Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szczegóły dotyczące sytuacji CM Punka, Sting, Hulk Hogan hos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE podpisało nowy, pięcioletni kontrakt z brytyjskim Sky. Nowy kontrakt zapewnia Sky prawo do emisji wszystkich gal tygodniowych WWE, łącznie z debiutującym w ramówce Sky, wraz z wejściem życie tegoż kontraktu, Main Event. Główną zmianą będzie to, że wszystkie 12 gal PPV będzie emitowanych na Sky Box Office (kanał PPV...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-szczegoly-dotyczace-sytuacji-cm-punka-sting.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 788
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
WZ(WrestleZone) reached out to a WWE source close to the situation and we were informed that none of what was reported by Kulas was true.
Opublikowano
Prawda jest taka, że cały czas nie mamy pojęcia jaka jest sytuacja z Punkiem i może to pójść tak naprawdę w każdą stronę. Na moje zaczyna to wyglądać tak, że doszło tam do jakiejś różnicy poglądów na linii Punk - Oficjele, po której obie strony poszły w swoim kierunku i teraz do głosu rzeczywiście może dojść góra, a więc McMahon. Vince dla odmiany wydaje się kimś, kto nie ma jakiegoś zbyt wybujałego ego i nie zasłoni się honorem, jak Hunter, tylko rzeczywiście będzie próbował dojść do porozumienia z Brooksem.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano

Jak pisze wyżej Hammer może to pójść w każdą stronę ja mam nadzieję, że to work i Punk dostanie trochę czasu na "podreperowanie" zdrowia, a na WM'ce będzie człowiekiem Vinc'a w walce o władzę i będzie walczyć z HHH. Po tym jak pisze, że Hunter jest niezadowolony, a Vince jest otwarty to tak właśnie może to wyglądać.

Z mojej perspektywy nie wiem czy walka Takera z Lesnarem to dobry pomysł wiedząc jaki styl ma Lesnar, chyba że ma to być zakończenie kariery Takera z przysłowiowym pie*********m znaczy się hukiem ;) (jakoś nie wydaje mi się żeby Taker był w takiej świetnej formie mając prawie 50 lat na karku, żeby zniszczyć Lesnara )

209469494152cc37b49d5aa.jpg

Opublikowano
Pamiętajmy, że potencjalny powrót Punka nie musi oznaczać, że WWE wymyśliło to tak genialnie i że od początku był to work. Prawdopodobnie Punk odszedł naprawdę, ale Vince jeszcze walczy o jego powrót i od tak przypadkiem może im z tego wyjść story roku ;)
Opublikowano
  • Autor
Pamiętajmy, że potencjalny powrót Punka nie musi oznaczać, że WWE wymyśliło to tak genialnie i że od początku był to work. Prawdopodobnie Punk odszedł naprawdę, ale Vince jeszcze walczy o jego powrót i od tak przypadkiem może im z tego wyjść story roku ;)

Pięknie to określiłeś. Zgadzam się w pełnej rozciągłości ;)

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Opublikowano
Skoro Bollea ma przypominać The Rocka z WM 27, to wypadałoby żeby "zrobił" coś wpływającego na walki/walkę.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.