Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown 14.02.14r. - spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie pisałem nic o przedstawianiu się, a przestawianiu się fana na tą niby wielką zmianę ksywy Cesaro.

A zapowiadanie przez ring announcera? Że niby zapowiedzenie samego "Cesaro", a nie "Antonio Cesaro" coś zmieni? Mam wątpliwości...

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja nie pisałem nic o przedstawianiu się, a przestawianiu się fana na tą niby wielką zmianę ksywy Cesaro.
A to przepraszam. Źle zrozumiałem :)

A zapowiadanie przez ring announcera? Że niby zapowiedzenie samego "Cesaro", a nie "Antonio Cesaro" coś zmieni? Mam wątpliwości...
Jasne że nie zmieni nic ringowo. Choć teraz po dłuższym przemyśleniu tego wszystkiego, zastanawiam się czy ta zmiana nie jest zaczątkiem jakiś zmian w jego postaci? Wiemy że Antonio ma czekać duży push (dostaje już teraz duże babyface'owe reakcje), może skrócenie nickname'u jest zwiastunem tego?
Opublikowano
Jasne że nie zmieni nic ringowo.

Nie zmieni też niczego w postaci, w mic skillach. Nigdzie nie zmieni. Wywalili mu tylko imię, koniec kropka.

Choć teraz po dłuższym przemyśleniu tego wszystkiego, zastanawiam się czy ta zmiana nie jest zaczątkiem jakiś zmian w jego postaci? Wiemy że Antonio ma czekać duży push (dostaje już teraz duże babyface'owe reakcje), może skrócenie nickname'u jest zwiastunem tego?

Nawet na samym początku dyskusji napisałem, że wyciąganie jakichkolwiek wniosków z tak mało znaczących zmian jest bez sensu i żeby tego nie robić :roll:

Opublikowano
Nawet na samym początku dyskusji napisałem, że wyciąganie jakichkolwiek wniosków z tak mało znaczących zmian jest bez sensu i żeby tego nie robić :roll:
Pożyjemy, zobaczymy. Zresztą reakcja na Cesaro jest tak duża to pokuszę się o stwierdzenie że z EC zostanie wyeliminowany jako jeden z ostatnich. Taka mega promocja jak pojechanie czysto Ortona nie może oznaczać niczego innego.
Opublikowano
Pożyjemy, zobaczymy. Zresztą reakcja na Cesaro jest tak duża to pokuszę się o stwierdzenie że z EC zostanie wyeliminowany jako jeden z ostatnich. Taka mega promocja jak pojechanie czysto Ortona nie może oznaczać niczego innego.

Nie mówię, że Cesaro nie dostanie pushu. Jego wygrana z Ortonem może być tego zwiastunem. Tyle, że ty i wcześniej Kowal pisaliście, że wywalenie mu imienia może być zwiastunem pushu. To jest dla mnie WTF

Opublikowano

Na przykładzie chociażby Tensaia możemy zauważyć, że jednak zmiany pseudonimów mają jakieś znaczenie.

Opublikowano
Na przykładzie chociażby Tensaia możemy zauważyć, że jednak zmiany pseudonimów mają jakieś znaczenie.

Domyślam się, że chodzi o zmianę z Lord Tensai na Tensai. Tyle, że to była znaczaca zmiana. Z Lorda stałeś się nikim i tak też było z jego pushem. U Cesaro mamy tylko wywalenie imienia. Mówiąc wprost Cesaro pozostał Cesaro.

Opublikowano
Wyobrażacie sobie jak ktoś zapowiada "Stone Cold Austin", "Henry", "Ambrose", "Reigns", a szczególnie "Michaels"? Większość z tych imion brzmi bardzo randomowo, no może poza Austinem z powodu gimmicku, ale jak wchodzi "Michaels" albo "Henry" to mi się kojarzy z jakimś starym dziadkiem, a nie wielkim wrestlerem. Znam tylko jeden przypadek ucinania imienia, który zadziałał. Było to z Goldbergiem, tylko jego same nazwisko brzmi badassowo, a Cesaro niekoniecznie.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano
Reader Curtis Miller sent word that Rey Mysterio apparently injured his knee in the Fatal 4 Way match with he, Jack Swagger, Kofi Kingston and Mark Henry that will air on Friday's SmackDown.

During the match at Tuesday's tapings in Ontario, California, Rey landed bad and quickly went out to the floor and laid down beside the steel steps. Rey pulled one of his pant legs up and removed the large knee brace that he wears, clearly in pain.

Again ?