Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Card Subject to Cha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Obfity tydzień w wrestlingu. Punk odchodzi, a każdy się zastanawia, czy to prawda, czy story. Tag Teamy się rozpadają, komora zapełnia, inwestor ujawnia, a na dodatek trzeba nominować do Wrestlera Stycznia. Zaczynamy nietypowo, bo o 19.00....

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-wrestling-podcast-live-card.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzina nietypowa, ale czy dzień emisji to tradycyjnie niedziela?
Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

Opublikowano
Godzina nietypowa, ale czy dzień emisji to tradycyjnie niedziela?

Dokładnie tak! Widzimy się w niedziele. :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Jeszcze się okaże, że tylko jeden będzie jutro w AM, a tym jedynym będzie Vercyn :D
Opublikowano

Jeszcze się okaże, że tylko jeden będzie jutro w AM, a tym jedynym będzie Vercyn :D

Vercyna właśnie nie będzie, a miałem nadzieję, że pomoże wypełnić lukę po ewentualnie nieobecnym Niko. Mam już kogoś w zanadrzu, więc nawet jeśli go nie będzie, to będę miał z kim rozmawiać.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Nadzieja matką głupich...N!KO i tak rozpocznie jutro AM swoim nudnym wejściem :P
NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Opublikowano
Liczę że z powodu wielu wydarzeń jakie miały miejsce w tym tygodniu odcinek znacząco przekroczy granice 2 godzin i ze poruszacie temat samozwańczego Dona Roida na naszym forum
Opublikowano
Czyli PiTeRo wystąpi dzisiaj w AM? :D Fajnie, fajnie. :P

129015919552c4b3100be8c.jpg

Opublikowano
N!KO odnieś się do tego proma w linku wyżej. Mówisz że Dolph nie ma tego czegoś, nie miał swojego momentu i nie zrobił nigdy niczego co zwróciło by na niego światło. Powiedz czy to jest to czego szukałeś, oczywiście pomijając fakt że było to backstage promo. Czy gdyby odbyło się w ringu byłoby czymś co sprawiłoby że powiesz "ten koleś ma to coś"?
Opublikowano
N!KO mam prośbę. Sprawdzaj proszę przed audycją jak wygląda Twój współprowadzący/ goście, bo po tym jak Schoop dzisiaj wyglądał to się boję że będę miał koszmary przez najbliższy miesiąc... :(

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
  • Autor
N!KO mam prośbę. Sprawdzaj proszę przed audycją jak wygląda Twój współprowadzący/ goście, bo po tym jak Schoop dzisiaj wyglądał to się boję że będę miał koszmary przez najbliższy miesiąc...

Dziwie się, że nie masz koszmarów każdego tygodnia, bo bez makijażu to...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Dziwie się, że nie masz koszmarów każdego tygodnia, bo bez makijażu to...

Bez makijażu nie jest dobrze, ale łącząc to z Goldustem to się robi już na prawdę tragiczne. Nie po to odstawiłem alkohol i szlugi żeby teraz do tego wrócić przez stres spowodowany kurczakiem z naciekami na twarzy. To już lepiej obejrzeć sto horrorów pod rząd :D

PS. Jak już Pitero się odzywał to mówił bardzo ciekawie, więc mam nadzieję że Vitti pojawi się w miarę szybko.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

Schoop, + za kreatywność, - za... kreatywność.

Btw to info o themie Shawa to wyczytałeś w temacie o IW na forum, wiem bo sam to pisałem :P

Edytowane przez aRo

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg