Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Giero

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Komentarz w imieniu SZPICA.

Chyba jesteś nowy na forum, więc czas skomentować Twój własny twór o WWE.

Na początek wezmę pod lupę rywalizację Vince'a McMahona i Triple H'a, bo to na razie główny feud w Twoim diary i muszę Ci przyznać, że na razie jara mnie ta rywalizacja i to jak to rozwiążesz ją na Wrestlemani. Czy dasz wygrać Triple H'owi, który ma w składzie samych kolosów, czy może zwycięży team Vince'a, w którym to przecież mamy Daniela Bryana i CM Punka. Jeśli nic nie spieprzysz, i każdy Twój ruch będzie przemyślany, to masz potencjał, by przebić storyline Kelley'a z zamaskowanymi.

Drugą rzeczą która rzuciła mi się w oczy jest feud The Rocka i Undertakera, którzy mieli co prawda kilka feudów w prawdziwym WWE, ale nigdy o ten magiczny streak Takera. Po wypowiedzi Rocka z ostatniego SmackDown!, bardzo dobrej wypowiedzi mogę zaryzykować stwierdzenie, że będzie to jeden z show stealerów RTWM w Twoim wykonaniu, choć oczywiście mogę się mylić. Druga sprawa, na którą warto zwrócić uwagę to fakt, że napisałeś to promo z wielką pasją. Naprawdę należą Ci się duże brawa, bo widać że obecnie z pisania diary czerpiesz przyjemność...a to jak zaznaczyłeś powrót Takera i jego Chokeslam na The Rocku...miazga! Holy Shit!

Heel Turn Ceny to kolejna rzecz na którą chciałbym zwrócić uwagę. Jego promo było bardzo dobre i jego Heel Turn możesz śmiało dopisać sobie do CV jako kolejny udany projekt. Co do jego wypowiedzi z ostatniego SmackDown, to po raz kolejny rzuca mi się w oczy Twoja PASJA! To słowo kluczowe w opisywaniu Twojego ostatniego SmackDown, bowiem widać było...determinację, a w wypowiedzi Ceny nie było typowego pierdolamento typu: już was nie lubię możecie obciągnąć mi fiuta. Tu wszystko było przemyślane i do cholery jasnej jak nie chcę by John w prawdziwym WWE odgrywał pierwszoplanowe role, tak w Twoim WWE chcę by obronił pas na Wrestlemani, bo jego postać u Ciebie w diary mnie...urzekła! Aha do tego świetny motyw z Christianem jako ostatnim rywalem dla Edga - to pokazało przebiegłość i umocniło nowy...LEPSZY...charakter Johna Ceny.

Co do ostatniego SmackDown! to najważniejsze - czuć było na nim Star Power. Dawno nie czytałem czyjegoś diary z takim zaangażowaniem, a uwierz mi - to już jest coś. Co prawda w kwestii opisu gali nieco ustępujesz XYohaowi i Kelley'owi, ale za to ostatni Twój odcinek był według mnie lepszy od ich ostatnich odcinków, więc mam nadzieję, że moje wypowiedź jeszcze bardziej zmotywuję Cię do pisania tego diary, bo uwierz mi chłopie, potencjał to Ty masz ogromny. Jeśli tylko dobrze to poprowadzisz...będziesz najlepszy!

AA na koniec jeszcze w kwestii walk. Ich długość jest odpowiednia, booking również jest bardo dobry (lepszy od Kelley'a i xYohasa), bo nie mamy typowo sztampowego opisu typu: przez 3/4 walki jeden obrywa drugiego, tylko widać w nich psychologię ringową, czyli coś co jest największą bolączką obecnych walk w Booking Zone. Tu należy Ci się kolejny plus i tak jak już wspomniałem - jeśli nie zwolnisz tępa będziesz...NAJLEPSZY!

Czekam na Raw i życzę Ci dalszej, tak wspaniałej determinacji... CENA IS MY HERO!

211437251853627083cc668.jpg

• Odpowiedzi 596
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

323

• TheVillain

105

• Yarexon

37

• shocker98

16

Top użytkownicy w tym temacie

Twoje diary czytam regularnie. Ale to SmackDown w porównaniu do ostatniego wyszło Ci o niebo lepiej! Ale po kolei:

- Jeff Hardy wraca do WWE i dołącza do drużyny Triple H'a. Super, jestem niesamowicie zadowolony z tego. I cieszy mnie również, że wraca jako ten zły. Jeśli by wejść głębiej w Twoje uniwersum, to można sądzić, że TNA się niemal rozpada. Abbys, Jeff Hardy, Kurt Angle... A pewnie w ich miejsce do TNA przyjdą Brodus Clay lub Santino Marella :lol:

Plus za takie rozegranie wszystkiego.

- Dobrze, że Ziggler pokonał Woodsa. A Angle w walce z Cesaro wyszedł na terminatora. Chyba nie będzie niespodzianką, że pokona Swaggera na WrestleManii.

- Największy plus SmackDown - TAKER POWRACA BY ZNISZCZYĆ THE ROCKA. Tylko kto wygra? Czy właśnie na WrestleManii 30 zostanie zakończony streak Undertakera? Wątpię. Ale czy The Rock podłoży się drugi raz z rzędu? Cóż, pozostaje tylko czekać. Ale segment rozpisany świetnie, mimo swojej prostoty.

- CM Punk zniszczony przez członków drużyny Triple H'a. Wykorzystali to, że członków drużyny Vince'a nie było w budynku.

- Cena i Christian przechodzą Heel Turn, a Edge pokonuje trzech rywali tym samym stając się pretendentem do pasa. Coś mi się wydaje, że ponownie zobaczymy Edge'a z pasem... :)

A co do Newsów, to fajnie, że będziesz wypuszczał takie paczki. Ale proszę Cię, nie rób rozpadu Wyatt Family. Oni jeszcze długo mogą pozostać "świeży". A boję się o singlowe kariery Rowana i Harpera. A nawet Braya... Ale rób jak uważasz, to ty jesteś bookerem. W każdym razie czekam na Raw! :)

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Pojawiło się SD! więc skomentuję....

Najważniejsze wydarzenia z tej tygodniówki to oczywiście heel turn Ceny i odpowiedź na open challenge Rocka przez Takera. Co do heel turnu, to bardzo się z tego cieszę, ale myślę, że większe pierdolnięcie miałoby na samej WM w walce z Edgem. Tak, czy inaczej ich pojedynek zapowiada się mega zajebiście i jestem ciekaw kto wygra, no bo z jednej strony mamy "nowego" Ceną, a z drugiej powraca Edge. Będzie ciekawie.

Rock vs. Taker też będzie świetnym pojedynkiem, a o feud nawet się nie martwię. Raczej streak zostanie obroniony, ale to jest diary....więc.....

Hardy debiutuje :shock: i zasila team HHH'a :shock: :shock: Bardzo się cieszę, że u Ciebie Jeff wrócił i to jako heel. Bardzo dobrze, że zasilił drużynę COO, bo tam są same koksy. Walka o władzę musi być Main Eventem WM XXX.

Feud Angle ze Swaggerem rozwija się i też zwycięzca tego pojedynku nie jest pewny.

Podsumowując: twoja federacja wygląda coraz lepiej i życzę Ci, żebyś jak najdłużej pisał to diary :)

• Urządzenie:  Windows

Dzięki Wam za pozytywne komentarze. Zwłaszcza dla Szpicu, bo słowa od bookera, za którego uważam za TOP3, że mogę być najlepszy naprawdę motywują do pracy :) Sorry, że znowu cztery walki, ale myślę, że tym razem odcinek też trzyma pewien poziom. Zwłaszcza Main Event :) I sorry, że trochę czekaliście na ten odcinek, ale do maja teraz rzadziej mogą pojawiać się epizody, to jest raz na tydzień (matura :/)

Hayward, California

http://stevensturnbuckleofficial.files.wordpress.com/2013/04/wwe_raw_new_2012_logo_by_windows8osx-d597m7b1.png

MONDAY NIGHT RAW

17.03.2014

Karty zostały odkryte! Znamy już wszystkich członków drużyn Vince'a McMahona i Triple H'a. Doszło do pierwszych starć i ofiar... Dzisiaj kolejny pojedynek między uczestnikami walki o władzę. W Main Evencie RAW Big Show zmierzy się z Brockiem Lesnarem! Pojedynek gigantów!

Po raz pierwszy też naprzeciw siebie staną Randy Orton i Batista w ringowej konfrontacji! Viper za tag team partnera będzie miał The Miza. Kogo wybierze na swojego tag team partnera Animal?

Ponadto wszyscy czekają też na wytłumaczenie Deana Ambrose'a powodu odwrócenia się od kolegów z The Shield w trakcie walki z The Wyatt's Familly.

MONDAY NIGHT RAW CZAS ZACZĄĆ!

*Look in my eyes! What do you see?!*

CM Punk zmierza do ringu! Nie ma zbyt zachwyconej miny, czego nie można mu się dziwić. Najpierw na poprzednim RAW w walce tag teamowej w drużynie z Danielem Bryanem przegrali z Triple H'em i Kanem przez uderzenie z młotka, a potem Punk został właściwie zniszczony na SmackDown! przez podobiecznych COO. Jak Best in the World to skomentuje? Na razie usiadł po turecku na macie i czeka aż ucichną chanty.

CM Punk: Jest jeden człowiek w tej organizacji, który najwyraźniej ma duży problem. Ma problem w postaci odróżniania pewnych rzeczy. Mianowicie chodzi o Triple H'a. Ten facet żyje chyba w całkowicie innym świecie. Nie wiem... jakby uważał, że jemu się tutaj wszystko należy. Że to on ma lub powinien mieć władzę absolutną. Porównałbym go do ludzi pokroju Adolfa Hitlera, czy Józefa Stalina. Triple H skorzysta z najgorszych środków, by zrealizować swój cel. A ten cel to jest jak wspomniałem zdobycie władzy absolutnej. Jak mantra powtarza słowa "To ja stanowię tą grę". Ale to nie jest żadna gra! Jesteśmy żywymi ludźmi! Nie mamy nieskończenie wiele żyć! Nie mamy władzy absolutnej! Jeżeli Triple H chce rozporządzać całym WWE niech gra w WWE2K14... W prawdziwym świecie już pokazał, że nie nadaje się, by rządzić taką organizacją. A przede wszystkim, że za nic nie można mu ufać. Triple H'owi tak zależy na władzy, że nie obawia się zaryzykowaniem życia innych ludzi. Zaatakował mnie młotkiem tydzień temu na RAW. Na SmackDown! wysłał na mnie wszystkich swoich ludzi. Chciał po prostu zlikwidować Najlepszego na świecie! Człowieka, który przede wszystkim mógł mu zagrozić w zrealizowaniu jego celów! Nie przewidział jednak jednego... ja tu cały czas jestem! Paul... na mnie trzeba czegoś więcej. Jeżeli chcesz się mnie pozbyć to zapraszam Ciebie do ringu tu i teraz! Jeżeli masz w sobie jakąkolwiek odwagę, by samemu stanąć naprzeciw mnie i zawalczyć... jestem do Twojej dyspozycji!

*Veil of Fire*

To nie Triple H! To Kane staje na stage'u z mikrofonem!

Kane: Bardzo mi przykro jest Ciebie poinformować CM Punku, że Triple H'a dzisiaj nie ma w arenie. Na pewno jest Ci z tego powodu bardzo żal. Jednak jeżeli tak bardzo chcesz walczyć to jako Dyrektor do spraw operacji chętnię zorganizuję dla Ciebie przeciwnika. A o to i on...

*Another Me*

To Jeff Hardy! Punk wstał i kręci głową, ale Enigma zmierza do ringu! Czyżby czas na pierwszy pojedynek dzisiejszego wieczoru?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Walka #1

Normal Match

CM Punk vs Jeff Hardy

http://iv.pl/images/94708552967542944267.jpg

Od razu po gongu Punk ruszył z serią wściekły Punchy w głowę. Sprowadził ciosami rywala do narożnika i tam kontynuuje natarcie, póki nie przerwał mu sędzia. Punk wraca do oponenta, a ten częstuje go niespodziewanie Uppercutem. Do tego mamy Sitout Jawbreaker od Hardy'ego w kombinacji z Bulldogiem! Punk powalony, a Jeff przechodzi do pinu... ale tylko jeden count. Enigma podnosi rywala i Irish Whipem wysyła go w narożnik. Sam też bierze rozbieg... ale Punk skontrował uderzeniem z łokcia! Do tego mamy Springboard Clothesline! Teraz to Punk przypina 1....2.... Kick Out. Brooks wynosi rywala... i wykonuje Vertical Suplex! Best in the World podnosi Hardy'ego i Irish Whipem ciska go w narożnik. Tam wrzuca go na sam szczyt... i częstuje go Frankesteinerem! Jeff sprowadzony na matę, a Punk sam wchodzi na narożnik. Wykonuje taunt Randy'ego Savage'a i mamy Diving Elbow Drop! Jednak nietrafione! W ostatniej chwili Jeff robi unik! Podnosi Punka... i mamy Reverse Twist of Fate!!! Przypięcie 1....2.... Kick Out! Jeff sygnalizuje kolejny atak i... mamy Twist of Fate! Enigma nakręcony zdejmuje koszulkę... i fanom pokazuje środkowy palec! Wchodzi na narożnik... i jest Swanton Bomb! Pin 1.....2.... KICK OUT! Shit! Hardy nie może w to uwierzyć. Punk bardzo powoli się podnosi... ale w porę robi unik przed Clotheslinem! Do tego częstuje rywala Roundhouse Kiciem! Odczuwa wciąż ostatni atak, ale decyduje się na ponowną próbę akcji z narożnika... tym razem udane Diving Elbow Drop! Przypięcie 1...2... Kick Out! Obydwaj się podnoszą... i Enigma zaskakuje rywala Jawbreakerem znienacka! Do tego wykorzystuje pobliski narożnik... i wykonuje Whisper in the Wind! Pin 1...2... Kick Out! Jeff jest zaskoczony! Podnosi rywala i szykuje się kolejne Twist of Fate... ale Punk w ostatniej chwili wynosi Hardy'ego na barki i mamy Go To Sleep!!! By być pewnym wygranej zapina jeszcze Anaconda Vise! Jeff próbuje walczyć z bólem... ale po chwili odklepuje!

Winner: CM Punk (by submission)

Punk po wygranej jeszcze podniósł Hardy'ego i wyrzucił go z ringu. Best in the World wskoczył na narożnik i wskazał logo WrestleManii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.allwrestlingnews.com/wp-content/uploads/2013/02/WrestleMania-30-Logo-Revealed.jpg

WrestleMania trzydziesta coraz bliżej!

Bądź świadkiem niespodziewanych wydarzeń, emocji i bólu!

Wystąpią największe gwiazdy RAW:

Randy Orton, Batista, Big Show, Brock Lesnar, Jeff Hardy, Steve Austin i wielu innych!

Nie możesz tego przegapić!

Zaglądamy na backstage. Widzimy jak do swojej szatni zmierza Brock Lesnar w towarzystwie Paula Heymana. Zatrzymuje ich

Shawn Michaels - Generalny Manager RAW!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/2793_Shawn_Michaels.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/192/2730_Paul_Heyman.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar10_cutout_by_Crank.jpg

Shawn Michaels Oh! Świetnie, że Was widzę!

Paula Heymana O co chodzi Shawn? Do rzeczy, bo Brock chce przygotować się do walki...

Shawn Michaels Ja apropos tego! Tak usiadłem sobie w restauracji przed galą i myślałem o dzisiejszym Main Evencie...

Paula Heymana Shawn!

Shawn Michaels Ok, ok! Zdecydowałem, że walka Big Showa z Brockiem Lesnarem odbędzie się w No DQ Matchu!

Paula Heymana Jakim prawem?!

Shawn Michaels Widzisz... wiem, że jesteś adwokatem Brocka i pewnie bardzo dobrze znasz się na prawie, ale na RAW póki co to ja ustawiam prawo! Stwierdziłem, że skoro wszystkie dotychczasowe pojedynki członków teamu McMahona i Huntera kończyły się nieczysto to i tym razem byłem niemal stuprocentowo byłoby podobnie. Dlatego postanowiłem wprowadzić takie mało konwecjonalne w ostatnim czasie ulepszenie do Main Eventu. Powinniście się cieszyć. Przecież Brock, taka "Bestia" nie powinien mieć problemu z...

Brock Lesnar Z Showem? Problemy? Rozprawię się z nim dzisiaj, a ustanawiając walkę bez dyskwalifikacji spowodowałeś, że już przed walką jest na przegranej pozycji.

Shawn Michaels Oczywiście...

Brock Lesnar Wątpisz w to?!

Shawn nie zdążył odpowiedź, bo mimo okrzyków Heymana Lesnar chciał rzucić się na GM-a. Ten w ostatniej chwili zrobił unik... i wymierzył Brockowi Sweet Chin Music! Paula zamurowało. HBK powoli odwrócił się w jego stronę. Machnął jednak tylko ręką i zostawił Heymana, który odetchnął z ulgą.

Walka #2

Money in the Bank Qualifying - Normal Match

Alberto Del Rio vs Davit Otunga

http://iv.pl/images/41794456933086747693.png

Mamy gong i ruszyli. Zaczęli od klinczu, z którego zwycięsko wyszedł Otunga zapinając boczny Headlock. Del Rio jednak zdołal skontrować, odpychając rywala na liny. Ten odbija się... i zostaje powalony Dropkickiem! Do tego Alberto częstuje go Soccerball Kickiem w plecy. Przypięcie... ale tylko jeden count. Meksykanin podnosi rywala i wyprowadza mu European Uppercut. Ten po chwili zaskakuje Albercika potężnym Clotheslinem! Podnosi przeciwnika i szykuje się Suplex... ale Del Rio w ostatniej chwili kontruje ciosem z łokcia... i wykonuje Enzuigiri! Do tego mamy Springboard Moonsault! Pin 1...2... Kick Out! Del Rio podnosi oponenta... a ten zaskakuje go Back Body Dropem. Pewny siebie Otunga zaczął pokazywać swoją wyższość i wspina się na narożnik. Mści się to jednak na nim... bo Meksykanim szybko wstał i częstuje rywala Enzuigiri! Otunga spada z narożnika. David jest na kolanach... i dodatkowo zostaje poczęstowany Superkickiem! Del Rio czeka aż przeciwnik się podniesie.... i mamy Cross armbreaker! Otunga walczy z bólem... ale po chwili odklepuje! Dosyć szybka walka!

Winner: Alberto Del Rio (by submission)

Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta. The Shield!

Roman Reigns i Seth Rollins w drodze do ringu! Nie ma z nimi Deana Ambrose'a. Realizator pokazuje urywek walki The Shield vs The Wyatt's Familly z poprzedniego RAW, kiedy to Mistrz Stanów zjednoczonych odmówił zmiany z Reignsem i opuścił swoich kompanów w potrzebie. Roman i Seth już w ringu.

Roman Reigns: Tydzień temu... ciężko nazwać to co się stało. Tydzień temu my, Seth i ja zostaliśmy oszukani. Zostaliśmy zdradzeni przez naszego brata, kompana, kumpla... Teraz jest po prostu zwykłym, pospolitym zdrajcą. Nie wiem czemu tak postąpił. Kryliśmy się, ochranialiśmy nawzajem swoje plecy. A on uciekł od nas jak zwykły szczur.

Seth Rollins Wybacz Roman ale chyba wiem o co w tym wszystkim chodzi... Apetyt rośnie w miarę jedzenia, słyszałeś takie przysłowie? Dean najwyraźniej jako Mistrz Stanów Zjednoczonych poczuł się bardzo pewnie i najwyraźniej chce mieć swoje pięć minut na WrestleManii trzydziestej... Ale jeszcze się zdziwi.

Roman Reigns: Myślę, że najlepiej nam to wytłumaczy sam Dean. Ambrose wiem, że jesteś w budynku. Rusz swoje cztery litery na ring! Opowiedz nam swoją historię! Historię swojego dzieciństwa, swojego życia... Powiedz nam dlaczego zostałeś pospolitym zdrajcą!

Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta. The Shield!

Dean Ambrose niczym wywołany do tablicy pojawił się na stage'u ze swoim tytułem mistrzowskim. Nie miał jednak zamiaru wejść do ringu.

Dean Ambrose Chcesz poznać moją historię Reigns? Proszę bardzo... Wszystko zaczęło się na Royal Rumble. Seth ty pewnie też pamiętasz jak Roman nas obydwóch wyeliminował. Naszym kosztem zostałeś zawodnikiem, który wyeliminował najwięcej przeciwników w jednym Royal Rumble matchu w historii. Brawo, gratulacje! Należą Ci się oklaski! Później z każdym dniem miałem Ciebie coraz bardziej dość. Ja jako Mistrz Stanów Zjednoczonych zacząłem schodzić w cień... Nawet na Elimination Chamber ponownie okazało się, że kiedy to ja dostałem największe bęcki to ty później byłeś na ustach wszystkich, mimo naszej porażki. Zaczęło się to robić naprawdę wnerwiające! Nie dbałeś już o dobre imie The Shield. Dbałeś...

Roman Reigns: A może zacząłeś się obawiać, że chcę czegoś więcej? Że chcę na przykład... Twojego Mistrzostwa Stanów Zjednoczonych?! Prawda? Trafiłem w sedno!

Dean Ambrose Nie przerywaj mi! Nie zapominaj, że to ja byłem liderem i głosem The Shield! To ja zdobyłem ten tytuł, nie Wy! Myślisz, że to przypadek?

Roman Reigns: Powiesz mi kiedy ostatni raz broniłeś swojego tytułu? Nie? Tak myślałem... Więc może będziesz miał okazję na WrestleManii trzydziestej!

Seth Rollins Chwila, chwila, chwila! Nie zapominajcie, że ja też tu jestem. I słucham Was z całą uwagą. Prawda jest taka, że to zawsze ja musiałem robić brudną robotę! A Wy spijaliście całą śmietankę! Jesteśmy... byliśmy The Shield, prawda?! Naszym głównym hasłem było sprawiedliwość! Jeżeli mamy być sprawiedliwymi i obiektywnymi to ja powinienem też walczyć o ten tytuł.

Dean Ambrose Wstrzymajcie się! Póki ja mam w posiadaniu U.S. Championship to ja decyduję...

*I think I'm cute, I know I'm sexy!*

To Generalny Manager RAW - Shawn Michaels! Wyszedł na stage z mikrofonem...

Shawn Michaels Zamknij się Dean! O niczym tutaj nie decydujesz! To ja jako Generalny Manager RAW posiadam taką władzę! Zgadzam się z Sethem, dlatego też... na WrestleManii trzydziestej odbędzie się triple threat match o U.S. Championship Damn It!

WOW! Ta decyzja zaskoczyła całą trójkę, ale najbardziej był z niej chyba zadowolony Reigns. Ambrose natomiast kręcił głową i nie mógł się z tym pogodzić opuszczając arenę.

*I Walk Alone!*

Batista w drodze na ring! Już za chwilę ma stoczyć tag teamową walkę przeciwko Ortonowi i Mizowi. Problem tylko w tym, że Animal nie ma swojego tag team partnera.. Kto nim będzie?

Batista: Od razu przejdę do konkretów. Tydzień temu pokonałem The Miza i Generalny Manager RAW - Shawn Michaels pozwolił mi dzisiaj zawalczyć z Ortonem w tag teamowym matchu. Przez tydzień szukałem odpowiedniego partnera. Ja mam konflikt z Ortonem, a wciąż niedokończone porachunku z Mizem ma... mój dzisiejszy tag team partner - Wade Barrett!

Walka #3

Normal Tag Team Match

The Miz&Randy Orton (WWE Champion) vs Wade Barrett&Batista

http://iv.pl/images/64597940407795152589.jpg

Jako pierwsi do środka ringu wyszli Batista i Orton. Wydawało się, że dojdzie od razu do bezpośredniego starcia... ale Viper zrobił zmianę z Mizem. Żmija śmieje się z rywala, a ten rozpoczyna klincz z Mizem, z którego wychodzi zwycięsko i zapina mu boczny Headlock. Ten odpycha Animala na liny... ale zaraz Miz zostaje potraktowany Shoulder Blockiem. Zwierzak podnosi oponenta i ciska Irish Whipem w narożnik. Rusza na niego... ale Miz robi unik, bierze rozbieg... i mamy Awesome Clothesline! Do tego Miz wchodzi na narożnik... i wykonuje Missile Dropkick rywalowi! Przypięcie 1...2... Kick Out! Mr. Awesome podnosi oponenta i zapina Wrist Lock, a następnie prowadzi do swojego narożnika i robi zmianę z Ortonem. Ten wykręca rękę Batiście, a po chwili wyprowadza mu European Uppercut. Dodatkowo wykonuje Inverted headlock backbreaker. Przypięcie 1...2... Batista już sygnalizuje chęć zmiany, ale Randy zapina mu Chin Lock. Ten siłowo rozrywa dźwignię, wysyła Irish Whipem Ortona na liny... i wykonuje mu Spinebuster!!! Batista w końcu doszedł do głosu i może zrobić zmianę. Powoli turla się do swojego narożnika... ale Orton łapie go za nogę! Dave jednak odkopuje rywala... i robi zmianę z Barrettem! Ten wskakuje do środka ringu i częstuje Ortona Clotheslinem... po chwili kolejny Clothesline... i Winds of Change! Miz wbiega do ringu, ale zaraz zostaje powalony Big Bootem! Jednak to rozproszyło Wade'a, który zostaje potraktowany Inverted headlock backbreakerem przez Ortona! Randy przerzuca Anglika między liny... i mamy Rope-hung DDT! Viper już sygnalizuje finishera i czeka aż przeciwnik się podniesie... ale ten w ostatniej chwili odpycha Ortona przed RKO i Barrett robi zmianę z Batistą! Ten wbiega i atakuje Randy'ego Spearem!!! Szykuje się do Batista Bomb... ale Miz wbiega do ringu i chwyta rywala na Skull-Crushing Finale! Jednak Batista w ostatniej chwili skontrował uderzeniem z łokcia, a do ringu wbiegł też Barrett... a ten potraktował Miza Bull Hammerem! Batista wynosi Ortona... ale ten częstuje go kilkoma Punchami w głowę i ratuje się przed finisherem. Do tego robi unik przed atakiem Barretta i ten wpadł z ringu. Batista częstuje go Gut Kickiem i ponownie wynosi na Batista Bomb... ale mamy DDT od Ortona! Randy szykuje się do Punt Kicku... bierze rozbieg... ale w ostatniej chwili Batista robi unik! Po za ringiem rozpoczął się brawl między Mizem, a Barrettem. W końcu... Anglik ciska Miza w metalowe schodki! Wade wstaje na narożniku i namawia Batistę do zmiany. Ten wstaje naprzeciw swojego tag team partnera... i kręci głową! Odwraca się... i pada na RKO od Ortona! Pin 1...2....3!

Winners: Randy Orton&The Miz

Wade rozkłada ręce i opuszcza ring, a Miz i Orton świętują zwycięstwo nad leżącym na macie Batistą. Czyżby Viper był zbyt silny dla Animala?

Stone Cold Steve Austin w drodze na ring! Tydzień temu wrócił na RAW, by dołączyć do drużyny Vince'a McMahona w walce na WrestleManii o władzę. Jak Teksański Grzechotnik wytłumaczy swoją decyzję? Przekonajmy się...

http://www.allwrestlingnews.com/wp-content/uploads/2012/03/steve-austin.jpg

Stone Cold Steve Austin Jeżeli cieszycie się, że Stone Cold Steve Austin wrócił na Monday Night Raw krzyknijcie hell yeah! Nie słyszę Was! Jeżeli do cholery jesteście zadowoleni, bo Stone Cold Steve Austin ponownie na WrestleManii skopie kilka tyłków krzyknijcie HELL YEAH! Stone Cold nie wrócił tu, by pomóc McMahonowi Stone Cold nie wrócił tu, by jak to niektórzy mówią, zapewnić sobie jakąś posadkę. Stone Cold powrócił, bo nadchodzi WrestleMania trzydziesta do diabła! Taka imprezka nie mogłaby się odbyć bez Teksańskiego Grzechotnika! I wiecie co? Dołączyłem do drużyny Vince'a, bo ponownie będę miał okazję skopać dupę Triple H'owi! Triple H nie raz dał mi w kość Kiedyś byliśmy drużyną. Zdobywał mistrzostwa tylko dzięki McMahonowi. Co prawda okazało się, że ani z Triple H'em, ani z McMahonem nie jest mi po drodze. Nie przepadam za obydwoma. Ale Hunter to jeden wielki sukinsyn. Chce zabrać siłą swojemu teściowi coś, dzięki powstały takie gwiazdy jak właśnie Triple H, jak Stone Cold Steve Austin i wielu innych. Nie wiem jakim to chu*em trzeba być za przeproszeniem! Stwierdziłem, że trzeba wrócić i dać nauczkę Hunterowi! Nie wiem czy wracam do ringu na jedną walkę, na jeden wieczór... To zależy od moich biednych, starych kości... Jednak jak nie Stone Cold da w mordę Triple H'owi to kto?! To jest cholerny powód mojego powrotu. Na WrestleManii trzydziestej władza zostanie u Vince'a McMahona. A Triple H będzie musiał na ulicy żebrać o pieniądze, bo nie będzie go stać na chleb! Podczas gdy Steve Austin będzie spokojnie popijał piwko w swoim domowym fotelu! That's the bottom line cause Stone Cold said so!

*Veil of Fire*

To Kane! Dyrektor do sprawy operacyjnych wychodzi z mikrofonem i zmierza w stronę ringu.

Kane Jakie to piękne... wzruszające, aż się popłakałem! Naprawdę wierzysz w to co mówisz? Naprawdę uważasz, że Wasza banda idiotów i indywidualistów jest w stanie pokonać pięć współpracujących ze sobą bestii? Naprawdę myślisz, że Triple H będzie najbardziej poszkodowany po WrestleManii? Steve, Steve, Steve... żyjesz chyba w innym świecie. W świecie wszystkich tych ludzi, którzy siedzą dzisiaj na trybunach w Hayward i przed telewizorami i wierzą, że ich bohaterowie są w stanie pokonać drużynę potworów Triple H'a!

Stone Cold Steve Austin Nazywasz Was drużyną potworów?! Dobre! Możecie być co najwyżej maskotkami w NBA. I prawdę mówiąc tam będzie Wasze miejsce, gdy pokończycie kontuzjowani WrestleManię!

Kane Coś Ci powiem Steve... tydzień temu kiedy zobaczyłem Ciebie wchodzącego do ringu i stającego obok McMahona i jego gnojków nawet przez minutkę pomyślałem, że jednak nie będzie tak łatwo na WrestleManii. Jednak zobacz kogo Wy macie w drużynie, a kogo my! U nas jest siła! Potęga! Moc! A Wy? Wy przerażeni patrzyliście jak Abyss powraca i przy jego pomocy każdego po kolei niszczymy. I ty chcesz mi wmówić, że mamy się Was bać?!

Stone Cold Steve Austin Nie macie się nas bać... macie się bać tego co nadejdzie po gongu oznaczającym zwycięstwo drużyny Vince'a! Wtedy może i nie zmieni się Prezes, ale zmieni się niemal wszystko... nie będzie Triple H'a, nie będziesz miał swojej "gorącej" posadki... i co wtedy zrobisz? Znowu po kilku tygodniach wrócisz w masce i będziesz udawał potwora?

Kane W jednej chwili mogę chwycić ręką Twoją szyję i wykonać Ci Chokeslam! Chcesz tego? Naprawdę chcesz, bym udowodnił się w jak bardzo wyimaginowanym świecie żyjesz?

Stone Cold Steve Austin Więc czego się obawiasz?! Zrób to! Pokaż swoją moc! Pokaż swojego potwora! A może się boisz?

Kane już chwyta Steve'a za gardło, ale brzmi...

*Flight of the Valkyries*

Muzyka Daniela Bryana! To rozproszyło Wielką Czerwoną Maszynę, który rozluźnił uścisk. Stone Cold to wykorzystał... I WYKONAŁ STUNNER KANE'OWI! Bryan wchodzi na narożnik... I DODAŁ OD SIEBIE DIVING HEADBUTT! Publiczność w euforii, a Bryan i Austin zaczęli świętować. Stone Cold poprosił o dwa piwa i jedno dał Danielowi. Zaczęli je popijać przy muzyce Bryana... ALE STEVE ZA CHWILĘ WYKONAŁ MU STUNNER! Austin pokazał i Kane'owi i Bryanowi środkowe palce, a potem przy swojej muzyce opuścił ring!

http://images3.wikia.nocookie.net/prowrestling/images/1/16/2014_WWE_Smackdown_Logo.png

ZAPOWIEDŹ SMACKDOWN! 21.03.2014

Już na następnym SmackDown!...

Dojdzie do kolejnej konfrontacji słownej Johna Ceny z Edgem.

Do ringu powróci też... i zawalczy The Undertaker!

A w Main Evencie Chris Jericho zmierzy się z Kanem!

Main Event

No DQ Match

Brock Lesnar (W. Paul Heyman) vs Big Show

http://iv.pl/images/22546374192145111806.png

Lesnar od razu wściekle rzuca się na przeciwnika serią ciosów z pięści. Do tego częstuje go Jumping High Knee! Heyman nie czeka tylko od razu rzuca krzesełko Brockowi! Bestia czeka aż rywal się podniesie... i mamy Chair Shot! Brock odrzuca krzesło i dopada oponenta serią Punchy, a po chwili kopnięciami pozbywa się Showa z ringu. Sam też wychodzi za rywalem, podnosi go... i częstuje mocnym uderzeniem z kolanka. Big Show odpowiada za to Headbuttem! Do tego... Irish Whipem wysyła Lesnara w metalowe schodki! Gigant do tego wynosi Bestię... i rzuca Military press slamem prosto w podłogę! Największy Atleta Świata podnosi przeciwnika i wrzuca do ringu. Tam przechodzi do przypięcia 1...2... Kick Out! Show... zapina Bearhug rywalowi! Lesnar walczy z bólem... i wydostaje się z dźwigni po serii łokci w głowę Big Showa! Do tego... MAMY BELLY-TO-BELLY SUPLEX! Wow! Ale akcja! Pin 1...2... nic z tego! Brock podnosi krzesełko leżące obok i układa w narożniku. Odwraca się po przeciwnika... ALE TEN WSTAJE I SPEAREM WBIJA LESNARA W KRZESŁO! Oh my! Do tego mamy Vertical Suplex od Showa! Pin 1...2... Kick Out! Big Show podnosi oponenta i ciska w narożnik. Ucisza publiczność... i częstuje Brocka Open-handed chopem! Olbrzym próbuje cisnąć rywala w przeciwległy narożnik, ale ten kontruje... i wyprowadza Belly-to-belly suplex!!! Show jednak wstaje po tej akcji... i powala Lesnara Clotheslinem! Brock się podnosi... i inkasuje kolejny Clothesline! Do tego Big Show wykonuje Showstopper! Największy Atleta Świata wychodzi z ringu... i zaczyna rozbierać stół komentatorski! Heyman widząc to podnosi krzesło... i uderza nimi Big Showa w plecy! Na olbrzymie nie robi to jednak wrażenia, tylko jeszcze bardziej się rozłościł. Heyman zaczął uciekać w kierunku stage'u, a Show podążał za nim. Zapomniał jednak o Lesnarze, którzy truchtem szedł za Showem... i zaskoczył go German Suplexem! Do tego podnosi Big Showa... i ciska w banery oddzielające ich od publiczności! Brock podnosi Showa... a ten częstuje go potężnym ciosem z pięści w brzuch! Do tego dokłada Headbutt, co powala Bestię. Wciąż obydwaj są po za ringiem, a zaczęli walczyć na rampie. Big Show chwyta oponenta za gardło i podnosi. Wciąż nie puszczając uścisku... BIG SHOW WYKONUJE CHOKESLAM! LESNAR SPADA NA PODŁOGĘ PIĘTRO NIŻEJ!!! Wow! Heyman łapie się za głowę, a na stage'u... POJAWIA SIĘ ABYSS! Show idzie w jego stronę i rozpoczynają brawl! W trakcie brawlu przenoszą się bliżej ringu. Są na skraju rampy... a Abyss ciska Big Showa w banery! W międzyczasie Heyman pomaga wstać Lesnarowi. Abyss natomiast podnosi Big Showa i wrzuca do ringu, a sam też do niego wchodzi. Czeka aż Big Show się podniesie, ciska go Irish Whipem w liny... i mamy Black Hole Slam!!! Abyss wychodzi z ringu i pomaga Heymanowi wprowadzić do kwadratowego pierścienia Lesnara. Gdy już są w środku Brock przechodzi do przypięcia 1...2... KICK OUT! CHOLERA JASNA! Abyss ze wściekłości rzuca się serią kopnięć na Big Showa, ale... brzmi muzyka Daniela Bryana! Daniel wskakuje na krawędź ringu... i częstuje Abyssa Shoulder Thrustem! Do tego Springboard Dropkick, którym pozbywa się Abyssa z ringu! Daniel odwraca się w stronę Lesnara... a ten wynosi go... I MAMY F5!!!! F5 ZNIKĄD!!! Brock jednak nie widzi, że powoli wstaje Big Show. Na krawędzi ringu wstaje Heyman... ale inkasuje KO PUNCH OD BIG SHOWA! Show odwraca się w stronę Lesnara... I CHWYTA GO ZA GARDŁO!!! ALE TEN KONTRUJE GUT KICKIEM I WYNOSI... NA F5!!! Z TRUDEM ALE WYKONUJE SWÓJ FINISHER! Przypięcie 1...2...3! Ale wygrana!

Winner: Brock Lesnar (by pinfall)

Brock wychodzi z ringu, by na barki wnieść Heymana i wynieść go z areny. Dołącza do nich Abyss. Natomiast Daniel Bryan dopiero dochodzi do siebie i klęka przy poobijanym Big Showie. Tak kończymy to RAW!

KARTA WALK NA WRESTLEMANIĘ XXX

5 on 5 elimination match

Team Vince McMahon vs Team Triple H

(Big Show, Chris Jericho, CM Punk, Daniel Bryan, Steve Austin) vs (Abyss, Jeff Hardy, Kane, Lesnar, Triple H)

http://iv.pl/images/41294156271532563719.jpg

WWE Championship - Last Man Standing

Randy Orton © vs Batista

http://iv.pl/images/88379493288906513022.jpg

Normal Match

The Undertaker vs The Rock

http://iv.pl/images/75218969296040583460.jpg

World Heavyweight Championship - Normal Match

John Cena © vs Edge

http://iv.pl/images/34118643845239673186.jpg

Submission Match

Jack Swagger vs Kurt Angle

http://iv.pl/images/90084184856454255000.jpg

U.S. Championship - Triple Threat Match

Dean Ambrose © vs Roman Reigns vs Seth Rollins

http://iv.pl/images/43560633092548681475.jpg

Intercontinental Championship - Normal Match

Big E Langston © vs Mark Henry

http://iv.pl/images/32310320083793509597.jpg

Money in the Bank ladder match

Sin Cara, Justin Gabriel, Antonio Cesaro, Sheamus, Dolph Ziggler, Alberto Del Rio, ???, ???

http://iv.pl/images/19656782247960509786.jpg

Kolejne Raw na drodze do WrestleManii, więc skomentuję.

- Punk pokonuje Hardy'ego po wcześniejszej wymianie zdań z Kane'm. Jak na razie feud na linii drużyna Vince'a a drużyna Triple H'a jest najlepiej budowany.

- Następnie małe zamieszanie na Backstage'u i... Sweet Chin Music dla Lesnara? Mało prawdopodobne, szczególnie iż latem 2012 Michaels uciekał przed Lesnarem, a ten i tak złamał mu rękę.

- Del Rio w Money In The Bank. Jak na razie mój faworyt.

- Triple Threat o pas US na WrestleManii? Jestem na tak!

- Orton i Miz pokonują Batistę i... Barretta? Wade to heel, a Batista go wybrał. Czyżby to zwiastowało Heel Turn Animala?

- I chyba największy WTF Moment tej gali. Bryan pomaga Austinowi, który był w opałach przez Kane'a, po czym Bryan i Kane inkasują... Stunner od Stone Colda? Oj ciekawi mnie jak będzie wyglądała współpraca Austina i Bryana na WrestleManii.

- W No DQ Matchu dużo się działo, ale ostatecznie to Lesnar wyszedł zwycięsko. Fajnie, jedno zwycięstwo drużyny Vince'a i jedno drużyny Huntera. To jeszcze bardziej podbudza atmosferę przed WM.

Ogólnie Raw wyszło dobrze i czekam na SmackDown. Tymczasem Cenzura by Paul_Heyman - bodaj pierwszy w tymroku ost. ode mnie :) Gratuluję!.

Edytowane przez shocker98

http://stevensturnbuckleofficial.files.wordpress.com/2013/04/wwe_raw_new_2012_logo_by_windows8osx-d597m7b1.png

OGŁOSZENIE!

Ze względu na braki w czasie, a chęć ciągłego kontynuowania diary postanowiłem zrezygnować z pisania SmackDown! Historia poszczególnych feudów będzie kontynuowana, ale teraz wyłącznie na RAW. Ułatwi mi to rozpisywanie w przyszłości feudów, a przede wszystkim storyline będzie szybciej pchany do przodu. Mam nadzieję, że zrozumiecie moją decyzję. Roster został zaktualizowany. Żeby nie było, że robię plagiat diary xYoohasa to wkrótce RAW także będzie miał zmienioną nazwę. Raczej nie będzie zaskoczenia na jaką

;) Przedostatnie RAW przed WrestleManią pojawi się w tym tygodniu. Pozdrawiam.

Phoenix, Arizona

MONDAY NIGHT RAW

24.03.2014

Utwór "Tonight is the night" i pokaz sztucznych ogni otworzył przedostatnie Monday Night RAW przed WrestleManią trzydziestą! Po chwili przenosimy się do naszych stałych komentatorów: Michaela Cole'a, Johna "Bradshowa" Layfielda" i Jerry'ego "The Kinga" Lawlera!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/26/Michael_Cole_6.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/JBL_13.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/63/jerrylawler_2.jpg

Michael Cole: Trzynaście dni - tyle pozostało do WrestleManii trzydziestej! Największa gala w roku zbliża się coraz bardziej, a ja już mam ciarki na plecach, bo karta walk zapowiada się niesamowicie!

Jerry Lawler: Tak samo niesamowita jest tegoroczna Road to WrestleMania! Konflikty z tygodnia na tydzień są coraz goręstsze. Aż boję się co będzie na samej WrestleManii!

John Layfield: Dzisiaj ponownie na Monday Night RAW będziemy mieli festiwal gwiazd. Przede wszystkim w Main Evencie Mistrz WWE Randy Orton zmierzy się z Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej Johnem Ceną!

Michael Cole: Skoro już przybliżamy to co będzie się działo na dzisiejszym show to zobaczymy też starcie Steve'a Austina z Kanem!

John Layfield: Inny, świetnie zapowiadający się pojedynek to walka Daniela Bryana z Jeffem Hardym! Powinniśmy zobaczyć mnóstwo fenomenalnych akcji technicznych.

Jerry Lawler: Myślę, że fani WWE w trakcie dzisiejszego Monday Night Raw nawet na chwilę nie odejdą od telewizorów. Ciekaw jestem czy nasze biedne serca wytrzymają taką dawkę emocji. Show czas zacząć!

*Flight of the Valkyries*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg

Muzyka Daniela Bryana otwiera dzisiejsze show! Amerykański Smok został przywitany bardzo serdecznie, choć on sam nie miał zbyt najszczęśliwszej miny. Nic dziwnego, bo tydzień temu został potraktowany Stunnerem przez swojego partnera z drużyny na WrestleManii - Stone Colda Steve'a Austina! Co Daniel ma do powiedzenia na ten temat? Już stoi z mikrofonem w ringu.

Daniel Bryan: Przyznam, że nie do końca coś rozumiem. Czy jest ze mną coś nie tak, czy ze Stevem Austinem? Tworzymy team, mamy na WrestleManii walczyć we wspólnym celu, a tymczasem on aplikuje mi Stunnera! NO! Nie zgadzam się na takie traktowanie Amerykańskiego Smoka! Jako były Mistrz Świata Wagi Ciężkiej, były dwukrotny Mistrz WWE, były Mistrz Stanów Zjednoczonych i w końcu były Mistrz Tag Teamów zasługuję na jakiś respekt od innych zawodników tej organizacji. A Stone Cold Steve Austin nie dosyć, że nie okazał mi respektu to popełnił duży błąd, który na WrestleManii trzydziestej może się na nim zemścić! Nie! Nie będę stawiał osobistych konfliktów ponad cel walki między drużyną Vince'a McMahona i Triple H'a na WrestleManii. Ale później... później nie będę się wahał przed niczym! Jeżeli Steve masz coś do mnie... to choć na ring i to sobie wyjaśnimy! Dalej Steve!

*Dźwięk rozbitego szkła!*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_16_GD.jpg

Czas na odpowiedź! Stone Cold zmierza do ringu! I otrzymał chyba jeszcze większy pop od Daniela Bryana! Steve Austin wszedł energicznym krokiem do kwadratowego pierścienia i bierze mikrofon.

Steve Austin: Wytłumaczmy sobie coś gnojku! Po pierwsze jeżeli chcesz respektu to sam powinieneś się zwracać do mnie z szacunkiem, per pan! Po drugie masz w tej chwili do czynienia z największym sukinsynem w tym biznesie! I ty mi chcesz grozić? Ty chcesz mi stawiać warunki? NIE! Stone Cold Steve Austin nigdy nie pozwolił na coś takiego The Rockowi, Brockowi Lesnarowi, The Undertakerowi, Kane'owi, Triple H'owi, Shawnowi Michaelsowi, a na pewno nie pozwoli na to teraz komuś kto ledwo wyszedł z pieluch i krzycząc "YES!" uważa, że jest zajebisty!

Daniel Bryan: Czy dlatego tydzień temu musiałem inkasować Stunnera? Stone Coldzie... z całym szacunkiem... ale gdybyśmy dzisiaj stanęli w ringu i zawalczyli nie miałbyś nic do powiedzenia. Pewnie nie wytrzymałbyś ze mną nawet pięciu minut... Więc myślisz, że robi na mnie wrażenie to co mówisz?

Steve Austin: Słuchaj smarkaczu! Wyświadcz mi przysługę... i zamknij gębę Myślisz, że zakładając debilne koszulki i zapuszczając idiotyczną brodę zostaniesz jednym z Main Eventerów? Chłopaku spójrz na siebie! Ja mam brać Ciebie na poważnie? Zastanawiam się, czy jak nie patrzysz rano w lustro to czy sam się nie śmiejesz ze swojego wyglądu... I ty chcesz walczyć z najlepszymi? Serio? Uważasz siebie za takiego kozaka? Uważam, że dla Ciebie to i tak zbyt duże wyróżnienie stać w jednym ringu ze Stone Coldem Stevem Austinem! Każdy kto się z tym zgadza niech krzyknie Hell Yeah!

Daniel Bryan: NO! Na WrestleManii trzydziestej Ci jeszcze daruję, bo będziemy walczyć w jednym teamie. Ale później... zajmę się Tobą i wtedy przekonamy się kto jest w tej chwili gwiazdą WWE, a kto jest historią!

Steve Austin: Na razie podrośnij dzieciaku... Nie walczę z byle kim, a z Tobą mógłbym najwyżej posiłować się w piaskownicy. Udowodnij swoją wartość, a dopiero potem wyzywaj na walkę Stone Colda Steve Austina! And That's The Bottom Line Cause Stone Cold Said So!

Steve Austin opuszcza przy swojej muzyce arenę, a Daniel Bryan zostaje w ringu i przygotowuje się do walki. Za chwilę brzmi theme Jeffa Hardy'ego i Enigma wygwizdany przez publiczność podąża w stronę kwadratowego pierścienia.

Walka #1

Normal Match

Daniel Bryan vs Jeff Hardy

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/2475_Jeff_Hardy.jpg

Zaczynamy pierwszą walkę dzisiejszego show! Z klinczu lepiej wychodzi Hardy, który przechodzi od razu do Wrist Locku. Bryan skontrował i przeszedł w Waist Lock. Jeff próbował się wydostać częstując go serią uderzeń z łokcia, ale udało mu się dopiero gdy odepchnął Daniela na liny. Sędzia kazał rozerwać uchwyt i zawodnicy wrócili ponownie do pozycji. Kolejne zwarcie. Tym razem to Daniel wyszedł zwycięsko i zapiął boczny Headlock. Jeff skontrował kilkoma ciosami z łokcia i wydostał się, by następnie odbić się od lin... i zaatakować Clotheslinem! Bryan szybko wstaje, ale zaraz zostaje potraktowany Atomic Dropem. Enigma kontynuuje kombinację próbą kopnięcia... ale Daniel przechwycił nogę! Jednak Jeff szybko zareagował Mule Kickiem! Do tego mamy Double leg drop w czuły punkt! Przypięcie 1...2... Kick Out! Hardy podnosi oponenta i ciska go Irish Whipem w narożnik. Daniel jednak to wykorzystał i odbił się od cornera, przeskakując jednocześnie nad rywalem. Odbija się od lin, unika Clothesline'u, ponownie odbija się od lin... i mamy Crooked arm lariat! Na dokładkę jest jeszcze German Suplex od Bryana! Pin 1...2... Kick Out. Daniel podnosi przeciwnika... a ten zaskakuje go Jawbreakerem! Do tego Hardy wykorzystuje bliskość narożnika... i mamy Whisper in the Wind! Szykuje się Twist of Fate... ale w ostatniej chwili Bryan odpycha rywala na liny! Do tego Dropkickiem pozbywa się Hardy'ego z ringu! Daniel bierze rozbieg... Suicide Dive! Ale nietrafiony! Hardy w ostatniej chwili zrobił unik, a Bryan barkiem ląduje w stół komentatorski! Jeff resetuje licznik sędziego, a następnie chwyta oponenta... i ciska go w metalowe schodki! Do tego bierze rozbieg... i mamy niski Front Dropkick wgniatający Bryana w schody! Publiczność zaczęła skandować "NO!" nie zgadzając się na taki przebieg wydarzeń, co Hardy skwitował... wznoszcząc ręce w tradycyjnym geście, lecz tym razem mając ku górze tylko środkowe palce! Jeff wrzuca rywala do ringu i przechodzi do przypięcia 1...2... Kick Out! Podnosi Bryana za włosy i wyprowadza mu mocny Uppercut. Ten chwieją się odbija się od lin... i odpowiada Roundhouse Kickiem! Jeff zamroczony pada na kolana, a Daniel wykorzystuje to od razu częstując oponenta serią kopnięć w klatkę piersiową... a na koniec kopnięciem w głowę! Daniel razem z fanami krzyczy "YES!" i szykuje się do ataku kończącego. Jednak Jeff zorientował się w ostatniej chwili co nadchodzi i uciekł z ringu. Bryan schodzi z narożnika i wychodzi po za ring, gdzie zaczyna się brawl. Amerykański Smok wyszedł z niego z inicjatywą i wrzucił Enigmę do ringu. Sam wszedł na narożnik i czekał aż przeciwnik się podniesie... by potraktować go WHISPER IN THE WIND! Akcja charakterystyczna dla Hardy'ego wykorzystana przez Bryana! Ponownie seria okrzyków... Jeff się podnosi... BUSAIKU KNEE KICK! PIN! 1...2...3!

Winner: Daniel Bryan (by pinfall)

Daniel zmęczony wstaje i świętuje zwycięstwo z publicznością, a Enigma wyturlał się z ringu i obolały próbuje dojść do siebie.

Jerry Lawler: Jestem pod wrażeniem stylu w jakim Daniel Bryan pokonał Jeffa Hardy'ego! Najpierw Whisper in the Wind, czyli akcja charakterystyczna dla Enigmy, a na koniec Busaiku Knee Kick. Naprawdę świetna walka!

John Layfield: Rzeczywiście taki opener mógłby być main eventem niejednej gali, nawet PPV!

Michael Cole: Warto zwrócić jednak uwagę na konfrontację Daniela Bryana ze Stevem Austinem przed pojedynkiem Amerykańskiego Smoka i na słowa, które padły. Według mnie to było otwarte wyzwanie na Extreme Rules!

John Layfield: Jak zwykle pewnie zbyt bardzo to intepretujesz Michael. Jednak gdyby do takiej walki doszło, Daniel Bryan kontra Steve Austin, to na pewno byłby znakomity pojedynek. Choć obawiałbym się o Stone Colda, czy wyszedłby z tego cało.

Jerry Lawler: Niepotrzebnie na razie poruszacie temat Extreme Rules, bo przed nami przecież WrestleMania trzydziesta! Jeszcze dzisiaj dojdzie do konfrontacji słownej między The Rockiem, a The Undertakerem. Walka o streak zapowiada się imponująco!

Michael Cole: Dostałem też wiadomość, że do pojedynku przygotowuje się Bray Wyatt, który o miejsce w Money in the Bank matchu zmierzy się z tajemniczym zawodnikiem, którego toższamość poznamy lada moment! Tymczasem przenieśmy się do Renee Young, która ma gościa!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5179/Renee_Young_2013CutByJibunjishin1.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_CutByJess_10March2014.jpg

Renee Young: Witajcie! Moim gościem jest uczestnik dzisiejszego main eventu, World Heavyweight Champion - John Cena! John Road to WrestleMania nabiera tempa. Jesteśmy właściwie na ostatniej prostej, a ty masz przed sobą kolejne trudne wyzwanie jakim jest Randy Orton. Jesteś gotowy do pojedynku? Przede wszystkim jak się czujesz tuż przed największą galą w ciągu roku?

John Cena: Widzisz Renee nikt nie mówił, że przed WrestleManią trzydziestą będzie łatwo, ja... Boże co ja mówię?! Trudne wyzwanie?! Randy Orton?! Serio?! To Randy ma przed sobą trudne wyzwanie, nie ja! Jestem na lepszej pozycji niż on, choć obydwaj mamy podobną sytuację. Obydwaj na WrestleManii trzydziestej zawalczymy niemal z emerytami. Dostali oni te title shoty zabierając szanse innym zawodnikom, którzy wylewają z siebie litry potu na każdej gali, ale mniejsza z tym. Randy Orton uważa siebie za twarz tej organizacji, ale prawda jest taka, że The Champ is Here! Prawdziwy Mistrz tu jest! Jednak to nie Randy jest obecnie dla mnie problemem. To Edge. Edge w tej chwili jest dla mnie chwastem. Niewiele znaczącym chwastem, który trzeba wyrwać! I tego dokonam ja! John Cena! Jak się czuję przed WrestleManią? Wyśmienicie! Znakomicie! Jak w niebie! W końcu jestem wyzwolony! W końcu jestem wolny od wszystkich, którzy na mnie wpływali i krępowali mnie. Dziesięć lat temu zawalczyłem na pierwszej WrestleManii! WrestleManii dwudziestej! Wtedy zdobyłem Mistrzostwo Stanów Zjednoczonych! A za trzynaście dni... za trzynaście dni opuszczę WrestleManię trzydziestą jako World Heavyweight Champion! Bo to jest mój czas!

Z powrotem przenosimy się na arenę. Tam gaśnie światło... a na titantronie pojawia się rodzinka Wyattów! Bray jak zwykle zdmuchnął lampę i w swoim tradycyjnym stylu zaczęli iść w kierunku ringu. W końcu Bray wraz z towarzyszami weszli do ringu, a światło ponownie pojawiło się na arenie. Tymczasem brzmi...

*One of a Kind*

Rob Van Dam powraca! RVD został bardzo życzliwie przywitany przez publiczność. Mimo obecności całej Wyatt's Familly wszedł energicznie do ringu, a tam wykonał kilka swoich charaktestycznych gestów. Czas na walkę kwalifikacyjną do Money in the Bank matchu!

Walka #2

Normal Match

Money in the Bank Qualifying

Bray Wyatt [W./ Erick Rowan, Luke Harper] vs Rob Van Dam

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/Bray_Wyatt2_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/2811_RVD.jpg

Mamy gong i ruszyli! Zaczęli od klinczu, z którego lepiej wyszedł Wyatt i zapiął Waist Lock. RVD jednak skontrował sprowadzając przeciwnika do parteru i tam zapiął Headlock. Bray powoli się podnosi i odpowiada serią uderzeń z łokci. Wydostaje się z dźwigni, odbija się od lin... ale mamy Drop to hold od RVD! Do tego Elbow Drop w plecy Bray'a. Pin... ale tylko one count! Rob podnosi oponenta, a ten zagrywa nieczysto wkładając palec w oko RVD. Bray odbija się od lin... i mamy Clothesline! Van Dam szybko się podnosi, odbija od lin... ale nadziewa się na Back Body Drop! Wyatt podnosi oponenta i Irish Whipem ciska go w narożnik. Sam bierze rozbieg... Body Avalanche! RVD spływa na matę, a Bray przechodzi do przypięcia 1...2... Kick Out. Body nie przerywa ataku, tylko odbija się od lin... ale nie trafia z Running Sentonem! RVD w ostatniej chwili zrobił unik! Do tego mamy Spinning wheel kick! Rob nakręcony wykorzystuje swój moment i dokłada Discus Leg Drop. RVD podnosi oponenta... a ten kontruje serią ciosów w w klatkę piersiową, Irish Whipem ciska Roba na liny... i częstuje go Running body block! Do tego mamy Short-arm clothesline! Pin 1...2... Kick Out! Wyatt powoli traci cierpliwości. Podnosi rywala i szykuje się do kolejnego Clothesline'u... ale RVD w ostatniej chwili zrobił unik i poczęstował rywala Step-over spinning heel kickiem! Bray powalony, co wykorzystuje Rob... i mamy Rolling Thunder! RVD nakręcony wskakuje na narożnik i sygnalizuje finishera. Jednak... Erick zepchnął go z narożnika! Sędzia tego nie zauważył, bo jego uwagę odwrócił Luke. Tymczasem Bray dopada przeciwnika, jeszcze tradycyjny pocałunek w czoło... i mamy Sister Abigail! Dopiero teraz Harper opuszcza krawędź ringu, a sędzia przechodzi do przypięcia 1....2....3!

Winner: Bray Wyatt (by pinfall)

Sędzia był zdziwiony i nie wiedział co się stało w ringu pod jego nieuwagę, ale rodzinka Wyattów nic sobie z tego nie robiła. Bray nawet wypchnął sędziego z ringu, bo ten chciał mu zwrócić jakąś uwagę. Wyatt wziął jeszcze mikrofon.

Bray Wyatt: Imponujące zwycięstwo prawda? Pokonałem jednego z Waszego bohaterów. A to dopiero początek. Udowodnię Wam, że żyjecie w zakłamanym świecie. Że oszukujecie siebie na codzień wierząc, że Wasi bohaterowie znowu dostarczą Wam radości swoimi wygranymi. To się zmieni! The Wyatt's Family wciąż tu jest! I cały czas czuwamy! Czuwamy, bo wycieka aż z Was naiwność. Czuwamy, bo jesteśmy potrzebni, by pokazać Wam jak jest naprawdę! I ja! Bray Wyatt, wraz z Erickiem Rowanem i Lukiem Harperem pokażemy Wam nowy, idealny świat!

Po tych słowach Bray rzucił mikrofon i opuścił ring wraz ze zwoimi towarzyszami.

Michael Cole: Trzeba przyznać, że Bray Wyatt wie jak zwrócić na siebie uwagę. Wygrał walkę kwalifikacyjną i znajdzie się w Money in the Bank maczu. Do tego jego krótka przemowa może robić wrażenie.

John Layfield: Tak, Bray wygrał, ale trzeba podkreślić, że w decydującej fazie pojedynku RVD był tak naprawdę przeciwko trzem rywalom, a nie jednemu.

Jerry Lawler: Life is brutal jak to mówią John. Mnie jednak cieszy, że RVD powraca, choć jeżeli nie zobaczymy go na WrestleManii trzydziestej to może to być strata dla widowiska.

Michael Cole: Apropos WrestleManii trzydziestej! Jeszcze dzisiaj w ringu pojawi się Hulk Hogan, który ma kilka ogłoszeń dotyczących największej gali w roku. Jestem ciekaw co ma nam do przekazania Generalny Manager.

John Layfield: Ponadto jak wcześniej wspominaliśmy dojdzie do konfrontacji słownej The Rocka z The Undertakerem. The Great One vs Deadman!

Jerry Lawler: Już za chwilę też kolejna świetna walka! Stone Cold Steve Austin wróci na ring RAW i stoczy pojedynek z Dyrektorem do spraw operacyjnych - Kanem! A w Main Evencie WWE Champion Randy Orton zmierzy się z World Heavyweight Championem - Johnem Ceną! To wszystko jeszcze dzisiaj, nie odchodźcie od telewizorów!

Przenosimy się ponownie na zaplecze. Korytarzem przechodzi... Stephanie McMahon! Akurat natrafia na Randy'ego Ortona.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1249/Stephanie_McMahon_CutByJess_11November2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randyorton_9.jpg

Randy Orton: Moje kondolencje...

Stephanie McMahon Czego chcesz Randy? Nie mam zbyt dużo czasu...

Randy Orton: Nie tak ostro szefowo. Rozumiem, że obowiązki Vice-Prezes są bardzo ważne, ale chwilę czasu możesz chyba poświęcić Twarzy tej organizacji.

Stephanie McMahon Randy powiesz mi o co Ci do cholery chodzi? Idę do ringu powiedzieć coś bardzo ważnego!

Randy Orton: Wiem, że jesteś w niełatwej sytuacji. Chcę Cię tylko wesprzeć. Mimo, że nie zawsze byliśmy dobrych relacjach wiedz, że nieważne kto będzie po WrestleManii Prezesem to ja jako Mistrz WWE będę stał po Twojej stronie.

Stephanie McMahon Widzisz Randy... po pierwsze nie wiadomo czy po WrestleManii trzydziestej wciąż będziesz WWE Championem. Po drugie nie musisz się o mnie martwić. Jestem dużą dziewczynką i sama umiem sobie poradzić. Uwierz mi.

Randy Orton: Wątpisz w moje zwycięstwo nad Batistą? Nad tym drewniakiem?

Stephanie McMahon Życie jest zaskakujące Randy. Niewiadomo co Cię spotka. Dlatego lepiej skup się na swoim Last Man Standing Matchu, a ja skupię się na swoich sprawach. Ale wiesz co? To nawet jest słodkie, że się o mnie martwisz. Może gdybym nie była Vice-Prezesem tej organizacji to bym Ci uwierzyła. A teraz wybacz wężyku... ring mnie wzywa. Powodzenia w walce z Ceną!

Stephanie opuściła Randy'ego, a ten wyglądał na nieco zniesmaczonego. Wracamy na ring!

*Welcome To The Queendom*

Już brzmi muzyka Vice-Prezes WWE, a to oznacza, że Stephanie McMahon będzie miała coś do powiedzenia! Może być małym zaskoczeniem, że jednocześnie córka Vince'a i żona Triple H'a wchodzi do kwadratowego pierścienia... uśmiechnięta! Co to oznacza? Stephanie bierze mikrofon.

Stephanie McMahon: Prawdopobnie nie ma w tej chwili kobiety w tym budynku, która chciałaby być na moim miejscu. Jestem między młotem, a kowadłem. Między moim ojciem Vincem McMahonem, stworzycielem potęgi WWE, a moim mężem Triple H'em, jedną z największych, jeżeli nie największą gwiazdą tej organizacji! Do WrestleManii trzydziestej pozostało trzynaście dni. Te trzynaście dni będzie dla mnie pełnych niepokoju. Przyznam, że nie mogę patrzyć na to co się dzieje. Jednak postanowiłam dla dobra rodziny stać obok całej sytuacji, co jest dla mnie bardzo ciężkie. Nigdy nie obawiałam się żadnej gali jak WrestleMania trzydziesta i tego co będzie po niej. Serio! W tej chwili nie ma mi czego zazdrościć...

Muzyka CM Punka przerywa wypowiedź Stephanie! Publiczność niemal eksplodowała radością, bo na stage'u pojawili się CM Punk i Chris Jericho! Czyżby wrogowie z WrestleManii XXVIII znaleźli wspólny język? Na razie obydwaj z mikrofonami wchodzą do ringu, a Punk klaszcze Stephanie z kpiącym uśmieszkiem.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_CutByJess_17February2014.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2948_Chris_Jericho.jpg

CM Punk: Patrz Chris! Jakie to słodkie! Vice-Prezes największej organizacji wrestlerskiej na świecie wychodzi na ring i przed wszystkimi zgromadzonymi tu w Phoenix, Arizona oraz przed telewizorami rozpacza nad swoim jakże nieszczęśliwym losem! Kurde Steph... to chyba jakieś fatum nad Tobą wisi!

Chris Jericho Tak na poważnie... Stephanie co ty do licha robisz?! Jeżeli miałaś się nie wtrącać w konflikt między swoim ojcem, a mężem to po co pojawiasz się tutaj i mówisz takie bzdury? Myślisz, że kogoś w tej chwili obchodzisz? Triple H tak naprawdę kopnął Cię w tyłek, bo odwrócił się od rodziny McMahonów i zachciało mu się władzy. A Vinie ma w tej chwili kilka ważniejszych spraw od Ciebie.

Stephanie McMahon: Dlaczego ze mnie kpicie? Lepiej uważajcie na swoje słowa, bo ja też jestem Waszą szefową i mam moc decydowania o różnych rzeczach. Mogę w jednej chwili pstryknąć palcami i ochrona Was wyprowadzi z budynku.

Chris Jericho Stephanie nie ośmieszaj się! Stoją przed Tobą dwaj najlepsi wrestlerzy w historii WWE! Spójrz na nas! Grozisz nam ochroną? Proszę Cię... ja i CM Punk będziemy kluczowymi postaciami Twojego ojca podczas walki na WrestleManii. Wątpię, by Vince byłby zadowolony gdybyś siłą wyrzuciła nas w tej chwili z ringu.

CM Punk: Po za tym my tylko mówimy Ci prawdę. A ty najwyraźniej się jej obawiasz. Choć nie wiem czemu... w końcu nieważne kto wygra tą bitwę... ty i tak pewnie zachowasz swoje stanowisko, więc rozchmurz się.

Stephanie McMahon: Na razie Wam daruję, ale pamiętajcie... to, że jesteście w walce o władzę nie spowoduje, że po WrestleManii trzydziestej będziecie mieli taryfę ulgową. Wręcz przeciwnie! Będzie prosić o to, bym dała Wam choć chwilę odpoczynku!

Stephanie zaczęła opuszczać ring.

CM Punk: Trzeba było pomyśleć o tym z kim się przespałaś.

Vice-Prezes już nie wytrzymała.

Stephanie McMahon: Dość! Wy w tag teamie kontra Abyss i Brock Lesnar już teraz!

Wściekła Stephanie opuściła ring, a Chris i Punk nie wyglądali na zadowolonych z jej decyzji.

Walka #3

Normal Tag Team Match

Chris Jericho&CM Punk vs Abyss&Brock Lesnar [W./Paul Heyman]

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/jericho2k14ner2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_CutByJess_17February2014.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/abyss_10.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar10_cutout_by_Crank.jpg

Zaczynają Punk i Lesnar. Od razu przechodzą w starcie siłowe, z którego zwycięsko wychodzi Bestia i częstuje rywala mocnym kopnięciem z kolanka. Do tego z całej siły przerzucił oponentem jak lalką. Punk zrobił fikołka, a Lesnar go chwycił... i mamy Overhead Belly to Belly Suplex! Best in the World po tej akcji wyturlał się z ringu i podszedł do Chrisa Jericho, by przedyskutować dalszą taktykę na pojedynek. W międzyczasie Brock robi zmianę z Abyssem. Potwór zachęca Punka, by wrócił na ring. Ten w końcu decyduje się wejść do kwadratowego pierścienia, bo sędzia doliczył już do sześciu. CM wraca na środek ringu i mamy klincz z Abyssem. Monster okazał się zdecydowanie silniejszy i sprowadził rywala do narożnika, gdzie poczęstował go kilkoma Shoulder Thrustami. Do tego gdy Punk spłynął w dół, na matę to Abyss jeszcze poddusił kolanem rywala. W końcu Punka uratował sędzia, który odciągnął Potwora. Abyss próbuje po chwili podnieść oponenta... a ten zaczyna kontrować serią ciosów na tułów... i mamy Roundhouse Kick znikąd! Punk przechodzi do pinu 1...2... Kick Out. Kamera pokazuje jak Lesnar odetchnął z ulgą. Tymczasem Punk zapina Abyssowi Wrist Lock i prowadzi do swojego narożnika, by zrobić zmianę z Chrisem Jericho. Obydwaj chwytają rywala pod Suplex... ale ten zatrzymał ich i WYKONAŁ PODWÓJNE DDT! Brock zachęca swojego tag team do zmiany... i robią ją! Bestia od razu wpada do środka ringu i powala najpierw Punka Clotheslinem, a po chwili Jericho. Przy kolejnym Clotheslinie dla Punka ten wypada z ringu. Do tego mamy Powerslam dla Y2Ja! Brock nakręcony wynosi rywala na barki... ale ten kontruje kilkoma łokciami! I MAMY CODEBREAKER OD JERICHO! Przypięcie 1...2... KICK OUT?! What?! Chris jest zaskoczony! Zapina jednak Walls of Jericho! Lesnar walczy z bólem i na jego szczęście jest dosyć blisko lin, by zaraz przerwać dźwignię. Chris zmuszony przez sędziego puszcza rywala. Przez chwilę ma do jego jakieś pretensje, ale gdy odwraca się do Lesnara... MAMY F5 ZNIKĄD! Do tego Brock... wchodzi na narożnik! Czyżby?! SHOOTING STAR PRESS!!! Punk próbuje jeszcze wejść do ringu, by nie dopuścić przed przypięciem... ale ABYSS TEŻ WCHODZI DO RINGU I WYKONUJE NA NIM BLACK HOLE SLAM! W międzyczasie Lesnar przypina Jericho! 1...2...3!

Winners: Abyss&Brock Lesnar (by pinfall)

Dwa potwory zaczęły świętować swoją wygraną nad obolałymi rywalami. Dołącza do nich Heyman i we trójkę opuszczają ring.

Michael Cole: Znakomita walka! A ten Shooting Star Press w wykonaniu Lesnara palce lizać! Niczym prawdziwy High Flyer!

John Layfield: O tak! Bestia pokazała, że jak chce to potrafi nawet fruwać nad ringiem, by pokonać przeciwnika!

Jerry Lawler: Mnie zaintrygowały słowa CM Punka skierowane w stronę Stephanie McMahon. A także wspólna obecność w ringu Punka i Jericho. Przypadek?

John Layfield: Nie sądzę... Skupmy się jednak na tym co dzisiaj jeszcze nas czeka, bo przecież to nie jest jeszcze nawet połowa dzisiejszego RAW! Już za chwilę Generalny Manager - Hulk Hogan wygłosi kilka ogłoszeń dotyczących WrestleManii trzydziestej!

Jerry Lawler: Chwilę później będziemy świadkami pojedynków Kofiego Kingstona z Jackiem Swaggerem, oraz Christiana i Deana Ambrose'a z Edgem i Romanem Reignsem!

Michael Cole: A potem czekają nas dwa emocjonujące starcia, najpierw Stone Cold Steve Austin zmierzy się z Kanem, a w Main Evencie John Cena zawalczy z Randym Ortonem! Dzisiaj też powinno dojść do konfrontacji słownej The Rocka z The Undertakerem! Dlatego nie odchodźcie od telewizorów, bo emocji jeszcze dzisiaj na pewno nie zabraknie!

PROMO WRESTLEMANIA XXX

http://www.allwrestlingnews.com/wp-content/uploads/2013/02/WrestleMania-30-Logo-Revealed.jpg

JEDYNA TAKA NOC W ROKU!

WYSTĄPIĄ NAJWIĘKSZE GWIAZDY WWE!

ABYSS, BROCK LESNAR, CHRIS JERICHO, CM PUNK, DANIEL BRYAN, EDGE, JEFF HARDY, JOHN CENA, KANE, KURT ANGLE, STEVE AUSTIN, THE ROCK, THE UNDERTAKER, TRIPLE H I MNÓSTWO INNYCH WWE SUPERSTARS!

NIE PRZEGAP NAJWAŻNIEJSZEJ GALI W ROKU!

WRESTLEMANIA XXX JUŻ 6.04.2014!

*Real American*

Generalny Manager - Hulk Hogan w drodze na ring! Fani po raz kolejny popisali się potężnym popem i naśladowali gesty Hulkstera, który z mikrofonem wszedł do kwadratowego pierścienia!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/171/3235_Hulk_Hogan.jpg

Hulk Hogan: Nie ma to jak wrócić do Phoenix, Arizona Brothers! Zawsze cieszyłem się z powrotu do tego miasta! A jak z Waszych gardeł wyrywają się okrzyki to słychać Was w całych Stanach Zjednoczonych! Przejdźmy do sedna, powodu mojej obecności w tym ringu! Trzynaście dni! Tyle zostało do największej gali w roku, czyli WrestleManii trzydziestej Bracia! Myślę, że podobnie jak ja już przechodzą Was ciarki po plecach, zwłaszcza przez to co dzieje się w trakcie Road to WrestleMania! Na tej gali spotka się przeszłość, teraźniejszość i przyszłość! Druga taka WrestleMania może się nie powtórzyć! A nie wszystko jest jeszcze dopracowane na ostatni guzik! Przede wszystkim chodzi mi o pasy mistrzowskie tag team! Obecni mistrzowie, czyli Billy Gunn i Road Dogg wciąż nie mają przeciwników, co jest niedopuszczalne Bracia! Dlatego też za tydzień, na ostatnim Monday Night RAW przed WrestleManią odbędą się dwie walki: Jimmy i Jey, czyli The Uso's zmierzą się z członkami pokręconej rodzinki Wyattów - Erickiem Rowanem i Lukiem Harperem! Natomiast Curtis Axel i Ryback za oponentów będą mieli Rey'a Mysterio i... powracającego do ringu Evana Bourne'a! Zwycięzcy tych pojedynków na Pre-Show zawalczą o miano pretendentów do WWE Tag Team Championships Brothers! To jest pierwsza sprawa! Druga dotyczy Money in the Bank matchu! Jak wiedzie w pojedynku już na pewno wezmą udział Alberto Del Rio, Antonio Cesaro, Bray Wyatt, Dolph Ziggler, Justin Gabriel, Sheamus i Sin Cara! Jak łatwo policzyć w walce jest zajętych siedem na osiem miejsc, co oznacza, że jeszcze jedno jest wolne! Zajmie je specjalna gwiazda! Zadebiutuje na WrestleManii trzydziestej! Jak na specjalną galę przystało gwiazda nie będzie odbiegała od jej poziomu! Na razie Wam nie zdradzę kto to będzie! Zobaczycie na samem WrestleManii! To właściwie wszystko, choć na WrestleManii będzie jeszcze jedna niespodzianka! Ale o tym na razie sza! What'cha gonna do brothers when Hulkamania runs wild on you!

Zabrzmiała ponownie muzyka Hogana i ten przy olbrzymim popie opuścił ring, po drodze przybijając piątki z fanami.

Walka #4

Normal Match

Jack Swagger [W./Zeb Colter] vs Kofi Kingston

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/swagger_by_cs.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston-2011Cutout_by_Jibunjishin7.jpg

Warto podkreślić, że przy wejściu na ring Kofi nie był radosny jak zawsze. Po prostu wybuchnęły fajerwerki, a on wszedł powolnym krokiem do kwadratowego pierścienia. Za to Jack aż tryskał energią i był gotowy na bój. Mamy gong! Wydawało się, że od razu ruszą wściekle do zwarcia... ale Kofi zaatakował kopnięciem. Po chwili poczęstował też oponenta maczugą w plecy. Do tego Irish Whip w narożnik... i Corner Clothesline od Kingstona! Afrykańczyk nie przerywa natarcia tylko dokłada Shot-Arm Clothesline! Kofi zaczyna wykonywać swój tradycyjny taniec... ale w połowie się zatrzymuje... i pokazuje Gest Kozakiewicza! A chwilę później mamy Boom Drop! Pin 1...2... Kick Out! Kingston czeka aż przeciwnik się podniesie... i jest Monkey Flip! Swagger przelatuje nad ringiem i uderza plecami o matę, by chwilę później się podnieść przy narożniku i chwilę odetchnąć. Kofi jednak chciał kontynuować atak i ruszył z szarżą na rywala... ale ten skontrował Back Body Dropem i Afrykańczyk znalazł się po za ringiem, uderzając o podłogę! Prawdziwy Amerykanin chwilę odpoczął i ruszył po rywala. Podnosi go i ciska Irish Whipem... nie, Kofi kontruje i Swagger uderza w metalowe schodki! Do tego mamy... Front Dropkick od Ghanijczyka! Kingston wrzuca przeciwnika z powrotem do ringu. Czeka, by przeciwnik się podniósł... a ten nagle kontruje Belly to belly suplexem! Kofi pada po tym ataku na matę, a Jack wykorzystując to, że rywal jest blisko narożnika... wykonał Swagger Bomb! Przypięcie 1....2... Kick Out! Jack chwyta za nogę rywala... mamy Patriot Lock! Kingston zdołał jednak skontrować odkopując rywala... I MAMY TROUBLE IN PARADISE WŁAŚCIWIE ZNIKĄD! Pin 1...2...3!

Winner: Kofi Kingston (by pinfall)

Po walce Kofi nie świętował zwycięstwa tylko dosyć szybko opuścił ring i zmierzał w stronę stage'u... mijając się po drodze z Kurtem Angle! Ten wbiegł do ringu, uniknął ciosu Swaggera i wyprowadził Olympic Slam! Do tego mamy Ankle Lock! Jack odklepuje zapominając, że to nie jest oficjalna walka. Tymczasem Cyborg wciąż trzyma dźwignię... ale z powrotem do ringu wraca Kofi Kingston! Kurt puszcza nogę rywala... A KOFI WYKONUJE MU TROUBLE IN PARADISE! Colter wyciągnął Swaggera z ringu, a Kingston ponownie przy swojej muzyce triumfuje wznosząc w górę rękę nad leżącym na macie, zamroczonym Kurtem Angle.

Jerry Lawler: Kofi coraz bardziej negatywnie zaskakuje swoim zachowaniem!

John Layfield: Trzeba jednak przyznać, że w ostateczności triumfował i nad Swaggerem i tuż po walce nad Kurtem Angle. Widać, że przez zmianę w zachowaniu rośnie w siłę...

Michael Cole: Chwilę przed walką byliśmy świadkami ogłoszeń Hulka Hogana dotyczących WrestleManii trzydziestej!

Jerry Lawler: Zbyt wiele tak naprawdę się nie dowiedzieliśmy. O miano pretendentów do Mistrzostw Tag Team odbędzie się turniej, w którym weźmie udział, uwaga, powracający Evan Bourne! Połączenie jego w zespół z Rey'em Mysterio może być bardzo ciekawe.

John Layfield: Natomiast w Money in the Bank matchu ma zadebiutować nowa gwiazda WWE. Ciekawe kto to będzie? Może ktoś ze sceny niezależnej?

Michael Cole: Wszystko kręci się wokół WrestleManii, ale wciąż jesteśmy na Monday Night RAW, czego nie zapominajcie! Już za chwilę Christian w tag teamie z Deanem Ambrosem zmierzą się z Edgem i Romanem Reignsem! Oprócz tego czekają nas jeszcze dwa inne, świetnie zapowiadające się walki! Kane kontra Steve Austin i John Cena kontra Randy Orton! Zostańcie z nami!

http://akshaykumarsinghonjour.files.wordpress.com/2012/01/postpic.png

Walka #5

Normal Tag Team Match

Christian&Dean Ambrose©(U.S. Champion) vs Edge(No. 1 Contender to World Heavyweight Championship)&Roman Reigns

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_26_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/3092_Dean_Ambrose.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/Edge_35.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/romanreigns_2.jpg

Zaczynają Christian i Edge... poprawka, wydawało się, że zaczną. Christian rzucił kilka obraźliwych słów swojemu byłemu tag team partnerowi i zrobił zmianę z Ambrosem. Ten też nie przybiera w słowach, co w końcu denerwuje Edge'a i uderza go z liścia w twarz! To wywołuje od razu wściekły brawl między obydwoma zawodnikami. Z inicjatywą wychodzi Rated R Superstar i Irish Whipem ciska rywala w narożnik, a potem częstuje go kilkoma Shoulder Thrustami. Kolejny Irish Whip, tym razem na liny i Dropkick... ale nieudany, bo w ostatniej chwili Ambrose złapał się lin. Street Dog od razu to wykorzystuje i częstuje rywala serią kopnięć w różne części ciała. Po chwili robi zmianę z Christianem. Obydwaj chwytają Edge'a... i wykonują podwójny Suplex! Ambrose opuszcza ring, a Kapitan Charyzma przechodzi do przypięcia 1...2... Kick Out. Christian bardzo pewny siebie podnosi oponenta za włosy... a ten kontruje Jawbreakerem! Do tego mamy Flying forearm smash! Nakręcony Oportunista podnosi rywala, ciska go Irish Whipem w liny... i mamy Flapjack! Pin 1...2... Kick Out! Edge zapina Christianowi Wrist Lock i prowadzi do swojego narożnika, by zrobić zmianę z Reignsem. Obydwaj ciskają Christiana w liny... i częstują go podwójnym Big Bootem! Do tego Roman dokłada Leg Drop. Pin 1...2... Kick Out. Ambrose zachęca swojego tag team partnera, by próbował się zmienić. Jednak to Reigns jest w natarciu i zapina Headlock. Christian jest coraz bardziej osłabiany... ale nagle jakiś przypływ energii spowodował, że Kapitan Charyzma zaczął kontrować serią uderzeń z łokcia! Do tego mamy DDT! Kto pierwszy podniesie się, by wykonać zmianę? Zarówno Ambrose jak i Edge bardzo chętnie weszliby do ringu. Jednak... to Reigns pierwszy zrobił zmianę, a Edge zdążył złapał Christiana za nogę! Kapitan Charyzma podskakując jeszcze próbował dojść do narożnika, ale Edge zatrzymał zapał odwracając go i częstując Clotheslinem! Do tego... mamy Edge-O-Matic! Edge już klęka w swoim stylu przy narożniku i sygnalizuje kolejny atak. Do ringu wkracza jednak Ambrose... zatrzymany Spearem przez Reignsa! Christian się podnosi... i też inkasuje Spear, ale od Edge'a! Edge przypina Christiana 1...2...3! Wspaniała współpraca Edge'a i Reignsa!

Winners: Edge&Roman Reigns (by pinfall)

Zwycięzcy po walce podali sobie ręce i celebrowali wygraną z narożników. Christian i Ambrose ze wściekłością mogli się tylko przypatrywać wszystkiemu ze stage'u. Reigns na dodatek wskazał na logo WrestleManii i i pokazał gestem, że U.S. Championship będzie należało do niego!

John Layfield: Znakomita współpraca Edge'a i Reignsa! Z chęcią zobaczyłbym obydwóch w przyszłości w tag teamie jeszcze raz!

Jerry Lawler: Rzeczywiście obydwaj są bardzo podobni do siebie jeżeli chodzi o sposób walki no i na dodatek mają takie same finishery!

Michael Cole: Monday Night RAW jednak się jeszcze nie kończy! Już za chwilę odbędzie się specjalny Miz TV, a gościem będzie sam Triple H!

John Layfield: Na dodatek przed nami przecież dwie bardzo ciekawie zapowiadające się walki - Kane kontra Steve Austin i John Cena kontra Randy Orton!

Jerry Lawler: Nie zapominajcie, że dzisiaj dojdzie do konfrontacji słownej The Rocka z The Undertakerem!

Michael Cole: Nie odchodźcie od telewizorów, gala trwa w najlepsze!

*Awesooooooome.... I came to play!*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4658/the_miz_tv_logo_unconquerable.jpg

The Miz w drodze na ring! Czas na jego MIZ TV! Pan Niesamowity ubrany w garnitur i z mikrofonem w ręce wchodzi do kwadratowego pierścienia, który jest specjalnie przygotowany i widzimy dwa obok siebie ustawione krzesełka.

The Miz: Witajcie w kolejnym MIZ TV! Ten program jest tak niesamowity, że po zaledwie dwóch tygodniach wraca na Monday Night RAW! Ostatnio skończyło się bijatyką między mną, a obecnym Mistrzem WWE i pretendentem do tego tytułu. Tym razem też nie zabraknie emocji! Moim gościem jest obecny COO, a być może przyszły Chairman WWE, The Game, Król Królów - TRIPLE H!

*Behold the King, The King of Kings!*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/Triple_H_40_GD.jpg

Triple H nie dostał zbyt pozytywnej reakcji od publiczności, ale za to został dość ciepło przywitany przez Miza, który uścisnął mu dłoń i pokazał, by usiadł.

The Miz: Witam naszego COO i na wstępie mam od razu pytanie... Jak czuje się człowiek, który za trzynaście dni na WrestleManii trzydziestej postawi właściwie wszystko na szali? Jeżeli wygrasz zdobędziesz władzę absolutną i będziesz Chairmanem, jeżeli przegrasz to stracisz posadę COO i... no i właściwie niewiadomo co wtedy.

Triple H: Co wtedy? Wtedy wróci stary, szary Triple H, który będzie za forsę pracował dla tej organizacji jako zawodnik. Nieważne co wydarzy się na WrestleManii. Ja bez WWE nie mogę żyć. WWE stworzyło mnie, stworzyło Ciebie, CM Punka, The Undertakera, Hulka Hogana i wiele innych postaci, które dzisiaj są idolami tych wszystkich, którzy przychodzą tutaj na trybuny, by oglądać nasze show. Jak się czuję? Normalnie! Nie mam z tym problemów, że na WrestleManii na szali będzie wszystko co posiadam, bo w takiej samej sytuacji jest Vince McMahon. Tyle, że on ma gorzej ode mnie. Bo jego w przypadku przegranej co najwyżej czeka emerytura i popijanie herbatki w trakcie Monday Night RAW. A ja mam przed sobą jeszcze mnóstwo możliwości. Choć najbardziej chcę dalej pracować w WWE, bo kocham ten biznes! Robię to co jest dobre dla tego biznesu!

The Miz: Czy od czasu początku Waszego konfliktu, to jest Twojego z Prezesem, kontakt między Tobą, a Twoją żoną Stephanie się pogorszył, zmienił?

Triple H: Stephanie obiecała mi, że nie będzie się mieszać w nasze porachunki. Dzisiaj pojawiła się na RAW, by ustosunkować się do całej sytuacji. Tyle. Uważam, że Punk i Jericho niepotrzebnie wywołali całe zamieszanie i dostali za to zasłużoną nauczkę od moich niszczycieli.

The Miz: Właśnie, apropos. Dlatego zdecydowałeś się na te postacie, a nie inne?

Triple H: Wybrałem najlepszych z możliwych. Abyss, Hardy, Kane i Lesnar. Ta czwórka to zawodnicy, którzy niczego się nie boją. Wręcz przeciwnie to inni boją się nich co już nie raz udowodniliśmy na RAW. Wiesz dlaczego przeciwnicy boją się naszej drużyny? Bo widzą, że jesteśmy silniejsi! My nie gadamy, my przechodzimy do rzeczy i pokazujemy naszą moc, potęgę, siłę! Wierzę, że w piątkę jesteśmy w stanie zniszczyć każdego!

The Miz: Powiedzmy, że wygrasz na WrestleManii trzydziestej ze swoją drużyną. Walka o władzę będzie Main Eventem gali, prawda? No właśnie. Wygrywasz i co pierwsze zrobisz? Jakie zmiany chciałbyś wprowadzić do WWE?

Triple H: WWE potrzebuje wielu zmian. Te gwiazdy, które w ostatnim czasie wróciły do organizacji to w większości ja namówiłem do tego. Vinie składał tylko podpisy przy kontraktach, a ja załatwiałem wszystkich zawodników. Teraz roster znowu wygląda imponująco, tak jak za czasów Attitude Ery. Dzięki temu, że pozwalamy na więcej zawodnikom to walki wyglądają już dużo ciekawiej niż wcześniej. Idziemy w spowrotem w stronę promowania wrestlingu jako sport. Zbyt dużo organizacja podczas władzy Vince'a McMahona skupiła się na komercję! Vinie zapomniał o czasach świetności, kiedy to właśnie przede wszystkim zadawanie bólu, akcje wysokiego ryzyka i świetne pojedynki dawały widzom frajdę!

The Miz: Na koniec chcę Ci zadać pytanie - jakie byłoby WWE bez Vince'a McMahona?

Triple H: Lepsze i ciekawsze! Łączylibyśmy nowoczesność, w którą niestety musi podążać cały świat, także ten wrestlingu ze starymi, old schoolowymi wartościami we wrestlingu. Na PPV byłoby więcej hardkoru, więcej emocji! A w rosterze byliby sami najlepsi zawodnicy! Takie byłoby WWE za Triple H'a u władzy! Tej organizacji potrzeba zmian! To widać na pierwszy rzut oka! Ty chcesz prawdziwego wrestlingu, oni chcą prawdziwego wrestlingu, wszyscy tego chcą! I ja Wam to dam!

Po tych słowach Hunter rzucił mikrofon i opuścił ring.

PROMO WRESTLEMANIA XXX

JEDYNA TAKA NOC W ROKU!

WYSTĄPIĄ NAJWIĘKSZE GWIAZDY WWE!

ABYSS, BROCK LESNAR, CHRIS JERICHO, CM PUNK, DANIEL BRYAN, EDGE, JEFF HARDY, JOHN CENA, KANE, KURT ANGLE, STEVE AUSTIN, THE ROCK, THE UNDERTAKER, TRIPLE H I MNÓSTWO INNYCH WWE SUPERSTARS!

NIE PRZEGAP NAJWAŻNIEJSZEJ GALI W ROKU!

WRESTLEMANIA XXX JUŻ 6.04.2014!

Walka #6

Normal Match

Kane vs Steve Austin

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/2071_Kane.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/steve_austin_17.jpg

Mamy gong i ruszyli! Od razu wymiana ciosów, to jeden częstuje Punchem w głowę rywala, to drugi. Kane ciska Irish Whipem oponenta w narożnik... i próba Corner Clothesline, ale Steve zrobił unik. Teraz to Stone Cold atakuje rywala przy narożniku i częstuje go serią ciosów w korpus, a potem kopnięciami, gdy rywal spłynął w dół. Sędzia odciąga Austina, co pozwala wstać Wielkiej Czerwonej Maszynie, która... częstuje od razu przeciwnika potężnym Clotheslinem! Pin 1...2... Kick Out. Kane zapina Steve'owi Headlock w parterze. Stone Cold jest osłabiany, ale po chwili próbuje pozbyć się rywala. SCSA wstaje... i częstuje Kane'a serią ciosów z łokci w brzuch. W końcu wydostaje się, odbija się od lin... ale mamy Big Boot od Ulubionego Demona Diabła. Kane spokojnie rozpracowuje przeciwnika wykręcając mu rękę w Wrist Lock. Irish Whip na liny... ale mamy kontrę Stone Colda i to Kane odbija się od lin... PODWÓJNY CLOTHESLINE! Obydwaj zawodnicy leżą na macie, a sędzia odlicza. Pierwszy... podnosi się Kane! Wstaje i próbuje podnieść rywala, ale ten kontruje serią Punchów w głowę, jeszcze uderzenie z łokcia i jest Jawbreaker! Do tego Thesz Press i kilka uderzeń w czoło Kane'a. Teksański Grzechotnik wynosi rywala... mamy Vertical Suplex! Pin 1...2... Kick Out. Stone Cold podnosi oponenta, a sam odbija się od lin... i nadziewa się na Tilt-a-whirl Backbreaker! Kane powolnie, ale wspina się na narożnik, czeka aż przeciwnik się podniesie... i mamy Flying Clothesline! Kane sygnalizuje Chokeslam! Stone Cold wstaje i rywal chwyta go za gardło... ale ten kontruje uderzeniami z łokcia w głowę Kane'a i mamy Stunner!!! Przypięcie 1...2..... KICK OUT! Stone Cold jest zaskoczony i łapie się za głowę! A Kane... nagle podnosi się jakby nigdy nic! Chwyta rywala za gardło... MAMY CHOKESLAM! Do tego charakterystycznie przejeżdża palcem po szyi. Wynosi Austina... TOMBSTONE PILEDRIVER! Przypięcie 1...2.... KICK OUT CHOLERA JASNA! Teraz to Kane jest zdziwiony i zdenerwowany! Podnosi rywala... a ten kontruje Gut Kickiem, pokazuje środkowe palce i MAMY STUNNER! Przypięcie 1.....2....3! Stone Cold wygrywa!

Winner: Stone Cold Steve Austin (by pinfall)

Stone Cold celebruje zwycięstwo popijając piwko... i po chwili oblewa nim Kane'a! Austin przy dużym popie opuszcza ring.

Michael Cole: Stone Cold wygrywa to ciekawe starcie! Obydwaj pokazali świetne wyszkolenie, kilka razy kontrując ataki rywala.

Jerry Lawler: Dzisiaj trochę lepszą formą wykazał się Steve Austin. Zobaczymy co będzie na WrestleManii trzydziestej!

John Layfield: Takie walki jak ta tylko podkręcają emocje przed pojedynkiem teamu Vince'a McMahona z teamem Triple H'a! Ja już nie mogę się doczekać.

Jerry Lawler: Pozostał nam już tylko Main Event, ale za to jaki! WWE Champion vs World Heavyweight Champion! John Cena vs Randy Orton!

John Layfield: Panowie walczyli ze sobą o tytuły mistrzowskie wiele razy, a dzisiaj staną naprzeciw siebie jako mistrzowie!

Michael Cole: To nie wszystko! Jeszcze dzisiaj The Rock ponownie stanie twarzą w twarz z The Undertakerem! To wszystko po krótkich reklamach, nie odchodźcie od telewizorów!

Edytowane przez Giero

MONDAY NIGHT RAW PART 2

24.03.2014

MAIN EVENT

Normal Match

John Cena© (World Heavyweight Champion) vs Randy Orton© (WWE Champion)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/cena_colorner2.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_44_GD.jpg

Od razu mamy zwarcie, z którego zwycięsko wychodzi Randy Orton i zapina Headlock. Cena próbuje się wydostać, ale dźwignia jest tak mocno zapięta, że Viper sprowadza rywala do parteru. Dopiero po chwili Johnowi udaje się wstać i rozerwać dźwignię, a potem odpycha oponenta na liny... i częstuje go Hip Tossem! I teraz to World Heavyweight Champion zapina Headlock w parterze. Jednak i Ortonowi udaje się wydostać z opałów, kontrując serią uderzeń z łokcia w korpus oponenta i ciskając go na liny... by wykonać Powerslam! Pin... ale tylko one count. Żmija podnosi przeciwnika i ciska go w narożnik Irish Whipem... a ten unika Corner Clothesline'u! Orton odbija się od cornera, a Cena... częstuje go Bulldogiem! Przypięcie 1...2... Kick Out. John podnosi rywala... a ten zagrywa nieczysto wkładając palec w oko Ceny. Randy wykorzystuje moment i natychmiast mamy Clothesline! Po chwili jest jeszcze jeden... i do tej kombinacji dokłada Dropkick! Pin 1...2... Kick Out. Orton robi się powoli wściekly. Częstuje Cenę serią kopnięć w klatkę piersiową. WWE Champion podnosi przeciwnika i chwyta go na Suplex... ale Cena kontruje i sam wykonuje Snap Suplex! Orton na kolanach próbuje dojść do siebie, co wykorzystuje Cena atakując Throwbackiem! Do tego mamy Sitout powerbomb! John szykuje się już do You Can't See Me w kierunku kamery... ale Orton zaskakuje go kopnięciem w głowę! Do tego mamy Inverted headlock backbreaker! Randy nakręcony przerzuca rywala między drugą, a trzecią linę... i wykonuje Rope-hung DDT! Pin 1...2... Kick Out! Żmija łapie się za głowę. Po chwili jednak się ogarnia i dalej osłabia oponenta charakterystyczną dla siebie serią kopnięć we wszystkie kończyny, a na koniec w głowę. Randy wykonuje swoją pozę... co go rozprasza i wykorzystuje to Cena Schoolboy Pinem! 1...2... Kick Out! Obydwaj się podnoszą... RKO OD ORTONA! Przypięcie! 1......2.... KICK OUT! Randy już naprawdę wygląda na mocno zdenerwowanego. Zdesperowany wstaje przy narożniku i sygnalizuje Punt Kick! Ten atak skontuzjował niejednego zawodnika! Viper bierze rozbieg... ale Cena kontruje! Do tego wynosi go na barki.... MAMY ATTITUDE ADJUSTMENT! Przypięcie 1....2... KICK OUT CHOLERA JASNA! To jednak nie zniechęca Ceny, który... ZAPINA STF! Orton walczy z bólem! Są już dosyć blisko lin... ALE CENA ROZLUŹNIA CHWYT, BY PRZECIĄGNĄĆ ORTONA NA ŚRODEK RINGU! Randy po chwili odklepuje!!!

Winner: John Cena (by pinfall)

Po walce Cena celebruje zwycięstwo... ale za chwilę ponownie wynosi Ortona na barki i WYKONUJE ATTITUDE ADJUSTMENT! Publiczność nagradza go heatem, a ten zapiera swój pas mistrzowski jakby nigdy nic i zadowolony z siebie opuszcza ring. Gdy znika z areny...

*I WALK ALONE!*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/3101_Batista.jpg

Brzmi muzyka Batisty! Animal wbiega do ringu i ściąga z siebie kurtkę. Podnosi Ortona... I CZĘSTUJE GO BATISTA BOMB! Już za trzynaście dni czeka nas Last Man Standing Match między obydwoma zawodnikami. Czy na koniec zobaczymy taki obrazek jak dzisiaj, czyli Batistę triumfującym nad Ortonem?

http://akshaykumarsinghonjour.files.wordpress.com/2012/01/postpic.png

*IF YA SMEEEEEEEL! WHAT THE ROCK IS COOKIN'!*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/207/therock3_by_dillhare.jpg

The Rock na RAW! The Great One niezwykle ciepło przywitalny wszedł uśmiechnięty do ringu i wziął mikrofon.

The Rock: Finally... Finally! FINALLY THE ROCK HAS COMEBACK TO PHOENIX, ARIZONA! Trzynaście dni! Tyle pozostało do najwpanialszego pojedynku w historii WWE! Do pojedynku The Rocka z The Undertakerem! The Rock już wiele razy walczył z Deadmanem, ale nigdy o ten magiczny streak. Ta walka na WrestleManii trzydziestej może spowodować, że The Rock zapisze się w historii wrestlingu przełamując streak Undertakera! To właśnie ten streak powoduje, że Undertakera można nazywać nieśmiertelnym, grabarzem, umarlakiem itp., itd. Ale to The Rock na WrestleManii trzydziestej przejdzie do historii i wyśle Undertakera prosto do SmackDown Hotelu! Undertaker nie będzie "umarlakiem" tylko w przenośni, ale także dosłownie! The Rock przerwie Streak!

*DONG!*

Światła zostały zgaszone, a na minitronach pojawiły się pioruny! Jedna lampa została skierowana na ring, ale nie było w nim Undertakera. Stał tam sam The Rock. Deadman pojawił się na titantronie!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/Undertaker_20_GD.jpg

The Undertaker: Jesteś bardzo pewny siebie The Rock. Zapomniałeś jednak o czymś ważnym. To nie ty mnie, a ja Ciebie wybrałem na przeciwnika na WrestleManii trzydziestej. Ty to wiesz w głębi duszy i przez to można wyczuć u Ciebie strach. Strach, który w ostateczności Cię zgubi. Wielu przed Tobą udawało równie pewnych siebie, a kończyli będąc przegranymi. To dotyczy CM Punka, Triple H'a, Shawna Michaelsa, Edge'a, Batistę, Marka Henry'ego... i wielu innych. I ty w tej chwili mówisz, że wyślesz mnie do SmackDown Hotelu? Czym się różnisz od tych, których wcześniej pokonałem? Co niby w Tobie może być takiego, co spowoduje, że przerwie mój streak? Mój legendarny, nieśmiertelny streak!

The Rock: To, że masz do czynienia z The Great One! Masz do czynienia z Najbardziej Elektryzującą Postacią w rozrywce sportowej! Masz do czynienia z The Rockiem babe! To People's Champion spowoduje, że po WrestleManii trzydziestej wrócisz do swojego grobu i nigdy nie postawisz więcej nogi w WWE! The Rock z chęcią przyjdzie na Twoje ostatnie pożegnanie i nawet sam odprawi ceremoniał!

The Undertaker: MRZONKI! To wszystko to kłamsta i Ty dobrze o tym wiesz! Pojawiam się na Największej Gali w roku od WrestleManii siódmej! Wiesz czemu nazywają mnie Lordem Ciemności? Bo w każdej chwili mogę pojawić się za Twoimi plecami i wykonać Tombstone Piledriver! Jeżeli myślisz, że samym gadaniem możesz mnie przestraszyć to już przed naszym pojedynkiem jesteś na straconej pozycji. Pewność zgubiła wielu chętnych przed Tobą do przerwania mojego streaku. Ty to wiesz. Wiesz, że żadna ludzka siła nie jest w stanie powstrzymać The Undertakera.

The Rock: Wiesz co Ci The Rock odpowie? The Rock ma gdzieś Twoje słowa! Za trzynaście dni, na WrestleManii trzydziestej otrzymasz niejeden Rock Bottom, ani nie dwa Rock Bottomy, a przynajmniej trzy Rock Bottomy! Jeżeli będzie trzeba zaryzykuję własnym życiem, by Ciebie wykończyć! The Rock się Ciebie nie boi! The Rock na sam koniec walki Ciebie przypnie, a sędzia odliczy raz, dwa.... trzy! Wtedy Twoja legenda zostanie zniszczona! IF YA SMEEEEEEEL...

*DONG*

The Rock przerwał, bo ponownie zgasło światło na całej arenie, a Undertaker zniknął z titantronu. Po kolejny raz charakterystyczny DONG! i światło zapaliło się na całej arenie. Za The Rockiem leżała trumna! Dwayne obawiał się ją otworzyć, bo czuł co może go czekać. Powoli jednak podszedł do niej. Stanął przy niej, wziął głęboki oddech i po chwili odrobinę rozchylił wieko. To wystarczyło, by ze strachu się przewrócił, a z trumny wyszedł sam Undertaker! Deadman ruszył w stronę The Rocka i podniósł go, po czym z całej siły rzucił w narożnik! Zaczął częstować rywala serią swoich strike'ingowych Punchy. W końcu go puścił, odbija się od lin... mamy Flying Clothesline! The Undertaker natychmiast wstał... i chwyta The Rocka za gardło! Są blisko trumny co Deadman wykorzystuje... I CHOKESLAMEM WRZUCA THE ROCKA DO TRUMNY! UNDERTAKER ZAMYKA WIEKO I JESZCZE WYKONUJE SWÓJ CHARAKTERYSTYCZNY TAUNT! Po chwili światło gaśnie, a w ringu nie ma już ani Undertakera, ani trumny!

W ten sposób kończymy to Monday Night RAW!

KARTA WALK NA WRESTLEMANIĘ XXX

5 on 5 elimination match

(Big Show, Chris Jericho, CM Punk, Daniel Bryan, Steve Austin) vs (Abyss, Jeff Hardy, Kane, Lesnar, Triple H)

http://iv.pl/images/41294156271532563719.jpg

WWE Championship - Last Man Standing

Randy Orton © vs Batista

http://iv.pl/images/88379493288906513022.jpg

Normal Match

http://iv.pl/images/75218969296040583460.jpg

World Heavyweight Championship - Normal Match

John Cena © vs Edge

http://iv.pl/images/34118643845239673186.jpg

Submission Match

Jack Swagger vs Kurt Angle

http://iv.pl/images/90084184856454255000.jpg

U.S. Championship - Triple Threat Match

Dean Ambrose © vs Roman Reigns vs Seth Rollins

http://iv.pl/images/43560633092548681475.jpg

Intercontinental Championship - Normal Match

Big E Langston © vs Mark Henry

http://iv.pl/images/32310320083793509597.jpg

Money in the Bank ladder match

Sin Cara, Justin Gabriel, Antonio Cesaro, Sheamus, Dolph Ziggler, Alberto Del Rio, Bray Wyatt, ???

http://iv.pl/images/19656782247960509786.jpg

Cztery najmocniejsze punkty tego RAW:

* konfrontacja Steve'a Austina z Bryanem

* wywiad Miza z HHH

* pokazanie Stephanie jako męczennicy

* segment Rock vs. Underaker - końcówka gali - GE-NIAL-NA!

Cieszy mnie zmiana czcionki, czyta się to o wiele lepiej. Walki jak walki, nie są ani złe, ani jakieś fantastyczne, najważniejsze, że nie są długie. Karta na WM, jak już pisałem - prezentuje się genialnie i czekam chyba bardziej niż na prawdziwą WM. ;)

116218737055c51bc30a173.jpg

Komentarz w imieniu SZPICA.

Mam troszkę czasu, a jako że byłem ciekawy jak to dalej rozwiniesz, to zostawię komentarz.

- od razu przejdę do feudu, który na tę chwilę mnie najbardziej jara, czyli The Rock vs Undertaker. Przemowa obu wrestlerów, na bardzop dobrym poziomie, treść, i argumenty DeadMena również do mnie przemówiły, jedynie czego mi zabrakło, by wymiana zdań była już na najwyższym poziomie, to nieco ostrzejsze słowa Rocka, typu Jutst Bring It...Bitch! Chyba wiesz o co mi chodzi. Sytuacja po wymianie zdań, czyli Undertaker wysyłający Rocka do trumny wskazuje, że na następnym Raw, The Rock NA PEWNO poskłada Takera, ale streak i tak nie zostanie przerwany. Mimo wszystko, należą Ci się duże brawa, bo kurde molek, zaciekawił mnie ten feud, a to najważniejsze!

- konfrontacja Steve'a Austina i Daniel Bryana musiała się udać, i faktycznie tak było, tylko że Ja mam pewne zastrzeżenia otóż, wydaje mi się, że argumentami Stone Colda zbyt mocno zniszczyłeś postać Bryana. Nie wiem, może tak po prostu miało być, ale Bryan po wymianie zdań ze Stone Coldem wyszedł na totalnego juniora, a przecież nim nie jest. Jednak mimo mojej drobnej uwagi, segment mógł się podobać.

- warto również pochwalić Cię za STAR POWER walk na dzisiejszym Raw. Były to walki, które przeczytałem i miejscami można przyczepić się do kwestii bookingu, ale ogólnie rzecz biorąc ciesze się że piszesz PEŁNE walki i są one przede wszystkim CIEKAWE.

- niedawno pisałem, że feud z walką o władzę (team Triple H'a vs Team Vicne'a) może skraść całą RTWM, ale niestety na tym Raw rywalizacja wypadła słabo. Po prostu nie czułem tej atmosfery, że to NAJWAŻNIEJSZY feud w federacji od kilku lat. Musisz coś z tym zrobić, bo cotygodniowe walki między członkami obu ekip już się znudziły i przydałoby się dodać tu trochę kreatywności. Nie wiem, może jakieś ataki na zapleczu, próby wyeliminowania swoich przeciwników, i przede wszystkim KONFRONTACJA obu ekip w jednym ringu.

- ogólnie rzecz biorąc było dobrze. Co prawda feud o władzę na tym Raw nie został prawie w ogóle poruszony, ale mam nadzieję, że jest to cisza przed burzą. Powodzenia, i czekam na kolejne Raw!

211437251853627083cc668.jpg

Washington, D.C.

MONDAY NIGHT RAW

31.03.2014

Pokaz sztucznych ogni otwiera ostatnie Monday Night RAW przed WrestleManią trzydziestą! Fani już się nie mogą doczekać, a my tymczasem przenosimy się do naszych stałych komentatorów: Michaela Cole'a, Johna "Bradshowa" Layfielda" i Jerry'ego "The Kinga" Lawlera!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/26/Michael_Cole_6.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/JBL_13.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/63/jerrylawler_2.jpg

Michael Cole: Witajcie na ostatnim Monday Night RAW przed WrestleManią trzydziestą! Jesteśmy w Verizon Center w Waszyngtonie! Do największej gali w roku pozostało sześć dni! Niemal wszystkie znaki zapytania dotyczące karty walk są już odkryte, a dzisiejsze RAW zapowiada się na naprawdę wyjątkowe!

John Layfield: Zgadzam się z Tobą Michaels we wszystkim co powiedziałeś! Tydzień temu galę zakończyło zaskakujące wydarzenie! Undertaker posłał Chokeslamem The Rocka do trumny, a chwilę potem wraz z nią Deadman zniknął! Co się dzieje z The Rockiem nie wiemy, ale można obawiać się chyba najgorszego...

Jerry Lawler: Ponadto doszło do znakomitej walki Champion vs Champion! John Cena okazał się lepszy od Randy'ego Ortona, a po pojedynku Batista wykonał swojego finishera Viperowi!

Michael Cole: Batista na WrestleManii zmierzy się z Randym o WWE Championship w Last Man Standing Matchu! Jestem ciekaw kto wygra. Żmija czy Zwierzak? Na ostatnim RAW Viper okazał się lepszy od Johna Ceny. Dzisiaj sprawdzimy formę Animala!

John Layfield: Tydzień temu też Edge z Romanem Reignsem pokonali Christiana i Deana Ambrose'a. Całą czwórkę ponownie zobaczymy w ringu, ale w walkach singlowych!

Jerry Lawler: I to co chyba najważniejsze dzisiaj - Team Vince'a McMahona i Team Triple H'a po raz pierwszy dzisiaj staną naprzeciw siebie przy podpisywaniu kontraktu walki o władzę w WWE! Na pewno będzie gorąco!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*DONG*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/Undertaker_20_GD.jpg

Atmosfera na hali zamarła, a do ringu zmierza w charakterystycznym dla siebie stylu The Undertaker! Deadman wchodzi do kwadratowego pierścienia i prosi o mikrofon.

The Undertaker: Pewność siebie jest zgubna! Tydzień temu pokazał to The Rock i niech będzie przestrogą dla wszystkich! Zapewne jesteście ciekawi gdzie jest Wasz Champion? Gdzie jest The Great One pytacie? Nie musicie być zmartwieni. Wypuściłem go, a dzisiaj zapewne pojawi się jeszcze w tym ring. Jednak za sześć dni... po WrestleManii trzydziestej... nie będzie można można go rozpoznać po naszej walce. To co spotkało The Rocka tydzień temu to tylko spoiler... Spoiler tego co czeka go w niedzielę! Można powiedzieć, że ma szczęście, bo zawalczymy na normalnych zasadach i nie będę mógł wyrządzić mu tyle bólu ile bym chciał mu zadać. Jednak możecie być pewni, że nie będzie żadnej taryfy ulgowej! The Rock tydzień temu zapowiedział, że wykona mi trzy Rock Bottomy... I tak to mnie nie pokona. Nie bez powodu mówią na mnie Deadman! W niedzielę po raz dwudziesty drugi udowodnię, że jestem Phenomem! Trumna, do której wrzuciłem The Rocka jest specjalnie przygotowana dla niego, a on mógł zobaczyć jaka go czeka przyszłość! Będzie ona taka jak dla każdego z nas! Z tym, że niego dopadnie szybciej! A gdy The Rock spotka się wtedy z rzeczywistością... będzie już dla niego za późno! Bo wtedy będzie mógł spocząć w spokoju!

Ostatnie słowa z The Undertakerem niczym echo wypowiedzieli wszyscy fani zgromadzeni na arenie. Ale gdy już był pomiędzy linami...

„No Chance! That’s what you’ve got!”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/2_vm2_by_dillhare.jpg

Zabrzmiała muzyka Vince'a McMahona! Chairman z niezbyt zadowoloną miną wyszedł z mikrofonem na stage.

Vince McMahon: Wybacz Undertaker, że przerywam taką mroczną atmosferę jaką wytworzyłeś po swoim przybyciu, ale muszę Ci coś zakomunikować. Jako Prezes organizacji nie mogę narażać moich pracowników, w tym też całego WWE jako firmy na zagrożenie. A ty takie stworzyłeś tydzień temu swoim zachowaniem. Nie dosyć, że porwałeś właściwie The Rocka, to jeszcze jedna z ważniejszych walk WrestleManii trzydziestej stała pod znakiem zapytania! Dlatego też muszą Ciebie spotkać konsekwencje! Ladies and Gentlemans! Dzisiaj The Undertaker stoczy pojedynek na Monday Night RAW! Twoim rywalem Deadman będzie sam pretendent do Mistrzostwa WWE, czyli Batista! Tyle!

Po tych słowach ponownie zabrzmiała muzyka Chairmana WWE i opuścił on arenę. Undertaker nie wyglądał na zachwyconego dezycją Vince'a.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Walka #1

Normal Tag Team Match

Tournament for Number One Contender to WWE Tag Team Championships

Jimmy Uso&Jey Uso (The Uso's) vs Erick Rowan&Luke Harper [W./ Bray Wyatt](The Wyatt Familly)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/theusos1_wfmashupz.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5225/The_Wyatt_Family_3_GD.jpg

Rozpoczynają Jey i Erick. Pojedynek siłowy wygrywa Rowan i natychmiast przepycha rywala do narożnika. Sędzia sygnalizuje, by Erick przerwał akcję. Ten chwilowo się słucha... ale po chwili próbuje zaskoczyć Uso mocnym ciosem, a ten robi unik i częstuje uderzeniem w plecy. To jednak tylko bardziej rozłościło Rowana, który szarżą rusza w kierunku oponenta, a ten podcina go Drop To Hold! Po chwili obydwaj wstają... i mamy Samoan Drop od Uso! Jey powoli się nakręca. Podnosi rywala i Irish Whipem ciska go w narożnik... a potem częstuje go Stinger Splashem! To tego mamy Backhand Chop! Jey robi zmianę z Jimmym, a ten wskakuje do ringu i natychmiast atakuje Rowana klęczącego na kolanach serią Backhand Chopów! Uso odbija się od lin... ale Erick kontruje Big Bootem! Do tego człowiek Wyatta przydusza rywala Headlockiem w parterze. Jimmy'emu odpływa już powoli tlen... ale nagle przypływ adrenaliny i syn Rikishiego podnosi się! Kontruje kilkoma uderzeniami z łokcia, którymi pozbywa się z siebie oponenta, odbija się od lin... Ale Rowan przechwytuje go i wyprowadza Fallaway Slam! Do tego robi zmianę z Lukiem Harperem! Ten wchodzi do ringu i powala rywala natychmiastowym Clotheslinem! Do tego dokłada solidny Body Slam. Mamy przypięcie 1...2... Jey przerywa! Do ringu wbiega też od razu Erick, ale Jey zdołał skontrować i Rowan wypada po za ring. Do tego Jey i Jimmy częstują Luke'a podwójnym Superkickiem! Po tej akcji Harper również wypada z kwadratowego pierścienia. Podchodzi do niego Bray i zachęca do walki. Natomiast samoańscy bracia krzyczą "US!", na co fani odpowiadają "O!" Jey odbija się od lin... SUICIDE DIVE DLA BRAY"A I LUKE"A! Z KOLEI JIMMY TĄ SAMĄ AKCJĘ WYKONUJE ERICKOWI! Jimmy wrzuca Harpera z powrotem do ringu i przypięcie 1...2... Kick Out! Ale to nie wszystko! Jimmy robi zmianę z Jey'em i odbydwaj wskakują na narożniki... DOUBLE SUPERFLY SPLASH! Erick jeszcze wskakuje na krawędź ringu, ale Jimmy częstuje go Superkickiem! Jey przypina Harpera 1....2....3!

Winners: Jimmy and Jey (The Uso's) by pinfall

Po walce bracia Uso świętowali zwycięstwo tańcząc do swojej muzyki, a The Wyatt Familly szybko uciekli.

Michael Cole: Znakomita walka braci Uso! Wygrali w imponującym stylu i na pewno ich zobaczymy na WrestleManii!

John Layfield: Pytanie tylko czy skończy się jedynie na Pre-Show, czy też na karcie głównej i walce z The New Age Outlaws o Mistrzostwa Tag Team.

Jerry Lawler: Szczerze? Chciałbym ich zobaczyć jako nowych mistrzów. Rikishi byłby z nich wtedy na pewno dumny! Ale przecież na szansę walki o WWE Tag Team Championship czekają też dwa inne tag teamy.

John Layfield: Dokładnie! Jeszcze dzisiaj zobaczymy walkę Curtisa Axela i Rybacka z Rey'em Mysterio oraz... powracającym na ring Evanem Bournem!

Jerry Lawler: Kiedy będzie tylko taka okazja to Renee Young przeprowadzi wywiad z Evanem. Na pewno wszyscy czekają na niego pierwsze słowa i pierwsze akcje ringowe od wielu miesięcy!

Michael Cole: Natomiast już za chwilę kolejny pojedynek singlowy! Zobaczymy dwóch zawodników, którzy także pojawią się na WrestleManii! Pretendent do pasa U.S. Championship, czyli Seth Rollins zmierzy się z uczestnikiem Money in the Bank matchu - z Albertem Del Rio! Zostańcie z nami!

PROMO WRESTLEMANIA XXX

Jesteśmy na zapleczu. John Cena trzymając na barku swój tytuł mistrzowski idzie z Chrisianem i rozmawia z nim. Za krzyżowaniem przypadkowo natrafiają na Edge'a, który zderza się z World Heavyweight Championem.

John Cena: Hej! Uważaj jak idziesz! A to ty Edge! I co? Jak się czuje idiota, który za sześć dni dostanie największy łomot w swoim życiu od World Heavyweight Championa?

Edge: John, John, John... widzę, że wciąż nie zmądrzałeś. By walczyć z Tobą na WrestleManii trzydziestej pokonałem trzech rywali po kolei. Drew McIntyrera, Rybacka i... W każdym bądź razie nie powinieneś mnie ignorować. Uważasz siebie lepszego i uwolnionego od wszystkiego, po odwróceniu się od fanów WWE. A prawda jest inna. Prawda jest taka, że to się na Tobie zemści.

John Cena: Widzisz Edge... w jednej rzeczy się z Tobą zgodzę. Pokonałeś trzech przeciwników z rzędu i za to Tobie należy się szacun. Ale John Cena to nie jest półka Drew, Rybacka, Christiana...

Christian: Serio?! Uważasz, że nie jestem na Twoim pioziomie? Jestem częścią jednego z najwspanialszych tag teamów w historii! Jestem jednym z najlepszych mistrzów ECW, jak nie najlepszym ze wszystkich wcześniejszych! Dwukrotnie posiadałem pas, który masz w tej chwili na barku. I uważasz, że nie jestem na Twoim poziomie John?

Edge: Idąc Twoim tokiem rozumowania Christian to ja jestem jeszcze lepszy od Ciebie! Większość pasów mistrzowskich tag team wygrałeś ze mną. Ty masz na koncie dwukrotny reign jako World Heavyweight Champion, a ja go miałem siedem razy! Do tego cztery razy byłem Mistrzem WWE, a ty chyba nie masz w swojej kolekcji tego tytułu!

Christian: Jestem w stanie zarówno Tobie John, jak i Tobie Edge udowodnić jak bardzo się mylicie! Mogę pokonać Was obydwóch jeszcze dzisiaj!

Do rozmowy wtrącił się Generalny Manager RAW - Hulk Hogan, który przechodził obok.

Hulk Hogan: Wybaczie Bracia, ale przechodziłem tak blisko Was, że nie sposób było nie usłyszeć o czym rozmawialiście! A raczej kłóciliście się... Mniejsza! Jest idealny sposób Christian, byś udowodnił swoje słowa!

Christian: Tak?! A jaki?!

Hulk Hogan: Triple Threat Match! Christian vs Edge vs World Heavyweight Champion - John Cena! Jeszcze dzisiaj na Monday Night RAW! Ponadto, żeby nie było wątpliwości co do wyniku... będzie to Extreme Rules Match! Powodzenia Brothers!

Christian: Macie za swoje!

Christian też odszedł i przez chwilę stali obok siebie Cena i Edge. Gdy ich spojrzenia spotkały się ze sobą jakby nagle sobie przypomnieli, że są rywalami. John pokazując swoje "You Can't See Me" opuścił lekko poddenerwowanego Edge'a.

Walka #2

Normal Match

Alberto Del Rio vs Seth Rollins

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/del_rio_01.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess_06March2014.jpg

Przy stole komentatorskim usiadł U.S. Champion - Dean Ambrose. Mamy gong i ruszyli! Z klinczu lepiej wyszedł Del Rio, który natychmiast zapiął Wrist Lock. Rollins kontruje Back Kickiem i odbija się od lin... by nadziać się Clothesline! Seth się podnosi, a Meksynanin zaczyna zasypywać go serią Low Kicków. Do tego Del Rio odbija się od lin... mamy niski Front Dropkick! Przypięcie... one count! Realizator oczywiście od razu pokazuje Ambrose'a, który ma niewzruszoną minę. Albercik kontynuuje natarcia wyprowadzając efektowny Snap Suplex! Del Rio osłabia przeciwnika serią stompnięć. Meksykanin podnosi rywala i ciska go Irish Whipem w liny, ten odbija się i przeskakuje nad Albertem, a potem... mamy podwójny Clothesline! Obydwaj leżą na macie, a sędzia zaczyna odliczać. Doliczył już do siedmiu i pierwszy zaczął podnosić się Rollins. Alberto także wstaje i próbuje zaatakować Clotheslinem, lecz Seth zrobił unik... ale nadział się na Double knee armbreaker! Albercik wchodzi na narożnik i Senton... nietrafiony! Rollins wstaje i mamy Back Suplex! Seth podnosi oponenta i ciska go w narożnik. Sam bierze rozbieg... ale Del Rio robi unik i mamy Step-up enzuigiri przy cornerze! Przypięcie 1...2... Kick Out! Alberto podnosi się i wyprowadza rywalowi Uppercut... ten odbija się od lin i mamy... Tilt-a-whirl backbreaker od Meksykanina! Del Rio nakręca się i czeka aż przeciwnik będzie na kolanach... po czym wyprowadza mu solidny Superkick! Mamy Cross armbreaker!!! Seth próbuje przez chwilę walczyć z bólem, ale zaraz odklepuje!

Winner: Alberto Del Rio by submission

Del Rio po walce zadowolony z siebie opuszcza ring, a Ambrose wskakuje do środka z... krzesełkiem! Rollins obolały wstaje, trzymając się Deana... a ten częstuje go Chair Shotem! Do tego U.S. Champion wkłada nogę Setha w krzesełko! Szykuje się do stompnięcia...

Roman Reigns biegnie na pomoc Rollinsowi! Wbiega do ringu i natychmiast zaczyna częstować Ambrose'a serią ciosów w głowę. Irish Whipem ciska Deana na liny.... i mamy Superman Punch! Po tej akcji U.S. Champion wyturlał się z ringu, a Roman pomógł wstać Sethowi. Chciał mu podać rękę... ale ten odrzucił gest! Pokazuje na logo WrestleManii trzydziestej i krzyczy, że już nie są drużyną.

Jerry Lawler: Dziesięć lat temu John Cena pokonując Big Showa i zdobywając U.S. Championship na WrestleManii dwudziestej otworzył sobie drzwi do wielkiej kariery!

John Layfield: Być może jeden z byłych już członków The Shield także będzie miał WrestleMania Moment w niedzielę i rozpocznie drogę do najważniejszych tytułów.

Michael Cole: Jedno jest pewne, że ten triple threat match może skraść show! A na dzisiejszym RAW będziemy świadkami innego pojedynku trzech rywali. Hulk Hogan zadecydował o walce pomiędzy Christianem, Edgem, a World Heavyweight Championem - Johnem Ceną!

Jerry Lawler: Trzej starzy wyjadacze zmierzą się w Extreme Rules Match! Z decyzji Hulkster najbardziej był chyba Kapitan Charyzma.

John Layfield: Jestem ciekaw, czy Christian nie rzucił się na zbyt głęboką wodę dla niego!

Michael Cole: Ten pojedynek lada moment, a my przenosimy się do Renee Young, która przeprowadzi wcześniej obiecany wywiad z powracającym na ring Evanem Bournem!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5179/Renee_Young__3_CutByJess_21December2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/Evan_Bourne_CutOut_Jess-x_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio_16_GD.jpg

Renee Young: Witajcie! Są ze mną Evan Bourne i Rey Mysterio, którzy już wkrótce zmierzą się z Curtisem Axelem i Rybackiem, w ramach turnieju o WWE Tag Team Championships! Pierwsze pytanie skieruję do Ciebie Evan, jak się czujesz wracając po takiej przerwie na ring?

Evan Bourne: Czuję się wybornie! Cieszę się, że dostałem zielone światło na kolejne występy w WWE. To jest dla mnie drugi dom i bardzo mi brakowało występów przed fanami wrestlingu!

Renee Young: Teraz zadam pytanie Wam obydwóm, dlaczego zdecydowaliście się na połączenie w tag team?

Rey Mysterio: Obydwaj mamy podobną technikę, jesteśmy high flyerami! Stwierdziliśmy, że takiego tag teamu jeszcze nigdy nie było w WWE, a nasze walki mogą dać ludziom, którzy przychodzą na galę, olbrzymią frajdę!

Evan Bourne: Zgadzam się z Rey'em w stu procentach! Kiedy zaproponował mi stworzenie tag teamu to nie mogłem mu odmówić. Możliwość walki u boku Rey'a to dla mnie duży skok w karierze.

Renee Young: Na koniec chcę Was spytać o dzisiejszych rywali. Curtis Axel i Ryback. Obawiacie się ich?

Evan Bourne: Każdy rywal jest groźny. Ryback to bardzo silny zawodnik, a Axel w końcu to syn samego Mr. Perfecta. Na pewno nie można ich ignorować.

Rey Mysterio: Choć pewnie co innego oni sądzą o nas. Walka powinna być jednak ciekawa, choć na koniec to Flying Warriors wygrają!

Renee Young: Dziękuję Wam za wywiad!

Zaglądamy na parking. Z swojego samochodu wysiada CM Punk. Best in the World wyciąga bagaż i odwracając się... zostaje zaskoczony przez Abyssa i Lesnara! Brock częstuje Punka serią kopnięć z kolanka w brzuch, a Monster Punchami atakuje głowę! Brooks próbuje się wydostać z opresji i Headbuttem zaskakuje najpierw Abyssa, a potem Lesnara. Wydaje się, że już jest w lepszej sytuacji... ale nagle Brock powala go Clotheslinem! Były UFC Champion podnosi Punka i Irish Whipem wysyła go... prosto na Black Hole Slam od Abyssa! Do tego Brock wynosi Punka... i wykonuje F5 prosto na maskę samochodu! Zadowoleni z siebie członkowie teamu Triple H'a opuszczają parking, a realizator pokazuje obolałego CM Punka.

Walka #3

Triple Threat Extreme Rules Non-Title Match

Christian vs Edge vs John Cena© (World Heavyweight Champion)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_2012CutByJibunjishin1.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/Edge_35.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena-2011Cutout_by_Jibunjishin90.jpg

Od razu na starcie Cena rusza na obydwóch rywali, częstując każdego Punchem w głowę. John łapie Edge'a... i ciska go czołem prosto w narożnik. Do tego częstuje go strike'ingową serią Punchy w korpus. Nagle Christian... zaskakuje Cenę Schoolboy Pinem! Ale tylko one count! John po tej akcji wyturlał się z ringu, a Christiana Bulldogiem poczęstował Edge! Pin 1...2.... Kick Out! Obydwaj przechodzą w przeciwległe narożniki i tempo walki spada. Widać, że chcieli na samym początku wyrobić sobie przewagę. W końcu Christian i Edge decydują się na klincz. Z inicjatywą wychodzi Rated R Superstar i zapina Wrist Lock. Kapitan Charyzma kontruje i przechodzi w Waist Lock. W międzyczasie John... wyciąga stół z pod ringu! Przy okazji ustawia go przy banerach oddzialających od kibiców. W ringu Christian ciska Edge'a Irish Whipem na liny, ten odbija się... przeskakuje nad Christianem, ponownie odbija się od lin... i mamy Flying forearm smash! Do ringu wskakuje John... i częstuje Edge'a Clotheslinem! Do tego wykonuje Throwback Christianowi. Kapitan Charyzma ucieka z ringu, a John... wynosi Edge'a na AA! Ale ten w odpowiednim momencie chwyta się lin, dzięki czemu zatrzymuje akcję. Oportunista wydostaje się... i odpowiada Edgecution! Przypięcie 1....2... Kick Out! Po za ringiem Christian wyciąga... kij kendo! Wchodzi z nim do kwadratowego pierścienia... I NATYCHMIAST UDERZA KIJEM W BRZUCH EDGE'A! Rated R Superstar padł na kolana, co wykorzystuje Christian i po raz kolejny uderza kendo stickiem, ale tym razem w plecy! Kapitan Charyzma nie widzi, że Cena wtrapuje się na narożnik, by wykonać Diving Leg Drop... ale jednak w ostatniej chwili Christian atakuje go kijem prosto w głowę! Widać, że Captain Charisma się nakręca. Odwraca się w stronę Edge'a... a ten zaskakuje go Flapjackiem prosto w liny! Do tego mamy Big Boot! Przypięcie 1...2... Cena przerywa w ostatniej chwili! John podnosi Edge'a... i ciska go barkiem prosto w metalową rurę od narożnika! Do tego częstuje go Snap Suplexem! John w ostatniej chwili unika ciosu Christiana od tyłu i podcina go Drop To Hold! Christian jednak zdołał uciec przed STFem. John pewny siebie wychodzi z ringu... i idzie po swój pas mistrzowski! I on i Christian wracają do ringu... A CENA ATAKUJE KAPITANA CHARYZMĘ PASEM MISTRZOWSKIM! Christian pada na matę, ale nie zostaje przypięty... BO EDGE CZĘSTUJE JOHNA ENZUIGURI! Rated R Superstar wznosi pas do góry i pokazuje na logo WrestleManii! Edge odrzuca tytuł mistrzowski, a sam wstaje przy narożniku i sygnalizuje Spear dla Ceny! Edge rusza z szarżą... ALE TO CHRISTIAN WYKONUJE MU SPEAR! Jednak... WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION ZNIENACKA WYNOSI CHRISTIANA NA BARKI! Ten wykorzystuje bliskość lin i wydostaje się wskakując na krawędź ringu. Jednak... JOHN ATAKUJE GO SHOULDER THRUSTEM, A CHRISTIAN LECI PROSTO W STÓŁ, KTÓRY ZOSTAJE ZŁAMANY! Edge powoli wstaje, wciąż odczuwając poprzednią akcję. Próbuje zaatakować Cenę Spearem... ale TEN ROBI UNIK I EDGE TRAFIA PROSTO W METALOWĄ RURĘ OD NAROŻNIKA! Oportunista chwiejąc się odchodzi od cornera... A CENA WYKONUJE EDGE'OWI ATTITUDE ADJUSTMENT! Do ringu wraca też jednak Christian, który... ZOSTAJE PODCIĘTY DROP TO HOLD! CENA ZAPINA STF CHRISTIANOWI! Kapitan Charyzma walczy z bólem... ALE PO CHWILI ODKLEPUJE! CENA WYGRYWA!

Winner: John Cena by submission

John obolały, ale uśmiechnięty opuszcza ring wznosząc do góry swój pas mistrzowski. W kwadratowym pierścieniu dopiero dochodzi do siebie Edge po otrzymanym AA, a Christian wyturlał się po za ring. Cena będąc już na stage'u pokazuje Edge'owi "You Can't See Me!" i wskazuje na logo WrestleManii trzydziestej! Publiczność odpowiada porcją gwizdów, na co John w ogóle nie reaguje.

John Layfield: Mistrz Świata Wagi Ciężkiej udowadnia swoją świetną formę przed WrestleManią trzydziestą! Powoli zaczynam obawiać się o Edge'a...

Jerry Lawler: W tej walce było wiele zwrotów akcji, ale to John Cena okazał się zwycięzcą! Co do Edge'a to i tak pokazał się z dobrej strony. Według mnie był on bliżej pokonania Ceny niż Christian i pokazał więcej od Kapitana Charyzmy.

Michael Cole: Pamiętajmy, że pojedynek na WrestleManii odbędzie się na normalnych zasadach i jeden na jednego. Przejdźmy teraz do czegoś innego! Już za chwilę druga walka w ramach turnieju o WWE Tag Team Championships!

John Layfield: Bilet na WrestleManię załatwili już sobie bracia Uso pokonując Ericka Rowana i Luke'a Harpera! Już za chwilę starcie Evana Bourne'a i Rey'a Mysterio z Curtisem Axelem i Rybackiem!

Jerry Lawler: A jeszcze dzisiaj w Main Evencie dzisiejszego RAW The Undertaker zawalczy z pretendentem do Mistrzostwa WWE - Batistą!

Michael Cole: Ale to trochę później, a tuż przed tym starciem walka Champion vs Champion! Mistrz WWE - Randy Orton tym razem za przeciwnika będzie miał Mistrza Interkontynentalnego - Big E Langstona! Po wszystkich walkach zapowiedziane jest podpisanie kontraktu między Vincem McMahonem, a Triple H'em do walki o władzę na WrestleManii trzydziestej! Wcześniej byliśmy świadkami ataku Abyssa i Lesnara na Punka. Na razie nie wiemy z Best in the World, ale występ na WrestleManii nie powinien być zagrożony.

Przenosimy się na parking. Widzimy jak... do wejścia biegnie jakaś zakapturzona postać! Wygląda na mocno zadyszaną. Wbiega na parking w podziemiu, a ochroniarzowi pokazuje jakąś legitymację. Gdy staje przed drzwiami wejściowymi na zaplecze zdejmuje kaptur... i ukazuje się THE ROCK! Rocky ma czoło w pocie i jest mocno poddenerwowany. Widzi, że kamera jest skierowana na niego...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/207/the_rock_12_unconquerable.jpg

The Rock: The Undertaker! The Rock ma dla Ciebie bardzo złe wieści! Nie jest tak łatwo się The Rocka pozbyć! Wręcz przeciwnie, przez swoją próbę zastraszenia mnie... jeszcze bardziej mnie wnerwiłeś! Myślałeś, że dzięki swoim sztuczkom osłabisz psychikę The Rocka Że The Rock będzie się bał walki z Tobą? To się bardzo pomyliłeś! The Rock ma tak ochotę skopać Ci dupę, że nie musi czekać do WrestleManii trzydziestej! The Rock dorwie Cię jeszcze dzisiaj! Bądź więc gotów na prawdziwy łomot od The Great One'a! IF YAAA SMEEEEELLLL!!! WHAT THE ROCK IS COOKIN'!

Ostatnie słowa na arenie niczym echo wypowiedziała publiczność. Dwayne otworzył drzwi i pobiegł dalej.

Walka #4

Tournament for Number One Contender to WWE Tag Team Championships

Rybaxel (Curtis Axel&Ryback) vs Flying Warriors (Evan Bourne&Rey Mysterio)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/curtis_axel_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/2871_Ryback.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/Evan_Bourne_CutOut_Jess-x_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio_16_GD.jpg

Zaczynają Ryback i Rey Mysterio. Luchador unika z początku starcia zaskakując rywala mocnym Low Kickiem. Po chwili jakby go przepraszał za ten atak i wrócili do pozycji wyjściowej. Wydawało się, że dojdzie do klinczu... ale Rey ponownie zdecydował się na Low Kick, co tym razem mocno wnerwiło Rybacka i ten potraktował go za karę Overhead belly to belly suplexem! Mr. 619 ledwo się podniósł, a już za chwilę został powalony potężnym Clotheslinem! Do tego Big Hungry chwyta głowę rywala i kilka razy rzuca nim o matę. Ryback podnosi Rey'a i Irish Whipem ciska go w narożnik. Do tego robi zmianę z Curtisem Axelem. Ryback częstuje rywala Corner Clotheslinem, a Curtis dokłada chwiejącemu się oponentowi Missile Dropkick. Ryback zgodnie z zasadami opuszcza ring, a Axel przechodzi do osłabiania przeciwnika Headlockiem w parterze. Evan zachęca swojego tag team partnera do walki. I ten chyba to słyszy, bo za chwilę zaczął podnosić się. Kontruje kilkoma uderzeniami z łokcia... i w końcu się wydostaje z dźwigni! Do tego odbija się od lin... i częstuje Curtisa solidnym kopnięciem w głowę! Teraz to Rey robi zmianę z Evanem i mamy zespołową akcję. Mysterio odbija się od lin i powala Axela Front Dropkickiem, a Evan dokłada Springboard corkscrew senton! Bourne przechodzi do pinu 1....2... Ryback przerywa! Rey od razu pozbywa się go z ringu Diving Dropkickiem! Po chwili jednak... Curtis obydwóch rywali atakuje podwójnym Clotheslinem! Rey'a wykopuje z kwadratowego pierścienia, a Evana traktuje Body Slamem. Axel sygnalizuje kolejny atak, na co publiczność odpowiada buczeniem. W międzyczasie Ryback po za ringiem... ciska Rey'a w metalowe schodki! Curtis wchodzi na narożnik i.... Diving Elbow Drop! Ale nietrafiony! Bourne w ostatniej chwili zrobił unik! Przytomnie atakuje Rybacka usiłującego wejść do ringu Baseball Slidem, a Axelowi wykonuje Springboard Roundhouse Kick! Realizator ukazuje Rey'a, który próbuje dojść do siebie i wstaje przy narożniku. Bourne od razu to widząc robi z nim zmianę! A sam... wykonuje Suicide Dive Rybackowi! Rey natomiast ustawia się na krawędzi ringu, czekając aż Curtis się podniesie... i mamy Springboard seated senton! Luchador sygnalizuje finishera, co spotyka się z dużym popem. Axel wstaje... i natychmiast zostaje posłany Hurricanraną pomiędzy liny! Tak jest, mamy 619! Rey chce przypieczętować zespołowe zwycięstwo, więc robi zmianę z Evanem! Ten wchodzi na narożnik... mamy Air Bourne! Przypięcie 1...2...3! Ryback nie zdołał przerwać pinu!

Winners: Flying Warriors (Evan Bourne&Rey Mysterio) by pinfall)

Bourne i Mysterio zaczynają celebrować wygraną, a Ryback wygląda na wściekłego. Wydaje się, że z Axelem opuści ring... ale zostawia go na rampie i wraca do kwadratowego pierścienia! Gdy przeciwnicy tylko się odwracają... mamy potężny, podwójny Clothesline! Bourne wypadł z ringu, a został w nim Rey. To źle dla niego wróży, bo Ryback już ustawił się przy cornerze i krzyczy "Feed me more!" Mamy Meat Hook Clothesline! Chyba to wszysto, bo Ryback wraca do Curtisa, który zaczyna dochodzić do siebie. Jednak jego tag team partner przechodzi obok bez słowa... po czym jego też częstuje Meat Hook Clothesline! Wszyscy są zszokowani! Ryback wrzuca Curtisa do ringu i krzyczy "Finish Him!" Wynosi go na barki... mamy Shell Shocked! Zadowolony z siebie Ryback opuszcza ring.

Jerry Lawler: Czyżby szykował się nam jakiś rozpad?! Paul Heyman na pewno będzie wściekły na zachowanie Rybacka.

John Layfield: Najwidoczniej nerwy po kolejnej porażce wzięły górę. Ryback w trakcie solowej kariery był jedną z czołowych postaci i dostawał title shoty na najważniejsze tytuły. Natomiast gdy dołączył do ekipy Paula Heymana stoi jakby w cieniu i spadł chyba nawet do roli jobbera.

Michael Cole: Możemy być pewni, że gdy tylko kurz po WrestleManii trzydziestej opadnie to Paul Heyman zajmie się Rybackiem i być może szykuje się nam kolejny konflikt w WWE! Tymczasem do końca show pozostały nam dwa starcia.

Jerry Lawler: Dokładnie. Już za chwilę kolejne wyzwanie dla Randy'ego Ortona. Viper zmierzy się z Mistrzem Interkontynentalnym - Big E Langstonem!

John Layfield: Natomiast chwilę później Main Event dzisiejszego Monday Night RAW! Starcie rodem z WrestleManii dwudziestej trzeciej! Pretendent do Mistrzostwa WWE - Batista zmierzy się z The Undertakerem!

Michael Cole: Dojdzie też do podpisania kontraktu na walkę o władzę w WWE między Teamem Vince'a McMahona, a Teamem Triple H'a! Możemy być pewni, że nie zabraknie emocji!

Widzimy jak w pomieszczeniu lekarskim obok leżącego na łóżku Punka siedzi Vince McMahon.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/7_vm7_by_dillhare.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/3150_CM_Punk.jpg

Vince McMahon: Chyba jestem już na to wszystko za stary...

CM Punk: Vince co ty gadasz? Chyba nie chcesz się poddać w takim momencie?!

Vince McMahon: Zobacz na siebie... moim kosztem cierpią inni zawodnicy.

CM Punk: Ogarnij się Chairmanie! To tylko problem z kręgosłupem. Do niedzieli będę jak nowy. A teraz... teraz musimy coś wymyśleć, by Tryplak przestał czuć się pewnie przed 'Manią.

Vince McMahon: Ale co? Niemal tydzień w tydzień to oni nas zastraszali. Ma w Abyssa, Lesnara...

CM Punk: A ty masz najlepszą drużynę na świecie! Możesz na nasz liczyć! Choć dzisiaj raczej nie pojawię się na podpisaniu kontraktu... ale Big Show, Daniel Bryan i Steve Austin na pewno będą Ciebie osłaniać. Musisz się trzymać i nie dać się Hunterowi!

Vince McMahon: Masz rację...

CM Punk: A ty gdzie idziesz?

Vince McMahon: Uzgodnić coś jeszcze ze Stephanie.

CM Punk: A co ona ma z tym jeszcze wspólnego?!

Vince McMahon: To, że jest moją córką. Ty Punk masz szczęście. Gdybyś nie był po mojej strony to zostałbyś ukarany za zachowanie w stosunku do Stephanie tydzień temu...

CM Punk: To w jakim teraz jestem stanie Ci nie wystarczy?!

Vince wzruszył ramionami i wyszedł, przy okazji trzaskając drzwiami, w które poleciało krzesełko rzucone przez Punka. Brooks wkurzony z powrotem położył się.

Walka #5

Normal Match

Big E Langston© (Intercontinental Champion) vs Randy Orton© (WWE Champion)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/Big_E_Langston_20_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_37_GD.jpg

Przy stole komentatorskim usiadł pretendent do Mistrzostwa Interkontynentalnego - Mark Henry. Mamy gong... i ruszyli! Pierwsze zwarcie siłowe i widać przewagę Big E, bo zdołał przepchnąć rywala do narożnika. Zmuszony jednak przez odliczanie sędziego przerwał akcję i obydwaj wrócili do pozycji wyjściowej. Kolejny klincz. Tym razem Randy'emu udaje się zapiąć boczny Headlock. Mistrz Interkontynentalny zdołał jednak go odepchnąć na liny, a za chwilę powala go Shoulder Blockiem. Momentalnie jak na Żmiję przystało niczym wąż Orton uciekł do narożnika. Sędzia ponagla Randy'ego, więc wraca on do pozycji wyjściowej i ponownie mamy klincz. Tym razem to Big E zapina Headlock, a Randy odpycha go na liny... i mamy Powerslam! Od razu próba przypięcia... ale tylko jeden count! Obydwaj się podnoszą... i Randy przeskakuje nad ruszającym na niego z szarżą Big E, a do tego pozbywa się Langstona z ringu Clotheslinem! Randy uśmiechnięty wzrusza ramionami, a Big E wraca do kwadratowego pierścienia. Momentalnie Viper zasypuje go serią kopnięć. Podnosi Intercontinental Championa i ciska Irish Whipem w narożnik, by po chwili zaatakować Corner Clotheslinem! Randy odciąga oponenta od cornera i mamy Shot-Arm Clothesline. Po chwili WWE Champion przechodzi do kolejnego przypięcia 1...2.... Kick Out. Randy podnosi rywala i częstuje go Uppercutem. Ten odbija się od lin... i odpowiada potężnym Punchem w brzuch. Irish Whip... ale Randy odwraca i to Big E odbija się od lin, by chwilę później zainkasować Dropkick! Do tego Orton wykonuje Inverted headlock backbreaker. Żmija pokazuje swoją wyższość tauntując, co publiczność kwituje buczeniem. Randy podnosi rywala i przerzuca między liny... by chwilę później wykonać Rope-hung DDT! Czyżby powoli zbliżał się koniec? Randy sygnalizuje finishera. Langston wstaje i szykuje się RKO... ale Big E odpycha oponenta i po chwili mamy E-Train! Pobudzony Mistrz Interkontynentalny w swoim stylu odbija się od lin... by wykonać Running Splash! Big E Langston zdejmuje górną część kostiumu co sygnalizuje Big Ending! Wynosi Randy'ego na barki... a ten w ostatniej chwili się wydostaje z opresji i wyprowadza RKO!!! Przypięcie 1....2....3! WWE Champion wygrywa!

Winner: Randy Orton by pinfall

Mark Henry wstał przy stole komentatorskim i szykuje się do opuszczenia areny. Widzi jednak, że... Randy szykuje się do Punt Kicku na Big E! Henry wkracza więc do ringu i powala Ortona potężnym Clotheslinem! Do tego wyniesienie... World Strongest Slam! Langston obserwuje akcję kończącą Henry'ego siedząc już przy narożniku. Mark spojrzał na niego i tylko wskazał na logo WrestleManii kiwając głową i krzycząc, że Langstona też czeka taki koniec!

John Layfield: No, no, no... Mark jednocześnie uratował Big E od Punt Kicku Ortona i wysłał oświadczenie Mistrzowi Interkontentalnemu wykonując World Strongest Slam WWE Championowi!

Jerry Lawler: Mark Henry wiedział, że jeżeli Orton wykona Punt Kick Langstonowi to zapewne wykluczyłoby to Mistrza Interkontynentalnego z WrestleManii trzydziestej, co za tym idzie World Strongest Man nie dostałby szansy na zdobycie tytułu mistrzowskiego.

Michael Cole: To tylko podkręca atmosferę przed walką Marka z Big E, choć spodziewam się czystego pojedynku między nimi na WrestleManii. Tymczasem do niedzieli pozostało sześć dni. Tegoroczna Road to WrestleMania była naprawdę wyjątkowa, a zakończy nią podpisanie kontraktu między Vincem McMahonem, a Triple H'em o walkę ich drużyn na WrestleManii!

John Layfield: Jeżeli wygra Vince to Triple H nie tylko straci obecną posadę COO, ale także będzie mógł pełnić co najwyżej funkcję zawodnika w WWE. Jeżeli McMahon przegra to Hunter przejmie pełnię władzy co może całkowicie wywrócić do góry nogami rzeczywistość w tej organizacji!

Jerry Lawler: To będzie Main Event niedzielnej gali. Ponadto czeka nas starcie o World Heavyweight Championship między Edgem, a obecnym mistrzem Johnem Ceną. John po przejściu na ciemną stronę mocy zalicza świetną passę zwycięstw i może być trudny do powstrzymania.

Michael Cole: Natomiast WWE Champion, który przed chwilą walczył z Big E Langstonem podejmie w niedzielę w Last Man Standing Matchu Batistę! Żmija kontra Zwierzak, szykuje się niesamowity pojedynek! A Dave po krótkiej przerwie zawalczy w dzisiejszym Main Evencie z samym The Undertakerem, więc będzie ciekawie! Zostańcie z nami!

Jesteśmy ponownie u Renee Young, która ma gościa w postaci Paula Heymana.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5179/Renee_Young__3_CutByJess_21December2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/192/2730_Paul_Heyman.jpg

Renee Young: Paul... chciałeś coś przekazać w sprawie Rybacka.

Paul Heyman: Tak Renee, dziękuję. Nazywam się Paul Heyman. Jestem adwokatem Brocka Lesnara, najniebezpieczniejszego zawodnika w historii WWE, oraz mentorem Curtisa Axela, syna samego Mr.Perfecta i jednego z najlepiej rokujących zawodników w obecnym rosterze WWE. Do niedawna w swoich szeregach, wśród Paul Heyman Guys była jeszcze jedna osoba. Jednak w tej chwili tak ciężko mi wymówić jej imię, bo na samą myśl mdli mnie. Mdli mnie, bo nie mogę sobie wytłumaczyć dlaczego... dlaczego ten facet tak się zachował. Być może miał chwilowy problem umysłowy. W każdym bądź razie w tej chwili jest za późno na wyjaśnienia. Czyny poszły w ruch. Ryback... zadzierając z Paulem Heymanem obrałeś bardzo złą drogę do wypromowania się. Atakując mojego podopiecznego naraziłeś się na mój gniew, gniew Curtisa Axela, oraz gniew samego Brocka Lesnara. Na dodatek tuż po WrestleManii na Twoje miejsce dołączy do nas kolejna postać, a nawet dwie! Wiedz więc Ryback, że dzisiaj popełniłeś swój największy błąd w życiu. Bo od teraz będziesz miał do czynienia z piątką gniewnych gości. A pierwszą karę dostaniesz już na WrestleManii trzydziestej! Po rozmowie z Triple H'em została zaakceptowana pierwsza walka na Pre-Show niedzielnej gali. Ty i Curtis Axel! Zrozumiesz, że dzisiaj rozpocząłeś drogę do końca swojego pobytu w WWE.

PROMO WRESTLEMANIA XXX

Przenosimy się ponownie na ring. Zmierza już do kwadratowego pierścienia The Undertaker w charakterystycznym dla siebie, mrocznym stylu. Deadman zdjął już z siebie płaszcz i czeka na rywala.

*I WALK ALONE*

Wszyscy zgromadzeni na arenie natychmiast reagują buczeniem. Na stage'u jednak nikt się nie pojawia. The Undertaker nieco ze zdziwieniem reaguje na dłuższą nieobecność oponenta, a theme song wciąż brzmi. W końcu... z tyłu, z trybun wybiega The Rock! Wkracza do ringu i zaczynają brawl z The Undertakerem! The Great One w swoim stylu częstuje rywala serią Punchy... i na koniec mamy Spit Punch, po którym The Undertaker wypada z ringu! Rocky wychodzi z kwadratowego pierścienia... i rozbiera stół komentatorski! The Rock idzie po Undertakera, a ten zaskakujego Headbuttem! Do tego ciska prosto w metalowe schodki! Deadman podniósł The Rocka i wrzuca go na wcześniej przygotowany stół komentatorski. Podnosi go... i chwyta za gardło! Jednak... The Rock kontruj serią łokci! Wydostaje się z uścisku... I MAMY ROCK BOTTOM W STÓŁ KOMENTATORSKI! HOLY SHIT! Cała publiczność wstrzymała oddech, a komentatorzy zaniemówili! Rocky powoli się podniósł i rzucił okiem na leżącego w bezruchu The Undertakera, a potem triumfalnie wzniósł rękę do góry, co trybuny skwitowały gromkim popem. Przy swojej muzyce Dwayne zadowolony z siebie opuścił arenę.

Wracamy do ringu. Przygotowany jest stół i przy nim trzy fotele naprzeciwko siebie ustawione. Na stole leży kontrakt na walkę o posadę Chairmana WWE, a wszystkiemu przez chwilę przypatrywał się stojący w ringu Michael Cole, gospodarz tego wydarzenia.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/26/michael_cole1_by_dillhare.jpg

Michael Cole Już tylko sześć dni dzieli nas od być może najważniejszego wydarzenia w historii WWE, czyli WrestleManii trzydziestej! Po tej gali rzeczywistość w organizacji już nie będzie taka sama jak przez ostatnie miesiące, czy też lata. Dwaj mężczyźni stawiają na szali wszystko. Swoją pozycję, władzę, reputację... Tylko po to, byśmy byli świadkami być może najbardziej emocjonującego starcia w historii WrestleManii! Wciąż Prezes WWE Vince McMahon, oraz COO Triple H, bo o nich mowa, składali przez ostatnie tygodnie swoje drużyny. Wybierali najlepszych z najlepszych, by w ciągu tego jednego wieczora powierzyć w ich ręce własny los. Dzisiaj czas na przedsmak tej walki! Czas na podpisanie kontraktu na pojedynek o posadę Chairmana w WWE!

*Behold the King, The King of Kings!*

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/2734_Triple_H.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar10_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/abyss_studio_01.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/3004_Kane.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/tna_jeff_hardy_2013.jpg

I o to zmierzają! Po raz pierwszy cała piątka razem zmierza dumnym krokiem do ringu. Triple H wita się z Michaelem Colem, a reszta go ignoruje. COO siada na fotelu, a reszta bandy ustawiła się z tyłu niczym ochroniarze.

„No Chance! That’s what you’ve got!”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/2_vm2_by_dillhare.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2948_Chris_Jericho.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_70_GD_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_16_GD.jpg

Bez CM Punka do ringu weszła drużyna Vince'a McMahona. Chairman lekko poddenerwowany usiadł naprzeciw Triple H'a, a ten widząc minę teścia uśmiechnął się. Michael spojrzał na obydwóch i usiadł na fotelu po środku ringu.

Michael Cole Panowie... przed tak ważnym wydarzeniem macie na pewno do powiedzenia sobie kilka słów. Teraz macie na to prawdopodobnie ostatnią okazję!

Triple H No i co tatusiu? Zobacz w jakim miejscu i w jakiej sytuacji się spotkaliśmy. Pewnie jeszcze dwa miesiące temu nie sądziłeś, że za sześć dni, na WrestleManii trzydziestej stracisz wszystko co posiadasz, co? Powiedz mi... jak to jest. Jak to jest być w skórze gościa, który w niedzielę stoczy się na totalne dno. Gościa, który straci wszystko na imprezie, którą też tworzył. Przecież WrestleMania to jest Twoje dziecko ojczulku. Dziecko przez, które staniesz się absolutnym zerem w tym biznesie i nic nie będziesz miał do powiedzenia.

Vince McMahon: Widzę Hunterze, że czujesz się bardzo pewny siebie. Jednak o kilku rzeczach zapomniałeś. Chociażby o takiej, że gdyby nie ja to Ciebie nie byłoby w tym biznesie! Gdyby nie ja to nie byłoby tutaj Abyssa, Brocka Lesnara, Kane'a, czy też Jeffa Hardy'ego. To samo oczywiście dotyczy zawodników stojących za mną. WWE było stabilną organizacją dopóki Tobie nie pozwoliłem na więcej i nie zacząłeś współpracować z Randym Ortonem. To przez Ciebie tak utalentowany zawodnik jak Daniel Bryan nie jedzie na WrestleManię trzydziestą jako WWE Champion Przez Twoje Handicap Matche rywalizacja w WWE stała się nierówna. A większość zawodników z szatni czuje się niesprawiedliwie.

Triple H Sprawiedliwość? Nie przypominam sobie, byś trzynaście lat temu pamiętał o sprawiedliwości wobec innych, gdy wspierałeś mnie i stojącego za Tobą Stone Colda Steve Austina. Razem tworzyliśmy The Power Trip, pamiętasz ojczulku? Ja byłem Mistrzem Interkontynentalnym, Steve WWF Championem, a razem nawet zdobyliśmy Mistrzostwa Tag Team. Czy to było wtedy fair wobec innych? No właśnie... więc nie możesz uczyć mnie staruszku co to jest sprawiedliwość. Tak Vinie. Popełniłeś wiele grzeszków w swoim życiu, a sam chcesz uczyć innych. Wiesz jak to się nazywa? Hipokryctwo.

Vince McMahon: Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi Hunterze. I wszyscy popełniają błędy. A ty wyzywając mnie popełniłeś największy błąd w swoim życiu. Nie dosyć, że postawiłeś wszystko na szali to jeszcze zrobiłeś wielką plamę na stosunkach rodzinnych. Ale wciąż Ci to wszystko mogę wybaczyć. Tak Triple Hu. To wszystko wciąż można jeszcze odwołać dopóki nie złożymy podpisów na tym oto kontrakcie. Wszystko może być tak jak dotąd, czyli ja będę Chairmanem, ty będziesz COO i wszyscy o tym zapomnimy co się wydarzyło w ciągu ostatnich tygodni.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_CutByJess_17February2014.jpg

To CM Punk! Best in the World powoli zmierzał do ringu, mimo odczuwanego bólu w plecach. Brooks wszedł do kwadratowego pierścienia z mikrofonem i stanął przy stole, naprzeciwko obydwóch drużyn.

CM Punk: Czy ja naprawdę to słyszę?! Vince po tym wszystkim chcesz się wycofać? Spójrz na mnie! Widziałeś co zrobili Abyss i Lesnar mi na parkingu! Widziałeś jak na poprzednich galach reszta drużyny dawała z siebie wszystko, by pokazać się z jak najlepszej strony na tle Twoich rywali! Oni nie są tak naprawdę naszymi przeciwnikami w tej rywalizacji! Oni są Twoimi przeciwnikami! A my tak naprawdę dajemy dupy, by Tobie uratować posadę! I teraz chcesz tak po prostu ze wszystkiego się wycofać? Strach wziął górę nad Tobą Vince? Co z Tobą?

Punk już puścił krawat Vince'a, a ten poprawił go i przetarł pot z czoła. W końcu Triple H nie wytrzymał, tylko wziął długopis i podpisał kontrakt.

Triple H Dość tych pogawędek! Albo pokażesz Vince, że masz jaja i podpiszesz ten kontrakt, albo ja... Zrobię Ci z życia istne piekło! Chyba wolisz byśmy załatwili swoje sprawy w ringu, klasycznie prawda? Nawet nie wiesz ile brudów na Twój temat mógłbym wyprowadzić na światło dzienne!

McMahon spojrzał najpierw na Triple H'a, potem na CM Punka, a na koniec na publiczność, która skandowała "YES!". W końcu Vince podpisał kontrakt i zdenerwowany wyrzucił go z ringu. I on i Triple H wstali.

Michael Cole To już oficjalnie! Drużyna...

Michael nie zdołał dokończyć, bo Vince go odepchnął, a Punk przewrócił stół i rzucił się na Triple H'a! Rozpoczął się olbrzymi brawl! Steve Austin walczył z Kanem, Daniel Bryan z Jeffem Hardym, Triple H z CM Punkiem, Big Show z Brockiem Lesnarem, a Chris Jericho z Abyssem. Wymiana ciosów trwała i przy narożnikach i na środku ringu! Vince wyszedł z kwadratowego pierścienia... by wziąć krzesełko! Wrócił z nim do ringu... i zaatakował Triple H'a uderzając krzesłem w tył głowy! Punk to wykorzystał dokładając Roundhouse Kick! Tymczasem Big Show częstuje Brocka potężnym KO Punchem i Lesnar wyturlał się po tej akcji z ringu! Tryplak tuż po nim. Show odpycha Abyssa od Jericho i jego też atakuje KO Punchem! Chris Jericho dokłada Lionsault! Tymczasem Daniel Bryan... wykonuje Busaiku Knee Kick! W ringu pozostał już tylko Kane. Stone Cold odepchnął go na sam środek ringu i całą drużyną Vince'a otoczyli go! Triple H z pozostałą trójką zaczął powoli wycofywać się na stage. Tymczasem... w ringu Kane zaczął być okładany z każdej strony! Na sam koniec Stone Cold go podniósł... i mamy Stunnera! Po tej akcji Kane wypadł z ringu i Triple H szybko do niego podbiegł, by odciągnąć od rywali. Zabrzmiała muzyka Vince'a McMahona i Chairman wraz ze swoim teamem zaczęli celebrować wygraną bitwę! Bryan, Punk, Jericho i Austin triumfowali z narożników, a Show wziął McMahona "na barana" i ten wskazał na logo WrestleManii trzydziestej!

Tym obrazkiem kończymy ostatnie Monday Night RAW przed WrestleManią XXX!

Galę otwiera Undertaker. Dobry speech na początek, odpowiedź McMahona również w porządku. Nie dałeś się rozgadać swoim postaciom, ale to dopiero początek gali.

Walki piszesz dobre, i nie zmienia się to od kilku gal, oby tak dalej :)

Kolejny porządny segment, w niektórych momentach przestawiasz szyk wyrazów w zdaniu, poza tym błędów jak na lekarstwo, no i dostajemy Triple Threat na RAW, może być ciekawie :)

W Shield już każdy walczy dla siebie, rozpad można poprowadzić na różne sposoby, ten w twoim wykonaniu nie był jakiś fenomenalny, ale zasługuje na miano Bardzo dobry. Jeszcze tylko walka na WM i zobaczymy czy któryś z nich dostanie się do ME, stawiam na Rollinsa :)

Krótki wywiad, nie ma się co rozpisywać, Flying Wariors... fajne połączenie :D

Atak Abyssa i Lenara na CM Punka. Bardzo dobrze opisany, łatwo wyobrazić sobie jak to mogło wyglądać, ciekawe jak to się dalej potoczy.

Cena wygrywa z Edgem i Christianem, cenne zwycięstwo dla Johna przed Wrestlemanią. Dobra walka.

Ciekawy początek z tą zamaskowaną postacią, którą okazał się Rock, liczyłem na jakieś dokładniejsze wyjaśnienie co się stało, ale po zastanowieniu stwierdziłem że gdyby Rock zaczął to tłumaczyć, to nie brzmiałoby to tak jak powinno brzmieć, więc tutaj plus dla ciebie za wyczucie. The Rock złamie streak?

Rozpad w Rybaxel? Powiem że tego się nie spodziewałem, myślałem że po ataku na Evana i Reya da sobie spokój, a tu taka niespodzianka, fajny moment po walce.

Bardzo dobry segment Vinca z Punkiem, początek spokojny ale na koniec Punk pokazał co w nim drzemie ;) Do wrestlemanii powinien się wyleczyć, ale WM-ka jest długa i podczas jej trwania może się dużo wydarzyć :D

Walka bez brawlu po niej to walka stracona :D Do takiego wniosku można dojść czytając tą galę :D Henry ratuje swojego przyszłego rywala, podbudowa Marka przed walką o pas i nie jest bez szans na wygraną.

Heyman wyrzuca Rybacka ze swojej stajni chociaż tak na dobrą sprawę to Skip sam z niej odszedł. Walka z Axelem chyba nie jest aż tak surową karą, przewiduję jakąś interwencję Lesnara.

I kolejny dobry moment na gali, The Rock dopadł Undertakera tak jak obiecywał, ich szanse na Wrestlemanii oceniam 50 na 50.

Segment kończący galę, bezapelacyjnie najlepszy moment całego RAW, zakończony, a jakżeby inaczej - brawlem :D Punk dość szybko zdołał pojechać do szpitala, przejść wszystkie badania i powrócić jeszcze na tej samej gali :D Czeka nas dobra walka na Wrestlemanii

Podsumowując gala trochę słabsza niż ostatnio, ale wciąż dary zaliczam do czołówki tego forum. Powodzenia w dalszym pisaniu :)

WRESTLEMANIA XXX MATCH CARD!

Pre-Show

Walka #1

Normal Tag Team Match for Number One Contenders to WWE Tag Team Championships

Flying Warriors (Evan Bourne&Rey Mysterio) vs The Uso's (Jey&Jimmy)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/Evan_Bourne_CutOut_Jess-x_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/2880_Rey_Mysterio.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2333/theusos2_wfmashupz.jpg

Walka #2

Normal Match

Curtis Axel [W/ Paul Heyman] vs Ryback

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/curtis_axel_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/2871_Ryback.jpg

Karta Główna

Walka #1

Money in the Bank Ladder Match

Alberto Del Rio vs Antonio Cesaro vs Bray Wyatt vs Dolph Ziggler vs Justin Gabriel vs Sheamus vs Sin Cara vs ??

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5470/money_in_the_bank_briefcase_3.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_42_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro10_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/Bray_Wyatt2_cutout_by_Crank.jpg

vshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler19_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2098/Justin_Gabriel_4_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/2586_Sheamus.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/2991_Sin_Cara.jpg

Walka #2

Normal Match for Intercontinental Championship

Big E Langston© vs Mark Henry

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/Big_E_Langston_20_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/Mark_Henry_30_GD.jpg

Walka #3

Normal Triple Threat Match for U.S. Championship

Dean Ambrose© vs Roman Reigns vs Seth Rollins

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/2511_Dean_Ambrose.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/Roman_Reigns_2_CutByJess_03November2013.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_10.jpg

Walka #4

Submission Match

Jack Swagger [W/Zeb Colter] vs Kurt Angle

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/swagger_by_cs.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/165_Kurt_Angle.jpg

Walka #5

Normal Tag Team Match for WWE Tag Team Championships

The New Age Outlaws© (Billy Gunn&Road Dogg) vs Flying Warriors/The Uso's

Walka #6

Normal Match for World Heavyweight Championship

John Cena© vs Edge

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_55.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/Edge_2k14_CutByJess_16September2013.jpg

Walka #7

Normal Match for THE STREAK

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/Undertaker_20_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/207/therock_5.png

Walka #8

Last Man Standing Match for WWE Championship

Randy Orton© vs Batista

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_37_GD.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/Batista_3_CutByJess_01April2014.jpg

MAIN EVENT

5 on 5 Elimination Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_39_GD.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/2948_Chris_Jericho.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_70_GD_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_16_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_CutByJess_17February2014.jpg

vshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/2734_Triple_H.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar10_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/106/abyss_studio_01.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/3004_Kane.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/tna_jeff_hardy_2013.jpg

Zapraszam do typowania wyników. Za trafienie zwycięzcy walki jest jeden punkt, za trafienie sposobu dodatkowy punkt, czyli razem za poprawne wytypowanie jednego pojedynku można zyskać dwa punkty. Przykład:

Walka #8

Randy Orton© vs Batista

Typ: Randy Orton przez wyliczenie przeciwnika

Zwycięzca dostanie nagrodę. Będzie mógł podjąć trzy ważne decyzje odnośnie mojej diary. WrestleMania XXX już wkrótce!

Moim zdaniem karta prezentuje się bardzo dobrze. No a teraz pobawmy się w obstawiania:

Pre-Show:

#1 Walka

Flying Warriors def. The Usos via Air Bourne + pin

Walka #2

Normal Match

Ryback def. Curtis Axel via Shell Shocked + pin

Main Show:

Walka #1

Bray Wyatt via Poprzez ściągniecie walizki :D

Walka #2

Mark Henry def. Big E Langston via World Strongest Slam + pin

Walka #3

Seth Rollins def. Dean Ambrose & Roman Reings via Roll Up na Ambrose

Walka #4

Submission Match

Kurt Angle def. Jack Swagger w/ Zeb Colter via Ankle Lock

Walka #5

Flying Warriors def. The New Age Outlaws via 619 + pin

Walka #6

John Cena def. Edge via AA + pin

Walka #7

The Undertaker def. The Rock via Tombstone Piledriver + pin

Walka #8

Batista def. Randy Orton via Odliczenie Ortona do 10

MAIN EVENT

5 on 5 Elimination Match

Team Vince McMahon def. Team Triple H via GTS od CM Punka dla Triple H + pin(Ostatnia eliminacja)

Raw wyszło dobrze, co z resztą jest normalne u Ciebie. Bardzo dobrze opisujesz walki, zarówno jak i segmenty. Zdecydowanie najbardziej podobała mi się akcja przy podpisywaniu kontraktu. Mniej więcej na temat Raw mam tyle do powiedzenia, co xYoohas, więc nie będę powtarzał. A tymczasem pobawię się w Typera :)

Flying Warriors (Evan Bourne&Rey Mysterio) vs The Uso's (Jey&Jimmy)

Typ: Flying Warriors, pin po uprzednim Air Bourne

Normal Match

Curtis Axel [W/ Paul Heyman] vs Ryback

Typ: Curtis Axel poprzez Roll-Up

Alberto Del Rio vs Antonio Cesaro vs Bray Wyatt vs Dolph Ziggler vs Justin Gabriel vs Sheamus vs Sin Cara vs ??

Typ: Bray Wyatt poprzez ściągnięcie walizki :o

Big E Langston vs Mark Henry

Typ: Big E Langston via Big Ending i pin

Dean Ambrose vs Roman Reigns vs Seth Rollins

Typ: Roman Reings po podwójnym Spearze i pinie na Ambrosie

Submission Match

Jack Swagger [W/Zeb Colter] vs Kurt Angle

Typ: Jack Swagger via Ankle Lock

The New Age Outlaws (Billy Gunn&Road Dogg) vs Flying Warriors

Typ: Flying Warrior przez Air Bourne i pinfall

John Cena vs Edge

Typ: Edge przez Spear i pinfall

Typ: The Rock po pinie po wcześniejszym People's Elbow

Randy Orton vs Batista

Typ: Randy Orton via 10 count

5 on 5 Elimination Match

Typ: Team Vince po Busaiku Knee od Daniela dla Triple H'a (ostatnia eliminacja)