Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXX PPV (Spoilery, kometarze, dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po walce Takera kompletnie mi było obojętne co się dzieje w ME. Obejrzałem ale zero emocji. Cały czas tylko myślałem o tym, jak można być tak głupim i pozwolić Lesnarowi pokonać Streak. Zakładałem, że Taker dokona wyboru, że Streak zostaje nie pokonany a on po prostu kończy karierę albo, że "przekazuje pałeczkę" temu który pokona Streak. Ale liczyłem na to, że koleś jest już tak długo w tym biznesie, że osoba którą wybierze to przynajmniej będzie przyszła gwiazda. Jednak starzy ludzie samodzielnie nie powinni dokonywać wyborów. I błagam nie piszcie, że Lesnar na to zasłużył. Bo niby czym ?? Tym, że tylko zbiegiem okoliczności się znalazł na WM ?? Koleś psioczył na wrestling. A gdy przyszły problemy zdrowotne i okazało się, że już nie może walczyć w MMA. To nagle powrócił i już kocha ten biznes. PLLZZZZ

No to czekamy na WM31 i AMMERRICAN BAD ASSSS

Jedyny plus tej całej sytuacji jest taki, że może w końcu niektórzy obudzą się i przestaną mówić o heelturnie Jasia.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

46

• SixKiller

39

• DeanAmbrose

32

• PH93

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   84
  • Urządzenie:  Android

Swoją drogą jako fan i człowiek, który wychował się na WCW teraz tylko "czekam" jak dzisiaj Sting zadebiutuje na RAW. W jeden dzień WWE może skończyć moją przygodę z tą fedką :grin:
www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

Tak teraz myślę nad teoriami spiskowymi i naszła mnie taka myśl. Czy czasem wygrana Lesnara nie była "środkowym palcem" w strone Punkera? Wiemy przecież kto walczył z Takerem rok temu i wiemy jaki stosunek ma Brooks do Part-Timer'ów, dodatkowo obu łączy Heyman który co prawda tylko w TV, ale "zjechał" Punka za to, że nie poradził sobie właśnie z Takerem. Kto wie czy sam Calloway tego nie zaproponował bo takie zachowanie Punka w strone WWE było też takim samym brakiem szacunku dla takich legend które tworzą to federacje jak właśnie Taker.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Podobno Charlotte, Sasha i Alexa z NXT były dziewczynami z wejściówki Tryplaka.
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

• Urządzenie:  Windows

Tak teraz myślę nad teoriami spiskowymi i naszła mnie taka myśl. Czy czasem wygrana Lesnara nie była "środkowym palcem" w strone Punkera? Wiemy przecież kto walczył z Takerem rok temu i wiemy jaki stosunek ma Brooks do Part-Timer'ów, dodatkowo obu łączy Heyman który co prawda tylko w TV, ale "zjechał" Punka za to, że nie poradził sobie właśnie z Takerem. Kto wie czy sam Calloway tego nie zaproponował bo takie zachowanie Punka w strone WWE było też takim samym brakiem szacunku dla takich legend które tworzą to federacje jak właśnie Taker.

Też przeszedł mi przez myśl Punk. Jest to całkiem możliwe, bo WWE praktycznie cały czas wbija jakieś szpileczki w stronę Punka ;)

Też przeszedł mi przez myśl Punk. Jest to całkiem możliwe, bo WWE praktycznie cały czas wbija jakieś szpileczki w stronę Punka ;)

No, tylko, że to bardziej taka "kłoda z drewna" niż szpileczka, ale kto wie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Podobno Charlotte, Sasha i Alexa z NXT były dziewczynami z wejściówki Tryplaka.

Tak rzeczywiście było.

http://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10003375_10152056648156443_6664941571366959225_n.jpg

Lewa Sasha, środek Alexa, prawa Charlotte :grin:

Cieszę się że dali się chociaż paniom z NXT pokazać i te wypadły w swojej roli całkiem fajnie.

Edytowane przez Kowal

28054889252fa02dfba372.jpg

Nie dorabiajcie takich teorii ;) Punk czuł się źle w fedce, kasa widocznie to nie wszystko, odszedł. Może czuł się wypalony też samym biznesem, samym wrestlingiem, nie tylko WWE. Zrobił to w złym momencie. Mógł do WM chociaż poczekać i przegrać w jakiejś stypulacji z karierą w tle czy coś...no zachował się źle, bardzo źle, ale swoje powody miał. Nikt nie chce przebywać w miejscu, gdzie się źle czuje. WWE to przełknęło i poza RAW w Chicago cisza o Brooksie, więc raczej sama fedka nie rusza tego tematu, zresztą Punk też nie płacze w mediach o swoim losie. Wyszło jak wyszło, ale temat zamknęli między sobą i nikt o tym nie wspomina. Wątpię, by teraz WWE robiło wszystko na złość Brooksowi. Idą dalej, nie takie postacie odchodziły, po co mają się na niego oglądać ;) Trzeba tworzyć nowe story, nowe postacie i dalej zarabiać hajs :)

PS. Daniel pewnie by wygrał pas i tak ;) Skoro Punk miał walczyć z HHH, przy takiej reakcji na Batistę i Bryana, ten Daniel i tak by tam wylądował ;) A i wynik starcia Brock vs. Taker był pewnie znany już przed rozpoczęciem feudy, nie podjęli tej decyzji na godziny przed WM...hej zróbmy Brooksowi na złość. Raczej takimi kategoriami WWE nie myśli. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

No, tylko, że to bardziej taka "kłoda z drewna" niż szpileczka, ale kto wie.

Aż tak nie przesadzałbym. Na pewnie nie było tak, że Vince przyszedł do Takera i powiedział: "Miałeś wygrać, ale musimy zrobić na złość Punkowi, to wdupisz" :D Dlatego też nazwałem to "szpileczką" bo główny cel to nie był, ale przy okazji udało się, więc git ;)

Swoją drogą to Taker czasem nie był pierwszym orędownikiem ukarania Brooksa w 2009? ;) Konspiracja czy nie, to można dojść do wniosku że Punk nie ma za czym wracać - streaku nie pobije, ME WM pewnie już nie dostanie, chyba tylko HoF mu zostało :twisted: . Mnie osobiście bawiłby taki zwrot wydarzeń :twisted:

chyba tylko HoF mu zostało :twisted: . Mnie osobiście bawiłby taki zwrot wydarzeń :twisted:

Wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby za jakieś 10-20 lat dostalibyśmy Punka w HOF. Skoro taki Warrior, albo Bret tam są, to chyba nie ma ludzi którzy nie mogliby się tam znaleźć.

No po WM muszę ukłonić się w stronę WWE i podziękować wujkowi Vincowi za takie show :D Należę do tej grupki osób ,które do teraz nie mogą pozbierać szczęki z podłogi. Otwarcie gali przez Hogana, Stone Colda i Rocka było wprost genialne ale to co działo się później to już totalny kosmos, bardzo miłe dla oka rozpoczęcie walką HHH z Bryanem solidna walka i świetny motyw z atakiem Stephani i Huntera. Z walką Tarczy przeciwko NAO&Kane uwinęli się zadziwiająco szybko ale może to i dobrze chociaż szkoda mi The Shield ,że dostali tak słabą walkę. Andre the Giant Memorial Battle Royal zrobiło na mnie świetne wrażenie a zwycięstwo Cesaro to już kompletny majstersztyk :) John Cena vs Bray Wyatt jak dla mnie dali dobre show Bray udowodnił dlaczego jest stworzony do roli psychopaty trochę szkoda finalnego zwycięstwa Ceny ale cóż ode mnie i tak mają duży plus. Undertaker vs Lesnar walka słaba ale zakończenie walki z przerwaniem streaku :shock: totalny shocker nie wiedziałem czy się cieszyć czy łapać za głowę i do tego nie puszczenie muzyki Brocka po pinie moment nie do zapomnienia.O walce div nie będę pisał lecz przeskoczę od razu do walki wieczoru Batista vs Orton Vs Bryan thame Randala wykonany na żywo brzmiał na prawdę imponująco ale szkoda ,że nie dali fajerwerków Batiście i jakiegoś efektownego wyjścia Bryana ale cóż walka trzymała poziom i jak dla mnie kosmiczne emocje a o spocie z połączonym Batista Bomb i RKO na stół nie wspomnę bo było to po prostu świetne :grin: Ciesze się ze zwycięstwa Bryana bo jak myślę o widoku Dave'a zwyciężającego na WM XXX to coś mi się dzieje. Reasumując jak dla mnie najlepsza Wrestlemania i ogólnie gala ostatnich lat bawiłem się jak nigdy wcześniej.

Wrestlemania pod względem emocji, zwrotów akcji genialna przerosła moje oczekiwania na prawdę ukłony w stronę WWE, bo dawno się tak zajebiście nie bawiłem oglądając WWE, ale po kolei.

Początkowy segment genialny, najlepsze otwarcie z możliwych. Hogan ok spodziewałem się potem morda się ucieszyła, bo Stone Cold (poza widać, że trzyma się w formie jak na 50 lat chociaż pod względem wyglądu pewien Zwierzak też wygląda kozacko, a forma jaka jest wiemy :twisted:) Jak już myślałem, że to koniec segmentu to dali tam jeszcze Rocka no kurwa coś pięknego zamarkowałem, że szok.

HHH vs Bryan

Walka bardzo dobra jak na opener no i mając na uwadze, żę Bryan musi jeszcze pociągnąć ME nie dziwie się, że była średnia pod względem tempa Zajebiście podobała mi się psychologia HHH fajnie skupiał się na kontuzji Daniela. Wynik był oczywisty, a końcowy atak fajnie jeszcze podkreślił jak daleko Bryan ma jeszcze do pasa. Poza wejście Tryplaka genialne :D

Tarcza vs Dziadki

Walka krótka mająca na celu pokazanie Shield. Szkoda, że tak znacząca stajnia dostaje tylko szybką walkę, ale widać, że do końca nie byli pewni czy rozwalać stajnie czy ją turnować czy co robić.

Battle Royal

Wiadomo zamieszanie itp, zawiodło to, że nie było powrotów, ale cholernie ciesze się z wygranej Cesaro. Dopiero teraz uświadczyło mnie to w przekonaniu, że WWE na niego postawi. Fajny motyw z eliminacją Showa. No i widać, że publika w pełni kupuje Cesaro który kto wie może niedługo wskoczy na miejsce Bryana.

Bray vs Jasiek

Walka dobra jak na zawodników, ale nic ciekawego się tutaj nie działo, niestety koniec słaby strasznie przewidywalny. Gdzie tam Jasiek wybuchnie gniewem pędzej sam siebie jebnąłby się tym krzesłem :twisted:. Smaczkiem była publika reagująca na Braya myślę, że jutro na Raw będzie ciąg dalszy. A no i wejściówka Braya zawiodła.

Lesnar vs Taker

No i tutaj docieramy do petardy największej w historii. To po prostu było meega zagranie na emocjach. Moja reakcja identyczna jak ludzi na trybunach. Brock wali F5 ja sobie mówie 1...2...kick...3????? :shock: :shock: :shock: z 10 razy przewijałem bo myślałem, że się przewidziałem. Genialne zachowanie w kwestii opóźnienia ogoszenia wygranej Bestii chciałbym zobaczyć beke Vinca z min tych wszystkich ludzi.

Co do kwestii Lesnara jako zawodnika godnego przerwania streaku to chyba każdy powinien sobie sam ocenić. Dla mnie to w sumie neutralnie z jednej strony story było słabe, ale z kim byłoby lepsze...już widze to story z Jasiem który włazi w dupe Grabarzowi :roll:. Co do młodego zawodnika, to WWE nie ma pewności, że taki człowiek się sprawdzi. A co do ludzi którzy uważają, że Lesnar sobie od tak odejdzie kiedy będzie mu się chciało to pooozdroo, jeśli uważacie Vinca za takiego debila, że nie zabezpieczył sobie Lesnara na kilka następnych lat. Poza z automatu Brock już ma miejsce w HOF, a z UFC WWE może się dogadać Lesnar wróci żeby obić jakiegoś Mira, Shauba czy innego i Vince se to sprzed, że Brock jest dominatorem na dwóch podwórkach. Nie wieże, że Brock z takimi problemami ze zdrowiem wróci do czynnej walki, a poza w tej chwili w wadze ciężkiej nie ma czego szukać :P

Ale postacią tej walki zdecydowanie Paul Heyman genialna mimika i na koniec: OMG! OMG! You did it! You did it Brock! xD

Divy

Jedyne co jest godne odnotowania świetna decyzja co do wygranej AJ niech jeszcze trzyma pas, a straci go dopiero po debiucie Paige.

ME

Walka ku mojemu zaskoczeniu wyszła na prawdę ok. Emocjonalnie to tutaj nic nie mogło już pobić wygranej Lesnara. Schematycznie wygrana Bryana mimo takich akcji, ale nieraz takie rozwiązanie oczywiste są najlepsze. Fajny motyw na koniec z Danielsonem na szczycie. Kto by pomyślał w 2009 roku jak Danielson podpisał kontrakt, że za niecałe 5 lat będzie jechał czysto Tryplaka, Batiste, Ortona i zamykał WM z pasem WWE i WHC. :twisted:

Edytowane przez Blacko

Wiecie...według Vince'a Punk jest tylko na urlopie...Pytanie jednak ile w tym prawdy, a ile było gry, bo Makmen chciał się jeszcze dogadać z Brooksem. Teraz, po nieudanych rozmowach, już może po zawodach i Punk jest poza fedką, a nie jakimś tam "urlopie".

Nie, nie wierzę w ten powrót i nie bronię Brooksa, przytaczam tylko jedyną wypowiedź Vince'a na ten temat ;) a Punk skoro odszedł, bo miał dość WWE i wrestlingu, raczej teraz nie siedzi i nie płaczę, że Daniel i Lesnar tyle dostali ;) Pewnie dostał ofertę powrotu, były takie plotki, a i tak zrezygnował. Więc...cieszy się swoim spokojem i bezrobociem :)

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)