem Twoich ludzi i zawalczymy na SummerSlam. A ty dość szybko pożegnasz się z posadą COO. Wiesz co... chyba musisz się trochę wysuszyć.

Punk odszedł, a Shane wstał i wściekły walną z pięści w ścianę.

Jesteśmy nadal na zapleczu, lecz tym razem... widzimy Samiego Zayna odpoczywającego po swojej walce. Podchodzi do niego Renee Young...

Renee Young: Witaj Sami... powiedz jak się czujesz po tej znakomitej wygranej z Johnem Ceną w openerze dzisiejszego RAW is Hardcore?

Sami Zayn: Czuję się naprawdę świetnie Renee. Jeszcze kilka miesięcy temu będąc w NXT nie wyobrażałem sobie, że tuż przed SummerSlam pokonam 11-krotnego mistrza świata. Przecież jeszcze niedawno rywalizowałem o NXT Championship! A dzisiaj pokonałem main eventera niemal każdej gali PPV...

Renee Young: Od razu po walce pojawiły się komentarze na portalach społecznościowych mówiące o Twoim dużym szczęściu...

Sami Zayn: Przyznam, że pierwsze co pomyślałem to o dużym farcie... ale z drugiej strony nie każdy potrafi skontrować finishera Johna i przejść w akcję, która kończy walkę. Wierzę, że dzięki temu pokazałem, że mam naprawdę duże umiejętności w ringu i nie bez powodu znalazłem się w głównym rosterze. Zamierzam to też udowodnić na SummerSlam, gdy pokonam Setha Rollinsa i zostanę nowym U.S. Championem.

Ale... do środka wbiega John Cena, który przewraca Samiego i zasypuje Punchami! Po chwili podnosi Zayna... i Powerbombem ciska w szafę! John zauważa leżący obok stół... więc wynosi Samiego na barki i wykonując FU posyła go prosto w ten stół! Kamerzysta przybliża się do obydwóch.

John Cena: Witaj w WWE Sami. To jest Hardcore Justice.

John opuścił szatnię, a Renee zawołała pomoc...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_33.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/2811_RVD.jpg

Randy Orton vs Rob Van Dam

Zaczynamy kolejny pojedynek. Wydawało się, że będzie klincz, ale Randy zaskoczył rywala kopnięciem i natychmiast dołożył European Uppercut. Do tego jeszcze Headbutt i Irish Whip w narożnik. Randy rusza z szarżą... ale inkasuje kopnięcie, po czym RVD momentalnie dokłada Springboard Diving Thrust Kick! Pin... ale tylko one count! Rob zapina boczny Headlock w parterze. Randy podnosi się... i kontruje kilkoma ciosami z łokcia, po czym jeszcze dokłada Headbutt. Mamy Irish Whip... i Lou Thesz Press, a następnie seria Punchów od Vipera. Żmija odbija się od lin... ale nie trafia z Knee Dropem! RVD robi unik i wstaje, po czym powala rywala Dropkickiem! Rob wskakuje na górną linę i szykuje się do akcji... ale Randy ucieka z ringu. Rob przenosi się na apron, bierze rozbieg... i Front Dropkickiem z apronu wpycha Ortona w barykadę! Do tego Front Suplexem wrzuca go na tą barykadę! Rob resetuje licznik sędziego i przeskakuje na krawędź ringu... mamy Guillotine Leg Drop!!! Oczywiście nie odbyło się bez klasycznego tauntu. Rob wrzuca oponenta na ring i szykuje się do akcji Springboardowej... po czym dokłada Discus Leg Drop! Pin 1... 2... Kickout! RVD podnosi rywala i Irish Whipem ciska w narożnik. Ten odbija się od niego i natychmiast częstuje Roba Clotheslinem! Kolejny Clothesline! I Powerslam w wykonaniu Ortona! Randy się nakręca, a RVD próbuje uciec na krawędź ringu. To okazuje się jego błędem, bo Viper go natychmiast podnosi i częstuje kopnięciem w klatkę piersiową... a następnie Rope-Hung DDT! Pin 1... 2... Kickout. Randy rozpoczyna serię Garvin Stompów obijających kończyny, a na koniec głowę rywala. Orton odbija się od lin... Jumping Knee Drop! Drapieżnik kompletnie przejął inicjatywę. RVD ucieka do narożnika... a tam Orton częstuje go Corner Clotheslinem i Inverted Headlock Backbreakerem! Pin 1... 2... Kickout! Randy sygnalizuje RKO! Żmija jest gotowa do ukąszenia... ale Rob w ostatniej chwili go odpycha, po czym częstuje Side Kickiem i odbija się od lin na Springboard Crossbody! Pin 1... 2... Kickout! Orton ucieka do narożnika... a RVD wysyła go w lot Monkey Flipem! One of a Kind gotowy do kolejnej akcji... Rolling Thunder! Rob wskakuje na górną linę i chantuje! Nadchodzi Five Star Frog Spl.... RKO!!! RKO outta nowhere!!! Five Star skontrowany w locie! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: Randy Orton

Randy dumnie celebruje zwycięstwo w swoim stylu, krzycząc jednocześnie, że to on jest twarzą WWE.

Michael Cole: Ależ końcówka! Za to lubimy RAW is Hardcore! Za takie akcje jak przed chwilą widzieliśmy...

Jerry Lawler: Five Star Frog Splash skontrowany w RKO! Czyli klasyka w wykonaniu Randy'ego Ortona. Żmija znowu ukąsiła...

Michael Cole: Czy w niedzielę też ukąsi? Przypomnijmy - wraz z Johnem Ceną staną do walki o WWE Tag Team Championships przeciwko Edge'owi i Christianowi. Tymczasem... przed nami Main Event!

Jerry Lawler: Rebelianci kontra The Authority! CM Punk i Daniel Bryan połączyli siły przeciwko Deanowi Ambrose'owi i Sethowi Rollinsowi, których wspomoże Big Show.

Michael Cole: Jeżeli Bryan i Punk wygrają to Punk zmierzy się z Shanem McMahonem na SummerSlam, także stawka walki jest wysoka!

Ponownie widzimy jaskinię w której przetrzymywany jest The Undertaker. Wychodzi on z jaskini i oślepia go światło słońca. Widzi jakieś drzewo, a pod nim ktoś siedzi na bujanym krześle...

???: Choć do mnie...

Undertaker zmierza do tej postaci... a w drzewo za którym ona siedzi uderza piorun! Drzewo zaczyna się palić, a Taker krzyczy przerażony. Postać jednak pada na kolana i rozkłada przed nim ręce...

Wracamy na arenę. Zabrzmiała muzyka Shane'a McMahona i ten pojawił się na stage'u, po czym skierował rękę w stronę zaplecza... i pojawili się jego ludzie: Big Show, Dean Ambrose i Seth Rollins. Ta trójka pewna siebie wchodzi na ring, a Shane siada na fotelu obok komentatorów. Widać, że jest lekko zdenerwowany. W końcu brzmi "Look in my eyes", a na stage'u pojawia się CM Punk! It's clobberin' time! Best in the World wskakuje na narożnik i z niego obserwuje rywali, czekając na swojego tag team partnera. W końcu gra theme song Daniela Bryana, a ten witany dużym cheerem wbiega na ring i patrzy na rywali, po czym przybija piątkę z Punkiem. Czas na Main Event!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_29.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/3692_Daniel_Bryan.jpgvs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/3294_Big_Show.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/dean_ambrose_18.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins8_cutout_by_Crank.jpg

CM Punk&Daniel Bryan vs Big Show&Hardcore Champion Dean Ambrose&U.S. Champion Seth Rollins

Zaczynają Punk i Rollins. Mamy klincz z którego Brooks przechodzi w Wrist Lock. Seth próbuje rozerwać uchwyt... ale nie udaje mu się, więc chwyta się liny, a sędzia zmusza Punka do przerwania dźwigni. On to robi... a Seth natychmiast rzuca się na niego Punchami. Mamy Irish Whip... a Punk chwycił się liny i zaskoczył rywala Back Kickiem, a następnie wysłał go w narożnik i zaczął nawałnicę Punchów. Punk odchodzi kilka kroków i bierze rozbieg... ale Seth robi unik, by następnie poczęstować go Corner Forearm Smashem i Neckbreakerem! Pin 1... 2... Kickout. U.S. Champion podnosi przeciwnika w Wrist Locku i robi zmianę z Deanem. Ten zaczął wyprowadzać serię prawych sierpowych, a następnie odbija się od lin... ale Punk kontruje Dropkickiem! Po chwili kolejny Dropkick... i Arm Trap Swinging Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout. Punk dokłada serię Pepsi Twist, a następnie zapina Chin Lock i przyciska jeszcze kolano do pleców rywala. Seth zachęca Deana do walki, a ten po chwili podrywa się, siłowo rozrywa dźwignię, po czym kontruje Jawbreakerem. Punk pada na narożnik... a Ambrose częstuje go Corner Clotheslinem, a następnie Bulldogiem! Pin 1... 2... Kickout. Ambrose zapina Wrist Lock i robi zmianę z Rollinsem, po czym powala Punka Russian Legsweepem, a Rollins dokłada Standing Moonsault. Pin 1... 2... Kickout. Realizator pokazuje lekko poddenerwowanego Shane'a. Seth podnosi Punka i częstuje Side Kickiem, a następnie odbija się od lin... a Punk rusza za nim i wyrzuca go z ringu Clotheslinem! Best in the World natychmiast bierze rozbieg... Suicide Dive! Rollins pada obok przerażonego COO, a Punk krzyczy w stronę McMahona "Nadchodzę!". Ale od tyłu Punka atakuje nagle Ambrose! Dołączają do brawlu Bryan i Big Show! Rozpętał się totalny chaos po za ringiem, a sędzia nie wie co zrobić. Ale chwila... brzmi "Feed Me More!"!!! Ryback jest na arenie! Podbiega do miejsca zdarzenia i staje przed Punkiem i Ambrosem, naprzeciwko Big Showowi. Dwaj giganci patrzą sobie w oczy, a Punk podnosi Rollinsa i wrzuca na ring. Seth wstaje... a Punk powala go Springboard Clotheslinem! Pin 1... 2... Kickout! Pozostała trójka wraca na swoje pozycji, a Ryback staje przy ringu i obserwuje walkę. Punk zapina boczny Headlock, a Rollins podnosi się i kontruje kilkoma ciosami z łokcia. Seth próbuje ruszyć do narożnika, by dokonać zmianę... ale Punk go chwyta w Waist Lock i częstuje German Suplexem. Punk... robi zmianę z Bryanem! Daniel wchodzi do akcji i natychmiast częstuje Rollinsa serią Roundhouse Kicków w klatkę piersiową. Sygnalizacja kopnięcia w głowę... i jest! Kopniak w głowę. Publiczność zaczęła chantować "YES!", a Daniel wchodzi na górną linę... i zmuszony został jeszcze do odkopania Ambrose'a, który próbował mu przeszkodzić. Daniel szykuje się do Diving Headbutt... ale Rollins robi unik! Zmiana z Big Showem! Ten natychmiast powala Bryana Clotheslinem... kolejny Clothesline... i wynosi rywala na Military Press Slam! Bryan z impetem upada na matę, po czym ucieka do narożnika, a tam Big Show dopada go... swoim Open-Handed Chopem! Największy Atleta Świata ucisza publiczność i dokłada Open-Handed Chop. Bryan pada na matę, a Show szykuje się do Running Senton... ale Daniel w ostatniej chwili robi unik! Big Show upada z impetem, po czym... inkasuje Busaiku Knee Kick! Pin 1... 2... Przerywa Rollins... i wykonuje Curb Stomp Bryanowi! Jest Punk... i wynosi Setha na barki, po czym wykonuje Go To Sleep!!! Ale... jest i Ambrose, który wykonuje Double Arm DDT Punkowi!!! Sędzia każde Ambrose'owi opuścić ring, a ten podnosi Bryana... który natychmiast przechodzi do LeBell Lock!!! Przerywa to Elbow Dropem Big Show... i mamy KO Punch! Pin 1... 2... Ryback wyciąga z ringu sędziego! Big Show wkurza się i opuszcza ring, po czym rusza za uciekającym Rybackiem! Na nogi wraca CM Punk... który powala Big Showa Suicide Divem! Po chwili wrzuca go wraz z Rybackiem na ring... z Daniel częstuje Busaiku Knee Kickiem! Pin 1... 2... 3! Nie zdążył Ambrose!

Zwycięzcy przez przypięcie: CM Punk&Daniel Bryan

Punk wstaje na linach i wściekłym wzrokiem spogląda na Shane'a, który schwytał się za głowę. Bryan klepie Punka po plecach, a Ryback spogląda na zamroczonego po za ringiem Big Showa i tauntuje "Feed Me More!".

Michael Cole: Zatem oficjalnie: CM Punk kontra Shane McMahon na SummerSlam! Jeżeli przegra Punk to odejdzie z WWE, jeżeli przegra McMahon to przestanie on pełnić funkcję COO!

Jerry Lawler: Ten pojedynek zamyka chyba już kartę walk na SummerSlam! Ta niedziela zapowiada się naprawdę gorąco...

Michael Cole: Zwłaszcza, że wisienką na torcie najbliższego PPV będzie pojedynek o WWE World Heavyweight Championship pomiędzy Brockiem Lesnarem, a Stevem Austinem!

Jerry Lawler: Już za chwilę podpisanie kontraktu na ten pojedynek, któremu przewodniczyć będzie pierwszy Undisputed Champion Chris Jericho w ramach swojego Highlight's Reel! Zostańcie z nami!

Za sześć dni ponownie będziemy świadkami najgorętszej imprezy lata!

Staples Center zapłonie od emocji, hardcore'u i nieoczekiwanych zwrotów akcji!

A Main Eventem będzie walka tytuł WWE World Heavyweight Championa...

W której zmierzą się dwie najbardziej niebezpieczne gwiazdy w historii WWE...

A legalna będzie właściwie każda broń

SUMMERSLAM JUŻ 17 SIERPNIA 2014!

Wracamy na arenę... a światła przygaszają, natomiast na titantronie pojawia się odliczanie od dziesięciu w dół... i na sam koniec strzelają fajerwerki, po czym gra "Break to Walls... down!" Pojawia się w końcu na stage'u kontur świecącej kurtki, a po chwili odwraca się do nas sam Chris Jericho! Ring jest już przygotowany na jego Highlight's Reel, więc po przywitaniu się z fanami wchodzi on do kwadratowego pierścienia i bierze mikrofon.

Chris Jericho: Witajcie na... RAW... is... Jericho!!! Jak zapewne wiecie za sześć dni odbędzie się najgorętsza gala lata - SummerSlam! Jestem dumny, że jako pierwszy Undisputed Champion w historii WWE dostałem rolę przewodniczenia dzisiejszego podpisania kontraktu na Main Event SummerSlam, czyli pojedynku "Bestii" Brocka Lesnara ze Stone Coldem Stevem Austinem o WWE World Heavyweight Championship! Raz jeszcze historia zostanie stworzona. Raz jeszcze bieg wydarzeń zatoczy koło i będziemy mieli jednego, najważniejszego, niekwestionowanego... mistrza! Na początek... chciałbym przywitać WWE Championa - Brocka Lesnara i jego managera Paula Heymana!

Well... here comes the pain! Zabrzmiała muzyka "Bestii" i WWE Champion wraz z Paulem Heymanem pojawiają się na stage'u. Paul trzyma pas mistrzowski Brocka. Ten wskakuje w swoim stylu na krawędź ringu i obydwaj wchodzą do przystrojonego specjalnie kwadratowego pierścienia. Paul wita się dość chętnie z Chrisem Jericho, natomiast Brock zmierzył go tylko swoim chłodnym spojrzeniem, wziął swój pas mistrzowski i wzniósł ponad jego.

Chris Jericho: Tak... witajcie Brock i Paul. Czas teraz na przeciwnika "Bestii". Na Payback odebrał Johnowi Cenie zdobywając swój pierwszy tytuł mistrzowski po trzynastu latach! Panie i Panowie... World Heavyweight Champion Stone Cold Steve Austin!!!

Usłyszeliśmy dźwięk rozbitej szyby, a na arenie ku olbrzymiej radości fanów pojawia się Steve Austin. Ten pewny siebie wchodzi na ring i każdego narożnika wita ludzi zebranych na trybunach, po czym wstaje twarzą w twarz z Brockiem. Chris natychmiast ich rozdziela.

Chris Jericho: Spokojnie chłopcy... spokojnie. Będziecie się mogli tłuc po moim Highlight's Reel. Na razie chciałbym Wam zadać kilka pytań. Na początek Tobie Steve. To z Twoich ust padło wyzwanie w kierunku Brocka Lesnara. Powiedz... skąd ta Twoja pewność siebie? Brock jest byłym mistrzem UFC, a ja patrząc na Twoją walkę z Danielem Bryanem na Extreme Rules odniosłem wrażenie, że nie jesteś w optymalnej formie...

Steve Austin: Chcesz wiedzieć dlaczego wyzwałem Brocka Lesnara? Chcesz wiedzieć czemu zdecydowałem się na unifikację pasów mistrzowskich? Powiem Ci dlaczego... Bo mam jaja! Nie jeden na moim miejscu stałby cicho na zapleczu i obserwował jak ten gnojek wykazuje się swoją ignorancją. To ja jestem Stone Cold Steve Austin! To ja jestem "Teksańskim Grzechotnikiem! I nikt nie wie kiedy i gdzie ukoszę.

Chris Jericho: Dobrze... Brock... co sobie pomyślałeś, gdy...

Paul Heyman: Panie i Panowie... nazywam się Paul Heyman... i jestem adwokatem jednego... niekwestionowanego mistrza WWE... "Bestii" Brocka Lesnara! Wybacz Chris... ale myślę, że mało interesują mojego klienta Twoje pytania. Brock tu jest, by walczyć i bronić swojego tytułu mistrzowskiego. Steve Austin kładąc na szali swój World Heavyweight Championship title spowodował, że na SummerSlam nie tylko po raz ostatni w swojej karierze wejdzie na ring... ale podkreśli tylko dominację Brocka Lesnara w WWE, gdy ten będzie miał w posiadaniu dwa główne pasy mistrzowskie.

Steve Austin: Zrobisz coś dla mnie Paul? Proszę... zamknij swoją jadaczkę! Tu nie chodzi o Ciebie, więc proszę lepiej zejdź mi z oczu. Tu chodzi o mnie i Brocka Lesnara. Brock... nie obchodzi mnie to, że walczyłeś w MMa. Nie obchodzi mnie też to, że jesteś WWE Championem. Tu nie chodzi także tylko o pasy mistrzowskie, bo one zawisną nad ringiem i jeden z nas ściągnie je dopiero w niedzielę. Tutaj chodzi cholerną dumę i Twoje zbyt wysokie ego. Na SummerSlam zmierzymy się w TLC Matchu. Będzie to prawdopodobnie najbardziej brutalna walka w historii WWE. I... to ja ją wygram.

Brock Lesnar: Jesteś śmieszny staruszku... nikt nie może się równać z "Bestią". Zwłaszcza ty Steve... może jeszcze z dziesięć lat temu byłbyś w stanie mi zagrozić, ale spójrz na siebie... w niedzielę po naszej walce jedynie co to będziesz nadawać się na wizytę w szpitalu.

Steve Austin: Hahahahaha... widzę Brock, że jesteś w znakomitym humorze. Ale pozwól, że coś Ci powiem... nazywam się Stone Cold Steve Austin! Jestem największym sukinsynem w historii WWE! Jestem World Heavyweight Championem! A za sześć dni, w tą niedzielę... na SummerSlam stanę się WWE World Heavyweight Championem! Dawać mi ten cholerny kontrakt!

Chris podszedł do lin i poprosił Lillian Garcię, a ta wzięła kontrakt leżący na stole komentatorskim i podała go mu. Z góry zjechały dwa haki na pasy mistrzowskie. Jako pierwszy kontrakt podpisał Steve Austin, po czym powiesił swój World Heavyweight Championship title. Po chwili kontrakt od Chrisa wziął Brock Lesnar. Złożył swój podpis, oddał umowę i wziął od Heymana WWE Championship title, po czym zawiesił na drugim haku. Obydwa haki zaczęły się wznosić ku górze, a wzrok całej czwórki podążał za pasami mistrzowskimi. W końcu zawisły one na samej górze, a Brock i Steve zaczęli sobie patrzeć w oczy.

Chris Jericho: W taki sposób możemy zakończyć kolejne Highlight's Reel. Ja swoje zrobiłem... ring jest Wasz!

Chris wziął kontrakt i opuścił ring... a Brock i Steve natychmiast zaczęli brawl! Lesnar powalił Austina Takedownem i zaczął zasypywać Punchami w parterze. Po chwili Stone Cold go odwrócił i sam zaczął wyprowadzać Punche! Steve odbija się od lin, pokazuje środkowe palce... i mamy Pointed Axe Handle! Austin szykuje się do Stunnera... ale Lesnar w ostatniej chwili go odpycha, po czym wynosi na F5! Steve jednak kontruje serią ciosów z łokcia, po czym wyrzuca go z ringu! Wściekły Brock kopie w barykadę, a Steve pokazuje mu środkowe palce. Brzmi muzyka Austina, który spogląda do góry ku pasom mistrzowskim. Brock i Paul wściekli także tam patrzą.

W ten sposób kończymy ostatnie RAW is Hardcore przed SummerSlam!

Edytowane przez Giero

Przeczytałem to i skomentuję.

Shane na początku powiedział nam jak będzie wyglądało dzisiejsze show. Samo przemówienie

za ciekawe nie było ale jakoś jestem przekonany ,że jednak Shane zawalczy z Punkiem na SummerSlam.

Sami Zayn mimo wszystko pokonuje Johna. Nie spodziewałem się tego. Widać ,że Sami będzie miał teraz spory problem przez to zwycięstwo.

Fajnie by wyglądały te proma z Takerem w TV :D

Ryback przegrywa przez Big Showa. Postawiłbym tu na wygraną tego pierwszego na PPV.

"Randy Orton: Słuchaj Twoje problemy, czy problemy The Authority mnie interesują! Ile razy mam Ci to mówić?

John Cena: Będą Cię interesować jeżeli w niedzielę nie zdobędziemy pasów tag team. "

Tutaj mały błąd w wypowiedzi Ortona.

Najlepszy moment gali jak dla mnie to Punk i Shane. Niby to takie proste ale w swoim odczuciu było dla mnie genialne. Mamy ciekawą stypulację i mimo ,że walki nie było to jestem już pewien ,że panowie się ze sobą zmierzą.

Tak jak myślałem Sami może mieć więcej problemów przez swoją wygraną ale ciekawe jak się potoczy to dalej.

"???: Choć do mnie... " Tutaj powinno być raczej "Chodź"

Tak jak pisałem Punk kontra Shane już oficjalnie. Nie wierzę ,że Punk odejdzie z WWE.

Mimo całego segmentu pomiędzy Stevem i Brockiem to nie czuję tej walki unifikacyjnej. Czego by pewnie nie było to by mi się nie spodobało ,bo jak dla mnie unifikacja to zły pomysł.

Gale odbieram pozytywnie i czekam na PPV.

Muszę przyznać, że Twoje gale są po prostu fascynujące. Wciągam się w czytanie tego, co piszesz i nie mogę się oderwać, a gdy tygodniówka się kończy, to po prostu żałuję, że nie ma tego więcej i z niecierpliwością czekam na kolejne Twoje poczynania i produkcje, które mogą być równie świetne, a nawet lepsze. Skupię się na skomentowaniu ostatniej tygodniówki. Na początek sytuacja z The UnderTakerem. Już ostatnio chciałem się pokusić o stwierdzenie, że to idealny storyline na wprowadzenie The Wyatt Family, jednak powstrzymał się od wydawania wyroków. Teraz postać na bujanym krześle w pełni mnie uświadomiła. Pytanie: Czy Łajaci będą w identycznym składzie, co w WWE? Muszę przyznać, że liczę na Twoją kreatywność, bo wiem, że jesteś w stanie nas bardzo pozytywnie zaskoczyć.

Muszę przyznać, że wypowiedź Shane'a wskazywała na to, że RAW będzie wyjątkowe. Tak też się stało, walki były w większości bardzo dobre. Niestety wynik Main Eventu był z góry przesądzony, ze względu na to, że walka McMahona i Punka po prostu musiała dojść do skutku.

Niespodzianka w pierwszej walce. Muszę przyznać, że budujesz Samiego całkiem nieźle, nieważne, w jaki sposób odniósł zwycięstwo, liczy się z kim. John Cena nie krył swojego niezadowolenia i zmniejszył entuzjazm sympatycznego lotnika późniejszym atakiem. Myślę, że wkrótce zobaczymy tych panów jeszcze raz w ringu.

To zdecydowania nie była dobra gala dla Rybacka. Przegrana walka i dotkliwy atak Big Showa, co składnia mnie, to postawienia na głodomora na prawdopodobnie najgorętszej gali... tej zimy ;)

Mistrzowie wygrywają, muszę przyznać, że średnio interesowała mnie te walka.

Ciekawie zapowiada się sytuacja na SummerSlam, pomiędzy COO, a Punkiem. Mokry Shane powinien sobie jednak jakoś poradzić z Punkiem, chyba, że... Powrót Triple H'a? Jako zwykłego zawodnika, który pomoże... Punkowi? Shane'owi? W tej walce wiele może się wydarzyć.

Highlight's Reel podgrzało atmosferę między mistrzami. Austin słownie po prostu zmiażdżył Heymana i Lesnara. Oczywiście doszło nie tylko do potyczki słownej, ale i do ataku, brawl jednak nie rozstrzygnął się niczym wielkim. Austin pozostał w ringu i to on będzie moim faworytem. Bestia znajdzie sobie nową ofiarę ; )

Jakiś miesiąc temu wydałeś pierwsze RAW po PPV, tak samo jak ja. Mówiłeś wtedy o wojnie ratingowej itp, ale ja wiedziałem że tak się to skończy :D Ale czy tempo idzie w parze z jakością? Odpowiedź krótka: Tak.

RAW zaczyna Shane. Speech długi, ale bez rewelacji, z resztą, to nie miał być segment który porwie publikę, tylko taki który zakreśli sytuację i trochę podpromuje RAW i nadchodzące Summerslam, a przynajmniej takie jest moje odczucie ;)

Zayn pokonuje Cenę :o Wiem, wiem, zwycięstwo trochę szczęśliwe, ale sprawia że Sami jest moim faworytem w walce o pas US.

Punker i Bryan wyjaśniają sobie pewne rzeczy sprzed tygodnia, sytuacja między nimi wydaje się być czysta, podczas Main Eventu nie powinno dojść między nimi do nieporozumień.

Undertaker budzi się po dwóch tygodniach, ale nadal nie wiemy nic o druidach, czekam na wyjaśnienia, może już na Summerslam?

Show nokautuje Rybacka po walce, zobaczymy ich starcie na PPV. Czy na nią czekam? Nie bardzo, masz w karcie znacznie bardziej interesujące pozycje ;)

Nastroje u Ceny i Ortona kompletnie inne niż u Punka i Danela. Orton wyraźnie stara się odsunąć od Johna, coś mi się wydaje że panowie staną naprzeciw siebie po SS.

Walka TT, mistrzowie budują swoją pozycją, dalej :P

Punk w dość zdecydowany sposób dochodzi swoich racji :D Ciągle promujemy Main Event RAW, nie mogę się doczekać :D

Dalej mamy zwycięstwo Ortona, no i kolejny seg z Takerem. Bujany fotel? Hmm.. kto to może być :D

No i Main Event. Dobra walka, którą nawet przeczytałem w całości :P Zamieszanie w ringu i wygrywa Punk&Bryan. Atmosfera przed SS podgrzana, czekamy na galę :D

RAW kończy Highlight Reel, i byłbym zaskoczony gdyby nie zakończyło się brawlem :D Wygrywa Austin, ale czy tak samo będzie na SummerSlam? Szczerze, to wolałbym interwencję kogoś z zewnątrz i No Contest, ale pewnie i tak wygra Brock :D

Bardzo fajne RAW, podbudowa SS na wysokim poziomie, najbardziej czekam na walkę Unifikacyjną i na zwycięstwo Zayna, bo chciałbym go zobaczyć z pasem. Powodzenia ;)

Co tu dużo pisać? Wszystko powiedzieli moi przedmówcy! Gala po prostu FENOMENALNA, nawet bardziej niż AJ Styles :D

Nieco popsułeś mi humor tym fotelem... liczyłem na Stinga, w stajni z Wyattami i Asention (niby są u cb w rosterze, ale co to za problem?). Chociaż może Bray będzie tylko numerem 3 (po Stingu i Takerze) w tej stajni??? Czekam aż na SummerSlam dowiem się czegoś więcej!

Nie, to nie kolejny odcinek ;) Powiedzmy, że to prezent na święta ;) Dziękuję Wam za pozytywny odzew pod ostatnim odcinkiem RAW is Hardcore. Dają mi one pozytywnego kopa do pisania kolejnych gal. Chcę Wam już przekazać, że to ostatnia tygodniówka w tym roku. Kolejna będzie już na początku stycznia. Natomiast w Sylwestra wstawię SummerSlam, które zamknie, myślę... dobry rok w moim wykonaniu jeżeli chodzi o te diary. Mimo iż była chwila zawahania w kontynuowaniu... to uważam, że powrót do WWE by Gierobak było dobrą decyzją.

W lutym minie rok mojej diary, a cała historia ma za sobą prawie pół roku. Zaczynałem po Elimination Chamber 2014, a teraz jestem przed SummerSlam. Z czego jestem najbardziej zadowolony? Z rozpisania feudu The Rock vs The Undertaker, a także z rywalizacji CM Punka z The Authority. Wiem, że sposób rozpisania storyline'u z The Authority przypomina ten z prawdziwego WWE, ale spokojnie... na pewno będzie inaczej skończony. Czytałem komentarze o tym, że niepotrzebnie daje pasy mistrzowskie Brockowi Lesnarowi, czy Steve'owi Austinowi, albo o skupianiu się na starych gwiazdach. Jednak chciałem, by rok 2014 skupił się właśnie na legendach, by później wypromować nowe postacie jak Kevin Steen, czy Sami Zayn, albo Antonio Cesaro i to one będą w nowym roku mojego diary głównymi bohaterami. Wszystko jest po to, bo gdy zaczynałem to WWE miało narzekać na niskie ratingi i dlatego zmieniło swoją erę na bardziej ekstremalną, czyli Hardcore Justice. Powroty legend także mają teoretycznie wznieść nieco ratingi.

Dlatego możecie się spodziewać, że takie legendy jak Steve Austin, czy The Rock nadal będą promowane przynajmniej do WrestleManii XXXI. Między innymi dlatego w newsach pisałem o tym, że niektórym kończą się kontrakty z WWE. Myślę też, że unifikacja pasów mistrzowskich pomiędzy Brockiem Lesnarem, a Stevem Austinem w realnym świecie to byłoby naprawdę coś znakomitego w obecnym WWE i stwierdziłem, że to akurat ta dwójka unifikuje tytuły mistrzowskie.

Chcę by WWE by Gierobak było bardziej hardcorowe jak na wprowadzoną erę Hardcore Justice przystało. Może nie przebiję Kelley'a, czy Szpica, ale chociażby z ostatniego segmentu CM Punka z Shanem jestem bardzo zadowolony. Wątpię byśmy w prawdziwym WWE zobaczyli Punka grożącemu komuś scyzorykiem, albo Cenę wysyłającego Zayna AA w stół w jego szatni. Chcę Wam po prostu pokazać jak widzę po swojemu bardziej hardcorowe WWE.

Dobra... kończąc dziękuję Wam za aktywne komentowanie gal i śledzenie feudów. Nie wiem jak długo jeszcze będę ciągnął te diary. Chciałbym przynajmniej do WrestleManii XXXI, a moim marzeniem jest przebicie Pinio pod względem ilości odcinków. A do tego jeszcze dłuuuga droga.

Na święta łapcie ode mnie prezent! Typer SummerSlam! Zwycięzca będzie mógł podjąć kilka decyzji w stosunku do wysłanych przez ze mnie pytań. Klasycznie: za poprawne odgadnięcie zwycięzcy i sposobu wygrania trzy punkty. Za odgadnięcie tylko zwycięzcy jeden punkt.

Wzór:

Brock Lesnar vs Steve Austin TLC Match

Wygra: Brock Lesnar (przez zdjęcie pasa mistrzowskiego)

Brock Lesnar vs Steve Austin (WWE WHC) - TLC Match

Shane McMahon vs CM Punk

Edge&Christian vs John Cena&Randy Orton (TT)

Seth Rollins vs Sami Zayn (U.S.)

Big Show vs Ryback

Kane vs Daniel Bryan (IC)

Dean Ambrose vs Rob Van Dam (HC) - Falls Count Anywhere Match

Życzę powodzenia! Tak jak wspomniałem: SummerSlam będzie w Sylwestra, a na Nowy Rok postaram się już podliczyć typera ;) Wesołych Świąt!