Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Elimination Chamber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Prostytutka - bo ratingi są najważniejsze! Wracamy w niedziele o 15.00! Tematem głównym jest Elimination Chamber, po którym już oficjalnie będzie można zacząć układać kartę na WrestleManie. Niech odbębnią to "zło konieczne". Na to...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-wrestling-podcast-live-22-02-2014.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wspomniecie coś o PWG czy za tydzień gdy już wszyscy zdążą to oglądnąć?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano

Według mnie PWG niech zrobią w tym tygodniu, bo za tydzień będzie mnóstwo rzeczy do omówienia.

W przyszłym tygodniu będzie Elimination Chamber, NXT Arrival, start WWE Network, Raw na którym będzie Hogan i pewnie Taker, Wrestler Miesiąca. Same petardy.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Opublikowano
Pierwszym słowem miała być "prostytutka" :(
Opublikowano
  • Autor
Wspomniecie coś o PWG czy za tydzień gdy już wszyscy zdążą to oglądnąć?

Pewnie kilka słów rzucimy, ale raczej ogólnie, bez wchodzenia w szczegóły, czyli

Według mnie PWG niech zrobią w tym tygodniu, bo za tydzień będzie mnóstwo rzeczy do omówienia.

W przyszłym tygodniu będzie Elimination Chamber, NXT Arrival, start WWE Network, Raw na którym będzie Hogan i pewnie Taker, Wrestler Miesiąca. Same petardy.

bez spoilerów.

Exactly!

Pierwszym słowem miała być "prostytutka"

Zapomniałem, wydedytowałem!

Opublikowano
Przełóżcie na 16 bo już po finale w hokeja będzie ;)
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano
  • Autor
Przełóżcie na 16 bo już po finale w hokeja będzie

No na bank :wink:

Opublikowano

Widać chcecie się ścigać z Derbami Krakowa :D :D powodzenia

#SundayAfternoonWars

Opublikowano
Może Schoop wybiera się na derby Krakowa i Nikusiek specjalnie wybrał taką godzinę, by móc poprowadzić AM bez niego ? :D
Opublikowano
Może Schoop wybiera się na derby Krakowa i Nikusiek specjalnie wybrał taką godzinę, by móc poprowadzić AM bez niego ? :D

Zawieruszyłem gdzieś ostatnio moją maczetę, także tym razem jestem zmuszony odpuścić sobie derby. :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano

Zawieruszyłem gdzieś ostatnio moją maczetę, także tym razem jestem zmuszony odpuścić sobie derby. :)

Schoop powinien zostać maskotką Cracovii. Wisla ma smoka, Craxa miałaby kurczaka :D

Opublikowano
Schoop powinien zostać maskotką Cracovii. Wisla ma smoka, Craxa miałaby kurczaka :D

Nawet na to nie licz. Od zawsze mi było bliżej do drużyny na W :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Odnosząc się do wypowiedzi Schoopa . Moje miasto leży pomiędzy Krakowem a Katowicami i u nas tym bardziej trudniej jest zgadnąć za kim masz być jak cię kilku typków w kapturach zapyta . Bo w Krakowie masz do wyboru TSW i Cracovie a u nas jest jeszcze Gieksa ( Mój ulubiony polski klub ). A wracając do wrestlingu to szkoda że Elimination Chamber jest w takim terminie bo nie za bardzo mi odpowiada i niestety nie dam rady oglądnąć na żywo . A co do gali to sądzę że lepszą galą będzie Raw 25.02 ( czasu polskiego ) niż to EC .
Opublikowano
Odnosząc się do wypowiedzi Schoopa . Moje miasto leży pomiędzy Krakowem a Katowicami i u nas tym bardziej trudniej jest zgadnąć za kim masz być jak cię kilku typków w kapturach zapyta . Bo w Krakowie masz do wyboru TSW i Cracovie a u nas jest jeszcze Gieksa ( Mój ulubiony polski klub )

Ole, ole... ole, ole.. i ino GieKSa, GieKSa z Brynowa ;)

A wracając do tematu Am to coś nie mogę odtworzyć audycji, nie wiem czy to błąd ze strony YT, czy wszyscy tak mają?